Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • monis159
    Ahoj lidičky :) po dlooouhé době jsem konečně tady, jdete někdo na show Forever king of pop? :)
    • anet.k
      Ahoj :) Já nejedu, ale moc bych chtěla.
      • misuleee
        já jdu *4* už se mooc těším! *14*
    • jackson1
      Ahojky, já půjdu na show Forever Michael Jackson a už na se na to moc těším... *14* *3*
      A ty jdeš monis?
      • jj já jdu a taky už se se moc moc těším ! *14* *4*
    • monikam
      Původně jsem chtěla jít, ale raději bych viděla cirkus de solei, tak doufejme, že se ho tu co nejdříve dočkáme *4*
  • mala som ta rada a aj som ta lubila ale po tvojej smrti som trosku zabudla ae este stale ta milujem a nech mas v nebi vela kamosov cmuq
  • mam pro sberatele LP desku thriller tel 604838143
  • angie72
    Ahojky, jen jsem se přišla podívat, jestli je vše ok, jestli není něco potřeba a pozdravit vás...
    Doufám, že jste všichni ok...
    • monikam
      Také zdravím *4*
  • Ano Mišule, mám Anetu ráda a jsem ráda, že jsem jí viděla naživo. Taky Vám chci popřát všechno dobrý do Novýho roku 2012 a pořádně ten příchod Novýho roku oslavte. *15* *3*
  • Ahoj Mišule a ostatní, u mě byly vánoce strašně fajne, dostala jsem CD a DVD Anety Langerové, kabelku, oblečení a peníze, ale ty si šetřím na to nový pc. *3* Když to pujde podle plánů, tak už v dubnu bych mohla mít nový pc *3* Těším se jak malá holka *15*
    • misuleee
      tak to máš dobré *4* ty máš ráda Anetu? Když byla ta první superstar tak jsem ji uplně milovala *15*
  • misuleee
    Ahoj! Tak co? Jaké byly Vánoce? Já jsem osobně moc spokojená,dostala jsem vstupenky na Michaelovu show tady v Ostravě, puzzle Michaela a nějaké CDčka *4* jo a ještě jsem byla v listopadu na koncertě Die Happy,bylo to geniální mimochodem,ale! na konci dokonce hráli úryvek z Beat It! To byl takový krásný konec *15* *14*
  • Ahojíky holky a kluci, přeju vám šťastný a veselý vánoce plný lásky a splněných přání, papa mějte se tu.
  • Ahojíky lidičky, jakpak se vám daří? *14* Já se mám strašně super, včera jsem byla na koncertě Anety Langerové a bylo to moc hezký! Taky už mi taťka koupil vánoční dárek CD a DVD Anety. No a na co se nejvíc těším, budu mít nový pc. *14* Mega se těším. Tak se tu mějte a užijte si vánoce, papa.
  • jackson je fakt dobrej a na chogeografii fajn *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit