Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jirineczka

MAJKI

ahojte lidicky jakpak s etu denska mate kdyz je venku tu hnusne pocasi?? ja nic moc pac se mi styska po majkim a je to strasne
    • Re: MAJKI

taky se mi stýská ..a vždycky bude*9* ale když se podívám na nějakou šukézní fotku je to hned lepší *15* měla bys to taky zkusit *3* *4*
      • jirineczka

Re: Re: MAJKI

zkousim a nis akorat porad koukam na klip you are not alone tot vse jako
        • Re: Re: Re: MAJKI

YANA? to nee, u toho se vždycky děsně rozbrečím *9* *9* to chce tyhle fotečky *14*
          http://sp4.fotolog.com/photo/52/50/34/jacksonaticos/1257656689169_f.jpg
          http://userserve-ak.last.fm/serve/_/397115/Michael+Jackson.png
          *14* snad ti to pomůže *3* ... taky vím jaké to je, když prostě musíš jenom brečet a myslet na majkla...taky mívám takové svoje období a není to moc příjemné.. *9*
          • zzj

Re: Re: Re: Re: MAJKI

to vážně není... *9* to mě se někdy chce brečet,mám ani slzy v očích ale neukápne mi ani slzička *9* a pak mě bolí u srdce jako bych v něm měla zaraženou dýku která se zaraží ještě vic dovnitř... *9* STRAŠNĚ to bolí *9* *9*
            • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: MAJKI

jak mam jen rict ze mas pravdu
            • Re: Re: Re: Re: Re: MAJKI

ikdyž poslední dobou, tedy od té doby co chodím sem na osobnosti na tuhle diskusi se všechno zlepšilo... už nejsem skoro vůbec smutná, spíš jsem pořád odvařená *15* protože tady každou chvíli někdo dá šukézní foto neo video *15* a navíc, ty úchylárny o kterým si píšeme *15* a navíc je tu sranda *15* vážně musím říct, že tahle stránka mi hodně pomohla *4*

jj, mě mamka jednou, když jsem se totálně složila řekla že michael žije dál v našich srdcích atd..v celku mě to uklidnilo, ale jenom proto, že od mamky to znělo strašně směšně *15* ale kdyby to řekl někdo jiný spíš by mě to vzalo ještě víc...

jj, já jsem to měla hlavně dřív... pořád jsem chtěla brečet, někdy jsem šla přes město, poslouchala michaela a prostě mi začaly téct slzy *9* večer brečím každý den i teď... a pořád si myslím, že michael tu musí být někde se mnou a občas s ním i mluvím... teď už to není tak hrozné jako dřív, ale miluju ho strašně moc a čím dál víc *14*
            • zzj

rekl mi ze MJ je porad mezi nami... rada bych tomu verila ale to proste nejde *9* *9* *9* *9* Chci tomu verit ale ja mam proste zafixovany ze je smtvý *9* *9* *9* *9*
            • zzj

jj je to hodne tezky kdyz ted umrel *9* *9* Brecet se mi chce porad... uz se ani tak nesmeju ted jsem porad smutna *9* vsichni moji spoluzaci mi to rikaji i ucitele.... ale zkuste jim to vysvetlit ze ?... no a jeste k tomu jsem na lyzakku potkala Mariana ktery byl fanda MJ a kdyz jsem ho videla tancit tak jsem se rozbrecela a jediny kdo mi prisel pomoct byl ON a snazil se me uklidnit a rekl mi jak dal ale ja ..... proste to nejde *9* *9* *9* *9* *9*

taky se mi to stává *9* je to ten nejhorší pocit..když je ti strašně ale plakat prostě nemůžeš... *9* *9* jenže ikdyž to chceš přemoct, nejde to...protože michael je prostě tak úžasný, že pro něj musím být smutná *9* a halvně, musím ho milovat*14*
              ale ne...teď už zase brečím *9*
  • polinka

jsem tu

jsem tu, ale jenom na chvíli, za chvíli zase pádim na balet no vůbec se mi tam nechce... *15* je tu někdo? *7*
    • polinka

Re: jsem tu

sim tě nemluv německy, děkuju *15* no na MJ fakt netancujem *15* ale tancujeme na tohle:
      http://www.youtube.com/watch?v=aW aJ0s0-E1o
      http://www.youtube.com/w atch?v=5fAk3J5rn0w
      http://www.yout ube.com/watch?v=TFuJW5Bdbe4
      *4* *4* *4* *15*
      • thesimsa

Re: Re: jsem tu

Na Avril ? Hey dobře vy .. *15*
        • polinka

Re: Re: Re: jsem tu

jo Avril je taky super, ale na Michaela nemá *15*
          • Re: Re: Re: Re: jsem tu

jj, je avril je skvělá
          • thesimsa

Re: Re: Re: Re: jsem tu

No to ne .. *15* BTW nevíš jestli měla Avril ráda Michaela ? *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: jsem tu

taky netuším *15* ale snad jo, michaela musí mít rád každý *14* *14* *14* *14* *15* *15*
            • polinka

Re: Re: Re: Re: Re: jsem tu

no tak to fakt netuším *15*
      • Re: Re: jsem tu

to první, jaká vykopávka *15* ne ale je to pěkná písnička *4*
        a je to dobré, že tančíte balet na avril *15* *15* vaše učitelka musí mít dobrý vkus
        • polinka

Re: Re: Re: jsem tu

náhodou rock n roll je super *15*
          a Avril je první dobrá písnička od učitelky, předtim to byly samý hrůzy třeba nákej gospel, no fakt hrůza *15*
          ale mám ještě jednu a ta je super, ale ta odchází *9* *9*
          • Re: Re: Re: Re: jsem tu

gospel? to neznám *15* *15* jj, vždyť říkám, že je to pěkná písnička *4* , ale zkus jí navrhnout toho michaela *15* *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: jsem tu

na špičkách? dobře vy *15* *15*
            • polinka

Re: Re: Re: Re: Re: jsem tu

no myslim, že by neprošel, ona si zásadně vybírá písničky, na který tancujem sama a navíc je taková konzervativní a na Michaela má taky svůj názor no... takžr asi nic *15* jooo ještě jsem se zapomněla pochlubit, že tancujem i na špičkách *4* *14* *15*
    • Re: jsem tu

ahojj *15*
    • thesimsa

Re: jsem tu

Ich *15* ... Na MJe asi nebaletíte, že ? *15*
      • Re: Re: jsem tu

to asi ne *15* ale dalo by se to *15* třeba na YANA by se dobře baletilo *15* poli, zkus to navrhnout učitelce *15* *15*
  • ..

no nic, už taky utíkám *15* měla by sis simso číst MJ Conspiracy *15* *15*
    tak pa *4*
    • thesimsa

Re: ..

To už mám přečtený .. *15*
  • ..

http://bestofmichaeljackson.jclondo n.com/wp-content/uploads/2009/10/Mi chael-Jackson-looking-Sexy.....jpg
    závidím *15* taky bych to s ním chtěla dělat *14* *14* *15* *15*
    • thesimsa

*15* Nemusíš závidět ... Je to montáž *15*
      • Re: Re: ..

*15* *15* *15* *15* ahaa *15* já si to myslela *15* *15* ale stejně bych to s ním chtěla dělat *15* *15*
        • thesimsa

Re: Re: Re: ..

*15* To já taky .. *15*
  • polinka

nestíhááááám:D

hele já musim jít za 13 minut mi začíná hudebka, takže jaksi nestíhám *15* tak se mějte, pak jdu ještě na balet, takže kolem půl osmý jsem tu *3* *15*
    • thesimsa

Re: nestíhááááám:D

*15* Zatím čuss *15*
    • Re: nestíhááááám:D

ahojj, to jsem nevěděla, že jsi baletka *15* závidím *15* taky chci baletit *15* *15*
  • polinka

MJ Conspiracy

simso, už sis přečetla další díl? *7* *4*
    • Re: MJ Conspiracy

to jsem nečetla *15* *15* ty to máš na blogu poli??
    • thesimsa

Re: MJ Conspiracy

No jasně *4* .. To vždycky čtu, když odtud všichni utečou .. *15*
      • Re: Re: MJ Conspiracy

heej, už máš zase tu sexyy fotku SC *15* *15* *15*
        • thesimsa

Re: Re: Re: MJ Conspiracy

Ta z TII byla taky sexy .. *15*
          • Re: Re: Re: Re: MJ Conspiracy

pravda pravda *15* *15* majkí je prostě šukézní *15* *15* *14*
            • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Re: MJ Conspiracy

Super šukézní .. *15*
      • polinka

Re: Re: MJ Conspiracy

my neutíkáme, jenom jdeme spát, abysme mohli další den pokračovat *15* tak já dám dneska večer asi další část, tak se těš *15*
        • thesimsa

Re: Re: Re: MJ Conspiracy

Děkuju *4*
          Mimochodem kolik to má částí ? *15*
          • polinka

Re: Re: Re: Re: MJ Conspiracy

neděkuj porááád *15* no já počítám kolem 10ti, ale nevím to jistě... ve wordu je to asi 60 stránek...
            • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Re: MJ Conspiracy

Tak lepší, než kdybych neděkovala ne ? *15*
              Takže už jenom 4 části ? .. achjo .. *15*
  • ..

http://mjjgallery.free.fr/bad/photo shoots/misc/046.jpg *15* to slunko tam *15* *15* jak kdyby mu to tam svítilo *15* *15* *15* *15* *15* *15*
    • polinka

no jak svatozář *15*
      • thesimsa

Re: Re: ..

Ale svatozář je většinou trochu někde jinde ne ? *15*
        • polinka

jo to seš ty simso, jsem tě vůbec nepoznala *15* *15* kam zmyzel tvůj věčný Smooth Criminal?! *15*
          • thesimsa

Re: Re: Re: Re: ..

Menší pauza .. *15* .. zítra zas SC budu mít .. *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: ..

uvidíme *15* *15*
          • polinka

Re: Re: Re: Re: ..

ježiš já napsala zmizel tvrdý y... *15* omg ted vypadám, jak když neumím česky *15* Michael má hodně velkou svatozář *15*

žvíká *15* to ještě nic není, já jsem napsala myluju *15* *15* *15*
            • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Re: ..

Pohodá .. jsem tady jednou napsala "žvíká"
            • polinka

no to vidim, jak si to o mě nikdo nemyslí *15* jo simso ty seš takovej věčnej SC *15*

jj, mega svatozář *15* *15*

ježiš to y neřeš *15* *15* taky se mi to občas stává a říkám si, že si o mně všichni musí myslet že jsem nějaký mentá, *15* *15* ale o tobě si to vůbec nikdo nemyslí *15*
        • Re: Re: Re: ..

ale majklovi se to tak hodí *15* *15* *14*

jj *15* ale kde *15* *15* *15* *15*
  • ..

http://mjjgallery.free.fr/dangerous /commercials/006.jpg *14* *14* *14* škoda že je tam ten kouř a není toho víc vidět *15* *15*
    • thesimsa

To vypadá, jak nějáký plínky .. *15*

coo jaký plínky *15* *15* to nejsou žádný plínky *15* *15*
        máš novou fotku že jo?? říkala jsem si kdo to je *15* jako ne na té fotce, ale kdo si ty *15* *15*
        • thesimsa

Ale vypadá to tak *15*
          Jop .. ale stejně to asi zase změním na Smooth Criminal .. *15*
          • Re: Re: Re: Re: ..

*15* jak chceš, *15* ale kdyžtak si to změň hned a ne až si zvykneme na tuhle fotku *15* nebo tě pak zase nepoznáme *15* *15*

tak fajn *15* jj, ta fotka je úžasná *14* ale to je každá s michaelem *15* *14*
            • thesimsa

Okay jdu si to změnit .. *15* .. Ale ten jeho výtlem je úžasnej .. *14* *15*
          • Re: Re: Re: Re: ..

*15* *15* jj dej *15* aspoň tě líp poznáme *15* *15*
  • janikoz

Nazdárek lidičky

Ahoj lidi, jakpak se daří? Mě celkem dobře, až na to, že mi nejede net *10* Co je okolo Majka novýho? *3*
    • zuzanka666

Re: Nazdárek lidičky

Čauky.Já myslím že by rozhodně mohlo být líp.Dneska jsem se dívala na televizi a tam bylo něco o ulici ve španělsku a byl v ní velký reklamní nápis Forever King Of Pop na nějaké budově *1* *1*
  • bibavi

...

http://www.karaoketexty.cz/fotky/mi chael-jackson-2971/78604 tak to je mike ako ho poznam ja *14* *14* *14*
    • thesimsa

Re: ...

Nice *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit