Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ..

taky dorý ksichtík *15*
    http://mjjgallery.free.fr/2006200 8/photoshoots/uomovogue/003.jpg
  • tea301

cccc

kyti: no já bych to s ním určitě uměla kdežto ty

--------------------------
    tohle jsem si přečtla až ted noo tak to teda dovol!! myslíš si, že bych to sním neuměla?? tak to jsi naomylu děvče *15* mám to začít popisovat, nebo si vystačíš s tímhle *7* *5* *15*
    • Re: cccc

myslím, že si vystačím *15* *15* radši ani nechci slyšet jak bys michaela mučila *15* *15*
      • tea301

Re: Re: cccc

ježiš, doufám, že sis to jako nevzala osobně a chápeš jak sem to jako myslela, ted se bojím aby si nebyla naštvaná§ *7*
        • Re: Re: Re: cccc

*15* *15* nee, to vůbec*15* já se tady spíš řehním, že se vzbudil taťka co je to za zvuky *15*
          doufám že nejsi naštvaná ty, to byla jen sranda *4*
          • tea301

Re: Re: Re: Re: cccc

já vím, ale otomhle je radost se hádat...áá a tohle neznamená, ýže se na tebe nez,lobím jako dovolit si říct něco takovýho... *16* ale co víš možná by se mu to nelíbilo s ani jednou a šáhnul by po POLI třebas *15* *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: cccc

no jo, s michaelem by to bylo skvělé za každých okolností *15* *15* *14* *14* no ikdyž s ním by bylo super cokoli *14*
            • tea301

Re: Re: Re: Re: Re: cccc

*15* *14* ale i tak by to bylo super *4* *14*

tak to si myslíš moc poli *15* myslím, že je nám všem jasné, kterou by si vybral... a kdyby někdo nevěděl, tak jsem to já *14* *14* *14* *15*

nikdy nevíš, co by michael chtěl *14* *15*
              ale ikdyž jak popisoval v living with michael jackson, jak s ním jeho holka chtěla poprvé spát...tak nevím *15*
            • tea301

tak to teda ... ha co si myslíš ani omylem jak jako já?? asi těžko páč tahle debata je směšná, protože vítěz sem už odjakživa JÁ *15* *15* *5*
            • polinka

heledte se dámy, nehádejte se, tady máme jasnýho vítěze a to jsem já... *15*
            • tea301

ježiš šmane takový rodeo jo? *15* tak to bych neřekla on je spíš takový stydlínek *14* mnoo ale co vím že *15*

jn *15* ale taky je tu ještě jedna možnost *15* třeba by nás chtěl obě dohromady *15* *15*
      • tea301

Re: Re: cccc

no dovol, ty si na něj sednout tak by to vypadalo jak jelito na koze....nic pro ti michaelovi samozřejmě *15* *14*
        • Re: Re: Re: cccc

víš co *15* *15* co si to dovoluješ *15* chtěla bych vidět tebe *15* *15*
          • tea301

Re: Re: Re: Re: cccc

tak já se strachuju, aby sis to nevzala až tak k srdci a ty jako na mě...tak to jsi děvenko po..pohnojila( abych nebyla sprostá) jako...cccc to ty si osobě myslíš třeba s tebou by se mu to nelíbilo, ostatně Michael má beztak rád něžnosti a mazlení a ty bys na něj skočila a byla bys sním hotová zachvíli a on by byl celý zedřený já narozdíl od tebe bych na to šla něžně, chvílemi ho trápila doteky a všechno pomaloučku polehoučku!! *14* *14* *15*

no jenom, aby od toho neutekl *15* *15* vážně si nechceš poslechnout nějaké rady odborníka? *15* *15* *15* *15*
            • tea301

no to je mi fuk, že by to bylo nadlouho, ale opravdu nepotřebuji tovje amatérské popisování *15* víš já si sním poradím sama *15*

jj ,hlavně že ty bys na něho vybafla z vany *15* *15* z takového šoku by ani na nic nezmohl *15*
              náhodou já bych byla taky něžná *14* mohla bych to začít popisovat, ale to by bylo asi na dlouho *15* *14*
  • tea301

??

THESIMSO?? si tu?? neozvala ses roky!! *7* *16* *15*
    • polinka

Re: ??

to není její styl odejít bez rozloučení... asi se prostě něco stalo...
      • tea301

Re: Re: ??

přesně!! taky si myslím, třeba se sem nemůže dostat to se mi taky už kolikrát stalo! *16* *7*
        • Re: Re: Re: ??

jj ,určitě má něco s compem...
    • polinka

ani na FB neni online...
      • tea301

tady jo *7* am mohla jít neusnula? *15* *7*

je to možný *15* *15* je pravda, že je už celem pozdě *15* takže... *15*
          • tea301

Re: Re: Re: Re: ??

jj ona je takovej velkej spáč *4* ale jestli se ji zdá oMJ tak ju picnu až sem přijde *16* *15* *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: ??

*15* *15* tak to a´t se vyspí *15* přej jí ty krásné sny o mikovi *14* *15*
    • polinka

jooo nám tu chybíš *9* *15*
      • tea301

ale no tak ti smajlíci tam vypadají jako že... opravdu kde si? *7* *9*

asi se na nás vykašlala *9* *9* jak nás mohla takhle opustit?? *7*
          • tea301

Re: Re: Re: Re: ??

to by neudělala ale jen by mě zajímalo kde je třeba si jen odskočila *15* *7*
            • Re: Re: Re: Re: Re: ??

možná se jí sekl počítač..
  • polinka

musím se nák zklidnit, ne?:D

http://www.michaeljackson.com/us/ph otos/mjj-28 uuh ten zadek *15*
    • polinka

Re: musím se nák zklidnit, ne?:D

http://www.michaeljackson.com/us/ph otos/pretty-young-sexy-thing uuuh ta košile by mohla být víc rozepnutá *15*
      • Re: Re: musím se nák zklidnit, ne?:D

*14* *14* *14* krásný
      • tea301

Re: Re: musím se nák zklidnit, ne?:D

*14* nejvíc se mi líbí, když mu jde vidět bříško, to mě rajcuje *15* *14* *15*
        • Re: Re: Re: musím se nák zklidnit, ne?:D

jj že *14* to musím vždycky rozdejchávat *15* a to ještě kámoška říkala že je tlustý *16* *16*
          • polinka

Re: Re: Re: Re: musím se nák zklidnit, ne?:D

tlustý?! Michael nikdy nebyl tlustý, spíš naopak by potřeboval přibrat. Nejvíc "tlustý", prostě kus chlapa *15* mi přijde, že je v HIStory éře...
            • tea301

Re: Re: Re: Re: Re: musím se nák zklidnit, ne?:D

hej přesně prostě v Bad se mi líbí obličej ale strašně takový áách ale v History...ách to tělo a ty obrysy jeho penisu ve zlaťákách och *14* *14*
    • Re: musím se nák zklidnit, ne?:D

to je změna *15* většinou tu míváme michaela zepředu *14* *15* ale je to svělý, ten zadek a ty nohy *14* *14* *14* ooh
      • bajush

třeba měl nějakej posilovač svalů... aby byly takhle pevný... *15* *14*
        • Re: Re: Re: musím se nák zklidnit, ne?:D

že posilovač svalů *15* *15* to ne, on si to vypracoval sám *15* *15*
          • tea301

Re: Re: Re: Re: musím se nák zklidnit, ne?:D

jj tancováním a tak bych řekla *14*
    • bajush

wow, ten je boží *14* zas přišla změna a máme Michaela ze zadu... *15*
    • tea301

och uch...páni... ani se nedivím tem žensejm, že když ho objali museli si na něj šíchnout *15* *14*
      • polinka

jsem četla, že jedna dívka, která měla to štěstí a vybrali jí z publika (jak já jim ale kua závidim *15* ) řekla, že jí překvapilo, jaký měl silný a svalnatý nohy *15*
        • tea301

Re: Re: Re: musím se nák zklidnit, ne?:D

*15* *14* áách já bych ho taky chtěla naživo a ne jen v noci kdy se mi o něm zdá je moc krásný ale nenahradími to opravdovost *15* *14* *9* *14*
          • Re: Re: Re: Re: musím se nák zklidnit, ne?:D

všem těm holkám co vyrali na podium závidím *15* jj taky bych to chtěla naživo, úplně nejvíc *14* *14* *14*
        • tea301

Re: Re: Re: musím se nák zklidnit, ne?:D

*15* *14* áách já bych ho taky chtěla naživo a ne jen v noci kdy se mi o něm zdá je moc krásný ale nenahradími to opravdovost *15* *14* *9* *14*
  • humorny :D

takovou debatu jsem jeste nikde nevidela nez tady to je humorny :D:D:D:D
    • tea301

Re: humorny :D

humorný cože *15* *7* *14* *15* so je šukézní *14*
      • Re: Re: humorny :D

tak teda sukezni :D:D:D *1* takze ty jsi taky sukezni
        • tea301

Re: Re: Re: humorny :D

nn já jsem michaelofil *15* *14* *15* a ke mě se přidává i pár lidí že poli thesimso a pomalu začínáme nakazovat i chudinu kyti znás bude naprážky *15*
          • Re: Re: Re: Re: humorny :D

jak nakazovat , já se ještě ráda přidám k michaelofilům*15* *15* navíc jsem to slovo vymyslela já, teda jestli jste to nepoužívali už předtím *15* *15* *15* což asi jo *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: humorny :D

jn *15* tak úchylové jedou *15* *15* *14* *14* *14*
            • tea301

Re: Re: Re: Re: Re: humorny :D

nevím tady se používí tolik uchylných výrazů *15* *14*
        • Re: Re: Re: humorny :D

jj šukézní *14* *15* my jsme tady in víš a takové slova jako humorný zásadně nepoužíváme *15* *15*
  • ..

http://mjjgallery.free.fr/history/t our/wbss_sim/047.jpg *14*
    http://mjjgallery.free.fr/history /tour/medley_j5/010.jpg dej pryč tu ruku *15* *15*
    teď jsem totálně odvařená *15* a hlavně nažhavená na zlaté kalhoty *14* *14* rychle potřeuju fotky se zlaťákama *15* *15* tak dávejte odkazy *15* *15*
    • tea301

Re: ..

ta první OMG *14* druhé foto:proč on ty ruky všude strká to není chvíla aby ju někam nestrčil, takhle zkazil naprosto šukézné foto...ale tak zase i takhle mu to sluší! *14* *15* jo milá zlatá máš tu stráku na FB tam je zla´táků miliony! *14*
      • Re: Re: ..

nemám *15* *15* pošli *15*
        • tea301

Re: Re: Re: ..

http://www.facebook.com/photo.php ?pid=3821488&id=150550347755#!/phot o.php?pid=3878508&id=150550347755&f bid=376636077755
          • Re: Re: Re: Re: ..

díky díky díky díky *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • polinka

FB

pardon, že tady kazim konverzaci, ale na FB mi píše nákej chlap, prej je mu 22 a že ho chtějí náký zlý lidi zabít a chce po mně vízum... píše to teda anglicky... můžete mi napsat,co si o tom myslíte?
    • Re: FB

není to nějaký úchyl? radši si s ním nepiš a žádné vízum mu proboha nesháněj
    • thesimsa

Re: FB

Si děláš srandu ne ?
      A proč chce vízum po tobě ?
      • tea301

Re: Re: FB

no to by mě taky zajímalo, proč napsal zrovna tobě
    • tea301

Re: FB

no tak pokud ho neznáš, tak bych se odhlásila a neřešila to, protože víš jak! nevím může ti klidně lhát!
      • thesimsa

nebo taky nekecá .. což by bylo docela v prde*i
        • Re: Re: Re: FB

ale i tak, jestli ho nezná tak jí to může být jedno...proč si nenapíše nějakému známému...
        • polinka

Re: Re: Re: FB

no právě co když nekecá... ale zase jako proč by psal zrovna mě, když musí na FB vidět, že mi je jenom tolik, kolik mi je. Mám si ho vymyzat z přátel?
          • thesimsa

Re: Re: Re: Re: FB

To je ten "Aurangzaib" ? .. Proč sis ho dávala do přátel ?
            • tea301

Re: Re: Re: Re: Re: FB

kyti: to je v pohodě ale děkuji... ten pohled na ni se mi vyl sice do paměti ale snažím se na to nemyslet, takže pokud to nevadí už o tom nebudu mluvit *7* *4* *9*
            • Re: Re: Re: Re: Re: FB

*9* *9* au, to si ani nedovedu představit *9* vůbec nevím co na to říct...no hlavně že už jste v pohodě..michael mi taky pomáhá, ikdyž spíš mě ještě víc rozrečí....

jj fotka by se hodila *15* a nemysli na to teda ani zítra
            • tea301

kyti: mám kamarádku a ona je ten typ, kterej se kvůli klukm řeže a tak a dneska byla celý den ve škole divná dokonce sme se i pohádali a pak se při jedný hádce zavřela na záchod i s propiskou, leteli sme za ni a přemlouvali ji, aby vylezla ven a jen sme slyšeli jak tam něco lupe, vylezla jsem na takový oddělovací stěny a když sem seděla nahoře, myslela sem, že ... *9* viděla jsem ju jak tam sedí a řeže si ruku takovým kusem jakýsiho plastu(nevim, jestli by se tím vůbec podřezala ale kdo ví) vlezal sem zani hodila to do záchodu, jediný co udělal, tak mě seřvala a odešla ze záchodu...dneska je pro mě prostě šilenej den ale přišla sem domů pobrečela si pustila si michaela a ten mě uklidnil... dneska přišla večer měla sem tu párty a všechno sme si vyřikali, řikala, že ju to mrzí ...prostě...tohle už nechci nikdy zažít! *9*

jj poli, nemysli na to, možná to byl jen nějaký blbý vtip...
            • polinka

dneska? tak ještě 6 minut *15* no ale na to bych potřebovala extra šukézní fotku *15*
            • tea301

tomu se ani nedivím a je i docela možný, že is z tebe jen někdo udělal legraci *4* dnes už na to nemysli ano? *7* *4*

teo? zachránila život?? *7* povídej *4*
            • polinka

koukám, že jedna holka od nás ze školy ho má taky v přátelích, tak se jí kdyžtak na to zeptám... no ale stejně mě to focela polekalo...
            • tea301

to sem napsala blbě, jako že mi michael doma potom pomohl se z toho tak nějak vzamatovat sem měla namysli *4* *14*
            • tea301

ale nejsi pitomá to neříkej, prostě být tebou, tak se ted odhlásím a nechám to plavat, a příště uvidíš, ale dnes být tebou, tak si sním už nepíšu v přátelích si ho zatím nech a uvidíš zítra jo *4* aostatně dnešek je na tohle opravdu nějakej ujetej, sem dneska svý kámošce zachránila život fakt nevim ale pomohl mi michael a jeho úžasnej hlas, to ted nemyslím, aby sis ho hnedka za čala poštět ale mě to uklidnuje *4*
            • thesimsa

Já si nepřidávám ani některý lidi ze školy .. ikdyž je znám aspoň od vidění .. :D
            • polinka

já nevim, protože jsem pitomá... no když si mě přidá někdo cizí tak si ho občas taky přidám, at si to užije, když mě chce mít v přátelích...
          • tea301

Re: Re: Re: Re: FB

zatím bych si ho nemazala, přece jen tak kdyby náhodou ti nic udělat nemůtě ale poli bud prosím opatrná, nikdy nevíš s kým si píšeš! zatím to nech být uvidíš *4*
            • tea301

*4* však jako jistě to je jako uplně pochopitelný, i já idyž sem tady deno deně tak bych asi jen tak někomu Fb nebo prostě tak nedala! jako a vás dvě znám už skoro třičtvrtě roku tak vám věřím *4*
            • polinka

no jasně, to je jasný, že budu opatrná... i tady třeba nemůžu vědět s kym si píšu, ale když mám vaše FB a tak, tak to vidim...
          • Re: Re: Re: Re: FB

to asi ani nemusíš... jestli je to pravda tak je to chudák, ale ty s tím stejně nemůžeš nic udělat..
        • tea301

Re: Re: Re: FB

a kdyby nekecal, tak necháúu, proč psal zrovna takové mladé holce a né někomu staršímu, nebo nezašel na polici! *7*
      • polinka

ne nedělám si srandu a netuším. Už jsem se odhlásila... a neřešim to.
  • besta

Good Bye

Zlatička já už asi půjdu tak papa a KING OF POP 4rever!
    • Re: Good Bye

čaukyy
    • polinka

Re: Good Bye

bye, měj se...
    • tea301

Re: Good Bye

čauky
  • tea301

mnooo

ale no tak...chce to tu trochu oživit néé ... sakriš tolik téma na jméno Michael jackson a nic... *15* *14* tak já nevém co třebá ... přemýšlím, přemýšlím, přemýšlím, už to šrotuje ale nic nenacházím *15* jánevím, tak třeba...co tu ještě nebylo?...MICHAELOVA HIGIENA *15* *14*
    • besta

Re: mnooo

Nebo..Princův Faceboock nebo Princův email icq..co koliv.. *14*
    • Re: mnooo

*15* *15* tak diskutujme *15* zajímalo by mě jestli majkl všechno nosil jen na jednou použití *15* jako aj doma, spodní prádlo ponožky a tak
      • tea301

Re: Re: mnooo

čím bych začla tak prvně si napustí vanu a přihodí pěnu, otočí klíčem ve dveřích a pomalu začne rozepínak knoflíček po knoflíčku u kočile, ta mu něžně sklouzne z ramen na zem, kopne do ní na kraj ke stěně aby nezavazela, sundá si gumičku z vlasů a pak... prvně konoflík, potom zip a potom jdou dolů celé kalhoty, potom si sundá ponožky a pak... pomaloučku po lehoučku aby si neublížil jdou dolů... a vykukne na nás malý Michael, strčí jednu nohu přes okraj opatrně do vany a zkusí jestli není vřelá, potom tam vleze a ponoří se do věčného klidu odpočinku a vody po krk zaplavený pěnou *14* *15* *14*
        • besta

Re: Re: Re: mnooo

ale třeba se jen sprchoval :D :P
          • Re: Re: Re: Re: mnooo

to ne, nekaž nám naše žhavé představy *15* *15* *14*
        • polinka

hohoho tea se nám tady rozjela *15*
          • bajush

Re: Re: Re: Re: mnooo

no vidíš, to by nebylo vůbec špatný.. být Michaelova jak to říct... umývačka? napustit vanu, přidat pěnu, podat ručník, nabydlit, opláchnout, usušit.. ne to by asi zvládnul sám *15* *15*
          • tea301

ale prosimtě ne janak než vždy *15*
        • Re: Re: Re: mnooo

já mám ještě pokračování *14* pak přijdu já a vlezu tam za ním *14* *14*
          • bajush

ahoj, to je zajímavý téma *15* myslíte, že měl Michael spešl lidi, který mu takovýhle lázně dělali? *15* ten musí mít úžasnou koupelnu.. *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: mnooo

jj, klidně aj zadarmo *15* *15*
            • tea301

Re: Re: Re: Re: Re: mnooo

já taky a všema deseti *15* *14*

*15* *15* to těžko *15* ale kdyby jj klidně bych takovou práci brala *15* *15*
            • thesimsa

Jako jak ? *15* jakože ho umývali nebo, že mu napouštěli vanu atd ? *15*
          • tea301

no tak to teda brzdi děvča, protože tři se tam jaksi nevlezem, víš už tam bvybavená dýchacími přístroji čekám až si sedne *15* *15* *14* *15*

no já bych to s ním určitě uměla *15* *15* kdežto ty *15* *15* *15*
            • tea301

a podle čeho tak soudíš? *15* *7* *14* *15*

dobrý plán *15* *15* no v té vaně tě teda nenechá *15* tam si nechá jenom mě *14*
            • tea301

jak se tam dostanu no to je snadné já nepsala nic o ručníku, než vešel do koupilny zapomělsiho a jak taks edí a přemýšlí ve vaně, vzpomene si, že ho nemá, tak vyleze ven, otevře dveře a přez sebe má přehozenou tu košilku vejde vedle do místnosti pro ten ručník a já se tam vplížím *15* *14* a věř, že mě v té vaně sedět nechá, musíš vědět jan na něj, když si mě všimne jednoduše se představím *15* ano bude torchu vyjukaný ale to ho přejde *15* *14*

mě jo *15* ale chci vidět jak se tam dostaneš ty *15* myslím že až tě ucítí v té vaně vyletí z kůže *15* ale já ho pak uklidním jemnou masáží *14* *14* *14*
            • tea301

*15* *15* zdvořile požádá no to bych chtěla vidět, kdyby na něho vybaflo z vany stvoření se šnorchlem v puse a brylema na očích *15* *14* a to si jako myslíš, že tě pustí dovnitř? *15* *7* *14* *15*

*15* *15* tak ty tam nemáš co dělat *16* *15* hezky si počkám až tě michael zdvořila požádá aby si opustila koupelnu a pak přijdu na scénu *14* *15* *15*
        • thesimsa

No tak o tom jak se koupe sem eště nepřemýšlela .. *15* *15*
          • tea301

možná je na čase začít ta představa jak se namydlí a smývá ze sebe vodu *14* *15* *14* *14*
          • Re: Re: Re: Re: mnooo

já jo *15* *15* jednou se mi totiž zdálo, jak jsem s michaelem ve vaně *15* *15* *14*
  • polinka

SC

jupíííí ted byl na vh1 Smooth Criminal *14* *15*
    • polinka

Re: SC

neřikejte, že všichni máte vh1 *15*
      • tea301

Re: Re: SC

já ne proto se nepřipojuji do debaty a nenadávám ti *15*
        • polinka

Re: Re: Re: SC

aspon někdo *15*
    • polinka

jo a k tomu přízvuku... tomu text nerozumim ani slovo *15*
      • polinka

tvl to tady jako máte všichni přízvuk, krom mě?! *15*
        • thesimsa

Asi jo .. *15*
      • Re: Re: SC

já taky ne *15* *15* *15*
      • thesimsa

Ani já ne .. a to su od Brna pár kilometrů *15*
        • tea301

ale je vidět že si z moravi, páč moraváci používají SU ale já jsem z hané, hanáčtinu už moc neovládám ale náš přízvuk taky není špatné ale kdebech měla vekládat co všechno se tade děje tak be vás z toho kleplo *15*
          • thesimsa

Re: Re: Re: Re: SC

Toš vydláci se nezapřó .. *15*

Ale ten váš přízvuk je taky dobrej *15*
            • tea301

Re: Re: Re: Re: Re: SC

že to neni spisovné a kdese cose *15*
            • thesimsa

proč ? *15*
            • tea301

ale už tak moc mlovet neumim protože nám to zakázale ve škole *15*
          • Re: Re: Re: Re: SC

radši nee *15* *15* nebo nás fakt klepne *15*
        • polinka

aha dobrý mno *15* *15* *15*
    • thesimsa

Si děláš srandu ne ? *15* *15*
      • polinka

ne *15* nejdřív jsem si řekla, že vám to napíšu, ale pak jsem si řekla kašlu na vás, stejnak byste to nestihli *15*
        • Re: Re: Re: SC

tss *15* *16* *15*
        • thesimsa

Pche *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit