Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fleur-flower

Michael and Lisa

Viděl někdo ten rozhovor s Michaelem a Lisou ? Já na to teďka koukam ale je to v angličtině takže si to každou chvíli musim přetáčet. Jsem teprv nazačátku ale rozesmál mě ten mometn jak Lisa něco říká a apka se otočí na Michaela a ptá se ho jestli ot nechce říct a Michael, že ne ať to řekne ona a ona zase ať to řekne on ... chvilku se tam hádali a Michael udělal takový obličej :D a vůbec lelý rozhovor tam dělá takový blbinky :D jak malý díte :D
    • terinda321

Re: Michael and Lisa

Ty myslíš to Prime time z roku 1995?? To je totiž luxusní... já jsem tomu naštestí docela rozuměla, ale taky jsem občas měla přetáčecí fázi *15* *15* ale je to fakt luxus....
    • chiaramj

Re: Michael and Lisa

A kdes to nasla?
      • fleur-flower

Re: Re: Michael and Lisa

Normálně na youtube
        ╚► http://www.youtube.com/watch?v=paMQ XQzsJbc
        má to ale několik částí, tak doporučuju udělat si na to čas =)
        akorát ta žesná má blbí otázky ... nejradši bych po ní hodila pánví :D
        ale je tam dobrej moment jak tam Lisa mluví a Michael jí dělá rohy ona se otočí a on dá rychle ruku dolů ... pak se na něj chvilku podezřívavě dívá než se Michael zeptá Co ? A ona mu dá pěstí :D
        • chiaramj

Re: Re: Re: Michael and Lisa

http://www.youtube.com/watch?v=YsOZ 0Dh-UAA&feature=related newim jestli si to už viděla ale mě se to docela líbilo.=)
        • zanesskaaaa

vypadá jak anděl *14* .. a Lisa je pěkná *4*
          • paige7

Re: Re: Re: Re: Michael and Lisa

máš uplnou pravdu *14* *14* *14* a jak se tam směje *4* *4* *4* *4*
        • chiaramj

Tak na tohle si cas udelam vzdycky =D Díky
          • fleur-flower

Re: Re: Re: Re: Michael and Lisa

rádo se stalo =) ... kdybys něco našla ty tak mi to taky napiš jo ? A kdybych byla offline tak mi ten odkaz hoď kdyžtak do vzkazů jo ? :d byla bych ti vděčná ... taky až najdu něco novýho tak ti to ukážu =) ... zatim se měj a užij si ten rozhovor :D
            • chiaramj

Re: Re: Re: Re: Re: Michael and Lisa

Jako ta zenska je dost otravna =D To si měla pravdu s tou pánví...Zatím sem shlédla první polovinu =D
  • chiaramj

Living with .....

Na youtube.com je rozhovor s Michaelem na Neverlandu...Kdo jste to uz videl date mi za pravdu.Je to uplne krásný...=(
    • fleur-flower

Re: Living with .....

jj ... sjížděla jsem snad všechny videa, co majněco společnýho s Michaelem =) v poslední době jich je čim dál tim víc.

a jinka díky lidi ... taky si myslim, že to bude návštěvnost ale ještě před pár dny měl přes milion a pul ... to si pamatuju, že tehdy měl víc než dvojnásobek toho co měla ta Miley (jestli to píšu správně :D) Vim, že ji spousta lifí (holek) miluje ale já mezi ně nepatřim a nechtěla bych aby vystrčila našeho Michaela
      • kristyn875

Re: Re: Living with .....

jj taková ještě nezkušená holčička přece nevystrčí legendu..omg tohle fakt nepochopim *8*
      • chiaramj

Re: Re: Living with .....

