-
1. maj
posilam Majíímu prvníí májovou pusinku *14* *14* *15* *15* uzijte si dneska 1.máj !!! -
-
Re: 1. maj
anooo Miki pusinkůů *14* *14* *14* *14* *14* ... no tohle je asi jediná pusa kterou dneska někomu dám a jinak uschnu *15* *15* -
-
Re: Re: 1. maj
tak nejak *15* ale MJ vubec ten bude cely zlibany !!! *15* *15* -
-
Re: Re: Re: 1. maj
přesně možná bych mohla vzít preventivně všechny plakáty co mám doma *15* *15* *14* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: 1. maj
taky si myslim ale jeste nwm jak dam pusu MJ kteryho mam nalepeneho na stope !!! *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: 1. maj
jsem tele co ? *15* *15* *15* -
jsem si dala na postel zidli a pak jsem to tam asi po 50 pokusech nalepila a asi 30 spadla !!! *15* *15* *15* ale stalo mi to za to !!! kdyz se kazde rano probudim tak vidim MJ a kazdy vecer kdyz jdu spat tak posledni pohled patri jemu !!! *14* proste ho MILUJU !!! *14* *4* -
:D a jak si to tam proboha nalepila? *15* *7* *15* -
navic a tu pusu bych mu stejnak nedala takze by mi to bylo cely na nic *15* *15* -
a narziš hlavou do stropu co *15* *15* -
no asi jj *15* *15* protoze mi nic jineho nezbyva !! *15* *15* nebo tam jeste vyskocit *15* *15* *15* ale to nevyskocim *15* *15* -
*15* si vem štafle *15* *15*
-
-
-
-
-
-
tssssssss / ahojky
zzj: beztak nekde lita na kosteti .... tsss ti dám..ee zdobila jsem májku... *15* *15* a ahojky jak se daří? *7* *4* -
-
Re: tssssssss / ahojky
a copak jsi s ni delala nekaleho no ? poves *15* *15* *15* -
-
Re: Re: tssssssss / ahojky
čéče zdobila, pak si uživala dunící zábavu, která se rozléhala po naší celé vesnici a jako obvykle sme špehovali čarodějnice s vysilačkama dalekohladama a tak *15* *15* -
-
Re: Re: Re: tssssssss / ahojky
no toto *15* *15* tos to sis musela uzila co ? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: tssssssss / ahojky
féést bylo mi blbě *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: tssssssss / ahojky
to verim!!! *4* kdyz jsi mela nabyty program na cely den !! *15* *15* *15* -
právě že sem nic nepila *15* ale celej den nic nejedla nebyl čas *15* *15* -
takze ty si takova kalicka jj ? hm... *4* bacha na tebe !!! *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Ahojky
Ahojky všichni jak pak se máte? Je tu vůbec teď někdo? *7* Dlouuuuuho jsem tu nebyla tak se ptám jsou nějaký novinky o MJ? *14* *3* *4* -
pp
tak ja uz zase valim pp a nikam holky neulette !!! *15* *15* -
:)
nedavno jsem videla fotku kde je MJ skoro cely nahy akorad ma kratase.... chtela bych aby byt prede mnou cely nahy a ja bych mu jezdila jemnym pirkem do jeho hezouckem telicku *14* *4* jééé mnam mnam *14* *15* -
woow :)
wooohooo http://mjjgallery.free.fr/history/t our/scream_tdcau_itc/551.jpg *15* -
-
Re: woow :)
hee hee *14* *15* -
-
Re: Re: woow :)
http://www.mjjforum.it/forum/blood- dance-floor-topic-t8843.html ty první dvě jsou ňuch *15* i ta poslední... *15* a vlastně všechny *15* -
-
Re: Re: Re: woow :)
Ta 7. je dost dobrá *15* -
-
Re: Re: Re: Re: woow :)
vsechny jsou sexy *15* *14* *14* ale nej jsou 3,7 -
-
Re: Re: Re: Re: Re: woow :)
na vsech je k nakousnuti !!! *14* *4* -
jo a ta 2. je taky úža *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: woow :)
tjn *15* by mě zajímalo jestli to tak má bejt nebo jestli to jako ruplo *15* -
-
jj a ta prvni *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
Re: woow :)
hami mnami HAM *14* *14* *3* chci mit plakat kde bude mit na sobe zlate kalhoty !!! *15* *14*
-
-
ahojky
ahojky je tu vubec nekdo ? a jak se mate ? vcera tu bylo super tema a dneska to tu nejak vazne !!! tak jaky bude dnesni tema ? *15* -
-
Re: ahojky
tak co budem probirat !! *4* *7* *4*
-
-
čau :)
Ahoj, je tady někdo? *7* -
-
Re: čau :)
jááá *15* -
-
Re: Re: čau :)
no a ještě nám chybí tea... kde se asi fláká? *15* -
-
Re: Re: Re: čau :)
beztak nekde lita na kosteti *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: čau :)
Asi někde kalí *15*
-
-
-
Re: čau :)
Ahojky, jj sem tu já *3* -
-
Re: Re: čau :)
ja su tu *15*
-
-
-
pokračování THIS IS IT??
Sony music, která vydělala na filmu This is it velké peníze, nyní zvažuje pokračování. Ředitel Sony se vyjádřil, že by rád viděl pokračování ve 3D. Kenny Ortega ale tuto myšlenku nepodporuje. "Michael bude žít navždy ve filmech a krátkých filmech. Věřím, že bude mnoho možností jak oslavit jeho génia. Myslím si ale,... že This is it byl film o jednom daném časovém úseku, který se už nebude opakovat." -
teplej????
tak tohle je fakt už moc už by mu mohli dát konečně pokoj tohle mi přišlo na facebook:Jason Pfieffer, bývalý asistent dermatológa Arnolda Kleina, ktorého Michael navštevoval tvrdí,že bol Michaelovým milencom, a to podľa neho až do jeho smrti. to je taková hovadina *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: teplej????
*16* *8* *16* *8* *10* -
-
Re: Re: teplej????
to si snad dělaj srandu,už by mohli dát pokoj *16* na to fakt nemám slov *16* *10* *16* *10* *8* *8* *5* -
-
Re: Re: Re: teplej????
*16* *8* *10* *10*
-
-
-