-
Zdravím vás tu všechny. Moc mě mrzí, že tenhle fanklub zaniká, moc lidí tu už nepíše a když, tak reagují jen na pomluvy, které tu napíši druzí. Vím, je těžké to přejít bez povšimnutí, ale jak jinak lépe projevit svůj nesouhlas něž tím, že to budeme ignorovat?! Jinak bych chtěla poděkovat pár lidičkám jako mishulee, že i přesto, že je tu mrtvo sem pořád chodí. Jen ono je těžké s někým navázat konverzaci, když není s kým pokecat. A to, že sde tu řeší Mikova smrt, taky není vůbec pěkný, myslím, že tohle je tolik bolestivé téma, že nemá cenu tuhle ránu znovu a dokola otevírat. Ale samozřejmě je to vaše věc, přece jen tu nechodím tak často, ale není to tím, že bych nechtěla, spíš není tu s kým psát. Ale tajně doufám a věřím, že třeba znovu fanoušci projeví tu lásku, kterou projevovali před dvěma roky. Michael si naši přízeň zaslouží navždy. A s klidným srdcem mohu říct, že ode mně ji rozhodně má.... Mějte se krásně *4*
-
-
omlouvám se misuleee, že jsem ti sprznila jméno *4*
-
-
nevadí *15* a děkuju *4* jinak je to vážně škoda že už sem lidi nechodí , jenom haters *16* ale i tak bude Mike navždy v našem srdíčku,navždy King of Pop,i když neníí populární na osobnostech že? *14*
-
-
To víš, že bude *14* Naše srdce má navždy a odtud nám ho nikdo nevezme. Našla jsem článek, který jsem četla tolikrát a vždy mě rozplakal. Je tolik emotivní, že ho nějsem schopná ani dočíst do konce, protože přes slzy nevidím....možná pár lidem otevře oči, ale možná taky nee...Ale každopádně si zaslouží tady být *14*
Christine Dowlingová: Den, kdy jsem potkala svého hrdinu
Nikdy nezapomenu na 19. červenec 1997. Šla jsem na koncert svého hrdniny, Michaela Jacksona. Byl to můj druhý MJ koncert a já byla tak rozrušená a šťastná, že se vrátil zpět do Dublinu.
Během Michaelovi show hledali lidé z jeho ochranky fanoušky, kteří měli jít během jedné písně na pódium. Ochranka hledala někoho malého a já mám syndrom morquio. Moje sestra na mě ukázala a řekal: ´Nikoho menšího nenajdete!´ Pro jednou jsem ve svém životě byla šťastná, že jsem malá! Navždy budu své sestře vděčná. -
-
Když mě ochranka vybrala, celé mé tělo se začalo třást, ne proto, že jsem se měla objevit před 35 000 křičících fanoušků, ale protože jsem se měla ocitnout tváří v tvář svému největšímu hrdinovi!
Když jsem čekala v zákulisí, Michael proběhle kolem mě a já vykřikla tak, že jsem myslela, že mě musel slyšet. Naštěstí mě, kvůli všemu tomu hluku na pódiu, nelsyšel. Začala hrát hudba k Heal the World a odvezli mě na pódium. Michael mě držel za ruku. Normálně bych ve své pravé ruce nic necítila, protože jsem v ní před několika lety ztratila citlivost, ale tu noc jsem opravdu cítila Michaelovu ruku. Když jsme odcházeli z pódia, otočil se ke mně. Řekl mi, že mě miluje a já věděla, že to tak skutečně myslí!
Být u něj tak blízko bylo úžasné. Jediný způsob, jak to popsat, je, že to je jako duchovní zážitek. Cítila jsem na pódiu strašně moc lásky; lásky a štěstí. Když jsem se dostala z pódia, rozbrečela jsem se. Malé děti mé kamarádky, které byly na koncertě také, se mě stále ptaly, jestli jsem v pořádku a moje matka jim řekla: ´Je v pořádku. Pláče, protože je šťastná.´ -
-
Týjo, to je nádherný *14* Musím říct, že tohle čtu asi poprvý. Fakt to stojí za to a já jí všechno do slova a do písmene věřím. Určitě na to živě vzpomíná do teď.
-
jo tenhle článek miluju *14* je úžasné,jak to popisuje, je vidět,že si Michaela opravdu váží a že tohle byl její splněný sen... *4*
-
Vzpomínky na ten den se mnou zůstanou navždy. Pomáhají mi, kdykoliv jsem smutná nebo rozmrzelá.
Několik hodin po koncertu jsem ve své pravé ruce cítila pálení, které se pohybovalo nahoru a dolů. Opravdu věřím, že cit se mi vrátil jednoduše proto, že jsem Michaela držela za ruku. Máma mi řekla: ´Když 35 000 lidí zpívalo tak pozitivní píseň jako Heal the World, musel se ti stát zázrak.´
Myslela jsem, že bych se vám s tím mohla svěřit, protože pouze skuteční fanoušci MJ mohou opravdu pochopit, co se mi tu noc přihodilo. I když jsem na vozíku, tu noc jsem cítila, jako když chodím vzduchem. Tenkrát mi bylo 18 a teď, o 13 let později, můžu stále čestně říct, že setkání s Michaelem bylo nejlepším dnem mého života. Jsem blažená a tak vděčná za to, že se mi splnil můj sen.
POZNÁMKA: Když Michael zemřel, cítila jsem, jako bych ztratila člena rodiny; byl důležitou částí celého mého života. Dávno předtím, než jsme se setkali, tak dlouho jak si jen pamatuju, na mě měl obrovský vliv a díky němu jsem se dostala přes spoustu hrozných zážitků v mém dětství.
-
-
-
-
-
-
Michael měl dluhy a pomohla mu jako jediná Liz Taylor. To co se tady píše drogy atd. Michael nebral drogy. Michael zemřel jen díky podání celé 10cm stříkačky propofonu kterou mu podal jeho osobní lékař Conrad Murray který věděl že když mu dá celou že to bude smrtelné. *13* *10* On věděl že je to visoce náviková látka kterou mu i bez tak podával...grrrr... *16*
http://smoothmeggi.blog.cz/ na tomto blogu o tom taky něco padlo -
Ignorujte ty narážky lidí, který to očividně baví nás tady tak provokovat. Jejich IQ nedosahuje dvojciferného čísla! *3*
-
michael měl dluhy a nikdo mu nepomohl,ani Janet ani tatiček,který díky němu zbohatnul
-
Achh jo skoda velika SKODA naseho KRALE POPU (MICHAEL JACKSON)
moc jsem ho obdivovala a obdivuji !! Ty jeho kroky vymysles si ajii vlastni HUDBU,TANEC,a tak dál moc hoo mam rada vazne moc byl prome jako 2 tata !! Vzdy tu pronas bude a byl !! Nikdo mu nevezme ty jeho kroky at si ho napodobujou kolik chcou on bude vzdycky NEJLEPSII !! *14* *3* *1* -
přehodnotil neúmyslné zabití, na úmyslné zanedbání, to není lékař, když tolik toho pochybil, ztráta licence a zavření, za úmyslnou neschopnost je to nejmenší, v jakém stavu byl Michael viděli lidi ve filmu This Is It, viděl snad někdo , že by Mike nemohl, po uzavření dokumentu za dva týdny se stěhovali do Londýna, bych některé komenty raději nekomentovat, pokud chcete pěkné věcičky s Michaelem najdete v shopiku http://rocktopia-cz.rajce.idnes.cz/?sort=&page=18
-
nejlepší co může být
-
Ahojte lidičky, jak se Vám daří? Já se mám super! Pořád myslím na Mika jo a víte, že se prej MUrry pokusil o sebevraždu? ale klidně ať se zabije, když našemu MIkovi vzal život. Jo a šetřím na notebook, tak si nemůžu koupit ani ten dokument a ani to nový cd co má vyjít.
-
-
Jo, mám se docela dobře. Jo, o sebevraždě jsem četla. Ale moc by to nevyřešil. Stejně by se asi pálil v pekle. *16* *15* *15*
-
-
škoda by ho nebyla *16*
-
-
to ne no, ale jen ať si to pěkně odsedí. KDyby se přiznal hned, měl by dva roky za sebou.
-
-
tky sem nad tím tak uvažovala že by vlastně místo tohohle tahání po soudech by už mohl mít půlku trestu za sebou.....
-
-
-
-
-
Zajímavý je, že na příspěvky, urážející Michaela reagujete a jinak je to tady mrtvý... Nemělo by to být spíš naopak? Pojďme se bavit o Michaelovi jako jeho fanoušci, od čeho je přece tady ta diskuze? To už tady vážně nikdo nechodí? *7*
-
-
sem se snažila to tady oživit,chodím sem skoro poříd,ale nic...
-
Máš naprostou pravdu.Já sem chodím, ale nic moc se tu neděje :(
-
-
ahoj všichni co mají ve svém srdičku Michaela,naše sluníčko co příliš brzy zhaslo jen v našich srdcích nás bude hřát navždy.Jsem moc ráda,že ten co si říká "doktor"neujde trestu!