-
Fotky ( žádný zlaťáky ) :D
http://www.zkracovatko.cz/lp8
http ://www.zkracovatko.cz/lp9
http://www.zkracovatko.cz/lpd tady má úžasný oči
http://www.zkracovatko.cz/lpe oh, eh :D
http://www.zkracovatko.cz/lpb ehm .. :D -
-
Re: Fotky ( žádný zlaťáky ) :D
úžasné fotečky !! -
Re: Fotky ( žádný zlaťáky ) :D
ty dvě poslední *14* *14* chci lízátko hned! potřebuju lízátko *9* *15* *14* -
-
Re: Re: Fotky ( žádný zlaťáky ) :D
Já chci Michaela .. toho taky můžu lízat ... *15* ... ou, ehm .. už se mně taky nějak plaší hormony .. *15* -
-
Re: Re: Re: Fotky ( žádný zlaťáky ) :D
tak to jsme dvě uplně je mi zase vedro musim otevřít okno *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Fotky ( žádný zlaťáky ) :D
*15* *15* *15* on nema chybu MJ i .... *15*
-
-
-
-
-
ááá
http://www.michaeljackson.com/us/ph otos/history-world-tour-1
já zato nemužu to ty ženský pudy *15* *14* -
-
Re: ááá
óóó o to mse mi bude zdát *14* *14* *15* *15* -
Re: ááá
spíš splašený hormony .. *15* -
-
Re: Re: ááá
*15* *15* hycuje to jenom me nebo jeste nekoho *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ááá
mě taky *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ááá
už sem si otevrela okno *15*
-
-
ještě někoho *14* *14* *15*
-
-
Re: Re: ááá
jo to možná taky *15* *14* bože... zajímalo by mě jaký to s michaelem mohlo být ale podle toho jeho vlnění v bocích *14* *15* -
-
začnu závidět Lise *15* *15* -
-
té už dávno závidím *15* *14* *14*
-
-
Taky by mě to zajímalo .. *15* .. Hlavně jakým "tempem" ... jestli rychle nebo pomale ... *15* *15* -
-
*15* jak bys to chtěla on by to zařídil a přitom by byl neuvěřitelně něžný *14* *14*
-
-
-
-
-
čauky
Tak jsem zas tu ;)
ani ta půlhoďka neuběhla *15* -
OMG
ježkovy brejle... *5* *14* *14* to snad ani není možný, že je to tak velký? *15* *14* páni teda Michael se opravdu má čím chlubit an tohle se podívat někteří kluci mnooo nevim nevim, jestli by se hanbou nepropadli *15* *14*
http://www.michaeljackson.com/us/photos/omg-sexy-man -
-
Re: OMG
Hej tyjo .. prej "to snad ani není možný, že je to tak velký" .... Černoši jsou dobře vybavení .. Michael je toho důkazem .. *15* -
-
Re: Re: OMG
jono vždycky jak na letní olympiádě to tem černochům vylízá *15* *15* *14* já vždycky nevím co mám dřív sledovat *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: OMG
Že ? *15* ale blbý je, když je zabíraj od pasu nahoru .. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: OMG
to je naprd lepší by bylo od pasu dolů *15* *14*
-
-
*15* *15* omg xD -
-
Michael by kazde zene ukazal co to znamena byt muz *15* *15*
-
-
*15* *15* ježišmarja...ta představa michael v tom uplim oblečku a běží maraton *15* *14* ale seklio by mu to a všichni kolůem by záviděli *15* *14*
-
-
anoo Michael jede... to sem byla jednou na takovim rodinym setkání a tam, do mě furt hučeli samý hnusný věci o michaelovi a pár jich bylo už nalitejch a pak na mě jedna taková stará paní: A MÁ ON VŮBEC NĚJAKÝHO PTÁKA? já sem se na nu podivala a držela sem smích řikám: Jo! a ona: NO TO BYCH CHTĚLA VIDĚT řikám: VIDĚLA SI HO NĚKDY VE ZLATÝCH KALHOTÁCH...se n mě tak zaraženě koukla a mlčela *15* stoho sem žila dalších pár dní *15* *14* -
-
WOW! tak to je teda něco :D *15* tak každej chlap má hodně velkýho, akorát s těma zlatejma kalhotama jde víc vidět *15* -
-
Každej rozhodně ne ... *15* -
jooo budem tady proměřovat ptáky a to ještě není po desáté *15* *14*
-
-
Cožéé ? *15* *15* Tak to je moc *15*
Co si mám představit pod pojmem "stará paní" ? *15* ..... Už vidím, jak se třeba s babičkou hádám o tom jakýho měl "Ptáka" *15* -
-
ona byla nalitá a je ji kolem 55 *15* *15* *15* ale prostě jako to bylo něco *15*
-
-
-
*15* *15* -
Za koncem uvozovek má být tenhle smajlík " *15* " ... *15*
-
-
hafo... xD *14* jaksi mě ted' došli slova.. *1* -
-
myslim, že právě ted bys měla řikat věci typu...ooch ááách muj bože michael, krása nádhera ááách tak roztomilý a sladky *15* *15* nebo snad...CHCI TĚ? už mám zase poslintanou klávesnici *15* *15* *15* *14*
-
-
Ó MŮJ MAJKLE!!! já nemám slov *14* *14* *14* *15* -
-
to ja taky... jde vidět že je to Muž a nn žena jak někteří blbci říkají... toto je.... *14*
-
-
to ma !!!! *14* *14* *14* *3* *3* *15* *15*
-
-
mno
Tak zas musím valit *9*
za půl hoďky jsem tu jasný *15*
zatím......... -
v pátek
No, řeknu vám něco o takové jaksi minulosti :D říká vám něco Luboš Hejda? Já teď nevím jestli Lubomír nebo Luboš :D No to je jedno :D *15* U nás ve Znojmě 2.4. tancoval Moonwalk. Je to prý nejlepší český imitátor, ale mamka mi tam nedovolila jít :( Je fakt zlá *15* -
-
Re: v pátek
skoda ze jsi tam nebyla mohla jsi nam povypravet jaky to tam bylo *1* -
-
Re: Re: v pátek
já už jednou viděla imitátora Mj minulej rok na táboře *15* ale tak jako tancoval dost dobře ne jak já *15* takový dřevo *15* -
-
Re: Re: Re: v pátek
no to ja jsem taky drevo *1* *1* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: v pátek
to ja jsem videla tancit Mariana na lyzaku MJ byl úplně dobrej ale rikal ze on by nechtel mit tu cest byt imitatorem MJ *3* *3* on byl proste uzasny jak tanecnik tak chlapec *15* vsak vite jak to myslím nn ? *15* *15*
-
-
-
-
-
fotka
myslím, že by už mohli zase změnit tu Michaelovu hlavní fotku přece jen už je tam tahle dlouho *15* *14* -
-
Re: fotka
Jojo možná by se to dalo zařídit =) Ale hlavně že sis ji změnila ty že? *15* si říkám, kdo to je :D -
-
Re: Re: fotka
*14* *14* -
-
Re: Re: Re: fotka
Ale taky jsem zjistila něco dobrýho na mým profilu. Mám jubileum *15* 200dní to mám založený. *3* sice asi míň než vy Ale jsou to dvě nuly *15* -
-
Re: Re: Re: Re: fotka
já mám 227 dní *15* *14* takže když to tak vemeš, mi dvě jsme tu začali SKORO ve stejnou dobu *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: fotka
Noo skoro *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: fotka
ja jsem tu 228 *15* *15* *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: fotka
*15*
-
-
-
-
-
jsem tuuu
ahojky jsem zase zpět...omlouvám se kytinikki že jsem dneska tak nečekaně zmizela, ani sem neřekla že odcházím ale byla jsem vyhozena od PC násilím tak co jste tu rozebírali? *15* -
Velikonoce
jak asi tráví Velikonoce děti MJ ? -
-
Re: Velikonoce
určitě Princ a Blanket vyšlechaly svoje tetky a ségru a babičku *15* *15* -
-
Re: Re: Velikonoce
hele oni snad ani nemaju naše klasicke velikonoce ale nikdo schova vajička a potom sa hladaju niekde som to vydela. *4* *4* *4* -
doufam ze to tam vezmou ve velkém *15* *15* -
beztak...jééé dostat tak od Michaela to bych se asi ani nebránila *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Velikonoce
On něj bych se klidně nechala domlátit .. čímkoliv ... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Velikonoce
to jj *3*
-
-
Re: Re: Re: Velikonoce
to bych i sama nastavila prdelku *15* *15* *15* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Velikonoce
a kdyby si vzal něco velkýho *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Velikonoce
klidne *15* *15* *15* at si vezme cokoliv porad tu ta prdelka pro neho bude pripravena na Velikonoce *15* *15*
-
-
-
-
-
Re: Velikonoce
Taky jsem tak nad tím přemýšlela....
-
-
dlouhá doba....
Ahojky hoky,ajk se vede? xD JA uz sem tu nebylaa tag dlouho,tagze ani nwm co je noveeho? xD A copak jinak? BYli u vas dneska milovani kolednici? *15* -
-
Re: dlouhá doba....
my jsme neotevírali *15* *15* ale přišli k nám už v 7: 49... sem bya naštvaná protože mě zbudili *15* *15* *15* -
-
Re: Re: dlouhá doba....
chudaku !! *4*
-
-
Re: dlouhá doba....
Ahojky dobre.... toš dobrý a konečně jsem se seznámila s našema fotbalistama takze jsem nadmiru spokojena aspon s necim..... -
-
Re: Re: dlouhá doba....
Tag to se mas... *15* To ja se zase budu seznamovat s nasima hokejistma xD *15* -
-
Re: Re: Re: dlouhá doba....
to ja mam radsi hokej nez fotbal a radsi bych znala hokejsty nez fotbalisty ale s tema dve sem se chtela uz davno seznamit *3* a s kama ses ?
-
-
-