Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dominikciz

hlasovat v hitparádě

prosím hlasujte Majklovi v hitparádě je tam 6 tak hlasujte protože příští týden je nová hitparáda tady je odkaz: http://rihannazpevacka.blog.cz/1007 /hitparada-1
  • terullka00

čs..

čus ženský ste tu někdo je tu nuda.. *7*
  • zuzanka666

Ahojky

Tak já už musím jít.Papa.A krásné zlaté sny o MJ *14* *1* *14*
    • zzj

Re: Ahojky

jj pp *4* a tobe tez *3*
  • zuzanka666

fotka

Je vás jeko nechci neštvat ale mě se ta fotka nelíbíííííííííííííí *9* A nevím proč *7* *15* *13*
    http://my-angel-michael.blog.cz/1006/very-hot
    • majka096

Re: fotka

Mě joooo *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • zuzanka666

Michael

Jsem šla dneska po městě a tam šla nějaká žena a měla na sobě koženy kalhoty,bílí tilko a bílou košili.Prostě apsolutně ve stylu Michaela.Potom měla něco s vlasama co mělo vypadat jako Michaelovy kudrnaté vlasy ale nevypadolo to tak.A korunovala to tím že měla tu nejúžasnější tašku s Michaelem.Takže trochu imitátorka *1*
    • zzj

Re: Michael

jj faninka!! *3* *15* vsak kdysi jsme jeli za babickou do Luhacovic jsem si oblikla cerny kate,cerne tricko s MJ a bilou kosili a klobouk *3* no proste sik *1* *4* *5* a tata mi rikal proc chodim jak blbec no a kdyz jsem se na neho podivala tak sel v papucich pac si doma zapomel botky kratase a tricko..... no to radeji popisovat nebudu.... proste DES *15* *15* tos jsem se na neho podivala a on rekl ze jde videt ze patrime do rodiny *15* *15*
      • zuzanka666

Re: Re: Michael

*1* Tak to je fakt dobry.Ale doopravdy nevím kam na to oblečení chodíte. *7* Já chci taky něco co nosil Michael.A jako blbec si vypadat nemohl.Michael tak taky nevypadal.Můj kámoš taky nosí pořád papuče.Včera na bazén,předevčírem na zápas.By si mohl s tvým tátou podat ruce *15*
        • zzj

Re: Re: Re: Michael

no to mohli *15* ale tata je mel osoupany a ..... no proste hruza *15* *15*

tos ja jsem si koupila normalni cerne kate ci ryfle,pak cerne tricko s MJ, a kosili mi dala sestra ktere je mala a nechtela ji vyhodit... no a kdyz jsem to spojila tak to vypadalo celkem jako fanousek MJ *15* *15* a ten klobouk to dorazil a jeste slunecni brelky *15* *15* no tem chytrym by to snad blesklo a jestli nn tak jsem Mj mela na tricku *15* *3* *5*
          • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: Michael

To muselo dojít všem. *15* A jednou tady někdo psal,že se taky převlíkla za Michaela a někdo na ní zavolal Michaeli a pak na ní hodil kámen.Takže je to i trochu nebezpečny. *16*
            • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: Michael

no to asik je *9*
  • majka096

bravo

Ahoj ženský *15* *15* nevíte někdo kdy vyjde (nebo vyšlo *15* ) to bravo s plakátama? Protože jestli je tam Majký tak to musim mít *14* *14* *15*
    • Re: bravo

Prej tam Michael není...
      • majka096

Re: Re: bravo

Aha škoda... *9*
        • zzj

Re: Re: Re: bravo

nn MJ tam neni rikala kamoska *9*
          • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: bravo

Já jsem ho vyděla a vážně tam není.Je to trochu divny. *9*
            • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: Re: bravo

A když náhodou o něm napíše jinej časopis tak sou to samy nesmysli. *8* A plkát dal ještě akorát Popcorn.A jakej byl?Samozřejmě z Bad.Jo sekne mu to tam ale i tak.20 let stará fotka.Věčina těch co si to kupuje ještě nebyla na světě.
            • zzj

jj *15* tos tomu se rika BRAVO!! ale zase se jim musi nechat ze je to jeden z casopisu co dava jeho plakaty *3* takovych casopisu moc neni *9* BOUZEL
            • zuzanka666

Nebo by tam mohli dát plakát Michaela s někým.Třeba Elizabet Taylor,s jeho dětmi,Chrisem Tuckerem,se Slashem,s Janet,...Oni nemají fantazii.Nakonec to dopadne tak že jim budeme muset radit. *15*
            • zzj

vsak kdybych ji fandila tak bych mela polepenou celou vesnicu tema plakatama *16* *16* *15* vsak jj bych chtela plakat kde ma kratke vlasy,kde je ma rovne apod. a nn porad cerne obleceni(ktere mu sekne) a porad pozadi z pisnicky BAD(ta pisnicka je uzasna) *14* a nebo jine pozadi!! ja bych jim hned vybrala jake plakaty by tam mohli davat!! *15* *15* jako je pravda ze me se mozna,zdrejme,asi nejvic libi z dob BAD ale chtela bych i z jine doby plakaty !!! *3* *15* pac mu to slusi vsude *14* *14* *3* *1* *1*
            • zuzanka666

Beztak vždycky.když dají plakát MJ tak je z doby Bad.Proč ne třeby z Invincible? *7* Nechápu no.A plakáty Cytrusky má každej hromadu. *8*
            • zzj

plakatu LG,Cyrus,Jonas Brothers, atd...... bude jeste hodne ale MJ uz ani nn mohli ho tam dat !! ale oni ho tam dat nemuzou nebo co!! je by to zdrejme zabilo SOCKY!!! *16* *15*
  • zzj

oj

ahojky *4* tak jak se mate? *7* *15*
  • baluska1

Mrtvo

Mno LOL po ránu je tu mrtvno..:D Asi etě spíte ne?
    • luuuca

Re: Mrtvo

v 09:04 sem mela teprve pulnoc *1*
  • terullka00

páček

tak nic no..já už musim tak se tu mějte pááá *3* a hezký sny s Majkím *3* *14*
  • terullka00

..

dnes je tu nějak mrtvo.. *13* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit