Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • baluska1

Ahujky

Ahujky holky..nevím jestli jste to četly..a nebo alespoň slyšeli..mě to říkala mamča..
    Prý nějaká 5 letá holčička..nevím teda odkud..měla životní sen..zazpívat si v nějaké soutšžit..a setkat se z někým slavním..a ona se přihlásila do soutěýe..a než tam šla tak zjistili že má na mozku nádor..který nejde odoperovat..a ona tu soutěž prý vyhrála..a setkala se ze zpěvákem kterého chtěla vždy poznat..a za 2 dny umřela :( bože to je hrůza
    • bajush

Re: Ahujky

jéjku, tak to je smutný.. ale aspoň že si stihla svůj sen splnit...
      • terullka00

Re: Re: Ahujky

chudák.. *9* ale aspon to stihla no.. *4*
        • zuzanka666

Re: Re: Re: Ahujky

Určitě ji nějaká vyšší moc držela na živu do doby než se jí splní vše co si přála.
  • sasa87

AHOJKY HOLKY

TAK JÁ UŽ JDU PRYČ ZÍTRA SE OPET UVIDÍME JSEM MOC RADA ŽE TU MŮŽU BÝT S VÁMA A ŽE JSI SEMNOU PÍŠETE JSTE SUPER LIDIČKY KTERÉ JSEM TU MOHLA POZNAT.A KRÁSNÝ SNY O MJ.AHOJKY
  • zzj

Billie jean remix :)

http://www.youtube.com/watch?v=ZcAD oPXkLw0
    • sasa87

Re: Billie jean remix :)

docela hustý remixi MJ pisni ale original je original.
      • zzj

Re: Re: Billie jean remix :)

jj original je vzdycky lepsi ale jako totomu DJ se to povedlo *4*
  • zuzanka666

Papáček

Já už musím taky jít *9*
    • terullka00

Re: Papáček

achjo.. tak taky pa.. *3* *9*
  • terullka00

fotka

holky já tu fotku nemůžu nikde najít.. *9*
    • zuzanka666

Re: fotka

To neva.Aspon jí popiš *4*
      • terullka00

Re: Re: fotka

no má klobuk,takovej ten mikrofon u pusy, černý kalhoty, sako (černý) a takovou červenou košily blejskavou..a děla tako vej ten pohyb..jak má mezi vystrčený, ruce dozadu a má otevřenou pusu dokořán.. - dobrej popis zhe? *15* *15* *15* víš? *7*
        • terullka00

Re: Re: Re: fotka

jooo a ještě má černou kravatu... *15* *15*
          • zzj

Re: Re: Re: Re: fotka

vazne dobry popis *15* *3*
            • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: Re: fotka

Úplně ho vidím *15* Super sexy MJ *14*
  • zzj

pp

tak ja uz jdu ahojky *9*
    • terullka00

Re: pp

chjo..tak pa *3* *9*
    • zuzanka666

Re: pp

Tak ahojky.Zase někdy. *3*
  • terullka00

Zdeni!

jooo konečně sem si na to vzpoměla při pohledu namůj kalendář.. *14* *15* *15* chtěla sem ti říct.. že jak sme si nedávno povídaly jestly nemáme stejnej kalendář..a tysi řekla že k tomumáš 12 nálepek..a já řekla že ne..tak moje kámoška která byla u nás poprvý (taky miluje MJ) tak se koukala na ten kalendář a zjistila že ty nálepky mám taky!!! *15* *15* takže já se po půl roce dozvěděla žemám na kalendáři nálepky Majkího - COŽ PRO MĚ TO BYL ŠOK!!! *15* *15* *15* takže sem ti chtěla říct že teda máma stejnej kalendář! *3* *14* *15* teda pokud si to byla ty s kterou sem si o tom povídala... *15* *15* *15*
    • zzj

Re: Zdeni!

no ja jsem to nebyla Teri *15* *15* ale vazne dobry *15* po pul roce zjistit ze mas nalepky MJ *1* *3*
      • terullka00

Re: Re: Zdeni!

ne jo...(???) *7* *7* a kdo teda??? *15* *15* a ty máš nějakej kalendář?
        • zzj

Re: Re: Re: Zdeni!

nn bouzel nn *9* *9* mamky mi slibila ze mi ho koupi na VAnoce ale nekoupila tak jsem si ho po silvestru chtela koupit sama a uz ho tam nemeli *9*
          • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: Zdeni!

U nás bys ten kalendář sehnala ještě v únoru.U vás vůbec nic nemají.A ty nálepky bych chtěla taky.Jo a kdo tady má kalendář tak by mohl dat odkaz na fotku,která je tam na tento měsíc.Co terullko00?
            • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: Re: Zdeni!

Dobrá Teri.Já mám taky ten kalendář a mám ho přímo nad postelý *1*
            • zzj

fajn Teri *15*
            • terullka00

jj jasně zkusim něco najít..a můžeš mi normal řikat Teri nebo tak nějak.. *3* *15* *15*
            • zzj

no *3* *15*
  • zuzanka666

Plakát

Normálně jsem šla do obchodu a na zemi ležel jeden zplakátů Michaela,kerey jseme měly pověšeny po celé Olomouci.A jak jsem šla z obchodu tak jsem ho s té země vzala a mám ho doma *1* *5* Nějakej šikula ho odtrhl přímo pro mě *3*
    • terullka00

Re: Plakát

ty jo.. ty se máš..! *15* *15* *14*
      • zuzanka666

Re: Re: Plakát

Byl u nás imitátor Michaela s 2.dílem své show o Michaelovi a taky průřez Michaelových písní.taky tvorba Jackson 5 a Janet.Když tady byl poprvé což bylo jen pár dní po té strašné události tak byly ty sami plakáty a na jednom někdy nakreslil Michaelovi brýle,bradku a myslím že i rohy. *16*
        • zzj

Re: Re: Re: Plakát

to jsou kreteni *16* asi si mysleli ze je to zrcatko a nevideli svuj pravy odraz tak si ho museli dokreslit !!!
          • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: Plakát

*15* Ale ještě k tomu to udělají v tak nevhodnou dobu *16* Nemají srdce ani mozek *8*
            • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: Plakát

no to teda nemaji !!! *16* akorad hovno maji !!!
    • zzj

Re: Plakát

a co to je za plakat ze je poveseny po celym Olomouci *7* *4*
  • terullka00

bože muj!!!

bože holky!!! já jen tak čučim do seznamu co je novýho a nejdednou vidim : MICHAEL JACKSON STÁLE ŽIJE? koukám na to jak vejr! *7* tak kliknu a čučte co to je za blbost v anketě sem dala rozhodně NE! *16* *9* *13*
    TADY : http://www.super.cz/clanek/39924-michael-jackson-stale-zije.html
    • zzj

Re: bože muj!!!

ja taky NN *10* takova trapka !! *16* takhle vubec nevipadal MJ *16*
      • zuzanka666

Re: Re: bože muj!!!

Nejlepší je to vůbec nečíst.Tyhle kecy jen ubližují *10* *9*
        • terullka00

Re: Re: Re: bože muj!!!

hm..tj.. *16* *8* *10* *9* *13* *9* *5*
          • zzj

Re: Re: Re: Re: bože muj!!!

ja nwm proc ale ikdyz ja vim ze jsou to lzi a je zbytecny to cist tak mi porad neco neda a ja to musim precist *15* *15*
            • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: bože muj!!!

jako ja si reknu to zas budou vymysli to si neprectu ale stejne mi to neda proste musim vedet co si zase vymysli !!
            • zuzanka666

Mě to vůbec nevzrušuje mě vzrušuje jen Michael a ty kecy kolem jsou mi volny
            • terullka00

tak nějak.. *15*
  • zuzanka666

Prezentace

Zítra budeme ve škole předvádět prezentace.Já jsem chtěla udělat o Michaelovi ale jedna holka mi ho sebrala. *8* A to muu ani nefandí.Tak jsem musela udělat o Lenny Kravitz *14* A beztak jsem tam napsala že chodil na koncerty Jackson5 *14* A dala k tomu tuhle fotku
    http://mjjgallery.free.fr/in vincible/msg/backstage/003.jpg
    *14*
    • terullka00

Re: Prezentace

tak aspon něco.. *3* *15* *4* *3*
      • zuzanka666

Re: Re: Prezentace

vlastně to má jednu podstatnou vyhodu...
        • terullka00

Re: Re: Re: Prezentace

jakou? *7* *15*
          • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: Prezentace

To že jméno Michael Jackson zmíním a přitom nemusím říct že už tu není *9*
            • terullka00

Re: Re: Re: Re: Re: Prezentace

tj.. *9*
    • zzj

Re: Prezentace

ja uplne nesnasim kdyz nekdo ze tridy dela neco o MJ kdyz jsem to chtela ja !! *1* pac oni mu nefandi a vubec nic o nem nw a pisou tam akorad blbosti ktere nejsou pravda !! takze at to priste laskave prenechaji me! *15* *3* *1*
      • zuzanka666

Re: Re: Prezentace

Beztak to dělají naschvál *8*
        • zzj

Re: Re: Re: Prezentace

jj

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit