-
nataliexxxx
tak ty si asi mala pica hej holcicko di se lecit trapko -
Ješišipanebožepatrykusorytosepýšejackson promin.To je chyb vole.To aby si ty a ta husa se tu zas mohli rozebírat pravopis.
-
kim
a tim pomahanim myslis natrhnout prdel malim detskam? -
-
Re: kim
Tim pomáháním myslím velkolepé koncerty, které pořádal pro děti v africe, světové s velkou úspěšností.... *5*
-
-
patriku
na co si tyfy hrajes ze tady budes poucovat kdo ma a nema chybu ve slovu but si tak vymastenej a nebo tak trapnej ale ty si vymastena trapna pica -
nepripada vam trapny se tady hadat kdo udela v jakym slove chybu??????????????????inteligenti:)
-
Nazdar nataliexxx
Hele!!!!Nejsem debil ani kretén a ty a ten Patrik ste jen ubohý fanatici co nechtěj slyšet pravdu o tom pedofilovi,vy ste mu snad sežrali i to že měl zlomenou nohu kuli tomu že ho kousl pavouk a podobný jeho úlety.Jestli ano jste kreténi vi dva!!!!!!! -
Patriku,
nemá smysl se dohadovat s lidmi typu Jacksonx nebo jak se jmenuje. Jeho příspěvky jasně dokazují, že je opravdu (jak sám napsal) debil a kretén. To je jako házet perly sviním. Tady nejde jen o negramotu, těch chyb je tam jako máku, ale taky o formu, jakým své názory prezentuje. On totiž nemůže pochopit, že si každý se svým tělem může nakládat jak chce. A to dokonce i M.J. :) I kdyby měl 50 plast.operací, je nám všem po tom kulové. -
Já jsem neřekl bulvární tisk.Řekl jsem celý svět.Nechceš snad říct, že lže celý svět.A to že spletu dvě písmena neznamená,že jsem debil a kretén.Jasný?
-
To JasonX
Všechno co sis přečetl za dlouhá léta v bulváru jsou sprosté lži a nepravdivé pomluvy. Pleteš sem věci o kterých nebyla vůbec řeč a jak můžeš ve slově mít (ve smyslu vlastnit) napsat ypsilon? Zrovna tak ve slově takový píšeš měkké? nevím kdo je tady kretén a debil... PS: upřímně, je mi tě líto! -
ON je ÚŽASNÝ!!!!
Dnes jsem sledovala na VH1 pořad o M.J..Poslouchám ho léta, snad ještě, když zpíval v Jacksons5. Ten pořad byl zaměřen hlavně na jeho dětství a bylo mi ho strašně líto. Je bez řečí tím nejlepším tanečníkem a zpěvákem na světě. Většina dnešních hvězd se inspiruje jeho tancem. On je fakt neuvěřitelný. Genius. A jak už tu psal někdo přede mnou, kdo dokázal v životě kulové a nezná ani pravopis a chce tady blábolit nesmysly o M.J., ať neleze na jeho stránky.