Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Výročí úmrti Michaela Jacksona

Me taky moc chybi Michael Jackson,ano je to dneska dva roky co opustil tetno svet skvělý umělec jaký zde kdy byl.Byl to Král Popu,tatínek tří skvělých dětí,a hlavne byl to geniální tanečník,zpěvák.Je v nášem srdci pořád.
  • besta

2

Už to jsou dva roky... :-(
  • Výročí úmrtí moc mi chybí osobnost Michaela Jacksona

Hezký den,
    dneska jsou to dva roky, co náš svět bohužel opustil Michael Jackson. Svět je chudčí o jednoho tak skvělého člověka. Doufám,že si to lidi někdy uvědomí jaká je to velká ztráta pro nás žijící lidi. R.I.P. Michael Jackson král popu a taky lidských srdcí. Pevně věřím, že se jednou setkáme, ale teď ještě ne!!
  • R.I.P

Máte pravdu vzpomínám si ýe tak před rokem tady byo tolik příspevků a Michael byl nenjavstevovanejsi osobnost dnes je tam nejaka ružova pipina ktera nechapu co dokázala... občas sem zajdu a citim tu skvelou atmosferu lidi kteri milujou Michaela, v mém okolí jich už moc není. když michael zemřel začalo ho poslouchat pomerne hodne lidi z mého okoli ale ted když se jich zeptám jestli ho maj stále radi už ne. Připadá mi že lidé si maji radi a poslouchaji momentalne to co okoli všichni jedno velké stádo,proto jsem vděčna za vás :) jste skvelí pokažde když chci zpátky tu skvelou atmosferu michaela a lidi kteri ho maji radi zajdu sem a pročítám si to tady :) už to budou dva roky ale pro me michael stále žije v mém srdci vždy ho budu brát jako vzor byl to užasný člověk který svetu dal tolik. Nikdy nezapomeneme s jak velkou láskou v srdci žil a jak nesporavedlive byl obvinen jeho citliva povaha a jeho nadherne srdce muselo byt tak ublizene. Nikdy nezapomeneme pro nás jsi Král,vzor... I love you mor R.I.P ♥
    • monis159

Re: R.I.P

tak to jsi řekla moc krásně :) v mém okolí jsou lidi kteří ho poslouchají ale je jich jen pár...škoda že už se o něm tak moc nemluví..ale jinak citím to stejně jako ty :)
      • mischicka

Re: Re: R.I.P

ano... ano... krásně řečené... myslím že kdyby se Mike stal bohem tak by tu úlohu v pohodě zvládl ;)
        • Re: Re: Re: R.I.P

zapomínáš na to že on už bohem byl a králem a mistrem a vším možným i nemožným ještě když žil takže co má být teď??? jedině víc než bůh :D :D
        • Re: Re: Re: R.I.P

Ahoj lidičky, mě nejde doma net, pěkně mě to štve! Jo, Michael by mohl být s fleku, klidně! Mohl by být i prezidentem USA, ale mě se líbí i Obama. Tak papa mějte se.
  • anet.k

Cože?

Až teprve dneska jsem otočila kalendář na 24. týden. Nevím, jak pro vás, ale pro mě to utíká strášně moc rychle. Je to vůbec možný? Za chvíli už budou prázdniny. Ale pro nás více důležitější je, že UŽ za týden bude 25.6. Už to budou DVA roky...Fakt není to možný.
    Vážně nevím, jak a jak dlouho si "poplakám", protože jsou to dny, kdy bych měla spíš slavit.
    Nevím... :-/
    • monis159

Re: Cože?

bohužel už tomu budou 2 roky.. a opravdu to velmi rychle uteklo..zároveň tomu už budou 2 roky co mi těsně před smrtí MJ umřel kamaríd :(
      • monikam

Re: Re: Cože?

Jojo letí to, ta bolest je pořád stejná, jakoby se to stalo teprve včera. Tolik nám pořád všem schází, kdyby bylo na mě ten den bych vymazala z kalendáře. Nechci si to připomínat, jenže já si popláči i tak a nemusí být zrovna 25. 6. :-(
        • anet.k

Re: Re: Re: Cože?

Nevím, proč, ale já už ani nemám chuť moc "fňukat". Zatím to moc necítím. Nebo jsem si to asi ještě neuvědomila. Vím, že Michael umřel, ale pro mě pořád žije. Když poslouchám pořád jeho písničky, když chodím na blogy, diskuze a vše ostatní kolem něj.. jakoby pro mě žije a já už jsem zvyklá o něm mluvit v přítomném čase. Michael sice umřel, ale jeho hudba a vše, co tu po sobě nechal, ŽIJE.
          Takže nevím, jak moc to budu prožívat. Ale myslím, že to stejně ještě přijde.
          • monikam

Re: Re: Re: Re: Cože?

to je Anet pravda, blogy, diskuze, prostě lidičky, kteří jsou kolem....všichni navzájem si dáváme sílu a Mika pořád uctíváme a bereme to tak, jak to je odešel ale z našich srdcí nikoli, tam bude žít navždy. Ale i když vás všechny mám kolem sebe, někdy mě smutek přemůže, a zastesknu si a je mi smutno. Vzpomenu si na dobu, když jsem byla ještě malá holka a na ty vzpomínky a slzám se prostě neubráním:-(
            • monis159

Re: Re: Re: Re: Re: Cože?

to já MAjka poznala až po smrti..jendou si vzpomínám když jsem ho ještě neznala a byla jedna jeho písnička na Očku..a já si říkala..Michael Jacson..? kdo to je..? toho neznám..žije ještě vůbec..? a pak kdžy umřel tak jsem ho poznala pořádně..
            • monikam

Já mám naštěstí velké štěstí v tom, že jsem Mika znala ještě dávno před tím, než zemřel, ale to bude tím věkem:-) a proto jeho smrt ve mě vyvolává pořád nostalgické vzpomínky. je fajn, že pro mnohé lidičky se stal jejich inspirací i po jeho smrti.
            • anet.k

Janikoz, udělám asi to samé. Bude asi lepší to udělat dřív. Ale v sobotu mi zbyde čas asi jen na vzpomínání. Ještě teď si živě pamatuji, jak v té době, kdy Michael umřel - v červenci, jsem byla u babičky, seděla na posteli a četla bulvár, co tam měla. Nepsalo se o ničem jiném, než o Michaelovi. Asi v celým Blesku byl napsán Michaelův životopis. Sice je to hnusná špína, ale zase díky tomu jsem poznala Michaela. Možná to zní divně, ale předtím jsem ho prostě neznala. Spolužák měl s ním mikinu a mně nepřišel ani trochu povědomej. Možná tak na 5% jsem si říkala, že ho už od někud znám, ale vážně už pořádně nevím, jak to bylo. Hlavní je, že ho znám teď a pravdivě. :)
            • Re: Re: Re: Re: Re: Cože?

Jojo, já si taky doma zapálím svíčku a budu se dívat na klipy, dokumenty a na fotky atd..už se na to hrozně těším! Bude to pro mě takovej vzpomínkovej den:-)ale oslavím to asi dřív než 25. protože o víkendu na to nebude čas.
            • anet.k

souhlasím s váma. Jediné, co vím, je, že svíčka bude určitě zapálená. A musím vyhrabat všechny plakáty, abych si je vyvěsila po pokoji všude, kde to jen půjde :) :D Je to takový lepší pocit, dívat se na Michaela aspoň takhle.
            • misuleee

asi tak....neprožívám to asi tak,jak bych měla,mi prostě pořád připadá že tu je ještě s námi...ale 25.si popláču :((
  • polinka

MJ day

Jedete někdo 25. června do Prahy na pietní sraz, na parník nebo do Sasazu?
    • anet.k

Re: MJ day

týjo, tak ráda bych se tam setkala s nějakými fanoušky, protože je úžasný si takhle na Michaela zazpomínat s někým a né sama sedět doma a koukat na Michaelovy plakáty atd...
      ..ale bohužel to nejde. Vím, že by mě mamka ani nepustila a navíc je to den před jednou velkou událostí, která pro mě znamená taky dost.
      Kdo tam jede, přeji mu pěkný zážitek, ať nám máte co povídat.
      • monis159

Re: Re: MJ day

já mám 24.6. rozlučák se svou třídou takže bych vlastně ani nemohla jet..ještě že mám kouske kámošku které je taky Majkiho fanynka :)
        • anet.k

Re: Re: Re: MJ day

no, tak to já mám taky kámošku, co je fanynka Michaela, ale poslední dobou spolu moc nemluvíme.
          • monis159

Re: Re: Re: Re: MJ day

aha..:(
    • monis159

Re: MJ day

jábohužel bydlím na moravě takže nemůžu..ale s kámoškou se sejdeme a budem poslouchat jeho písničky a dívat se na klipy a zpívat a možná i tančit a bude mít triko s Mj atd..:)
      • polinka

Re: Re: MJ day

Thesimsa je taky z moravy a jede ... :D
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: MJ day

Né všichni můžou jezdit z Moravy do Prahy, jako Simsa. Mě by tam taky nepustili a to nejsem z Moravy.
          • monikam

Re: Re: Re: Re: MJ day

já jsem taky z Moravy a nikam nejedu. souhlasím s monis159,tohle je dobrej nápad, zpívat a poslouchat Mikovi písničky. Já osobně bych tenhle den vymazala z kalendáře. Na Mika si vzpomenu kdykoliv a nemusí být zrovna 25. června. Já osobně chci tenhle den prožít tak jak monis159, vím, slzám se stoprocentně neubráním, ale jet někde na sraz by bylo pro mě ještě daleko horší
            • mischicka

Re: Re: Re: Re: Re: MJ day

polinka: tk to já také ne... :(
            • polinka

No tak já třeba v okolí žádnou kámošku MJ fana nemám, takžeeee...
            • mischicka

Já bych jela ale pochybuju že by na mě máti někde čekala a pak zas z prahy 3 hodiny do ZR... mno... stačilo mi to dneska ZR- Terezín... hrůůza... :D
            • monikam

jasně:-)) ale jestli z vás někdo pojede, tak nám to musíte určitě všechno povyprávět:-))
            • monis159

podle mě je lepší být doma a vzpomínat s kámoškou nebo se dvěma než někde na sraz a v mém připadě se plahočit 5 hodin vlakem tam a 5 zpět..a ani by mě nepustili..minule jsme se hezky sešly vzaly si třička s ním a celých 6 hodin se dívaly na TV na jeho klipy a písničky..:) a bylo to podle mě lepší než někam jet :)
            • Re: Re: Re: Re: Re: MJ day

Já jsem taky z Moravy a taky nejedu, není s kým a nejsou prachy. Musí to být určitě dobrá akce, ale radši si koupím svíčku, budu se dívat na klipy, na fotky a budu vzpomínat.
  • monis159

kniha

dneska jsem si pujčila knížku Moonwalk.. každý kdo ji četl říká že je uplně skvělá tak uvidím jestli je to pravda :) už se těším až si začtu :)
    • monikam

Re: kniha

je úžasná:-)) uvidíš, že po přečtení budeš mít stejný názor jako my:-)) tak ať ji přečteš jedním dechem:-))
      • monis159

Re: Re: kniha

budu se snažit :) snad se najde čas :)
        • monikam

Re: Re: Re: kniha

věř mi, že až se najde ta zprávná příležitost tak od ní neodtrhneš oči:-))já ji za dva dny přečetla, ale to já tak mám celkově s knížkama:-) a Tanec jako sen si už četla? Ta je taky úžasná, k ní se stále vracím, jo u ní člověk musí vážně přemýšlet a vžít se do Michaelových pocitů
          • monis159

Re: Re: Re: Re: kniha

ne ještě nečetla :) tohle je moje první..objevila jsem ji v knihovně tak jsem si ji pujčila..ale ještě tam byly další 2 tak si je postupně popujčuju všechny :))
  • monis159

kniha

dneska jsem si pujčila knížku Moonwalk.. každý kdo ji četl říká že je uplně skvělá tak uvidím jestli je to pravda :) už se těším až si začtu :)
  • besta

ss

Komu fandíte v superstar?Já fandil Míšovi Šepsovi ale potom co vypadl..Mě to nebaví..Příjde mi to nefér že vypadl Šeps :-( Rozhodně to NEpřeju Adamcovi..Tomu stopro ne!
    • Re: ss

Nefer, ze vypadl? spis je nefer, ze tam byl tak dlouho.
      • besta

Re: Re: ss

Spíš nefer že sem loziš(pokud nejsi fan MJ) a pokud jo prosim nekritizuj meho favorita jo dík :-) a Pokud nejseš MJ fan tak pápa :-)
    • monikam

Re: ss

já to moc nesleduju:-))mě tyhle soutěže přijdou hrozně komerční a tyhle hvězdy většinou rychle zhasnou, ale chápu, že někde se začít musí, a je už na nich jak se prosadí:-)))
  • fotka s MJ ♥

nějak mi jdou vkládat příspěvky jen když nejsem přihlášená ale to je jedno nechci se chlubit ale koukejte co mám..: http://www.xteen.cz/vesak/808323-michael-jackson sice je to jen figurína ale jsme na tuhle fotku pyšná. :) ♥ I Love You Forever MJ ♥
    • monis159

Re: fotka s MJ ♥

na tomhle učtě už mi jde psát komenty přihlášená..takže moni87 = monis159 ale budu tu psát pod touhle přezdívkou ---> monis159 chtělo by to tu zase rozhýbat..pamatuju si jak tu bylo i 5 příspěvků za minutu a skoro se to ani nestíhalo čísta teď je to lidu prázno..:(
      • monikam

Re: Re: fotka s MJ ♥

jsem se dívala na tu fotečku:-)) krásná:-)) a s tím, že je tu poslední dobou pusto prázdno máš absolutní pravdu
        • monis159

Re: Re: Re: fotka s MJ ♥

chtělo by to tu zase nějak oživit..:) ale otázkou je jak to dokázat....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit