-
smích
já jsem úplně klidná nemám žádné výbuchy smíchu a vůbec se tu nevílím po stole v křečích protože dnešní den je tu strašná nuda *15* *15* -
-
Re: smích
Že ? Taková nuda už tu dlouho nebyla ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: smích
no větší nudu jsem v životě nezažila *15* -
-
Re: Re: Re: smích
Já taky ne .. *15* -
Re: Re: Re: smích
já taky ne jak to vypadá *7* *15*
-
-
-
Re: smích
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* no comment -
-
Re: Re: smích
ti smajlíci mluví stejně za vše *15*
-
-
-
zlaty kathoty
HOlky podívejte se na toto a všimejte si něčeho když bude mít na sobě zlatý kalhoty *15* *15* *15* *15* *15* *1* *1* *14* *15* *15* *15*
http://www.youtube.com/watch?v=6oj5_YAU9Fo&feature=related -
-
Re: zlaty kathoty
No moment,,,,,,,,,Teď jsem si na něco vzpoměla :D před sebou tu mám plakát,kde má Michael ty zlatý kalhoty a jako nic moc TAM nejde vidět :D *15* -
-
Re: Re: zlaty kathoty
jak nic moc tam nejde vidět? cože? *7* MJ tam nejde nic vidět? a neplete se ten plakát náhodou? *7* -
-
Re: Re: Re: zlaty kathoty
plete *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: zlaty kathoty
no že jo si řikám *15*
-
-
No teď jsem tě tak trochu nepochopila ale to je jedno :D *15* -
-
já to taky nechápu *15*
-
-
-
-
ježíšimariojosefe *15* *15* já snad omdlím *15* *15* *14* -
-
Re: Re: zlaty kathoty
dobře ty...josef tu ještě nebyl *15* -
-
hurááá *15* *15* *15* já sem sem poprvé dala něco novýho *15* *15* *15* no néé já se snad počůrám *15* *15* -
-
cože? *15* už ti taky začíná hrabat pomalu jako nám *7* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: zlaty kathoty
jojo *15* *15*
-
-
-
-
-
poli je tam tyčka od mikrofonu a Michael... *14* co mu ji vzít, tím pak přetáhnout Naomi a pak až ji hodit na tu skládku? *15* -
No počkej, ale on tam má zlatý kalhoty skoro všude *15* -
och bože ružo už jen ty první pohyby mě dostali mám se koukat na celý? je tam nějaké překvápko? *14*
-
-
ahoj
ahoj sem tu zas *15* *15* sem se dívala na ty videa jak se tam Mike směje a teď mám děsný výtlemy ze všeho *15* *15* *15* -
-
Re: ahoj
ahojky ano Michaelův smích je ten nejkouzelnější jaký znám *14*
-
-
polohy č. 2
hey polohy se přesunuli na druhou stranu a zabírá tam CELOU druhou stranu!!! *15* takže poholy č. 2 *15* -
-
Re: polohy č. 2
Bavili jste se tam o pláži, ale že by tam ten písek trochu škodil :D, tak co takhle:
Velká postel plná růží, uprostřed pláže, při západu slunce, šumnění moře, a pak ...........
(To, že je blbost mít postel na pláži neřešte) *15* -
-
Re: Re: polohy č. 2
jo a ještě při západu slunce ležet v Michaelově objetí *15* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: polohy č. 2
Kdyby jen objetí *15* -
-
Re: Re: Re: Re: polohy č. 2
a co jiného než objetí? já jsem slušná a rozhodně bych v přítomnosti pana Jacksona nedělala nekalosti a rozhodně bych nedělala něco co by nechtěl a stoprocentně bych ho neznásilnila takže jaksi nechápu co bysme tam dělali, opalovali se? *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: polohy č. 2
za milou slušnou, jiný věci se ani neopovaž vyslovit *15* *15* -
nechtěj vědět za koho tě mám *15* -
pžesně co mám řikat já já ty chudina litám větrat a pro ledový obklady na čelo *15* *15* -
prej ňuch ňuch, no já z vás tady nemůžu *15* -
ale no tak za kho mě máš? já jsem vzorná *15* *15* -
už vidim jak zrovna TY bych nedělala žádný nekalosti *15* -
pravda slunko zapadlo...škoda opalovat se nemužem no tak já nevim asi bysme...asi bysme...bysme...já bych to nevydržela skočila bych na něho a ňuch *14* *15* -
No tak vzhledem k tomu, že by to bylo při západu slunce, tak by jste se asi moc neopálili *15*
Ale já nejsem slušná, takže by mi objetí rozhodně nestačilo .. *15*
-
-
-
-
-
Re: polohy č. 2
hej nechápu jak se něco s názvem polohy mohlo tak rozebrat áá mys končili na té skládce pokud si dobře pamatuju *15* -
-
Ty máš teda dobrou paměť. Hlavně že učení se nedá zapamatovat. No já to prostě nechápu. Když se šrotím a čtu si to pořád dokola, prd si zapaatuju, ale když jsem tady a nic si nečtu, jak to jde do hlavy samo žééééé*15* *15* *15* -
-
jo přesně *15* -
tak tady myslíš na jiné věci než na nějakého Karla IV. *15* *15*
-
-
no ale my si pleteme pojmy... skládka je místo, ale poloha je něco ehm jinýho *15* -
-
ale tak bylo by to zajímavé mezi těma šlupkama od banánu, kelímku od kafe, plísní, všemožnými brouky proč ne? *15* hlavně že by tam byl MJ *14*
-
-
-
-
50 000
tímhle tempem musíme dát těch 50 000 komentů článku bo žčeho to je jedno ale tenkrát se tu o tom mluvilo když jsme měli 15 000 pamatujete? tu radost jéé my máme 15 000 tak doufám, že těch 50 000 bude! protože se pomalu blíží 40 000 *14* -
-
Re: 50 000
Nooo těch 50 000 možná bude ale asi až za rok :D *15* kdyby se psalo tímhle tempem každej den,tak by to bylo třeba za 2 měsíce podle mých odhad :) -
-
Re: Re: 50 000
nevim ale posledních 3000 komentů se dělalo pomalu 5 mesíců možná dýl, ale když je tu hodně lidí a každej večer takovejhle tak to jde rychle! *4* -
-
Re: Re: Re: 50 000
hele určitě 50 000 dáme, ale kdy, to je ve hvězdách *15* -
-
Re: Re: Re: Re: 50 000
to ví jen Michael *4* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: 50 000
a tobě nic jako neříká? *7* *15* divný? zrovna tu sedí vedle mě a je celý červený z toho všeho co se tu probírá *14* je tak sladkej mám vám vzkázat, že máte někde vyhrabat další fotku aby věděl co si o něm ještě povime *15* *15* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: 50 000
Michael? To jako ti zrovna pošeptá abych šla na diskuzi nebo jak? *15* nebo ti začne sám psát po klávesnici?
Asi jo mno *15*
-
-
-
-
-
-
*
Tak jak koukám tak se to tu dneska pořádně rozjelo...xD doufám že to tu dloooouho vydrží... *15* :-))) -
-
Re: *
jojo... *15* stačí ty nadpisy a je to jasný ne? *15* -
-
Re: Re: *
taky doufám, že to vydrží, zítra už du zase do školy a opět budu mít mín ščasu, ale o víkendech se tu pokusim být co nejčastěji to půjde a i v týdnu *4* *14* -
-
Re: Re: Re: *
Nooo se mnou zítra moc nepočítejte *15* budu dělat slohovku, protože jsem se na to celý Velikonoce vyprdla *15* -
-
Re: Re: Re: Re: *
já tu taky přes týden nebudu, až v pátek v sobotu a v neděli... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: *
to je je mi líp, když si popovídám s někým známým ale tak zas nadruhou stranu to vem, že kdyby mě tenkrát nepřijala thesimsa a zaneska a luciq a už ani nevim kdo tu všechno byl tak sem tu pořád nováček všichni někde začínali ale přece jen je to lepší s váme ale nebráním se navázání nových vztahů(doufám, že to nikdo nepochopil jiným smyslem!) -
No to jo. Když už tady někdo napíše, tak nějakej nováček, na kterýho vůbec nikdo nereaguje, ale když jsme tu my starý dobrý známý, tak je to hned v rychlosti *5* *15* -
já nevím, protože chodíme s děckama přes víkendy po večerech ven a když přijdu domu tak už na PC nesmím ale...já to nějakl vyřešim, rozhodně chci aby to takhle zůstalo napořád protože to opravdu hrobový ticho tu bylo pěkně dlouho!
-
-
-
-
-
-
Anet
Nic mi nepřišlo nebo nevím co máš namysli *7* -
-
Re: Anet
Jsem snad slepá? Nebo máš zas novej profil? *7* -
-
Re: Re: Anet
aha na lide *15* *15* máš to říct jasněji...hej ale jako tohle teda zrovna takovýhle..ehm...já tam chci bejt misto té Nao.Na...kuš místo tý ženský! *9* *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Anet
No s tou Naomi bych si to taky klidně vyměnila *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Anet
hej vidět ju při tom jak se po něm takhle plazí tak bych ji asi musela vytrhat vlasy já hodit do... někam... a vyměnit si s ní místo *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Anet
jo! male zas tam by nás očumovala *15* -
a hodit na skládku co... *15*
-
-
-
Re: Re: Re: Anet
Jakej jinej bych asi měla myslet, když říkám na nástěnce *15*
Jinak aby to nebylo někomu líto tak tady je odkaz :D
http://s246.photobucket.com/albums/gg95/michael1_055/Michael%20Jackson%20Animations/?action=view¤t=m_7293666f067b54d1f6b5c4837d195173.gif -
-
mě ten odkaz nejde, a mezeru sem tam žádnou nenašla..xD tak jak to?? xD -
-
to je divný to teda nevim *7*
-
-
jo to znám... a... no comment *15* radči *15* -
-
ale nééé povidej ať se taky něco přiučim *15*
-
-
-
-
-
-
Lepší nálada
Když se podívam na tyhle dve videa hned mam lepsi naladu, kdyz se mi styska po majkym
http://www.youtube.com/watch?v=oZJhl0-ylIo
http://www.youtube.com/watch?v=bMrqy6bMePw
Mozna ste to uz videly nwm ale je to moooc pekny -
-
Re: Lepší nálada
Nooo, s tím Michaelovým smíchem je to tak, že já mám teda radši i ten zvuk než jen úsměv, portože když SLYŠÍM Michaela se smát, tak se začnu taky smát víte? *15* -
jsou strašně skvělej *14* beautifl videa *15* a ten jeho smích *14* co dodat... *14* *15* *14* -
Má úžasnej smích .. hlavně strašně nakažlivej smích *15* -
-
Re: Re: Lepší nálada
jj já když ho vidím se smát tak se směju taky a zas když ho vidim brečet tak taky brečim nevim čim to *7* *4* *14*
-
-
ano to už jsem viděla je to moc pěkné Michael je tam úžasný *4* taky se na tohle ráda koukám když mě přepadne smutná nálada *4* *14*
-
-
polohy
anoo nové téma Polohy při ehm s MJ *15* na stole *15* to je praktické ne? a celkem mnoo *15* *15* *14* ježiši ve výřivce dovedete si to představit videt michaela v tlumeném světle obklopený vodou a pěnou a ...už je tu zase VODA...ale tentokrát by už neměl plavky jen...NIC... *14* *14* *15* pardon jestli vám vadí, že se tu tak....vypovídávám tak řekněte a nechám toho bude to těžký ale přestanu *15* ježiš řekla bych toho ještě tolik *15* -
-
Re: polohy
já bych brala klidně i popelnici... kdyby tam byl Michael *15* *15* *15* -
-
Re: Re: polohy
Tak to já taky, ale ta výřivka by byla idealní *15* -
-
Re: Re: Re: polohy
