-
:D
tak jako xD tady je teda mrtví a to moc xD tak jako žijem tu alespoň trošku xD na ostatních diskusích je to v ph xD a tady? Michael to nemá fér xD -
-
Re: :D
to máš naprostou pravdu už nejmín 3 dny je tady mrtvo jak něco!!! *15* -
-
Re: Re: :D
si myslím že mám pravdu xD co s tím Teri uděláme? xD xP já jsem v náladě takže by to chtělo něco kde je Michael extra třída SEXY :] -
-
Re: Re: Re: :D
nj... já teď byla na táboře, ale slibuju, že od teď už tady budu bývat... *3*
-
-
-
-
čuuus
ahojky holky!!! jakpak se máte?? u mě to ujde akorát dneska u nás bylo PŘÍŠERNÝ vedro!! *15* *7* -
-
Re: čuuus
u me dobry *15* no u nas je taky horko..jako prase..div sem nechcipla na tom slunku kdyz sem odpoledne chytala bronz *1* -
-
Re: Re: čuuus
chytala bronz?? *7* *7* *15* -
-
Re: Re: Re: čuuus
opalovala se *15* -
-
Re: Re: Re: Re: čuuus
ahááááááá *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
čest
Ahoj holky..:) jsem byla na brigožce a už mě to nebavilo a byla jsem utahaná a najednou v radiu začali ABC tak mě to začalo bavit..Michael mi prostě zvedl náladu..a určo mnohem dalším.. -
krizovka
Holky! Mám krizovku! pomůžete mi? *7* *15* Jaký všechny písničky znáte od MJ?? *15* -
-
Re: krizovka
tak s vypisovanim vsech pisnicek bych tu byla pul roku *1* -
-
Re: Re: krizovka
jáj těch je :) -
-
Re: Re: Re: krizovka
jn je jich hodně *15* si musím nákou jednu vybrat protože mi na mp4 zbívá místo už jen na jednu *15* -
-
Re: Re: Re: Re: krizovka
*15* *15* *15* tak to bude tezky rozhodovani *15* dej si tam vetsi pametovku a mas to *1*
-
-
-
-
-
..
ČUSS *4* jen vám chcu říct jeden zážitek z dneška s Majkím *3* *3* Já sem šla na oběd a v restauraci měli puštěný rádio a začalo tam hrát Black or White a tak sem musela počkat až ta písnička dohraje páč sem se soustředila jen na ní a né na jídelňák přede mnou... já sem si vždycky přečetla jedno písmeno a pak poslouchla a navíc do toho ještě kecala ségra a babička takže sem si to moc neužila ale potěšilo mě to že ho vůbec hráli *4* *4* *15* -
-
Re: ..
..mno to já zas na bazeně...tam byla taková letní party...mno ale ten DJ hrál děsně..já tam seděla kousek od něj s ještě další kupou lidí..mno a těsně před koncem začali hrát Billie Jean..tam všichni seděli a poslouchali..a já jedina vyskočila a upa sem vřískala radostí, že ho zahráli...mno a až za malou chvilku mi došlo, že na mě všichni koukaj jak na blázna co to dělam *3* ..ale to si člověk v tu chvíli neuvědomí..to slyší ty tony a prostě automaticky je štěstím bez sebe.. -
-
Re: Re: ..
tak ja vam teda taky neco reknu no *1* kdysi sem jela s mamkou autem. nevim kam ale to je vedlejsi *1* a zacla hrat nejaka mjova pisnicka..myslim dont stop till .. a ja sem vyhrkla jak dycky a mamka se mne lekla tak cukla volantem a malem sme napalily do auta ve vedlejsim pruhu *15* *1* -
Re: Re: ..
*15* Jono tak já byla na brigádě a v rádiu hráli Billie Jean tak já sem si jenom trošku zpívala *15* Tak na mě taky všichni čuměli páč já vůbec neumím ty slova *15* A ségra pak ze mě dostala výtlem *15*
-
-
-
Thriller Dance
http://www.facebook.com/note.php?no te_id=139576462726729&id=1809247989 99 -
Thriller Dance
Kdo se těší až pojede na Thriller Dance Rekord, tak se může přestat těšit. Thriller Dance se totiž RUŠÍ! Je to napsaný na facebooku... -
-
Re: Thriller Dance
to jako fakt? no v tom pripade je asi na nic chodit na thriller treninky co? *9* pekne mne to mrzi..ale tak co nadelam.. takze se bude tancit akorat beat it? -
ach jj *9* tak jsem se tesila *9* -
-
Re: Re: Thriller Dance
To každej ...
-
-
ted sem to sem chtěla napsat..je to fakt smutná zpráva..já sem se tak moc těšila..sem to už vobrečela *9* ..a ještě to bude příští rok na ten smutnej den...doufam, že to ještě přendaj na jinej den..letos bude asi jen Thriller dance..rekord až příště *9* -
-
Re: Re: Thriller Dance
jo pěkně mě tim namíchli... myslim, že příští rok jim tak přijde i mín lidí, než by přišlo ted... a ještě to datum... tak všichni přilezou s náladou pod bodem mrazu... to bude fakt bezva... prostě to celý pohnojili... -
-
Re: Re: Re: Thriller Dance
mno myslim, že tam taky příde míň lidí...je mi to líto...ale zase oni se fakt snažili ze všech sil...nemůžou za to..oni se na to těšili stejně jako my..ale fakt doufam, že to nebude toho 25.
..a hlavně na fb do nějakejch přízpěvků psal jeden z organizátorů (Marek), že to chce udělat to mimo dny Majkyho narozenin a piet..tak doufam, že to co řekl myslí vážně...jako na ty narozky bych to možná i udělala jako dárek Majkovi, ale na 25. asi ne *9*
..třeba se ještě nějakej sponzor najde...musíme v to věřit
-
-
-
-
čáu
čááuwes ženy jak je? *7* *15* *3* -
ahoj Lidičky
Přístí týden 22července má být neco o MJ v bravičku ale jestli tam budu plakát anebo článek nemám netušení .Četla jsem to v minulém bravičku. -
-
Re: ahoj Lidičky
Jo bude už se těším *4* kéž by tam byl článek i plakát do mojí sbírky
-
-
Ahoj
Ahujky holky...tak máte tady etě půlnoc?? :D