-
Zpráva
Ahojky, četli jste tu novou zprávu, o tý egyptský soše? Mě to zase tak podobné nepřipadá, ale Majkýho tam stejně vidím... -
-
Re: Zpráva
ja tam podobu vidim...prazvlastni shoda nahod v podobnosti obliceje....Michael byl stejne hezčí xD -
Re: Zpráva
Jo, je to síla, mě překvapil ten turban na jeho hlavě, ale tvář je mu dost podobná. *4* http://www.novinky.cz/koktejl/176205-egyptska-socha-stara-3000-let-nese-podobu-michaela-jacksona.html
-
-
...
Hej to už vážne nemá cenu.. zas a znovu jsem za debila.. umím se vyjadřovat.. ale prostě to nedokážu napsat.. musím to člověku říct do očí.. když to píšu tak se mi to v hlavě přemítá a dává dohromady a tím z toho vyjde, že je moje vysvětlení nelogický a totálně zamotaný.. vím že to nebylo myšleno špatně a taky jsem to nebrala jako urážku.. to už vůbec ne.. vidíte zase se mi to všechno v hlavě zamotává.. já už na to nemám.. jak vám mám vysvětli jak jsem to myslela?.. opravdu nevím.. ano máte pravdu neseděla jsem u toho a neviděla jak to bere.. no nic nemá cenu to ani všechno vysvětlovat, zas se do toho zamotám a budu za úplnýho idiota... *9* -
-
Re: ...
No je jasný, že z očí do očí se to vysvětluje snadno, ale měla bys být schopná si svůj názor obhájit a to ty neumíš.... nechápu, proč si myslíte, že byl závislý, to že to napíšou v blesku nebo v aha?? No já zapoměla, to je seriozní žurnalistika.... to už tam můžu jít psát i já... prostě měl bolesti... jako každý druhý člověk na světě.... -
-
Re: Re: ...
já že si nejsem schopná svůj názor obhájit.. je vidět že mě neznáš.. nemyslím to zle a ani se s tebou nechci hádat.. to vůbec.. ale já když mám svůj názor tak si ho obhájím.. jsem hodně tvrdohlavej člověk to mi věř.. a ano taky tak jsem to myslela.. měl bolesti tak proto bral léky.. a ne že prostě si řekl.. tak začnu brát nějaký prášky to mi neublíží.. asi jsem jenom Angie špatně pochopila a stalo se z toho nelogické vysvětlení.. omlouvám se.. -
-
Re: Re: Re: ...
Naprosto rozumím co jsi chtěla říct. Bohužel, taky si myslím, že byl Majkl závislý na lécích proti bolesti. Závislost si musel vypěstovat v době, kdy měl úraz zad a byl na tom tak špatně, že ho museli krmit. Stačí měsíc, aby si tělo zvyklo a po vysazení se vrátí nejenom bolest, ale taky příznaky absťáku. Není to vina Majkla, ale lékařů, že mu dávky nesnižovali, ale naopak vytrvale předepisovali dál. Za 150tis. USD měsíčně, co bral Murray,by se nebylo čemu divit, že mu léky předepisoval úmyslně tak, aby Michael závislost měl. Žádný jiný lékař, by mu tyto léky nepředepsal. Tím si Murray zajistil trvalý přísun peněz. -
Re: Re: Re: ...
no promin, je pravda, že tě neznám, ale evidentně neumíš.... ted koukni, co děláš... jenom se vymlouváš... myslím, že angie to napsala dost srozumitelně a logicky, že by to pochopil i můj pes(to neber jako urážku, není to tak myslený)... ale to je jedno, nebudu se hádat, to nemá cenu... -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Terindo, teď vůbec nevím, na co si tu hraješ...Zanesskaaaa možná něco napsala, čeho teď lituje, ale to, že udělala chybu, neznamená, že ji hnedka musíš odsoudit... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
riki děkuji za podporu, ale prosím nepleť se do toho nechci aby se tu kvůli mně někdo rozhádal..
-
-
Re: Re: Re: Re: ...
UMÍM SE OBHÁJIT!!.. a to že jsem napsala že jsem možná Angie nepochopila nebyla výmluva, ale fakt... ani já se s tebou nechci hádat.. ale už asi nic psát nemůžu jinak to budeš brát jako výmluvu.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Ale ty jsi to napsala naprosto jasně. Majkla miluješ a nemíníš ho nějak urážet, ale ta otázka závislosti tady prostě je. To, že ji vzneseš neznamená, že Majkla urážíš. Naopak, jdeš do hloubky, chceš vědět i ty negativa. Byl to jen člověk a do závislosti, byť neúmyslně, spadla už spousta lidí. Nejhorší a tragické na tom bylo, že mu nikdo z blízkých nedokázal pomoct.
-
-
-
-
-
Re: ...
No já mám už hlavně pocit, podle obsahů komentů, že si píšu s jedním a tím stejným člověkem.
Jdu uklízet, protože mi dnes přišlo další DVD, tak si ho večer v klidu pustíme. Už se na něj moc těším. Ale přijdu se ještě podívat.
Zatím hezký zbytek dne přeji všem :-)
-
-
Debata Liny a Hanele
Už je to moc dole, tak navážu tady.
Co se týče těch léků a závislosti jako takové, tak není pravda, že se do toho spadne snadno. Je to o tom, v jaké jsi momentální situaci. Jsou lidi, kteří se zhroutí při zlomení nehtu, a jsou lidi, kteří vydrží hodně. Já jsem držák, takže vím, že se dá zvládat hodně. A proto je mi taky jasný, že Majkí vydržel taky hodně. Má toho za sebou od mala dost a pořád hrdě stál na nohách se vztyčenou hlavou.
Začal léky brát na bolesti, ale bohužel netušil, jak silné mu lékař dal. On to zjistil jeho dermatolog až po Mïchaelovo smrti, bohužel a byl tím dost otřesen.
Nezáleží na tom jaké máš problémy, ale jaké jsi povahy. Slaboch sáhne po prášku na bolest, slaboch sáhne po prášku na nervy hned, jakmile cítí, že se mu (je to příklad)láme nehet. Silný člověk stojí pevně na svých nohách a nenechá se zlomit.
Majkí byl silný! Bral na bolesti léky kvůli té plastice po popálení, protože měl celý život už bolesti, ale netušil jak islné léky to jsou.
Nebyl závislý! Majkí ne!!! -
-
Re: Debata Liny a Hanele
Angie, vím, že to nechceš slyšet, ale Majkí závislý byl.My všichni ho milujeme, a je to velice těžké si to připustit, ale už to, že ty léky na bolest bral tak dlouho už je závislost.
bohužel tělo si na ně zvykne, a aby bolest ustoupila musí se dávka zvýšit a už je tu kolotoč. -
-
Re: Re: Debata Liny a Hanele
souhlasím s Hanele.. vem si třeba seriál Dr. House.. nevím jestli jsi to někdy viděla.. ale on je zavislí na léku Vikodin.. nebo jak se to píše:)).. to tělo si na to zvykne a musíš ho brát, jinak tě ta rána začne bolet víc a víc... vím je to jenom seriál ale je to jako příklad.. Michael bohužel podlehl proto, že důvěřoval svému ,,doktorovi''.. není to o tom že by byl psychicky slabý.. ale bolela ho rána z popálení.. -
-
Re: Re: Re: Debata Liny a Hanele
Ale vždyť o těch popáleninách už se Angie zmiňovala! Myslím že její koment srozumitelný a logický. -
-
Re: Re: Re: Re: Debata Liny a Hanele
Promiň, ale je mi jenom 15.. jo furt se na to vymlouvám, ale bohužel nemůžu za to že jsou moje komentáře nesrozumitelné a nelogické.. nevím jak Vám to mám vysvětlit aby jste mi správně porozuměli.. fakt nevim... *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Debata Liny a Hanele
Já souhlasím s Terindou. Seriál Dr. House mám ráda, ale někdy mi to taky připadá...No...Smyšlený. My prostě nevíme jak to bylo...To věděl jenom náš Majký. Ale já nevěřím, že byl na těch lécích závislý. -
Jako já nevím, proč se vymlouváš na věk.... čeština je od 1. třídy.... jestli dáváš za příklad tenhle seriál, tak nejsi normální... já ho sice miluju... ale i ty diagnozy jsou tam občas vymyšlený, natož jeho bolesti... To, že Michael užíval léky na bolest neznamená, že je závislý... copak ty jsi u něho seděla, když je bral?? Bůh ví, jakto bylo... bulvár to zase natáhl, jak jich bral 1000... -
Jednak nebylo myšleno nic na tebe, jednak nebylo nic myšleno špatně a co se týče věku, tak to už máš dost vysoký na to,aby jsi se uměla přeci vyjadřovat *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: Debata Liny a Hanele
To nemá cenu asi linuš. Každý chce vysvětlit jak to myslí, a akorát se do toho zamotáme. -
-
Asi nemá no...
-
-
-
Re: Re: Re: Debata Liny a Hanele
tím nechci říct že to byl tvrdej ZÁVISLÁK.. to vůbec ne ale tak trochu na těch lécích byl závislý.. *9*
-
-
Ale tohle to já vím, já to znám. Ale nebyl závislý na drogách. On jen užíval léky na bolesti. On neměl ponětí co to je, jak je to silný. Já nejsem malá holka, abych pochopila, jak léky mohou ublížit. Nehledě na to, že jsem ve zdravotnictví pracovala. Ale není závislý člověk, který trpí nespavostí. Nespavost se dá léčit a Murray to moc dobře věděl. Jenže na co ho léčit, když z toho měl mnohem víc, ne?
Nemůžeme považovat Majkího za závisláka na lécích. To už by bylo snad moc.
-
-
Re: Debata Liny a Hanele
Keby nebolo tej pyrotechniky...
Alebo keby neurobili chybu, pri natáčaní.
Ja sa aj trochu bojím chodiť na Nový rok na námestie, lieta to tam okolo vás.
Jeden mamin kolega tak prišiel o oko, nie je to sranda. -
-
No není nad to být o Silvestra domä. My nikam nechodíme. Já na to nejsem a asi dělám dobře. Vždycky trnu hrůzou, aby syn přišel celej...
-
-
-
Klid před bouří
Teda lidi to je hnusnej klid. Žádné nové zprávy nic, prostě nic!
Jen psali, že včera policie v LA udělala přepadovku na lékárnu. Zjistili, že skutečně Majkí dostal propofol v den smrti, takže ho tam musel Murray vyzvedávat.
Jinak nic, prostě nic... Už jsem z toho nervózní. -
-
Re: Klid před bouří
Jestli budou nějaký nový zprávy, tak typuju že na 99% to budou bláboly z AHA. -
-
Re: Re: Klid před bouří
a nebo z Blesku *15* -
-
Re: Re: Re: Klid před bouří
Je to divný, takhle dlouho jsme snad nebyli bez jakýchkoli zpráv. Já se toho vážně bojím.
Tak ať nám už hlavně napíší, že je pohřbený.
Já vám napíšu, jakou bych chtěla číst zprávu. A to sice tuhle:
Michael Jackson¨bude pohřben toho data v tolik a tolik hodin v Neverlandu. Rozloučit se se svým idolem mohou i fanoušci". Nebo" Michael Jackson bude pohřben na hřbitově Forest Lawn, kam budou mít přístup i fanoušci".
No řekněte. Nelíbilo by se vám, když by byl hrob se jménem? S fotkou?
Žili bychom s vědomím, že je na veřejném místě a my máme možnost jednou za Majkím zajet... -
-
Re: Re: Re: Re: Klid před bouří
Libilo a ja bych si prala aby byl pohrben v Neverlandu protoze to bylo jeho misto kde se mel moc dobre!A chci aby tam byl pohrben protoze v osemnacti jedu k tete na 5 let studovat do Ameriky kousek od Neverlandu tak chci aby tam byl pohrben uz kvuli tomu ze to bylo jeho nej misto a kvuli tomu ze tam budu tech 5 let! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Klid před bouří
Ale on se tam už nikdy nechtěl vrátit! Už to pro něj nebyl ráj a domov. Po tom, co mu policie prohlížela dům, zničila vše co mohla, rozpárali matrace apod. Rodina řekla, že z toho důvodu tam Michael pohřben nebude.
-
-
-
-
-
Re: Klid před bouří
On přijde ještě nějakej šok. Tohle je ticho před bouří. Akorát mám obavy že místo seriózních zpráv to bude zase chuťovka z Aha.... -
-
To je fakt.
Už ho rozobrali zo všetkých strán, ale oni si zase niečo vymyslia.
Fantázii sa medze nekladú.
Pravda o ňom sa asi ukáže až s odstupom času. -
to jo pak přijde neco co nas poradne vysokuje
-
-
-
M.J.
Taky si myslim, že ta důvěra k lidem co měl nebyla moc dobrá pro něj, k fanouškům jo ale k lidem třeba v jeho přípravě na turné This is it. Lidi jsou svině a v této době jdou jenom po slávě a po penězích. Chudák Mike ten to viděl jinak. -
-
Re: M.J.
Tjn on jim celou obu duveroval a oni mu to takhle oplacej svine jedny!Jo a k tomu dnu pred bouri to sem zvedava co si zas vymyslej!Takovi keci si Maike nezaslouzi tak proc to o nem furt pisí sakra,at si jdou s tema kecama nekam nikdo na ne není zvedavej!Maike si zaslouzi poctu a jako kral klid!
-
-
Úvaha
Tak jsem nák přemejšlela... říká se, že nikdo není dokonalý. Ale co Majkí? Myslíte si, že je opravdu dokonalý nebo má taky náký špatný vlstnosti? Já myslím, že jeho špatná vlastnost je, že až moc důvěřoval lidem. Jinak nevím. *1* Co si o tom myslíte vy? -
-
Re: Úvaha
Možná, že se mnou nebudete souhlasit, ale myslím, že taky byl tvrdohlavý. Což na jednu stranu může být dobrou vlastností - jít si za svým cílem, dosáhnout dokonalosti a nebát se toho co na to ostatní, na druhou stranu,a tady se možná neshodnem, myslím na ty léky, více lidí vědělo, že bere příliš lélů (alespoň se to psalo: bodygárdi, kuchař,určitě i rodina)proti bolesti a nechce se mi věřit,že se o tom nikdo z nich nepokoušel s ním promluvit. -
-
Re: Re: Úvaha
Jenže co vy víte jak mu bylo? Naučily si ho aby byl závislý. Mozek pak přemýšlí jinak. Věřil doktorům... bohužel. Ani bych se nedivila, kdyby na zaměstnance a ostatní byl ostrý, když se mu to snažily rozmluvit. Tohle už není o tvrdohlavosti... -
-
Re: Re: Re: Úvaha
Spadnou do závislosti na lécích je velice snadné, hlavně u těch, co vám přinášejí úlevu. Myslím léky od bolesti, na spaní a taky o lécích třeba na depresi.Přijde to tak nějak samo a ani ti o nepřijde zdá se ti, že to máš pod kotrolou a vlastně už dávno ne.Pak už ti opravdu musí pomoct okolí, ukázat ti, že už jsi za hranicí. -
-
Re: Re: Re: Re: Úvaha
Človek si asi myslí, že keď mu tie lieky pomohli včera, a nič zlého sa nestalo, tak pomôžu mu aj dnes, aj potom. -
Re: Re: Re: Re: Úvaha
On není tak snadné se z té hranice vrátit zpět, a to ti to okolí může ukazovat jak chceš. Zvlášť když má kolem sebe vypočítavé doktůrky, kterým věříš a cpou to do tebe po hrstech.... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Úvaha
Není,bolí to,ale jde to, musíš ale chtít.
-
-
-
-
Nad tým som už aj ja dávnejšie premýšlala, to s tými liekmi a že si asi nedal poradiť od ostatných, pokial sa mu teda snažili pomôcť a všimli si to.
Asi si robil po svojom.
Tiež mi je to lúto. -
-
Re: Re: Re: Úvaha
Ale je pravda, že toho zažil vela a že to nemal jednoduché, tak ho aj celkom chápem.
-
-
To mi nepřijde. Tohle jsem taky četla, jak najednou byli všichni chytrý, ale on je každý generálem po boji.
Já jsem taky četla, že když mu zabavili léky, tak Majkí je nechal. Do té doby, než mu dal Murray další, ale nevíme co je na tom pravdy... -
To my nevíme, ale taky se mi občas takový zdál. No, teď už s tím stejně nic nenaděláme... -
jo asi máš pravdu, že byl tvrdohlavý hlavně ohledně těch léků. Sama ta chůva jeho dětí říkala že se s tim pokoušela něco udělat, říkala to i jeho matce a Janet, ale nikdo s ním nehnul.
-
-
No, on byl je a bude pro mě dokonalým... Ale jeho naivita mu ztěžovala život... I když, je dobře že chtěl pomáhat lidem. Myslím že v tomhle ho nikdo nepřekoná... -
Tá jeho citlivá povaha mu pomáhala v jeho dobrých skutkoch a pri skladaní piesní a textov, ale škodila mu keď ho niečo trápilo a bolo mu ťažko.
Ale myslím, že to celkom zvládal.
Určite mu pomáhala podpora blízkych a fanúšikov. -
Jo to byla jeho nejhorší vlastnost!!.. ale nevím opravdu NIKDO NENÍ DOKONALÝ.. a myslím že i Michael nebyl ve všem vynikající.. ale možná se pletu.. jak říkám, neznám ho osobně tak nemůžu tvrdit že je to pravda:)) -
Aj ja som si to tak pomyslela, že tá jeho velká dôvera je síce pekná vlastnosť, ale zároveň aj zlá lebo na ňu najviac doplatil.
On sám bol čestný a úprimný, tak to predpokladal aj u druhých.
-
-
Jsi fanoušek? 2
25. Když se Michael usměje, nemůžeš se po dobu 4 minut pohnout.
26. V autě si zpíváš Michaelovy písničky dostatečně nahlas, aby na křižovatce při
červené každý viděl, že jsi fanoušek.
27. Když se někomu představuješ, nezapomeneš dodat, že jsi ten největší fanoušek
Michaela Jacksona, že kvůli němu v noci nespíš, že je děsně sexy a šíleně se
směješ, když se dívají vyděšeně.
28. 'I Just Can't Stop Loving You' byla napsána o tobě, opravdu.
29. Taky 'Heaven Can Wait' byla napsána o tobě.
30. Tvé děti se jmenují Michael nebo Michaela.
31. Máš všechny legální papíry k tomu, aby ses mohla vdát za Michaela.
Teď už jen donutit ho to podepsat ...
32. Po nocích chodíš po městě a každému říkáš, že tvé pravé jméno je Billie Jean.
33. Máš neviditelného přítele Michaela, se kterým si povídáš.
34. Žádáš své rodiče, aby tě přejmenovali na Michael, a když odmítnou, na protest
si obarvíš vlasy na černo a nosíš piercing, jen aby viděli, jak tě zranili.
35. Když slyšíš, že někdo někde zavolal "Michael", okamžitě zakřičíš zpátky "Jackson!"
36. Máš perfektně nacvičený projev, který mu řekneš, až ho jednou potkáš. A TO SE STANE!
37. Tvoje další nejoblíbenější hvězda je Elizabeth Taylor nebo Chris Tucker.
38. Každý, kdo tě zná, se na tebe podívá, když někdo zmíní jméno Michael Jackson.
39. Když ti někdo řekne "I love you", automaticky odpovíš "I love you more".
40. Při jízdě v autobuse si vždy pustíš sluchátka na plné pecky, aby každý slyšel, že posloucháš MJ.
41. Tvoje oblíbené oblečení jsou najednou černé kalhoty a bílé ponožky.
42. Vždy máš ve videu kazetu, abys byl připravený si nahrát MJ, kdyby byl náhodou v TV.
43. Lidé se tě ptají na Michaela, protože ví, že ty jsi informován.
44. Na internetu surfuješ většinou po MJ stránkách. Nic jiného vlastně ani neznáš...
45. Když poznáš někoho nového, hned řejneš, že miluješ MJ.
46. Neopustíš prodejnu CD, dokud neurovnáš Michaelova cédéčka před všemi ostatními.
47. Vždycky když jsi na párty, požádáš DJ, aby zahrál Billie Jean (protože tu jedinou ti nejspíš zahraje).
48. Vždycky, když spatříš limuzínu, otočíš se za ní -
-
Re: Jsi fanoušek? 2
Jo, to je dobrý, taky sem to četla =D No tak kdybych všechno z tohohle dělala, lidi by mě považovali za úplnýho blázna, ale dělám většinu =D -
1,4,5,9,10,11,21,23,25,35,36,39.. hmm tak trošku jsem.. ale všechno určitě neděláám:D:D -
u toho jsem se taky válela smíchy *1* a u těch hlášek taky *1*
-
-
Jsi fanoušek? :-D
Jsem si jistá, že Michael už akceptoval ten fakt, že jeho fanoušci jsou šílení. Jeden z těch bláznivých fanoušků jsi, když děláš většinu těchto věcí:
1. Každý den sníš o tom, že Michaela potkáš.
2. Najednou se ti zdá, že Fred Astaire a James Brown jsou úžasní.
3. Tvůj pes umí perfektně štěkat 'You Rock My World'.
4. 75% svého času strávíš prohlížením obrázků ve svém počítači a dalších 25% kontrolou emailu,
protože si dopisuješ s desítkami fanoušků.
5. Když tě někdo chce utišit, stačí mu říct jen 2 slova - Michael Jackson, a pošle tě do říše snů.
6. Už jsi skoro zapomněl, jakou barvu mají zdi tvého pokoje, zdají se být natřené Michaelem.
7. Oslavuješ každé Michaelovy narozeniny.
8. Jezdíš stanovat před Neverland, a v dešti doufáš, že se Michael slituje a pozve tě dál.
9. Znáš každý výkřik v každé MJ písničce a nahlas ho opakuješ.
10. Pokaždé, když se dotkne svého rozkroku, zakřičíš.
11. Probíráš se každým časopisem co najdeš, jen abys našel NĚCO spojitelného s Michaelem.
12. Mluvíš podobně jako Michael, dokonce opakuješ jeho fráze.
13. Zapomínáš jména svých bratrů, zdá se, že jsi je vždycky nazýval Tito a Marlon.
14. Máváš každému letadlu na obloze. Co kdyby tam byl Michael!
15. V drogerii si prohlížíš šampony a přemýšlíš, který z nich Michael používá.
16. Nepoužíváš své příjmení, podepisuješ se zásadně "Jackson".
17. Když se Michael zraní, prosíš Boha, aby pomohl tomuto nádhernému stvoření.
18. Posíláš mu koblihy, přestože víš, že až mu dojdou, budou tvrdé.
19. Myslíš na to, že by tvé koblihy možná mohl sníst a je ti zle.
20. Ta hmatatelná bolest v Michaelově písničkách tě nutí brečet.
21. Nesnášíš jméno Joseph.
22. Když si náhodou vyfotíš Michaela (zezadu a jde vidět jen kus hlavy), zvětšíš si
obrázky na největší možnou velikost, pověsíš si je nad postel s nadpisem:
"Můj životní zážitek s Michaelem".
23. Upřímně si myslíš, že Lisa Marie a Debbie jsou padlé na hlavu,
kdo by se proboha rozváděl s Michaelem!
24. Na své svatbě poprosíš svého budoucího manžela, aby si oblékl oblek a lá Smooth Criminal
- i s kloboukem. A nezapomeň na tužku na oči, miláčku! -
-
Re: Jsi fanoušek? :-D
Ešte tam treba dodať, že keď si pozeráš neaké 10 minútové video, tak si ho aspoň 20 krát zastavíš na tých najkrajšich záberoch.
A keď sa smeje, tak si to pár krát pretočíš späť.
Hodinový dokument zastavíš ... krát.
Aj vtedy keď nestihneš prečítať titulky.
Keď vidíš video, alebo fotku Bashira.....
rýchlo to chceš prepnúť inam. -
Re: Jsi fanoušek? :-D
Tohle jsem chtěla zrovna poslat taky:))) -
-
Re: Re: Jsi fanoušek? :-D
já jsem si řikala, že když sem dáváš ty hlášky tak bych sem mohla dát tohle *1*
-
-
-
Hlášky MJ 2 část
- tanec je vážná forma umění
- je v pořádku být slušný a mít na věci staré názory
- je také v pořádku si občas zanadávat
- kolotoče jsou fajn
- můžeš křičet jak holka, ale lidi před tebou budou i tak omdlévat
- duchové existují
- je OK dotýkat se rozkroku tak dlouho, dokud tvrdíš, že si to neuvědomuješ
- stojí mnoho práce stát se perfektním
- nezáleží na to, co řekneš, vždy budeš nedoceněn a nepochopen
- je v pořádku mít za nejlepšího přítele zvíře
- žirafy jsou ti nejlepší domácí mazlíčci
- umění se vždy musí ocenit
- vegetariáni vládnou planetě
- je OK změnit svůj vzhled, protože tvůj talent bude pořád stejný
- krátké kalhoty nikdy nevyjdou z módy
- je úžasné chtít zachránit celý svět
- nejznámější znamená nejosamělejší
- Chris Tucker je nejzábavnější komik na světě
- nemusíte být skvělí v košíkové, aby vás měli lidé rádi
- když začnou tvoje vlasy hořet, nepomůže ti utíkat
- Walt Disney je nejskvělejší člověk co kdy žil
- je v pořádku milovat lidi a pomáhat lidem
- Elizatbeth Taylor je nejskvělejší herečka
- jsi hodný, když házíš sáčky v vodou z hotelového okna
- je OK, když nenásleduješ dav a děláš si co chceš
- může ti být 44 let, a stále jsou tu dívky, které se ti chtějí dostat do kalhot
- když máš plnou náruč cen, můžeš poprosit prince Alberta, aby je podržel
- k černým kalhotám se vždycky nosí bílé ponožky
- přelézat různá zábradlí přece neznamená, že se zabiju
- aerobic je příšerný
- škola je dobré místo pro odpočinek a spánek
- letadla padají nejčastěji v noci a za bouře
- vyměňovat plínky dětem je ta nejzábavnější činnost v rodičovském životě
- vhodný pozdrav paparazziům je zvednutý prostředníček -
-
Re: Hlášky MJ 2 část
Vegetariáni vládnou planetě - s tím taky naprosto souhlasim *15* -
-
Re: Re: Hlášky MJ 2 část
- může ti být 44 let, a stále jsou tu dívky, které se ti chtějí dostat do kalhot
může ti být 44 let, a stále jsou tu dívky, které se ti chtějí dostat do kalhot
na červeném koberci se promenáduj jedině s rozeplým poklopcem
- lidé Tě budou milovat za každou hovadinu, kterou řekneš, když dodáš "I love you"
- nauč se chodit pozadu, jednou to někomu ukaž a buď si jistý, že to budeš muset ukazovat do konce života
Tady jsem se fakt bavila! To jsou moje favoritky tyhle hlášky:))
-
-
Tie jeho výroky sú poučné a niektoré sú zábavné.
On vraj povedal, že Hip hop mu pripomína aerobik, že to nepovažuje za tanec.
Ale v Hip hope sú niektoré veci prevzaté od neho. -
-
Já jsem si říkala který styl tance že přirovnal k aerobiku:))
-
-
škola je dobré místo pro odpočinek a spánek .... myslím že to trefil skvělě:D:D -
-
Jo jo presne :-D Tím se zacnu řídit *1*
Ale od Michaela bych tuhle vetu necekala *15* -
-
Re: Re: Re: Hlášky MJ 2 část
je to jenom člověk.. tak přece nebude milovat školu ne?.. škola je utrpením pro každýho.. ale zas se hodně naučíš.. ale myslím že Michael ji měl jako odpočinek po dlouhých zkouškách.. a měl klid od svého otce!! alespoň natěch pár hodin!! -
Re: Re: Re: Hlášky MJ 2 část
Nie le v škole...
Ospravedlňujem sa, ale mne to trochu pripomńa aj kostol,
keď ten Mr. Bean zaspal s čelom na podlahe. *1* *15*
-
-
tojono *1* Hned se na to vrhnu v září..všechny sou dobrýý.. *1*
-
-
-
hlášky MJ
na červeném koberci se promenáduj jedině s rozeplým poklopcem
- nos náplasti na zdravých prstech
- vlasy v očích jsou sexy!!!
- lidé Tě budou milovat za každou hovadinu, kterou řekneš, když dodáš "I love you"
- nauč se chodit pozadu, jednou to někomu ukaž a buď si jistý, že to budeš muset ukazovat do konce života
- když chceš, aby Tě nikdo nepoznal, obleč se jako Arabská žena, nasaď si kšiltovku a tmavé sluneční brýle
- nezapomeň pochválit všechny, kdo zpívají Tvé písně. Může to být sebehroznější poslech, ale když oni se tak snaží...
- je fajn oznámit, že mám dítě, půl roku po jeho narození
- SONY SUCKS!!!
- Francouzký cop není jen ženský účes, mohou ho nosit i kluci(příklad v klipu Blood On The Dance Floor)
- i muži můžou plakat
- v každém z nás je skryte dítě a bez ohledu na věk, je v pořádku ho projevit
- nejlepší zábava je lezeni po stromech.
- proč natáčet pouhé klipy, když můžu natáčet "Short films" krátké filmy
*** -
-
Re: hlášky MJ
- na červeném koberci se promenáduj jedině s rozeplým poklopcem
to je nejlešpí:D:D -
Re: hlášky MJ
Fakt jsem se u některých hodně zasmála:)))
-