jooo vířivka.... ach, och *15* nebo třeba taková pláž, teplý moře, západ slunce............ *14* *15* a nbo taková velké prostorná postel plná růží... *15* no už se radši nebudu pokračovat... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: polohy
napláži bych to nechtěla nevim ale děsí mě předtava že bvy se ten písek...raději nic...já jsem pro výřivku *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: polohy
a co ty odpadky? chudery šlupky od banánu se ted cítí uraženy *15* *15* -
no jasně vim co myslíš... *15* ale to vynech já mám na mysli tu romantiku *15* ale dobře vířivka vyhrála *15*
-
-
-
výřivka by byla nej *15* *14* ale postel by taky neuškodila *15*
-
-
xD... tak to už je lepší kanalizace ne? tam si alespoň lehneš *15* *15* bože ružo co tady se neprobere ale popelnice jen kdyby to byl Michael *15* *14* -
-
*15* no jo ale v kanalizaci to pěkně smrdí, kdežto popelnice je na vzduchu, tam se to vyváží *15* i když s Michaelem bych myslela asi na něco jinýho než na to, jestli to tam smrdí, nebo je to tam pohodlý, co... *15* *15* *15* -
-
tak zas popelnice tam máš odpadky a dost to taky smrdí to je pak už lepší skládka než se mačkat na té mini popelnici, když už to musí být v odpadcích *15* -
-
ne nikdo jen by vás saemtam vyrušily nějaký popelářský auta ale jinak by to bylo OK *15* *15* -
to je fakt, na skládce je aspon místo a nikdo tam neni *15*
-
-
-
-
-
No na stole rozhodně ne *15* To by nebylo zrovna pohodlný .. *15* .. Ale ta výřivka ... mmm .. to bych brala *15* -
-
*4* *14* -
-
to bylo k thesimse *15* -
-
néé představ si, že to bylo k tobě. Máš to na nástěnce a tak trošku se to hodí k tomu našemu tématu :D ale jen malinko *15* -
-
fyzika nápodobně ale to druhý je dějepis *15* -
Jo to jsem já taky ale spíš v Matice a fyzice *15* *15* -
cože? pořád nějak nechápu a nevím! *7* já sem nechápavej člověk *15* *7*
-
-
-
-
EHMMM Teo: Něco jsem ti poslala na profil *15* -
-
Vzkaz? nic mi nepřišlo *7*
-
-
-
dobře fajn dál už zacházat raději nebudu zde končím *4* -
-
noooo to ti doporučuju. *15* -
-
*15* *14* moc se omlouvám, ale když se rozjedu nejsem k zastavení musíte mě zastavovat *15* -
-
ok
-
-
-
-
-
och
http://www.michaeljackson.com/us/ph otos/history-2
hned se mi zlepšila nálada *15* kurnik zase tu někdo zavřel okno moment *15* *14* -
-
Re: och
A ten pohled ... ááá *15* -
-
Re: Re: och
Pohled? Kam asi tak může koukat ? *14* -
-
Re: Re: Re: och
já jen doufám, že ne nějakou holku v první řadě *15* ale taky by mě to zajímalo *7*
-
-
Re: Re: och
jo on je takovej..áách ňuch... já bych mu tak udělala jedno velký ňuch...omlouvám se už se budu krotit ale...to nejde *15* -
-
Re: Re: Re: och
Jenom jedno Ňuch ? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: och
možná by jich bylo aj vic *15* *14* možná..URČITĚ *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: och
Každej den jedno ňuch .. no to by nebylo špatný .. *15* .. To bych měla neustálě dobrou náladu .. *15*
-
-
-
-
-