-
video
http://www.youtube.com/watch?v=ogq8 AAY0RKY Tak na tohle video se můžu dívat pořád.=) Ta choreografie je fakt jedinečná... -
For Angie72
Ahoj Angie72 já si myslím ež ty jsi ten nejlepší správce na osobostech,a ještě víc sem ráda že si správce Majkího.Si fakt super.Se divím že to tady vydržíš vše co se tu píše.Si fakt super ne ty nejsi super ty jsi prostě skvělá. -
....
tak.... taky jsem mu napsala, snad s tím něco udělá... já to nepřežiju, jestli tam nechá tu blondatou slepici... -
-
Re: ....
jo přesně, bonďatá slepice :D ... -
-
Re: Re: ....
jak jinak jí taky nazvat =)
-
-
Re: ....
Doufám že jí odtamtud zachvílí vyhoděj a vrátěj nám tam našeho Majkího -
-
Re: Re: ....
Hm tak máme fakt asi smůlu... napsal mi, že život jde dál... a že tam bude aktuální dění ze světa celebrit... bezva... -
-
Re: Re: Re: ....
No to snad není možný!Aktuální dění jo,nikdy to tam nebylo a najdneou to tam bude jo?Já tam chci spátky Majkla.Tet jsem taky psala jednomu adminovi tak jsem zvědavá co mi odepíše.
-
-
-
-
zabít ho je málo..
jako chápete ho??degen..tohle mi napsal...Ahoj, na uvodni strance bude nyni zobrazovano aktualni deni ze sveta osobnosti. Dekujeme za pochopeni.
jak děkuju za pochopení...jako Majky je pořád aktualní dění ze světa osobností..jako navždy..tohle fakt nepochopim. *10* *10* -
-
Re: zabít ho je málo..
a když tady byli jiný osobnosti tak to takhle neudělal.. třeba když jsem před rokem byla na Avril tak jsem to tady neviděla.. jenom to obšehl od Michaela a dá tam tu blonďatou pipinu, která ještě k tomu Michaelovi ublížila.. no pochipí to někdo?:D:D -
-
Re: Re: zabít ho je málo..
Madonna Majklovi ublížila...? *7* -
-
Re: Re: Re: zabít ho je málo..
taky mě to teď zaskočilo,když to tu čtu..to vůbec newm *7*
-
-
Re: Re: zabít ho je málo..
Takže se tedka budu dívat na tu blondatou můru??Noto je fakticky super uz aby bylo po koncerte...
-
-
-
tákk
tak už sem taky psala tomu správci, aby nám Majkyho vrátil na titulku..tak snad to vyjde..jako o Madonně ví každý že tu bude koncertovat..všude jsou bilbordy..ale na Majkyho by se nemělo zapomenout tak rychle *16* *16* ..Takže doufam, že ho tam vrátí..jinak ho budu bombardovat pořád vzkazy *1* *1* *1* -
-
Re: tákk
jo přesně ... my tu toho taky máme haldy a viděla jsem v telce to taky furt okecávaj dokola. A nebyla tady náhodou už nedavno ? mam dojem jako kdyby to bylo pár měsíců zpátky co tu byla naposled. -
-
Re: Re: tákk
Byla tady asi pred rokem..
-
-
Re: tákk
jako abych řekla pravdu nevěděla jsem kdy tady má být:D:D.. no oni v maloměstečku bilbordy nejsou.. možná tak na cirkus:D:D -
-
Re: Re: tákk
to máš jedno kdy, ale věděla si že tu bude..detaily nejsou důležitý, když neceš jít na koncert *1* -
-
Re: Re: Re: tákk
no ale nebýt toho že to furt okecávali tak o tom nevim vůbec *15*
-
-
-
-
smažu
teĎkon tu projíždim diskusi..a zase tu máme parazita..ale je to strašně dlouh¨ý *1* *1* tak mám to mazat?asu ju,ne??ale poraĎte *7* *7* -
-
Re: smažu
parazity mazat ! -
Re: smažu
jak chceš.. ale já bych to tam nechala.. mě se to líbí:D:D.. ne je to na tobě:D -
-
Re: Re: smažu
jj tak já to tam nechám..ono je to strašně dlouhý a mě to neba mazat..už je to zanámi..a jestli sem příde zase tak zakročim hned nazačátku *3* -
-
Re: Re: Re: smažu
přece se kvůli nějaký trubce nebudeš unavovat mazáním:D:D -
-
Re: Re: Re: Re: smažu
tak ju *1* *3*
-
-
-
-
-
Madona
Lidi všimli jste si, že na hlavní stránce osobností.cz změnili ten velký odkaz z Michaela na Madonu ? ... TAky jsem si všimla, že poslední dobou jsou tam převážně fotky Madony s Michaelem :D -
-
Re: Madona
Já Madonnu nemusim moc... -
-
Re: Re: Madona
:D já taky ne ... no jasně, tak tvrdě makala a teď je slavná ale na Michaela stejně nikdy mít nebude =) -
-
Re: Re: Re: Madona
A navíc sem četla že o ní Michael nechtěl slyšet po tom co odmítla jeho nabídku na duet..=) -
-
Re: Re: Re: Re: Madona
Co ? Fakt ? *1* *1* no asi toho lituje :D je slavnější než ona a hlavně, že na těch svých koncerech vždycky vzdává Michaelovi hold :D ... No asi se to snaží odčinit. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Madona
jj ja to cetla v ty novy knizce o nem =)doporucuju...Na Michaela proste nemá a uz to neodcini =( -
Re: Re: Re: Re: Re: Madona
no to mě dost překvapilo když to udělala..potom co o něm ekla.. asi žehlí frajerka:D:D
-
-
-
-
-
-
nevim nevim:D
holky nemůžu se rozhodnout.. dělám si na facebooku living social.. a mám si vybrat Michael jako černoch nebo běloch.. poraďte prosííím:D:D -
-
Re: nevim nevim:D
Michael o sobě říkal že je hrdy na to ze je afroamerican..Tak narodil se jako cernoch tak asi cernoch =) -
-
Re: Re: nevim nevim:D
ono když to tak vemeš je to černoch tak je jedno co si vyberu:D -
-
Re: Re: Re: nevim nevim:D
Vypadal pořád dobře i jako běloch tak je to jedno =) -
-
Re: Re: Re: Re: nevim nevim:D
v umrtnim liste ma udajne napsano ze je cernoch. takze cernoch *3*
-
-
-
-
byl vždycky černoch ... jen se mu po letech vytratil pigmet :D ... a já bych si dala fotku z Bad éry nebo Dangerous éry ... -
-
no tohle je to vyberi mezi tímhle a tímhle víš ne zvol si pět obrázků:))
-
-
mno jak ceš..včera si psala, že by si řekla Bohu aby nám ho vrátil jako bělocha..tak bych to udělala tak *3* *1* -
-
udělala jsem to tak.. a zjistila že se lidem víc líbil jako černoch.. no ale co každýmu se líbí něco jinýho:) -
-
Re: Re: Re: nevim nevim:D
a navíc kdyby jsem si ho domů přivedla jako černocha tak by taťka neměl moc radost:D:D -
-
Re: Re: Re: Re: nevim nevim:D
*1* *1* *1* *1* *1* to by byla pecka *1* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: nevim nevim:D
no to jo.. to by všichni čuměli. bych řekla podívejte koho jsem si přivedla Michaela Jacksona.. to by čučeli jak péra z gauče:D:D
-
-
-
-
-
-
Neverland
Nevíte někdo co se stane s Neverlandem?Byla by škoda kdyby nějak zchátral nebo tak.. -
-
Re: Neverland
jsem myslim necke cetla ze se prodava... ale nevim. tisk si toho navymejsli -
když mi ho daj zadarmo tak si ho klidně vemu:D:D.. ne sranda.. opravdu netuším.. ale asi ho zdědí jeho děti. ale netušim:) -
To vůbec netušim ... myslim, že na Neverland se ještě nemyslelo. To byly pořád samý řeči o tom kam bude pohřbeenej, kam pujdou jeho děti a teď co vlastně zavinilo jeho smrt ... na Neverland se myslim taky dostane. -
-
Re: Re: Neverland
Jen aby nebylo pozde =( Když zemřel Elvis z jeho Gracelandu udělali jeho muzeum -
-
Re: Re: Re: Neverland
A jak dlouho to necávali ladem u Elvise ? ... myslim, že času je dost ... vždyť Michael odešel před měsícem a něco. -
-
Re: Re: Re: Re: Neverland
Netusim hned asi ne...Ale ja bych se tam jednou hrozne rada podivala -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Neverland
nápodobně =) ... Moje kamarádka mi nedávno napsala SMSku a stálo v ní tohle: Tak sjem se rozhodla, že pojednu do Neverlandu :D
-
-
-
-
-
-
hi
vananneh už to asi přestalo bavit *15* *15* -
-
Re: hi
To je dobře že jí to přestalo bavit a ani se jí nedivim pač jak jsme se do ní všichni pustily:o) -
-
Re: Re: hi
jj to jo no aji ja jsem si precetla jenom neco co napsala a uz jsme byla vytocena
-
-
jj asik jo no jinak ahojky nevis prosim te v jaky casti ovy se ma konat ten sraz??? -
-
joo tak to nevim já se v Ostravě nevyznám.. a ani tam nejedu páč je to přes celou republiku a je mi teprv 15:D:D
-
-
bylo nacase *3* -
-
no tez si rikam byla trapna -
-
Re: Re: Re: hi
to byla trapna a moc
-
-