-
Říká se že život je změna ale taková změna jaká je teď tady na osobnostech je velká tak máme co dělat abychom si na tady tu velkou změnu zvykly *3* *3* MICHAEL I LOVE YOU SO MUCH ♥♥♥♥ R.I.P. I MISS YOU !!!!
-
Jéé..Koukám, že se to tu změnilo..:-) Dlouho jsem tu nebyla..:-), ale změna je super
-
Ahoj lidi, koukám, že jsou tu změny celkem příjemný. Jsem janikoz, určitě mě znáte. Kdo jede na ten History koncert v Praze. Já bohužel ne, ale mám objednaný polštář a ještě nějaký věci s Mikem, tak se těším. *14* *4*
-
-
Ahoj janikoz, prosím tě jaký bude koncert a kdy? Já o ničem nevím....
-
-
http://www.facebook.com/event.php?eid=185191504835818
tady o tom máte info...
-
-
-
Co to je tady za změnu? V tom aby se čert vyznal *8* No, snad si zvykneme. *15*
-
-
Já taky o ničem nevím *8* to slyším poprvé *15*
-
-
Michael na Óčku
Best Of MJ na Óčku v 15.srpna ve 12.00-13.00 hod. -
-
AHOJ lidičky asi to ješte opakuju na očku 20.8 ve 12 hodin nevim zda to opakuji a nebo zda tam budou jiné pisničky než 15.8.Zdravim všešchny fanoušky Michaela Jacksona.
-
Jééééééééééé, fajn!! *14* Musim se dívat *3* *14* *14* *14*
-
-
Narozeniny
Dneska by měl Majký naroreniny <3 R.I.P -
-
Re: Narozeniny
Neměl... Narozeniny by měl až za měsíc, 29. srpna :) -
-
Re: Re: Narozeniny
tak třeba druhý pokus vyjde:-)
-
-
-
Drill
27. srpna bude v Praze Tribute dance Drill & TDCAU ..
http://www.facebook.com/event.p hp?eid=134975873254204 -
-
Ahoj me nejde zobrazit ta stránka na fb takže nevim na jakém miste se to zítra koná moc rada bych tam jela ale nevim kde to přesne bude v PRAZE.
-
Re: Drill
už se těšíííííím :D:D :) -
-
Re: Re: Drill
Me too :D
-
-
Re: Drill
Děkuji za odkaz, už jsem dala že se zúčastním :-)
-
-
<3
Moc Michaela miluji a je hrozně mi líto že už tady (nejspíš) není s námi :'(On byl zlatíčko, brouček, andílek s tím největším srdíčkem <3 Vím, že byl anděl, on nebyl ''jen'' obyčejný člověk! V písních jako Heal The World, You Are Not Alone, Don't Walk Away, You're My Life - dalo by se jich vyjmenovat hodně - je to slyšet! Jako by v nich znělo: ''Jsem dar od boha, anděl strážný celého světa!'' <3 Jenomže většina lidí si tohoto daru vůbec nevážila a tak si ho vzal bůh zpět. :( Michaele, miluji Tě, andílku můj a moc mi tady na tomhle světě chybíš! <3
PS: Pokud můj komentář někoho pohoršil, tak se omlouvám, ale tohle je prostě způsob kterým Michaela vidím. Miluji ho celým srdcem a považuji za anděla. :) -
Oprah
Ehmm... holky?
Nevíte něco víc o pořadu Oprah show? Na Facebooku jsem četla, že na Prima LOVE 18.7. budou dávat díl, kde má Oprah rozhovor s Lisou Marií Presley, tak jsem se v pondělí dívala a ono nic... byl tam někdo jiný. V čem je ta chyba? -
-
Re: Oprah
ahoj anet .k to už bylo 16.7 Lisou Marií Presley ,ty datumy nejsou na sto procent psané musíš jsi to pohlídat ted by tam meli být deti Michaela a pak jeste maminka Michaela ale kdy to se neviš musiš to každý den hlídat jinak to mám na hrané.Moc hezky tam povídala o Michaelovi . -
-
Re: Re: Oprah
No, naštěstí jsem o moc nepřišla, což jsem ráda. Rozhovor s Lisou jsem viděla na Youtube a četla jsem i překlad, ale nadabovaný je to přece jenom možná lepší. Navíc, Lisa mě ani tak moc nezajímá, jako děti a Katherine.
Já se vždycky nějak dívám na teletext, jestli tam není napsaný něco víc - s kým to je, ale ne. A TV program časopis momentálně nemáme.
No, ale budu se snažit si to hlídat.
Díky ;)
-
-
-
Turecko
v Turecku bylo fakt skvěle! Vedro sice šílené ale nevadí :D hlavní ale je, že v hotelu hned vedle nás hráli Michaela skoro nonstop :D sem to počítala: 7x Beat It , 1x Heal The World, 4x Billie Jean a 1x The Way You Make Me Feel!! chápete jak sem měla radost že ? :D hned bych se tam vrátila! -
-
Re: Turecko
Jo, tak to se máš :D Já mám taky vždycky šílenou radost z toho, když slyším Michaela v rádiu :D A vždycky to ještě víc zesílím. :D
-