-
Ahojííík
Ahojíík je tu někdo na pokec o Majklovi? *7* *4* *3* -
-
Re: Ahojííík
já jo :)
-
-
Ahoj =)
Ahoj holky :) Je tu někdo ze Znojma nebo kdo má Znojmo blízko a chtěl by se zúčastnit tréninků na Thriller? Ve Znojmě tréninky nejsou kvůli tomu, že je málo účastníků tak hledám nějaký lidi. Když nás bude víc tak se trénink možná uskuteční :) -
lyžák
ahojky tak to sem tenhle týden byla na lyžáku a na svahu hrali majkiho a vzdycky kdy sme tam prisli bomba *14* -
This Is It (And It Ain´t Much)
Ahoj všichni, prosím vás, tuto recenzi jsem našla na netu. Nejraději bych autorovi dala rovnou do zubů ale to nejde, tak jsem zanechala koment. Pokud se na to budete cítit, napište mu také něco. Nejspíš je to opět nějaký rádoby hudební znalec co si myslí, že je expert na všechno.
Díky.
http://cyberhermit.com/ ?p=3970&cpage=1#comment-23426
*16* *16* -
-
Re: This Is It (And It Ain´t Much)
Velmi pravdivá recenze. Mimochodem Jackson nasahal Beatles ani po kotníky. -
-
Re: Re: This Is It (And It Ain´t Much)
Srovnávat tvorbu Beatles, coby hudební skupiny a tvorbu Michaela Jacksona,coby jednotlivce, je jako míchat hrách a brambory. Ale jde o názor a ten máme různý.Já jsem našla názor někoho, kdo se nebál podepsat a je za ním vidět opravdový kus práce.
www.jozefmiklosko.sk
Třeba jsi fanoušek Beatles ale jak byl článek o "TII" a MJ napsaný, vyzníval velmi neuctivě a povrchně vůči M. Jacksonovi. Tady jde o princip psaní. Až ti stejný pisálek pohaní na jiných stránkách tvé Beatles, možná ti dojde, o co mi tím vyjádřením se do diskuze šlo. Nejen u nás máme "mediální odborníky", oni jsou totiž všude a je jedno, jakým jazykem kydají špínu.
A přeber si to jak chceš.
-
-
-
Elizabeth
Dnes má 78. narozeniny, myslím, že Michaelova nejvěrnější, nejdůvěryhodnější, prostě nejlepší přítelkyně, Elizabeth Taylor. Přeji hodně štěstí, a hlavně pevné zdraví!!! -
-
Re: Elizabeth
A hlavně to zdraví prej říkali jak je na tom špatně když se dozvěděla o Mikovi smrti .. snad byla i v nemocnici -
Re: Elizabeth
Připojuji se k přání.
God Bless You Elisabeth....
-
-
Písničky
Ahoj všichni.Dneska hráli na rádiu factor Earth song,Myslím předevčírem Will you be there.Když jsem byla nemocná tak hráli na music boxu Give in to me a na Vh1 Dont stop till you get enough. *14* *14* Jsem ráda že Majkla často hrajou.No a co jinak jak se máte? *7* *4* *3* -
Ahoj :)
Ahoj holky :) Mohly byste mi pls s něčím pomoct? Potřebovala bych fotky, kde michael třeba žvýká, nebo má lízátko a tak :D Prostě takovýty sladkosti :) *4* Budu ráda, když mi pomužete :) -
CD
Ted jsem si vzpoměla že jsem si koupila CD Jackson 5 *14* Prodavačka ho odmarkovala pak otočila na přední stranu kde byla fotka všech členů takže i Michaela a strašně dlouho jí pozorovala.Jsem si říkala mám jí říct kterej je Michael??Já tady nechci stát půl hodiny.A pak ta prodavačka řekl hmmmmmmmm *14* *15* *1* A podala mi ho.Asi další fanynka *15* -
maikýýýý:D
normálně jsem ted byla ve městě a v jednom obchodě je tak kráásný obraz....stojí ta mj za ním je měsíc a taková šedá zář....prostě jsem si ho musela koupit hned 2 ......a mamka mi za to nadala kam si to jako dám atd.a proč jsem si ho koupila 2 atd. ale já jsem to udělala tak že jsem si jeden obraz dala do pokoje a druhí do obýváku.... a ted když někdo k nám příjde tak uvidí mj v obýváku i v pokoji *15* Když on ten michael je tak krásnej.... *14* .... -
-
Re: maikýýýý:D
Jenom krásnej *7* Já jsem taky vyděla ty obrazy Maikiho a strašně ti je závidím protože můj otec mi je zakázal koupit *8* Máš štěstí.A v tom obchodě kde je měly navíc je už nemájí místo toho je tam Miley *8* -
-
Re: Re: maikýýýý:D
no jo montana tam je taky a dokonce víckrát *8* *16* *5* -
Re: Re: maikýýýý:D
Ahojky, jaké obrazy *14* , promiňte teď nejsem v obraze *15* ,není na ně někde odkaz, abych je mohla zkouknout, a kde sis je prosím koupila, díky Lenka *3* -
-
Re: Re: Re: maikýýýý:D
no u nás v je takovej obchod a je tam i víc věcí z mj kdyžtak dej mejl a já ti řeknu kde jsou a tak dále *15*
-
-
-
-
mmjjj.blog.cz
podivej te se na www.mmjjj.blog.cz *3* -
-
Re: mmjjj.blog.cz
Omlouvám se, ale žádné dvd jsem tam nenašel.. *9*
-