-
čuuuz xD
héééj simso ty neodepisuješ!!! *15* tak játeda už taky jdu, mějte gold dreams *15* -
-
Re: čuuuz xD
Promiň ukládala jsem nějáký fotky a nějak jsem se zapoměla .. *15*
Čuss .. přeju sexesní sny s Michaelem *15*
-
-
..,
http://www.karaoketexty.cz/fotky/mi chael-jackson-2971/78747 tak som zvedava či to pojde otvorit *5* -
dobrou
tak já se s vama loučím milé dítka tak nevim, jak to bude zitra jestli přijdu tak se mějte dobrou a sladký sni o zlatých kalhotách *14* *15* -
-
Re: dobrou
Zítra přijď .. zítra je pátek určitě bude velice žhavá diskuse .. možná ani neprospím celý odpoledne .. *15*
Tak dobrou stařeno .. *15* -
Re: dobrou
nejstarší a jde první spát....hahaha *15* no tak pápá *15* -
-
Re: Re: dobrou
Budeš dneska dávat na blog další část "Michael Jackson Conspiracy" ? -
-
Re: Re: Re: dobrou
ty to čteš? jéééé to mě fakt mile překvapila *4* sem si řikala, že to určo nikdo nečte, přitom je to fakt skvělá knížka... tam se skutečně píše, jak to bylo... tak jestli chceš, já to tam dám, jo? A to jenom kvůli tobě! Tak si toho važ *15* -
-
Re: Re: Re: Re: dobrou
No jasně .. *15* ...Díky tomu sem se třeba dozvěděla, že měl rád KFC ... *15*
Ta knížka v češtině asi není, že ?
Je celkem zajímavý, jak se Arvizovi a spol. neustále zamotávají do výpovědí .. Ta rodina jsou šílený svině
*16* ...
Děkuju moc :-)) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: dobrou
Já je totálně nechápu .. Hlavně tu matku Gavina .. Michael jí zachrání syna, umožní jim pobyt v Neverlandu, všechno jim platí a oni ho zažalujou ? ..Lidi jsou fakt šílený svině ... -
Re: Re: Re: Re: Re: dobrou
vůbec nemáš zač...
ne ta knížka není v čj, tohle je přeložený jedněma mooooc šikovnejma holčinama - fan MJ samozřejmě... je tam úplně krásně vidět, jak to vůbec neměli promyšlený, pořád měnili výpovědi, Gavin měnil čas "zneužívání" atd. však víš... *3*
-
-
-
-
-
-
ááá
tohle foto bude kazit vždycky jen jediná věc... zaprděná ruka!!!
http://www.karaoketexty. cz/fotky/michael-jackson-2971/77999 *14* *16* *15* *14* -
-
Re: ááá
*15* *15* -
Re: ááá
kdyby to nebyla montáž, tak by mě ta ruka taky pěkně štvala *15*
-
-
??
Thesimsa: No vždyť na to sem se ptala
------------------
cože ted sem tě nepochopila, je to u toho AU?? -
-
Re: ??
No jestli je to takový au jaký si myslím, že je to au .. a je to přesně to au, který jsem myslela .. *15* -
-
Re: Re: ??
absolutně nevim o čem to meleš *15* *15* *7* -
-
Re: Re: Re: ??
Já taky ne .. *15*
-
-
-
-
Tapeta
dala bych si to jako tapetu, ale obávám se, že by mě tata zabil, kdyby to viděl *15* *14* *14* to je přímo RÁJ
http://www.karaoketexty.cz/fotky/michael-jackson-2971/78109 *14* -
-
Re: Tapeta
Mohlo by to mít o něco větší rozměry *15* tohle by se rozplesklo na ploše a nebylo by nic vidět .. *15* .. BTW nemáte někdo tu velkou fotku, co tam je ? *15* -
-
Re: Re: Tapeta
kéž bych ji měla...prej rozplesklo tak to by bylo Michaelovi binbací ozdoby škoda *16* *14* *15*
-
-
-
:-*
POLI THESIMSO říkejte mi genius bo jak chcete ... *15*
http://www.facebook.com/photo.php ?pid=3821488&id=150550347755#!/phot o.php?pid=3878508&id=150550347755&f bid=376636077755
tady se můžete zlaťákama kochat až do aleluja *15* *14* *14* -
-
Re: :-*
já jsem to napsala na blbý místo *15*
júúúúúúú objevila si doslova zlatý důl *15* héééj já chci taky tvůj FB *15* -
-
Re: Re: :-*
děkuji...já vím *15* ale thesimsa ho zná už dýl a muj fb najdeš mě normálně pod tea301@seznam.cz *4* -
-
Re: Re: Re: :-*
přidej si mě prosím, děkují
http://mjjgallery.free.fr /history/tour/scream_tdcau_itc/605. jpg úúúú ten zadek *15* to vyoadá, jako kdyby byl naostro *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :-*
No tak to by bylo zajímavý, kdyby byl naostro ... *15* kdyby se mu rozjel zip, tak .. no bylo by to zajímavý .. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :-*
Jooo nebo *15* to by bylo eště zajímavější *15* -
*15* no a nebo při tom předklonu *15* -
No mohly by mu ty gatě spadnou při Smooth Criminal těsně před tím jak se přesunujou doleva "skákáním" -
ne on by urči dělal jakože nic a tancoval by dál *15* hold musí umět improvizovat *15* -
předevšim by si ho zakril rukama, otočil se zády k publiku a nathal si gatě zase nahoru a odcupital se převlíct *15* ježiš chudáček musel sebou vizit pořád náhradní gatě páč mu mohli při tom pohybování přece kdykoli rupnout ne? *15* *7* *14* *14* -
já jsem skromná, mě stačí ten zip *15* to by bylo uch och ach *15* už vidim, jak celý publikum ztichne a pak všichni začnou řvát... a teda, co by asi udělal Michael *15* -
zajímavý?...přenádherný *15* ještě by mu mola rupnout guma a spadnou mu celý gatě a pak jůůů *14* *15*
-
-
o jé jako dvě jabléčka přímo do ruky *15* *14*
-
-
-
-
Re: :-*
Joj v té skupině jsu, ale eště jsem se do fotek skoro vůbec nedívala .. *15*
BTW přidej si mě na FB do přátel .. už jsem ti posílala žádost .. *15* -
-
Re: Re: :-*
áá já se na to... uf klid dýchej dýchej všechno bude v pohodě jen když tady někoho ZABIJEŠ...já litám letem světem internetem abych vám obstarala co nejvíc zlaťáků a co...to znám... ááááááá...iiiiááááá.. už aji hekám jak osel kvůli vám klid nádech výdech medituj hlavně se nenech rozčílit nádech a výdech...takže dobře..nucený úsměv zde *4* tak a ted...jj přidám si tě *4* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: :-*
*15* *15* tak já nemůžu za to, že se tyhle skupiny strašně rychle rozšiřujou .. *15*
Jo a eště tam byla nějáká skupina která se jmenovala "MJ's Perver Ladies" nebo nějak tak, ale nemůžu to najít *15* -
-
jo vážně? *4* *16* ne dobře jsem v pohodě *15* *15* ale jakoooo *15* *15* -
-
*15* *15* -
tssss ti dám stařenu *15* -
tak to sis dovolila moc *16* *16* *15* -
Okay jsu dítě .. a vy jste v tom případě stařeny *15* -
sim tě nákej měsíc sem a tam *15* hele nejmladší je simsa, takže ona je dítě, my už máme občanku *15* -
sem tady z vás tří nejstarší..to je děs *15* takže žádný lumpárny děti ano *15* *15* páč mám za vás tu...tu..odpovědnost *15* *15* -
dobrý, proč bych se měla urážet. Tobě je taky 15 ne... Teda já jsem nejdřív myslela, že ti je 14, ale ty seš ještě o měsíc starší než já *15* -
jo to vím taky a poli já myslela, že je ti taky tak kolem 15 *4* tak promin ted nechci aby ses urazila tou 15 :) -
no hele ty taky víš jak vypadám, tak sme si kvit... *15* a taky vim, jak vapdá simsa *15* -
xD bože... ted už víte jak vypadám mnoo to je děs *15* a ty černý vlasy to není má pravá barva *15* -
ty jo teo, konečně vim jak vypadáš *15*jsem nevěděla, že máš černý vlasy (doufám, že to neni tajemství *15*
-
-
-
-
-
-
uf
http://www.youtube.com/watch?v=RBK- -fIqszo
0:37 takže jestli ani tohle nezabere jsem už vážně bezradná *15* *14* ale na mě to udělalo dojem VELKEJ dojem páč ta věc je taky dost velká *15* *14* -
-
Re: uf
prej potřebuju ňuchat *15* jinak je to video úúúúúúúúú *15* -
-
Re: Re: uf
ješě aby ne při takovým videu hernajz to si kurnik Michael nemohl tam dole něco udělat bo zařidit to nějak aby to nebylo tak sexy? kdo se má pak soustředit na jiný věci? *7* *16* *15* *14*
-
-
0:29-0:31 z toho vždycky nemůžu .. a jak potom kývne hlavou jakože "dobrý" *15* -
joo a zapoměla jsem na 2:12 *14* *14* ňuchat potřebuju ňuchat *15* *14*
-
-
:)
http://i47.tinypic.com/2q2hflt.jpg
no nic moc HOT jak psala poli ale taky se dá ne? *15* *14* -
-
Re: :)
Nááhodouu, už zase slintám. *15* -
no dá se *15* mňam *15* -
-
Re: Re: :)
jakom víš co to je hledat furt nový a nový fotky pro takovýho nenasytu jako jsi ty? víš kolik těch fotek pohltáš a nic...jako to je k udření to hledat...naštěstí mi to hledání zas tak nevadí *15* *15* *14*
-
-
http://i46.tinypic.com/izx2xf.jpg
§to už by snad stálo za řeč...ňuch ho... hej přemýšleli jste někdy o tom, že když je malej Michael tak velkej normálně, jak je asi velkej při... *15* *15* *14* *7* *14* -
-
ježiši to mě nikdy nenapadlo, ale ted si to zrovna představuju *15* -
-
Re: Re: Re: :)
*15* *15* ale jako teoreticky mohlo by to být jednou tak velký a...OMG... *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: :)
Teoreticky ? *15* aj prakticky ne ? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :)
No vždyť na to sem se ptala *15* -
*9* BOŽÉÉÉÉÉ *5* uf klid...mnooo že když je to při ňuchání dvojnásobně větší než normálně tak by to holce udělalo AU...kapiš? *15* *15* *7* *15* -
Au jakože až tak, až už au ? *15* -
prostě AU... jako že...bože to ti to tu mám všechno popisovat do detajlů, nebo ti bude stačit slovo při ňuchání AU *15* *15* -
Au ? *15* jako jak Au ? *15* -
teoreticky si to předtavuju a říkám jéé a prakticky...AU ! *15* *15* *14*
-
-
júúúúúúú objevila si doslova zlatý důl *15*
-
-
-
ááá Smooth Criminal .. to je vražedný .. *15* -
-
Re: Re: Re: :)
no tak bacha aby tě z toho nesexlo *15* -
-
No .. už asi sexlo .. *15*
-
-
-
-
-
Testík
prosím, vyplnte to, moc mě to zajímá děkuji:
1.jak dlouho posloucháš MJ?
2.Pro tebe nejvíc srdcová písnička:
3.Co pro tebe znamená jméno MJ (jedním slovem)
4.Vymyslel MJ moonwalk?
5.v jakém klipu ti přijde nejvíc sexy?
6.která část jeho těla se ti líbí nejvíc a upoutá tě?
------------------------
udělám si to taky a PROSÍM, odpovídejte každý sám za sebe, takže pokud se tu bude opakovat nějaká odpověd nenadávej te jo *15*
1. po tom co umřel asi 3čtvrtě roku
2.Will you be there
3.anděl
4. Ne ale proslavil se tím
5.BOTDF
6.oči *14* *14* -
-
Re: Testík
1. To stejný, jak ty a Pola .. a nehorázně mě to se*e ...
2. Man in The Mirror
3. Láska asi ..
4. ne
5. To bych tady vypisovala hodně dlouho .. takže všechny ...
*15*
6. oči a vlasy .. ikdyž vlasy asi nejsou tělo, ale to je jedno .. -
-
Re: Re: Testík
jo taky mě to dřív štvalo, ale ted už ne tolik... ještě jo, ale ne tolik...
-
-
Re: Testík
1.9 měsíců
2.Will You Be There, You Are Not Alone, Spechless
3.anděl (nechci se opakovat *4*)
4.ne
5.Bad
6.hm která asi *15* *15* *15* ne vážně, oči -
-
Re: Re: Testík
nechci se opakovat *15* proč sem tam asi psala, že ue jasný, že se budeme v některých bodech opakovat, takže ta závorka tam nemusela být *4* *14*
-
-