Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anet98

Papa

Dlouho jsem tu nepobyla, ale už musím papáček všem. *4*
    • evicicek22

Re: Papa

Tak se měj ahoj... *3*
  • anet98

Hybernia

Ahoj tak vás jdu po dlouhý době pozdravit. Jak pak se máte? *4* Včera jsme byli s rodinou na výstavě se psem (to vás asi nezajímá) a protože ta výstava byla v M. Boleslavy tak mě pak ještě vzali do Prahy na tu výstavu Michaela v paláci Hybernia. Bylo to moc pěkný a mamka mi koupila dva takový obrázky Michaela. Ty jsou úplně káááásný. *14* A co jinak nějaký novinky ohledně Majkýho jsou? *7* *4*
    • luuuca

Re: Hybernia

jeeej bylo to dobry ze? nevis prosim te do kdy je ta vystava? *1*
      • polinka

Re: Re: Hybernia

výstava trvá do Michaelových narozenin - 29.8. 2010
        • anet98

Re: Re: Re: Hybernia

Jo jo bylo to fakt super. *14*
    • evicicek22

Re: Hybernia

Ježiš ty se máš... Já ti závidím, já tvrdnu doma... Nic nového tu asi nebude... Jinak jsem ráda, že tu ted je trošku živěji... *3*
      • anet98

Re: Re: Hybernia

*4*
  • zzj

dotaz

chci se zeptat.... jak byva na blogu reklama tak jde abych ji zmenila na kterou chci ja? *7* a popripade jak? *7* *4* *1*
    • polinka

Re: dotaz

ty máš blog?
      • zzj

Re: Re: dotaz

jj mam *1*
    • Re: dotaz

nejde to.. ta reklama je komerční od blogu.cz, takže tam dají reklamy za které dostanou zaplaceno.. *3*
      • zzj

Re: Re: dotaz

aha *15* sere me tam!!! *16* *15* *15* ale dobre jen at si ostatni vydelavaji!! *15* *15*
  • zzj

ahojte

ojik *4* tak jak se zije Zlatiska? *7* *1* pokud vubec zijete!! *15* *15*
  • thesimsa

...

Poďte hlasovat, musíme Michaela dostat na první místo :D
    http://tweeter.faxo.com/Mr_Twit ter/2010/07
    • zzj

Re: ...

uz jsem hlasla *3*
      • polinka

Re: Re: ...

tam můžeš hlasovat každých 20 minut...
        • zzj

Re: Re: Re: ...

aaaaha *15* *15* diky *1*
  • mj22

..

tak jak to tady tak čtu tak je tady ale vážně mrtvo *15* no já se přiznávám,že jsem tady za prázdniny byla taky jenom párkrát...pořád jsem někde venku s kámošama a na pc jsem jenom tak hodinu denně a to až někdy kolem půlnoci.. *15* teď budeme ještě stanovat asi tak týden takže to bude taky akce století *15*
    • zuzanka666

Re: ..

Jo to máš pravdu.O prázkách se pořád něco děje a člověk nemůže být furt přikovanej u počítače. *15* Na stanování si užij *3* Já jsem v životě stanovat nebyla(ne že by mě to chybělo *15* )
  • evicicek22

Nudááááááááá...

Taková nuda... Jakto, že tu nikdo není?! Achjo... *9*
  • baluska1

Ahujky

Ahuj holky..přišla jsem se rozloučit..;) se tu mějte ;)
    • evicicek22

Re: Ahujky

jo, měj se... *3*
      • baluska1

Re: Re: Ahujky

děkuju..budete my chybět i Mike
  • evicicek22

No kde jste?

Tak já přijdu a dozvím se, že tu nikdo není... víte jaká je tu nuda bez vás? Doufám že ještě přijdete, tak zatím... *3*
  • mischicka

páá

čuss *3* Já se loučíím *9* letím do toho Bulharska sice až zejtra ale asi sem už nestihnu jít *15* Tyjo já vůbec nevím jak tam 14 dní vydržím bez diskuze *15* Ale už se tam těším páč se tam seznámím s mejma příbuznejma *15* *15* Tak to tu beze mě pořádně rozjeďte a né že tu bude mrtvo!! *15* Já se pak přidám *3* Tak Bye Bye *9* *9* *9*
    • luuuca

Re: páá

sice se moc nezname, ale preju ti hezkou dovcu *1* xoxo
    • terullka00

Re: páá

tak se tam měj hezky *9* a pozdravuj příbuzný *15* ale nwm nwm jestli to tu rozjedeme páč tu už asi 4 dny mrtvo.. *9* *1* tak pááá *3* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit