Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahoj chtěla bych se jen zeptat jakou značku parfému michael používal?
  • hudy
    Prosím nereagujte na "hulvátské" příspěvky, po vaší žádosti je vždy do 24 hodin smažu (pokud se tedy nestane něco absolutně mimořádného) a váš příspěvek pak tady zbytečně visí a nemá souvislost.
    děkuji a přeji všem krásné Vánoce hudy
  • zdravím sice nejsem fanoušek ale zdědil jsem v německu barák a sním i na půdě určitě pro někoho zvás cenej poklad jedná se o časopis bravo specialní edice michaela jacksona z roku 1987 celí časopis je oněm a má 120 stránek je zde celí jeho životopis fotky články dokumenty a jiné a je v němčině má 4 gigantické plakáty jeden plakát se setavuje z 18 a4 dílků dále jsou zde samolepky klíčenka řetízek se srdíčkem kde je i love Michael dále náramek a sposta dalších kravinek.je zde i celá krabice oněm jako cd kazety lp spousta plakátu i pár knížek dále puzzle 4000 dílku z motivem albumu bad rozměr sestaveného obrazu je 2x2.5 metru tak jestly si chce nějaká slečna skládat a číst a sestavit plakátky nechte mi tu kontakt!!!je škoda to vyhodit..
    • anet.k
      Taky bych něco klidně brala :)
    • já já to chciiiiiiiiiiii moc plskyyyyyyyyy přijedu si proto kamkoliv plsky *14* *14* *14* *14* *2* muj tel je 723145268 né že to někomu dáš!!!!!! *16*
    • misuleee
      napiš na jacksonkamiska@gmail.com a domluvíme se *3*
  • zdravim lidi tadi vam chci neco napsat o michaeiovi jaksovi znala sem ho osobně aje ni ho lito měla a mam ho rada bi¨l to muj člověk bila to moje břizněna duše měla sem ho moc rada moc mi cibi a bil to mili človek jo abila jsem snim na podiun a v merice a bila sem unho doma ma to tam překrasna vila tět jsem praze už tu bidlim 5let apotkala jsem i dalši hvezdi např: ksrla gota, lucku vondračkova ,lucku bilou, martina haricha
    michala šepse martina dejdara pala habera ,a tak dal ale jakson bil jejlepši bil muj nejlepši spevak sveta moc mi chibi ... *13* *14* *9* *4* *3* ...............................
    • baluska1
      Takže..Asi za prvé..Zajímalo by mě kolik ti je let..:D Asi moc ne, když neznáš čárky,háčky a ani I/Y..:-) Buď si dost stará a děláš ze sebe bl*** schválně a nebo jsi opravdu malá..A jestli jsi to druhé, tak ses asi těžko setkala z Michaelem..:-) Ty známe osobnosti v ČR potkáš v Praze běžně, když většina tam bydlí..:D A ještě v anonymitě dokáže být každý..Taky napíšu..AHOJ HOLKY..PŘEDEVČÍREM JSEM SE VRÁTILA Z TÝDENÍ DOVOLENÉ Z AMERIKY..ZAŠLA JSEM ZA JUSTINEM BIEBREM, KDE JSEM ZKUSILA JEHO VODU V BAZÉNĚ..SPOLEČNĚ S CELINE DION JSEM ŠLA NA WC A ČŮRÁ MOC KRÁSNĚ..POTOM JSEM SE NA KOLE PROJELA Z JOHNYM DEPPEM, NO PROSTĚ JSEM LÍTALA OD JEDNÉ CELIBRITY K DRUHÉ..A TO NEUVĚŘÍŠ OBAMA MI KOUPIL KALHOTKY S I ♥ NY..:D..JO A NEŽ A ASI PŘED 8 LETY JSEM S MICHAELEM BYDLELA A NOSILA JSEM JEHO PONOŽKY..NARODILA JSEM SE MU..PAK JSEM SE ODSTĚHOVALA A PAK JSEM BYLA U NĚJ..A MOJE MÁMA JE CAMERON DIAZ..
      Jdi si tohle říkat někomu jinému..Michael nám chybí všem a všichni jsme s ní žili jako ty, takže se známe..
      • jackson1
        Ahoj balusko, napsala jsi to dobře, pokud si to ona vymyslela není to od ní hezké..., ale možná není odsud, je třeba z jiného státu, tak by se to písmo a gramatika jisto jistě dalo omluvit, neznáme souvislosti, takže těžko soudit, ale pokud se Maria s Michaelem opravdu setkala, tak je to určitě nezapomenutelné setkání *3*
        PS: Člověk si může přes internet vymyslet všechno, nedá se to ověřit...
        Pa
        • misuleee
          i kdyby nebyla odtud, Michaelovo jméno by alespoň napsat uměla ne?
          • jackson1
            Ahojky máš pravdu, takhle nás tahat za nos...
    • jackson1
      To jsi měla obrovské štěstí , že jsi poznala Míchaela osobně *14* , byl a je velmi hodný člověk...Nikdo se mu nemůže vyrovnat, jeho milující povaha, úžasně dobré srdce, velkorysost a mnoho, mnoho dalšího..
      Také mi moc chybí, ale žije ve svých krátkých filmech, v písních a v mnoha srdcích milionů fanoušků na celém světě...
      *14* *14* *14*
    • misuleee
      nevím jestli ti věřím. Na důvěryhodnosti moc nepřidává fakt, že skoro neumíš psát....ale jinak nic ve zlém *15* Mike chybí nám všem...
    • monikam
      Příše by nebylo na škodu míň gramatických chyb.
  • Taky děkuju, že ten nechutný článek byl smazaný. *3* Už bylo načase,stejně jsou to lidi bez úrovně a nešahají mám ani po kotníky, mají svoje mindráky a léčí si to tady u nás. A díky, že jste napsali adminovi, protože já tady nemám účet, pořád mi to tady blbne, jsou tady pořád nějaký změny a trochu mě to štve. Jinak se mám dobře a nemůžu se dočkat vánoc. *15* *14* sice si budu šetřit na noťas, ale nějaký to překvapení snad pod stromkem najdu. A jak se těšíten na vánoce Vy?
  • veronikak
    Děkuji za smazaní příspěvku který byl nechutný a hnusný. Jsem ráda,že se někdo stará a tento fanklub Michaela.
  • hudy
    Ahoj, zdravím, pokud se objeví nějaký vulgární či urážlivý příspěvek, stačí mi napsat vzkaz a já sem co nejdříve zaskočím zajistit nápravu, ale musím o tom vědět. Díky hudy
  • veronikak
    Ahoj,zdravím Vás vím,že jsem tu dlouho nebyla.Přišla jsem po dlouhý době.A když čtu co se tu o Michaelovi píše tak je mi z toho zlé. *16* Chci se vás zeptát jestli tento fanklub má svého správce protože je hrozný,že tu nechavají takové hnusný přispěvky které píšou ty co nemají radi Michaela.Pokud je tu někdo správce tak ho prosím aby smazal to co napsal derek (anonym) ! ! !
  • Ahojíky lidičky, moc mě mrzí, že tady píšou lidi co Michaela nemají rádi. No, ale my takovýmhle kecům nevěříme, že ne. Michael je jenom náš a nikdo nám ho nevezme. No a já se jinak mám dobře,pořád myslím na MIchaela, jak to měl chudák těžký. *9* Svět je plný zlých a závystivých lidí, kteří nám chchcou leda tak ublížit. *9* Jsem ráda, že fanoušků Mika je tolik, díky moc všem. *3* *14*
  • Úplně žeru ten jeho moonwalk, ale to je vše....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit