-
čauky
ahujky holky..jak se máte? -
-
Re: čauky
ahojky *4* celkem dobre az na to nesnesitelny vedro *15* a ty? -
-
Re: Re: čauky
já taky..až na to že jsem docwla dost spálená..a taky to verdo mě štve -
-
Re: Re: Re: čauky
jako porad lepsi nez -20 ze ale takovy parno a dusno ! to neni uz mozny *1* -
-
Re: Re: Re: Re: čauky
spálená...no tak aspoň nevypadáš jako já ze mě se stala pomalu černoška... *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: čauky
no to si ji asi pujdu vymenit do obchodu *15* *15* -
mě štve že se rychle opálim...to je asi tou kůží.... *1* -
hej jak to delate ze jste opalene *7* *15* na me slunko vubec nejde !! a vypadam jak bila lanka *15* *15*
-
-
-
-
Re: Re: čauky
ale jo de to....tady dole je to strašný..(prachaticko)
-
-
-
V úterý na primě.. tj. 22.6 budou dávat od 20:00 do 21:15h Michael♥♥ Jackson♥♥: Nedokončená show (1/2)
První část amerického dokumentu osvětlujícího skutečnou příčinu zpěvákovy tragické smrti.
Gone Too Soon, jak zní originální název tohoto dokumentu, je zároveň název jedné z mnoha písní krále popu Michaela Jacksona. V překladu znamená „odešel příliš brzy“ – a jen těžko mohli filmaři zvolit příhodnější titul. Režisér Ian Halperin v něm dle svých slov přináší objektivní pohled na poslední rok života a kariéry Michaela Jacksona, od jehož náhlé smrti letos uplyne 25. 6. přesně rok. Ian Halperin je autorem knihy Unmasked: The Final Years of Michael Jackson, která se vloni stala bestsellerem vydavatelství New York Times. Při práci na ní strávil pět let zkoumáním zpěvákova života. Pro filmový dokument Michael Jackson: Nedokončená show shromáždil Halperin 300 hodin filmových záběrů ze zpěvákova soukromí, použil jeho klipy a další záznamy z jeho života včetně interview s lidmi z Jacksonova nejbližšího okruhu: osobním manažerem, trenérem, kuchařem, duchovním poradcem, kadeřníkem či jeho právním zástupcem; ovšem ne se členy jeho rodiny. -
-
Re: ***
wow dyt to melo byt v kine!? ...asi mam mylne informace *1* -
-
Re: Re: ***
pedo ty se do toho neplet,tohle jsou informace pro normalni lidi,ne pro tebe *15* *15* *15* *15* *15* (ja taky ale myslela,ze to ma bejt v kine,jeste jsme planovali s luucou-pedakem jak tam pudem *15* *15* ) -
-
Re: Re: Re: ***
no prave! hele pedo tos mi rekla ty, ze to bude v kine takze pomlc! *1* no tak do kina asi nepudem a nebudem to komentovat.. *1* =( *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ***
Ja za to nemuzu,kdyz to bylo napsany na netu..! A do toho kina pudem spolu jako to ti rikam..! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ***
'pudem' ale vyhlidni nejaky film, ktery by se dal komentovat po telefonu a aby nebyl nudny *1* -
*1* jo já vim...škoda že to nebylo v kině...
-
-
*1* nenormální... -
-
jo to sme ale neva *1* -
ona je nenormalni..! *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
asi máš luci... *1* -
-
Re: Re: Re: ***
*1* *1* za to muze pedak nikcajacksonka *1* -
-
HEEJ TY PEEDO JEDEN..! ne,ne keca za to muze LUUUCA *15* *15* *15* -
-
jo hadat se budu,pac to rek net,ne ja *15* *15* *15* *15* -
pedaku jako chces se zas hadat?? to tys mne prvni rekla ze bude novy dokument...a v kine *1*
-
-
-
-
-
Re: ***
tak to bych se moc rada podívala co tam budu pekného o životě MJ.Dík za informaci. -
-
Tak to se musim koukat..!
-
-
-
caauky
Ahojky lidicky,tak jak se tu mate? U mne to docel ujde,akoratt pod nasim barakem je firma a maji tam stenata a ty hroozne knuci a mne je jich strasne lito *9* *9* Jinak nevite nekdo stranky na Majkíího radio?? -
-
Re: caauky
http://www.mjtunes.com/mjpod-pop-mj tunes-128.htm :)) -
-
Re: Re: caauky
jee ty zlato,dekuji *15* -
-
Re: Re: Re: caauky
Neni zač :)) -
-
Re: Re: Re: Re: caauky
*15*
-
-
-
-
-
AHOJ
JAK SE DNESKA MÁTE HOLKY? -
-
Re: AHOJ
ale jo de to...až na to že sem se opálila a je ze mě pomalu černoška... *1* -
-
Re: Re: AHOJ
ALEPOŇ BUDEŠ PEKNE OPÁLENA.
-
-
-
čuuus!
čusík holky!! tak mětu máte..! *15* *15* jak se máte?? u mě to ujde, akorát mám mozoly na rukou o těch berlí.. *9* -
-
Re: čuuus!
Chudáku...v tomhle horku mít nohu a eště k tomu chodit o berlích... *9* -
-
Re: Re: čuuus!
tj..dycky přijdu domu úplně zplavená.. *9*
-
-
-
Prezentace
Pamatujete si jak jsem vám včera psala že jedna holka bude mít prezentaci o Maikim?No tak ona jí vůbec neměla! *8* -
-
Re: Prezentace
TAK TO JSI MOHLA KLIDNE UDĚLAT TY TEN REFERÁT O MJ A ONA TO NEUDĚLA TO JSI SNAD DĚLÁ SRANDU?URČITE BY JSI MĚLA NEJLEPŠÍ PREZENTACI O MJ.JSEM RADA ŽE SJI MĚLA PREZENTACI NEJLEPŠÍ. -
Re: Prezentace
to je blbka!! *16* a ty ji budes predelavat na MJ *7* *4* -
-
Re: Re: Prezentace
To ne protože jsem jí už odpřednášela.Ale zase sem jí měla nejlepší.Učitelka jen chválila *4* -
-
Re: Re: Re: Prezentace
tak to super *4* a o cem tam jeste meli prezentace? -
-
Re: Re: Re: Re: Prezentace
tak to je s prominutim pěkná kravka protože ti Majkíhi vyfoukne a pak tu prezentaci ještě neudělá..! *16* *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Prezentace
dneska ve škole sme si měli taky udělat na hudebku něco o zpěvácích a skupinách...
takže hned u mě zabodoval M.J.... dostala sem t toho 1*...byla p.úč. Böhmová ráda...
-
-
-
-
-
-
jzs !!
http://www.youtube.com/watch?v=wXZZ IO5aQc0
rekl mu nekdo jak je trapnej nebo porad zije v domeni ze je uzasnej!!! *16* -
-
Re: jzs !!
bože to je hrozný..hlavně jak zpívá ten začátek.. *8*
-
-
ahojky
ahojky *3* -
pááá
tak ženský už se s váma loučím.. xD tak se tu mějte papa a dobrou a sshss s Majkííím *3* ...páááááááá a zase zítra (doufám) *14* *15* *15* *3* *4* -
:)
čauky všem *4* dneska jsem měla vééélikou kliku. *15* šla jsem do papíráku pro tu placku s Michaelem a normálně už měli jen jednu. a ta čekala na mě... *15* no řeknu vám, přijít třeba zítra, kdy už by ji neměli, to by mě fakt štvalo... ale takhle mám placičku, je na ní moc pěkně (jak jinak) fotka z éry BAD. dám si ji na viditelný místo, ať každej ví, kdo je mého srdce šampion... *1* *15* *15* -
-
Re: :)
jé ty se máš..normálnějá se viděla jednu holku když sem šla ze školy tak sem ěla za ní a koukla sem jí na batoh a ona tam měla asi 10-15 těch placiček s různýma obrázka..sem si v hlavě úplně řikala že bych jí je nejradši vzala..úpe sem jí záviděla.. *8* *15* *15* *14* -
-
Re: Re: :)
Máš velky štěstí.beztak je divny že ve vašich městech nebo vesnicích nic nemájí.u nás toho mají tolik. *15* Třeba placky máme 4 kusy v baleních *1* A ta z Bad ale musí být úplně nejlepší *14*
-
-