-
ojik
tak jsem zase tu *4* o cem pokecame ? *4* pokud ovsem chcete *9* -
-
Re: ojik
jááá klidně *3* *3* *3* *15* -
-
Re: Re: ojik
no konecne nekdo uz jsem myslela ze jsem tu sama *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ojik
neboj nejseš, já sem tu zatím celý den a sleduju co si kdo píše a většinou se k tomu přidám *15* *15* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ojik
aha *15* tak to jn *15* a co budem probirat ? *7* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ojik
tak já taky *15* já se nemůžu vynakoukat já mam kalendáš hned nad stolem a pořád na něj koukám tak mu jdu jednu dát *14* *15* -
jj ten je rozkvetlej !!!! *14* *15* ode me dostal uz hodne pusinek a jeste dostane !! *15* hned mu jsu jednu dat !! *15* *15* -
no taky tak nějak jako pařez mno... *9* *15* *15* *15* ale Majki určitě už kvete *14* *1* -
jj jsem uschla jak parez !!! *15* *15* *15* a co ty ? -
no to já nwm *15* třeba.....co máj?? uschla si?? *7* *15*
-
-
-
-
-
-
vh1 - ABC
a ted bylo na vh1 Jackson 5 - ABC *14* *15* když byl malej tak byl tááák roztomilej! *15* -
-
Re: vh1 - ABC
to ja ted uz vh1 nemam,ale na ct1 davala We Are The World *15* -
-
Re: Re: vh1 - ABC
taky jsem se divala na we are the world a rozbrecela jsem se *9* styska se mi po MJ *9*
-
-
-
Diana
ted je na vh1 Diana Ross... a vůbec nevypadá jako Diana Ross *15* je náká divná tady *15* já nevim proč, ale mě se nikdy Diana nák nelíbila... -
Ahuj
__Ahuj Lidi je tu někdo??__jinak koukám__už je to tu jako dřív__ *3* -
-
Re: Ahuj
ahojky sem tu já *15* -
-
Re: Re: Ahuj
ahojky *3* jako driv.... no mozna jj ale chce to jeste vic aby MJ byl zase prvni !! *15*
-
-
-
AHOJ HOLKY
KOUKÁM JKAÉ TÉMA TU ZDE DNESKA MÁTE TA KALENDÁŘE ALE TÉMA JAKÉ STE TU MĚLI BYLA LEPŠÍ. -
kalendář
tak ted jsem tu já a a nikdo jinej tu neni, že? *15* no jasně, v pohooo... *15* jo jinak k těm kalendářům, já taky nemám jak se chytá za rozkrok *15* thesimso nemáš náhodou na květen fotku z Black or White - panther dance? *14* *15* -
-
Re: kalendář
Ten taky nemám *15*
Mám tenhle http://www.starstore.com/acatalog/Michael-Jackson-dr10-back.jpg -
-
Re: Re: kalendář
ahá ten jsem nechtěla, páč tam byli samý fotky z TII konference apod. *15* -
-
Re: Re: Re: kalendář
Tak oni tam žádnej jinej neměli .. sem myslela, že tohle je jedinej kalednář s Michaelem .. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: kalendář
*15* ach ta tvoje dětská naivita *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: kalendář
Tsss *15*
-
-
-
-
Re: Re: kalendář
Kde jsi ho vzala?? *7* *7* *3* *9* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: kalendář
no já myslím, že ho koupila v krámě... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: kalendář
No to vim taky *15* *15* Myslela sem kde... já sem koukala snad už všude ale vždycky měli jenom s Hannou Montanou nebo s High school musical, fuj!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: kalendář
V knihkupectví to měli .. *15*
-
-
-
-
-
-
temicko
tak co rikate na nejaky ten pokecik ? *15* *15* *15* mate nejake to temicko ? *15* *15* -
-
Re: temicko
tak ja valim pp *4*
-
-
papa
papa no nic já se loučím tak se mějte krásný první máj a neuschněte holkky tak jako moje maličkost *15* *15* -
-
Re: papa
ahojky a jeste prid !!! neboj ja taky uschnu !!! *15* *15*
-
-
radio
znate toto radio kde hraji jenom pisnicky MJ jestli nn tak se na neho mrknete jestli ano tak si ho poslechnete *15* *15* *15*
http://www.mjtunes.com/michael-jackson-radio/
*4* -
-
Re: radio
zna nekdo to radio ? *7* *4*
-
-
áách
dneska sem si zase otočila kalendářem na květem a je tam ted Michael a drží se za rozkrok na to se mi bude celej měsíc krásně koukat *14* -
-
Re: áách
ahojky, hej hustě já sem si taky dnes otočila kalendář na květen a taky se drží za rozkrok *14* nemáme náhodou stejnej?? *15* tak jo kontrolní otázka jestli nemáme stejne byl tam předtim (duben) z videoklipu The way you make me feel??? *7* *1* -
Máš ten stejnej kalendář, jak já *15* -
-
Re: Re: áách
Tak nemáš .. *15* Žádnej obrázek, kde se chytá za rozkrok už tam nemám .. *15*
-
-
to verim... divat se na to jak se drzi v rozkroku je bozi pohled !!! *14* *4* a mas stesti protoze kveten ma 31 dnu *15* *15* *15* -
-
Re: Re: áách
*14* *5* to budou dny pak ještě v červenci má na sobě takový to zlatý jak má pod tim ty černý kalhoty ted nevim jak se to jmenuje takový ty plavky *15* *15* pak v říjnu se drží v rozkroku a ještě v prosinci *14* *14* *14* muck ho *15* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: áách
Muck ho ? *15* ty ho chceš hnojit ? *15*
http://translate.google.cz/#en|cs|muck -
-
Re: Re: Re: Re: áách
blbko *15* *15* sek *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: áách
tak jj *3* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: áách
neřeš te tu *15* *15* -