Souhlasim ja proti Miley nic nemam ale na Michaela proste fakt nema...=)
  • fleur-flower

Dotaz

Lidi, prosim vás nevíte co znamená to číslo jak je na hlavní stránce u TOP deset osbností ? to je jako návštěvnost či co ? Sleduju to každej den a Michaelovi to teďka furt klesá ... aby ho nepředhonila ta Miley ... chtěla bych mu pomoct udržet si první příčku co nejdýl. Tak jestli to někdo ví, jestli by mi nemohl odpovědět. Díky =)
    • chiaramj

Re: Dotaz

Miley fakt nemusim...Nesmí předhonit Michaela =-o
    • kristyn875

o těch číslech vím, ale nevěděla sem že můžou klesat *7* ..jako jestli ho předhoní Miley tak už se du zahrabat..nějaká začátečnice bude shazovat legendu? *13*
    • zanesskaaaa

taky nevím ale podle mě by to měla být navštěvovanost.. ale když to klesá tak nevim páč já na to klikám každejch 10 min.:D:D.. a než jsem odjížěla na dovolenou tak tady bylo přes milion:)
  • koncert

už nikdy nebudu na koncertě majkyho *9* *9*
    • kristyn875

Re: koncert

mno to už nikdo *9* bohužel
  • co

madonna je blbá *10* a nej je majky *14* *14* nesnášim madonnu *10*
  • kristyn875

chjo..

twe takovýhle zakomplexovaný lidi nesnášim..sem zase psala správci a on si zase mele svý ..debil...tohle mi napsal...
    To, ze by se na nej nemelo nikdy zapomenout neznamena, ze bude naveky na uvodni strance. Zivot jde dal a na uvodni strance budeme zobrazovat aktualni deni. Jeste jednou diky za pochopeni.
    mno jasně život jde dál, ale Majky bude navždy legendou takže by tam měl zůstat, když už to ce řešit takhle tak ať dá něco dalšího pod Majkyho a nemaže nám ho!!
    • zanesskaaaa

Re: chjo..

neřeš ho.. za tři dny tam ta pipina nebude.. nějak to přežijem.. pak budeš mít jenom zbytečný problémy:))
      • kristyn875

Re: Re: chjo..

mno ale on tam pak dá upa něco jinýho.. *9*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: chjo..

víš co by mě zajímalo.. jestli tam dá Kabáty.. mají 12. září mega koncert na Vipichu.. nebo jak se to píše.. a jestli je tam nedá tak dostane.. když tam mohl dát tuhle pipinu, tak tam může dát Kabáty:D..
  • anetry

private home videos

neví prosím někdo, kde by se dal sehnat ten majklem komentovaný dokument Private home videos/movies...?
  • co

hele čtu si blesk je tu napsáno že madonna je nej zpěačka,co si vo sobě ta kráva mislí *16*
    • zanesskaaaa

Re: co

je prohlašována za Královnu popu.. ale na Michaela nemá:)
      • Re: Re: co

madonna je královna popu,majky je král popu ale madonna je stejně jenom nula *4*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: co

oni to berou podle hudby.. a podle toho ona i podle mě tam patří má hiodně dost dobrých písniček a zažila toho v popu taky dost.. patří jí Královna popu:).. tak jako Michaelovi patří Král popu.. i když ona si toho nezažila tolik jako on:)
    • chiaramj

Blesk je bulvár já už ho nečtu tam vždycky měli na Michaela jen kecy..=(
    • kristyn875

a Majky je nej zpěvák *3*
  • chiaramj

Kapitán EO

http://www.youtube.com/watch?v=AstW 05bDiQU&feature=rec-HM-fresh+div Tak to je naprosto úžasný video...Michaelovi to hraní fakt šlo a navíc mu to tam fakt moc sluší (asi jako všude jinde) =(=)
  • co

ahoj ňákej debyl tady psal o majkymu že je dobře že chcípnul *16* *5* *10*
    • kristyn875

takový kripli je lepší přecházet..prostě si o nich mysli svý..to nemá cenu..ti odepíšou ještě věčí dutost.. *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit