Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • terinda321

Pro riki.02

Ahoj, až ted jsem si přečetla, co jsi mi psala ohledně naší diskuze s Zanesskaaaa:

Nevím, na co bych si měla hrát, takže to o mě neříkej... To, že jsem o ní napsala, že si neumí obhájit svůj názor není urážka a pořád si za tím stojím....
    Ty tady tak vyprávěj něco o hraní... Já nechodím na diskuzi Madonny a nehraju si tam na 25-ti letou slečnu... Není nic špatnýho, když tam obhajuješ Michaela, ale když se jim tam směješ, že ještě chodí do školy, a bydlí s rodičema, tak jsi docela trapná... Tobě samotný je 15 let, takže dost silně pochybuji, že máš svůj vlastní byt.

Jestli tě to zanesskooo nějak urazilo, tak se ti omlouvám, ale nemyslím si, že jsem napsala něco špatnýho... Jenom pravdu, ale to už je jedno...

A co se týče nereg. uživatele já, tak by mě teda zajímalo, kdo jsi... Jsi tady chytrý jako blázen a ani to nedokážeš napsat pod svým nickem.... je mi jasný, že je to někdo, kdo sem chodí...
    • Re: Pro riki.02

Kdo jsem, tě nemusí zajímat. Jsem jedním z diskutujícím ať s nickem nebo bez, to je bez významu. Terinda321. nebo "já", to výjde nastejno. Ty jsi urážela někoho, kdo tady napsal, že je možné, že Majkl byl na lécích závislý. Že jsou to kecy z bulváru a pod..a dost nevybíravým způsobem vůči 15-leté holce. Ty jsi tam taky neseděla, tak jako tam neseděla Zaneskaa ani nikdo jiný z nás. Takže drž emoce na uzdě a nïkoho neponižuj.
      • terinda321

Re: Re: Pro riki.02

oooo bojím, bojím.... velice drsný ego... hele, jako že jí je 15 let.. já myslím, že v tomhle nehraje roli věk... mě je 18 let no a jako co... věř mi, že mě opravdu vůůbec nezajímá, kdo jsi... je mi to putná, jenom nesnáším přesně tenhle typ lidí... ty sem přijdeš a vychyluješ tady, jaky kdybys sežral/a celý svět... a ani se nedokážeš představit... nevím, co si bereš do huby můj nick... laskavě se neplet do něčeho, do čeho ti nic není... máš pravdu, taky jsem u nej neseděla... jenom jsem jí vysvětlovala, že neznamená, žekdyž bral léky na bolest, tak nutně neznamená, že je závislej... takže ty emoce si drž na uzdě ty...
    • zanesskaaaa

Re: Pro riki.02

Vůbec jsem to nebrala jako urážku.. naopak.. jak jsem napsala.. dokážu se obhájit.. ale ne vždycky přiznávám.. nechci abyse taková blbost vplížila do našeho kamarádství.. teda doufám že tomu mohu tak říkat:)
      • terinda321

Re: Re: Pro riki.02

OK... jsem ráda, že to bereš takhle... ostatní, jak vidno ne... prostě jsme jenom diskutovaly a o tom to tady je ne?? takže tobě se omlouvám, jestli to působilo jako urážka...
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Pro riki.02

ostatní to brali asi jako že se hádáme... pravdá já ze začátku taky.. pak jsem to ale pochopila:D:D.. takže je to OK!!.. to je suprrr:D.. a vůbec se nemusíš omlouvat:))
  • baluska1

POdoba,ale zase určitě lež

http://www.novinky.cz/koktejl/17620 5-egyptska-socha-stara-3000-let-nes e-podobu-michaela-jacksona.html
    Nevím co si mám o tom myslet,jestli to je pravda či ne.řeba ty lidé věděli že se takovýto génius narodil,ale nevím.
  • kristyn875

Vídeň

tjo...a jakej filmík..detaily..to vůbec nevím *4* ..mno a k té Vídni..strašně moc bych jela....zkusím to přes tatínka *3* třeba povolí.. *14*
    • lask1

Re: Vídeň

Oni majú tuším záznamy z tých skúšok na koncert a z toho urobia neaký film.
      • kristyn875

Re: Re: Vídeň

jé tak to už se moc těším *3* *3*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Vídeň

ale prý to nepřekročí hranice Ameriky..
          • lask1

Re: Re: Re: Re: Vídeň

Ja si to nemyslím, lebo určite na tom budú chcieť zarobiť, aby si to pozrelo čo najviac ludí.
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: Vídeň

taky si myslím.. přece z toho maj Prachy ne..
  • baluska1

Kniha a ještě něco

Chci se zeptat,kde a za kolik Korun bych mohla koupit knížku Moonwalk,nebo jak se jmenuje,teď přesně nevím.Nemůžu ji nikde sehnat a dost mě to štve.Jo a ještě něco,chci se zeptat jestli už byl Majkí pohřben.Někde píšou že jo a někde zse ne.Tak právě vůbec nevím.Jinak předem moc díky za odpověď.
    • terinda321

Re: Kniha a ještě něco

TAk moonwalk už asi neseženeš... vycházela v roce 1990 a většina lidí, co jí tu má, jí má bud z té doby a nebo jí vydražili na aukru... jako já... měli by jí prý znovu vydat, ale v Evropě bude jenom v Anglii a Francii, co jsem četla, tak nevím...
  • angie72

Tak pá

Já jdu, mějte se tu krásně a zítra snad bude lepší nálada. Pááá a krásný večer...
    • zanesskaaaa

Re: Tak pá

měj se pěkně páá.. a zkus to překonat:).. přece si psala že jsi tvrdý člověk.. nebo tak nějak, takže věřím, že to dokážeš *4*
    • kristyn875

Re: Tak pá

jj papa..a fakt se tou fotečkou nestresuj..já vím nedá se to jen tak přejít, ale neužírej se tím *3*
      • lask1

Re: Re: Tak pá

Ktorá fotka?
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Tak pá

dala jí sem Angie..
          • lask1

Re: Re: Re: Re: Tak pá

Dík. Je to smutné.

Teraz v správach hovorili o pripravovanom filme o Michaelovi, zo záznamov zo skúšok.
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: Tak pá

asi ne.. prý to budou dávat v telce.. a případně se to někde stáhne:D.. no nejsou peníze aby se jelo až do Vídně:D
            • lask1

Re: Re: Re: Re: Re: Tak pá

Hovorili aj o tom koncerte na jeho počesť v septembri vo Viedni.
              Išli by ste tam, ak by sa dalo?
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Tak pá

http://img196.imageshack.us/i/artic le00605e1a4000005d.jpg/
  • pro: LASK

"Lož beží rýchlo, ale pravda behá maratónske vzdialenosti a na tých vyhráva."

To mi připomnělo píseň Pravda a Lež, kterou zpívá Jarek Nohavica.
    Je to tak výstižné a pravdivé.

http://www.youtube.co m/watch?v=J4YLsDc73MI
    • lask1

Re: pro: LASK

Je to dobré.
  • angie72

Nějak mě to vzalo...

Ve zprávách na Primě ukazují Madonnu v uatě, jak přijela do Prahy a já jsem si představila, kdyby tam tak seděl Majkí a řvu tady jak...
    • m.jacksonka

Re: Nějak mě to vzalo...

Já to mám podobné. Moje máma byla na koncertě v 96, a když o tom vypráví, že to bylo úžasný, já bych řvala a až bych plavala...
      • angie72

Re: Re: Nějak mě to vzalo...

V té době jsem bojovala o život, když byl Majkí tady u nás :-(

Holky, jsemz toho totálně v háji. Už jsem byla dobrá, držela jsem se, ale teď mě dorazila ta fotka, že to člověku fakt dojde, že je konec, že je prostě Majkí pryč...
        • kristyn875

Re: Re: Re: Nějak mě to vzalo...

vím jak ti je, já jsem se měla dneska fajn..upa v poho, ale když sem viděla tu fotku fakt mě to šokovalo a je mi z toho smutno..bolí to u srdíčka *9*
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Nějak mě to vzalo...

jojo je to smutný.. vidět že tam není s nima.. že se s ním nesmějí.. a Paris asi truchlí no.. chudinka.. vímjak se cítí.. a ještě do toho nátlak všech novinářů.. no proste chudák holka..
            • kristyn875

Re: Re: Re: Re: Re: Nějak mě to vzalo...

tjn..chudák holčina..ta má asi nejvíc z jeho povahy.. *9*
            • lask1

Re: Re: Re: Re: Re: Nějak mě to vzalo...

Ktorú fotku myslíte?
  • lask1

Michael - výroky 3.

Hudba je istý druh mantry, ktorá upokojuje dušu. Potrebujeme ju rovnako ako život.

Nová pieseň je hotová skôr ako sa v skutočnosti narodí.
    Som len obyčajný nástroj, prostredníctvom ktorého sa dostáva na svet.

Vo svete plnom nenávisti sa nesmieme vzdať nádeje.
    Vo svete plnom hnevu, sa nesmieme vzdať mieru. Vo svete plnom zúfalstva sa nesmieme vzdať svojich snov.
    Vo svete plnom nedôvery sa nesmieme zriecť vzájomnej dôvery.

Len tolko by som chcel povedať svojím fanúšikom, nech žijú v ktoromkolvek kúte zeme, nech sú akejkolvek národnosti alebo rasy a nech hovoria akýmkolvek jazykom, že k nim cítim úprimnú lásku prameniacu v hĺbe môjho srdca. Milujem vaše modlitby a dobré úmysly a prosím vás, buďte trpezlivý, zostante so mnou a dôverujte mi, pretože som úplne nevinný.
    Prosím vás, pamätajte na to, že sa vo chvíli, keď k vám hovorím, chystá množstvo sprisahaní.

Chcel by som jednoducho len, aby ma ludia mali radi všade, kade chodím. Všade na svete, pretože ja mám rád všetkých ludí rovnako.

Tých výrokov je viac a niektoré ma dojali.
    • Re: Michael - výroky 3.

"Prosím vás, pamätajte na to, že sa vo chvíli, keď k vám hovorím, chystá množstvo sprisahaní."

Ano a měl pravdu. Věděl to. Co možná netušil, že za to zaplatí životem. :-(
      • lask1

Re: Re: Michael - výroky 3.

Neviem kedy tento výrok hovoril, či dávnejšie, alebo potom, ale musel sa chudák stále obhajovať, aj keď bol nevinný. Nezaslúžil si to.
    • angie72

Re: Michael - výroky 3.

Lask dojala jsi mě :-( Je to krásný a smutný.
      • lask1

Re: Re: Michael - výroky 3.

Ďakujem.
        Mňa to tiež dojalo, keď som to čítala.
        Niektoré ďalsie výroky sú tiež citlivé.
  • lask1

Michael - výroky 2.

Niektoré výroky tu už boli písané, ale viaceré v tejto knihe sa mi páčia.

Som ako ktokolvek iný. Ak sa porežem, krvácam. Velmi lahko sa ocitnem v rozpakoch.

Mám srdce a emócie. Cítim ak mi niekto ubližuje.

Len preto, že je to vytlačené, to nie je sveté písmo...

Myslým si, že všetky detské hviezdy trpia, keď už nie sú tým zlatučkým milým dieťaťom, ktorým bývali. Keď detská hviezda začne rásť, túži byť ešte aspoň na chvílu malým dieťaťom.

Nikdy nie som s ničím spokojný. Stále sa usilujem o dokonalosť a preto som tým, kým som.

Nikdy nie som spokojný s ničím, som maximalista. Aj to je súčasť mojej osobnosti.

Najviac sa môžeme naučiť sledovaním práce velkých umelcov.

Novinári píšu negatívne veci, lebo sa domnievajú, že čitatelia sú zvedavý práve na ne. Prezradím im : nie toto ich zaujíma.

Mám velmi rád svojich rodinných príslušníkov. Rád by som ich videl častejšie ako sa im darí, ale je potrebné si uvedomiť, že sme v šoubiznise a musíme pracovať.

Lož beží rýchlo, ale pravda behá maratónske vzdialenosti a na tých vyhráva.

Bol som veteránom skôr, ako som sa stal tínědžerom.

Je úžasné cítiť, že vás niekto miluje.

Zmenil som sa. To sa luďom stáva.

V mojej minulosti bolo vela smútku. Otec ma bil. Bolo velmi ťažké výjsť na javisko po výprasku.

Tým, že sa o tom písalo v novinách a hovorilo v televízii, sa ešte klamstvo nestane faktom.

Kto uverí klamstvu, živý ho.

Celý život som sa snažil pomáhať miliónom detí na celom svete. Nikdy by som nemohol ublížiť malému dieťaťu. Je poľutovaniahodné, že niektoré osoby považujú za vhodné vystúpiť a falošne ma obviniť...
  • lask1

Michael - výroky 1.

Čítala som si knižku od Thomas W. Hook, je to životopis podobne asi ako od Davida Harmita.

Sú tam niektoré výroky, ktoré ma zaujali.

Dôveroval som Martinovi Bashirovi, dovolil som mu vstúpiť do môjho života, lebo som chcel, aby povedal pravdu. Presvedčil ma, že mu môžem zveriť pravdivý a poctivý príbeh svojho života a tvrdil, že to bol on, kto zmenil život princeznej Diany.
    Prekvapilo ma, že sa profesionály novinár dokáže vzdať svojej bezúhonnosti tým, že ma takto podvedie.
    Dnes je môj pocit zrady ovela silnejší ako kedykoľvek predtým.
    Niekto po tom všetkom, že spoznal moje deti, môj štáb, že som ho prijal do svojho srdca a vravel som mu vždy len pravdu sklamal moju dôveru a vyrobil tento nesmierne nespravodlivý a klamný film.
    Všetci, ktorý ma poznajú, vedia, že pre mňa budú stále na prvom mieste moje deti a nikdy by som žiadnemu dieťaťu neublížil.
    Popri tom by som sa chcel svojim fanúšikom z celého sveta poďakovať za množstvo odkazov, v ktorých ma ubezpečili o svojej podpore. Množstvo elektronickej pošty mi prišlo najmä z Velkej Británie a ľudia mi písali, ako velmi ich Bashirov film rozrušil.
    To množstvo lásky a podpory ma ohromilo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit