Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pedofil
  • michael

Já osobně Michaelovi fandím už dost dlouho a vždycky jsem věděla, že je to naprosto úžasný zpěvák! Co se týče toho obvinění,že je pedofil a tak, tak já si myslím, že je to naprostá blbost a kdo tomu věří, ať se jde vycpat! Já nic takového, jako že je někdo držka, neříkám. Nemám problémy s "pedofily", ani s homosexuály ( fandím Willu Youngovi ), ani s Romy ( Vlasta ze Superstar je super ) a ani s černochy ( Ice Cube je nejlepší rapper pod sluncem)!!! Vemte si ze mě příklad, lidi!!!
  • kam se Michaela hrabe takova Bila, Gott nebo nekdo podobne vzdyt on je predce i neco vic nez jen kral popu on je proste uplne nejlepsi zpevak na celem sveta a myslim ze se uz nikdy nenajde nikdo kdo by byl lepsi jak on....je proste nejlepsi a zkuste si pustit nejakou jeho píseň a neverim cloveku, ktery rekne ze on neumi zpivat to by byl podle me magor kdo neco takoveho vyslovi....
  • cd

nemsate nekdo jeho CD?ja ho od vas odkoupim...prosim...je predce uplne uzasny...
  • ja bzch ho mrdal
  • ja nevim ze ho tak zerete dyliny
  • vypada jak zdechlina
  • je to nedomrd
  • at se zpamatuje na mali detska stejnak nesel do vezeni jenom proto ze by se tam rozsipal a nikomu by se nechtel uklizet
  • dezolat prihratej uz se celej rozsipava dezolat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit