Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tea301

ale...

ale jedno my nesedí!! jako na kolik hodin si ho v každý den z nác zamluví já byhc to udělala takhle, každý den ve stejnou dobu:

gauč: 18:00-19:00
    sauna: 19:00-20:00
    vana: 21:00-22:00
    postel: 22:00 --------------

a k té vaně, když budete chtít můžete ji klidně yměnit za výřivku a co se týká toho času, kdo přetáhne tak zatrest další ňuchání...NEBUDE!! *15*
    • Re: ale...

jenom hodinu?? *15* já bych potřebovala tak 3 *15* abysme to všechno stihli *15*
      no kdyby nám to ňuchání nestačilo v noci se tajně sejdeme a půjdeme do skříně *15* *15* *14*
      • tea301

Re: Re: ale...

hele tak na to zapoměň děvenko prostě máš na to hodinu a ráno se všichni sejdeme u snídaně *15* *15* hej jako já vás tam budu mít nutkání zabít ale za to se předem omlouvám jo a s tým že další nuchání nebude mám namysli, že musíte jedno VYNECHAT !! *15* *15*
        • Re: Re: Re: ale...

jen jestli mi nezabijem tebe *15* *15* vynechat ňuchání? to bych nepřežila *15* *15*
          • tea301

Re: Re: Re: Re: ale...

jestli přetáhneš, byudeš muset! *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: ale...

no jo, pravidla se musí dodržovat *15* *15*
            • tea301

Re: Re: Re: Re: Re: ale...

no to si piš, že se to dozvíme páč TY má např v uterý saunu a hned potom má simsa vanu, takže pozná, když michael přijde pozdě *15* sem tí vlastně krutá i k sobě ale...
            • Re: Re: Re: Re: Re: ale...

jestli se to dozvíte *15* *15* *15*
    • polinka

Re: ale...

*15* *15* *15*
  • tea301

Rozvrh

Po: tea: vana , nikky: postel, poli: sauna
    tesimsa: gauč
    Út: tea: postel, nikky: sauna, poli: gauč
    thesimsa: vana
    St: tea: gauč, nikky: vana, poli: postel, thesimsa: sauna
    Čt: tea: sauna, nikky: gauč, poli: vana
    thesimsa: postel

ostatní dny mu dáme oddech ne? *15* *15*
    • Re: Rozvrh

to by šlo *15* *15* jj ten oddech by si zasloužil, myslím že s náma všema dohromady bude totálně hotový už po jednom dni *15*
      • tea301

Re: Re: Rozvrh

Po: tea: vana , nikky: postel, poli: sauna
        tesimsa: gauč
        Út: oddech
        St: tea: postel, nikky: sauna, poli: gauč
        thesimsa: vana
        Čt: tea: gauč, nikky: vana, poli: postel, thesimsa: sauna
        Pá: oddech
        So: tea: sauna, nikky: gauč, poli: vana
        thesimsa: postel
        Ne: oddech

aby se nám příliž nevyčerpal, protože pak by ta polina visněná vana stála zaprd *15*
        • Re: Re: Re: Rozvrh

jj, pauzy musí být *15*
          to není možný o čem se tu bavíme *15* kdyby to tak četl chudák michael *15*
          • tea301

Re: Re: Re: Re: Rozvrh

jo a prosím žádejte po michaelovi ochranu, nechci od vás něco chytit *15* *15*
            • polinka

Re: Re: Re: Re: Re: Rozvrh

no řikám že jsem to pochopila dost hnusně...
            • Re: Re: Re: Re: Re: Rozvrh

tea: už to asi chápu *15* taky bych byla spíš ráda
              poli: jak si to pochopila? nebo to radši nemám chtít vědět? *15* *15*
            • tea301

možná radši ani nechci vědět jak *15*
            • polinka

ahá, no já jsem to pochopila... no dost blbě...
            • tea301

*15* jako že, by mi to spíš udělalo dobře a byla bych veselejší a v lepší náladě, než abych kvůli tomu lítala po soudech jako si vymysleli tam ti! *16*

poli: no že by možná chtěl schválně bez ochrany aby měl nějaké to dítě *15* *15*

ale to teino jsem taky nějak nepochopila *15* *15*

coo? jak přidělání na kráse? *15* *15* já to nějak nepochopila *15* asi jsem nějaká blbá *15*
            • polinka

nikki:jak si myslela to, že by nějakým dítětem nepohrdnul? jsem to nák nepochopila...
              tea:jak jsi to myslela s tou krásou?!
              koukám, že už jsem nák mimo...

heej, my nejsme žádné cuchty *15* my můžeme jenom s michaelem a s nikým jiným *15*
            • tea301

polůi: ne jen chci mít jistotu *15*
            • tea301

no přesně tak my moc dobře víme díky bulváru jak moc měl děti rád až příliž!! ale já bych to nebrala jako ublížení na zdraví ale přidělání kráse *14* *14* *15*

no co víme *15* přece víte jak miloval děti, tak by možná nějakým nepohrdnul *15* *15*
            • polinka

tsssss, co si to o mně myslíš, že sem náká cuchta?! *15*
            • tea301

o něho se nebojím, mám spíš strach, abych nechytla něco od vás! *15* *15*
            • polinka

sim vás Michael je zodpovědný muž, co si o něm myslíte, že by do toho šel bez ochrany? *15*
            • tea301

proč na mě? já jsem věrná jen jednomu a to michaelovi takže bez obav!! *15* *14* *15*

od nás? *8* pche , to my bysme si měly dát pozor spíš na tebe *15* *15*
      • tea301

no s tou jeho náloží budceme hotoví spíš my *15* *15*
        • Re: Re: Re: Rozvrh

*15* *15*
        • polinka

Re: Re: Re: Rozvrh

no myslim, že hotoví budem jak my, tak Michael *15*
          • Re: Re: Re: Re: Rozvrh

ale michael víc *15* představte si, že on to bude muset dát každý den čtyřnásobně *15* *15*
            • tea301

ale nebojte už sem to upravila *15*
    • polinka

Re: Rozvrh

to nejleoší si mi nechala na konec, o děkuji *15*
      • tea301

poříd to můžu přepsat takže mě nerozčiluj jo!! *15* *15*
  • tea301

help

poli: hele nikki vyhodíme jí, ona se moc roztahuje

-----------------

já mám jen místa s vodou a to jsem ještě skromná takže berte zbytek ale rychle, než přijde thesimsa!! *15* *15*
    • Re: help

místa s vodou, to chceš jako aj dřez? *15* *15*
      • tea301

Re: Re: help

no...tak ten si můžeš nechat ber to jako milodar *15* *15*
        • Re: Re: Re: help

ale nemysli si, že v tom budu umývat nádobí *15* *15*
          • tea301

Re: Re: Re: Re: help

a co bys jiného chtěla dělatve dřezu... kdo myslýš, že uklídí skleničky z vany a umejeje já snad? noba snad Michael? *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: help

*15* *15* no jo, ony se neodváží nám odporovat *15* *15*
            • tea301

Re: Re: Re: Re: Re: help

jo nebo předělám rozvrh *15*

platí *15* ale zajímalo by mě jak k tomu donutíme ty dvě *15* no...když nebudou chtít vyhodíme je z baráku a bude to *15* *15*
            • tea301

tak uděláme dohodu..poli se simsou budou uklízet po nás dvou co ty na to? *15* *7* *15*

no já jsem myslela, že poli se simsou...ale jak chceš *15* *15*
    • polinka

Re: help

no myslim, že ta už nepřijde *15*
      • Re: Re: help

asine, ale zítra, teda dneska *15* nám bude muset vysvětlit kde byla *7* možná že vážně usnula *15*
        • tea301

Re: Re: Re: help

přesně tak!! *15*
  • tea301

ehm

hele ty kytinikky máme ti říkat kyti anebo niki? *7*
    • Re: ehm

to je otázka *15* já nevím, jak chcete *15*
  • tea301

help

POLi prosím nemohla bys vysvětlit té jedné trubce, že vana je OBSAZANÁÁÁÁÁÁÁ a že se tam rpostě už nevejde a že chci mít s michaelem trochu soukromí a požádali ji aby vlezla do skříně a byla té lásky a zamčelase, abych tam nemusela chodit?? *16* *16* *15* *16*
    • polinka

Re: help

tak si každá rozdělíme místo ne? Já mám vířivku, ty vanu a k... nevím, promin, ale máš hrozně složitý jméno *15* at si něco vymyslí *15*
      • Re: Re: help

jak složitý jméno? *15* *15* to znamená kytička nikolka jestli jste to nepochopily *15* *15* *15*
        a do žádné skříně nejdu *15* ikdyž postel bych brala... *15* *14*
        • tea301

to je jedno kam vlezež hlavně už zalez a dej mě a michaelovi trochu soukromí no styd se chtít s námi do vany *15* *15*
          • Re: Re: Re: Re: help

nebo přemýšlím taky nad saunou *14* *15* *15* tam by to mohlo být dobrýý *15*

aspoň bude michael zpocený *14* *14* to miluju *14* navíc budeme rozžhavení *14* beztak jenom závidíš *15* *15* *15*
            • tea301

eh sauna... klidně užite si to, jen chcu vidět ja tam na té rozpálené..mnoo... v tom vedru by se mi do ňuchání teda nechtělo! *15* *15*
        • polinka

aha už to vidim kyti nikki *15* no tak máš postel a už neopruzuj *15*
      • tea301

Re: Re: help

té jedné řikám zkráceně KYTI...a jo mmchdm víš jaksi je tu malej problém on má miichael vanu a výřivku beztak v jednom§ *15* takžýe je mi líto, vem si třeba postel!
        • polinka

hele Kyti už se taky nehlásí...
          • Re: Re: Re: Re: help

ale hlásím *15* jenomže to nějak přestávám stíhat *15* *15*
        • polinka

no tak to zas ne milá zlatá, vířivka a vana jsou ale úplně odlišné věci! *15*
          • tea301

Re: Re: Re: Re: help

no to teda ne odpust mi ale prostě tam kde je voda nepolezete jasně?? takže bazény, výřivky a vany si beru já...ty si vem třeba kuchynskou linklu to mi jefuk ale do vody nelez!! *16* *15* *15*
            • tea301

jak prosebe, přijde mi to fér vám ne? *15*

no to je pravda *15* ona by to chtěla pro sebe, kdežto my se aspoň občas podelíme *15* teda doufám *15* *15*
            • tea301

kyti: aotatně by to nebylo špatný, alepon byste se vy dvě s poli přestali hádat o mýstech který zbyli *15* *15*

popelnice *15* *15* něco si vyber... nezapomeň že všechno s vodou je tey, moje je sauna, postel a chci tak gauč *15* takže vyírej nebo toho moc nezbyde *15* *15*
            • polinka

hele nikki vyhodíme jí, ona se moc roztahuje *15* *15* *15*

že jo poli *15* ona si chce zabrat všechno *15*
            • tea301

pak ti zbýva popelnice, kuchynská linka, nebo popřípadě gauč nebo si něco vymysli *15* *15*
            • polinka

sim tě skládka.... *15* ani náhodou *15*
            • tea301

ty naděláš s kapkou vody a mmmchdm myslím, že psoledně si říkala, že půjdeš s Michaelm na skládku ne?? *15*
            • polinka

to si rovnou můžeš zabrat celej vesmír! *15*
  • polinka

TII

ehm... jako nechci nic řikat, ale ted bylo na vh1 This Is It *15*
    • tea301

Re: TII

tyš tak...KRUTÁ!! mě je to stejně k ničemu ale proč to neohlásíš včas? *16* *15* *15*
      • bajush

Re: Re: TII

jako celej film? já to dneska půjčila kámošce a zrovna když to nemám doma, mám hroznou chuť se na TII podívat, ach jo, jak to ten víkend jen vydržím... *15*
        • polinka

Re: Re: Re: TII

ne jenom klip...
          • bajush

Re: Re: Re: Re: TII

tak to jsem se částečně uklidnila *15* holky, sice se mi nechce, ale zítra, vlastně dneska musím dřívějc vstávat, tak se mějte a neperte se furt o místo ve vaně, Michael má snad velkej barák, tak se tam každá v pohodě vejde *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: TII

dourou *4*
      • polinka

Re: Re: TII

no páč musim čučet na Michaela a ne tady do pc *15* nesmí mi přece ujít ani vteřina!!! *15*
        • tea301

Re: Re: Re: TII

no jo no ty jsi to viděla totiž jen stokrát co? *15* *15*
          • polinka

Re: Re: Re: Re: TII

no právě *15* *15* *15*
  • polinka

.,.,.,.

http://www.michaeljackson.com/us/ph otos/mjj-26 krásný oči...
    • Re: .,.,.,.

ooo *14* nádherné oči *14*
    • tea301

Re: .,.,.,.

to jo, líbí se mi, jak je má velké, a když se do nich podíváš jsou tak hluboké, že nevidíš ani na samotné dno a to tě tak moc nutí se koukat víc a víc aby si ho spatřila, a když zamrká těma dlouhýma řasama ach měl opravdu přenádheré oči a jak sem si tenkrát nedovedla představit, že by se kluk maloval, tak Michaelovi to ohromě sluší a ty černé linky mu oči ještě zvětšují *14*
      • Re: Re: .,.,.,.

přesně, to si napsala pěkně *4* má vážně neskutečně hluboké oči...a když má linky tak mu to sluší.. ať si všichni nechají ty kecy, že to byl zmalovaný úchyl *16* *16*
        • tea301

Re: Re: Re: .,.,.,.

přesně tak! *14*
      • polinka

Re: Re: .,.,.,.

jo mě se strašně líbí, jak Michael nosí ty černý linky...
        • tea301

Re: Re: Re: .,.,.,.

uplně jak mu to ty oči zvíraznuje a zvětšu je jen radost se do nich koukat *14*
  • tea301

cccc

kyti:tak to si myslíš moc poli myslím, že je nám všem jasné, kterou by si vybral... a kdyby někdo nevěděl, tak jsem to já

------------------------
    a to zas soudíš podle čeho, třeba by s tebou nevlezl ani do té vany a možná ani s jednou z nás!!! *15* *14*
    • Re: cccc

no co my víme *15* nakonec si možná vybere toho kluka bestu co tady byl *15* *15*
      ale ne, to ode mě bylo hnusné, jak kdyby to yl nějaký pedofil...
      • tea301

Re: Re: cccc

ale prosímtě!! myslím, že by to bylo spíš naopak, že by betsta znásilnil Michaela, ale proč se bavit o tomhle? *7* mě například zajímá jen jedno a to...kdy se půjde koupa at vím *15* *14* *15*
        • Re: Re: Re: cccc

jj, betsa je občas přihřátej *15* *15*
          ale uř jdeme řešit tu vanu *15* ve které bude michael a jáá *14*
          • tea301

Re: Re: Re: Re: cccc

prokrystavy rány nebeský ty si prostě nedáš pokoj smiř se s tím děvče ve vaně je obsazeno!!! *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: cccc

faajn, nech si vanu *15* já jdu do vířivky, samozřejmě s michaelem *15* *14*
  • tss

ty jo holky *15* vy jste strašné *15* sedím tady od doby co jsem přišla za školy a už je půl 1 *15* kvůli vám jsem si nestihla ani číst moonwalk *15* a to jsem se na to tak těšila *15* *15* *15* ale nevadí, moonwalk počká, představy o michaelově koupání jsou daleko lákavější *15* *15* *14*
    • bajush

Re: tss

teda mě napadlo už dost blbostí a zvláštností, ale jak to tak čtu, tak se mi bude určitě zdát o tom, jak se Michael koupe, ale vůbec by mi takový sen nevadil *15*
      • Re: Re: tss

mně se to už zdálo *15* *15* jak jsme spolu ve vaně *14* *15* *15* skvělý sen *14*
      • tea301

Re: Re: tss

to nikomu *4* ale prý tě napadlo spoustu blbostí tak je piš tady se musíš dělit o vše *14* *15*
        • bajush

Re: Re: Re: tss

*15* jo? zrovna mě toho moc nenapadá, ale jinak se mi nenormální věci dějou furt *15* , jednou jsem šla v zimě krmit ptáky a vylezla jsem jen v pyžamu a v budně. zabouchly se mi dveře a já musela jít 1,5 km pěšky v pyžamu přes vesnici k babičce, no zážitek na celej život *15*
          • luuuca

Re: Re: Re: Re: tss

haaaaaaahahahahaaaaaaaa *1* *1* *1* *1*
          • tea301

bože chudino *15*
          • Re: Re: Re: Re: tss

drsněě ty *15* *15*
    • polinka

tssssssss, já jsem tady s váma dámy ještě neskončila... *15* *15* *15*
      http://www.michaeljackson.com/us/photos/make-change-0 hustá fotka, lae je to vůbec Michael? mě se to nák nezdá

aah, tak ty jsi ještě tady *15* *15* ttj *15* ta fotka je supeer *14* *15*
        • Re: Re: Re: tss

teda jestli je to on *15* ale i kdyby ne je dobrá *15*
      • tea301

Re: Re: tss

to se mi taky nezdá! *7* a jak si tady jako ty?, proč se o tom bavíme je jasné, že sním budu ve vaně já tai proč se hádat proč to pořád řešit? *15* *15* *14* *15*
        • Re: Re: Re: tss

*15* *15* jestli má velkou vanu, můžeme tam všichni naráz *15* *15* *15* *15*
          • tea301

no to víš že jo, to by se ti TAK LÍBILO co? *15* *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: tss

mojeho muže? to bych kathrine nikdy nemohla udělat.. *15* představ si, že se vzbudí, otevře oči a vidí toho sexoše *14* to musím být požitek... já bych teda vyletěla z kůže *15* *15* takže žádný můj muž *15* můj je jedině michael
            • tea301

Re: Re: Re: Re: Re: tss

já jo, ale to je tvůj manžel takže jako v klidu a nemusíš tu vystavpovat osobní fotky svého muže je to dost psobní en? *15*

doufám že ses té fotky pořádně lekla *15* *15*
            • tea301

éé já se zbliju tak hele jestli si ho tam dotahnež tak ho zabav sama já ti manžílka zabavovat nebudu!! *15* *15*

*15* radši bych tam s ním byla teda sama *15* *15* ale kdyby to jinak nešlo *15* *15* ještě by sme mohly pozvat třeba sexy josepha ( http://www.innocentmichael.org.uk/Joseph%20Jackson.jpg ) aby ses měla taky s kým mazlit, když já budu mít majkla *14* *14* *15*
    • tea301

zase? víš jak to skončilo posledně?... já s Michaelem ve vaně, už mě to unavuje pořád mu tam líst ale když jinak nedáte *15* *14* *15*

joo, tak mu tam nelez *15* *15* *15*
        • tea301

Re: Re: Re: tss

to víš že jo a vlezeš mu tam ty ani omylem ve vaně u Michaela je obsazeno tam sem já vles si někam jinam třeba do skříně! *15* *14* *15*
          • Re: Re: Re: Re: tss

do skříně si vlezu *15* nakrást nějaké ponožky a boxerky *15* možná vezmu i zlaťáky *15* ale pak zamířím rovnou do koupelny *14* *15*

tak tu skříň vynechám *15* *15* kdyý vím co na mě chystáš, půjdu rovnou do koupelny *15* ale nějaké ponožky v domě určitě najdu a až tě budu topit narvu ti je do pusy *15* *15*
            • tea301

a jak by ses tam dostala, když si zavmčenáve skříni? *15* *15* *7* *15* *15*

pche *15* *16* uvidíme jak to dopadne *15* jen jestli tě v té vaně neutopím.. *15*
            • tea301

jakmile tam vlezeš zamknu tě tam a tam si můlžeš užívat s Michaelovým spodním prádlem a kalhotami do sytosti a já si mezitím vychutnám Michaela *15* *14* *15*
  • tea301

hm..

nejspíš sme tu zbyli jen my dve kyti páč poli je offline a thesimsa je nezvěstná
    • Re: hm..

další co odešla bez rozloučení? *16* *15* ale zajímalo by mě co je s tou simsou...
      • tea301

Re: Re: hm..

nj mě taky *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit