-
Idiote, běž si psát někde na svý stránky a nech na pokoji nás normální fanoušky! *16* Jinak sorry lidičky, že jsem dlouho nenapsala. Jo a Terko nějakej správce by se určitě našel, ale bohužel nevím kdo to je. No a jinak budu ráda když napíšete na moje stránečky: wwww.majkyjackson.blog.cz, sorry že sem dávám reklamu, ale v odkazech můj blog není. *15* tak papa, mějte se tu.
-
Existuje tady na tý stránce nějako správce? *3*
-
Ahoj mam na prodej jeho nejuspesnejsi album Thriller na LP desce pouze pro skutecne fandy 604838143
-
-
už mám xPP
-
-
Michael will always be in our heart! *14*
-
Zdravím všechny *4*
Ono nějak nemá cenu se pozastavovat, nad komentářem někoho, kdo vyloženě chtěl rozvázat diskuzi a naštvat nás. V mém případě se mu to nepodařilo a ať si říká co che, když mu t dělá radost. Důležité je, jak to cítíme my v našem srdíčku *14* -
-
přesně tak! a co jinak u tebe nového? *4* *3*
-
-
Ahojík lidi, mám pár sbírek (HSM, M. Jackson, US5, Miley ...) a chtěla bych je prodat. Více info tu: http://twins-mkao.blog.cz/1103/sbirky-na-prodej
-
Ahoj holky (a případně kluci *15* ) ... jsem tu po delší době... zajímalo by mě, jestli se tu najdou ještě nějaké staré známé tváře. Zrovna dneska jsem trochu zavzpomínala, jak to tu vypadalo zhruba před dvěma lety... Tak ráda bych si to zopakovala *2* *15*
-
-
jn tež by mě zajímalo kdo tu ještě chodí *15* já sem si teď dala pauzu,ale začínám teď zas naplno!! já se té svojí Michaelmanie snad nikdy nezbavím *15* ♥
-
-
Justice for MJ ♥
-
-
Souhlas. Hlavně teď, aby soud dopadl spravedlivě...
-
-
Ahoj lidičky :) snad si na mě ještě pamatujete :/ :D tak co noweho tady? :D
-
-
Ahojky, všechno při starým *15* *15*
-
-
I Love You...Michael *14* *14* *14*
-