-
Ahoj
Ahoj lidi,jak dneska je? Co škola? -
-
Re: Ahoj
ale ůčá mi dala zase 5 ..... *1*
-
-
Sakra!
Jsem blbá, jsem si nevšimla, že tohle jste si psali včera *15* Sorry *15* Jinak to předtím platí *15* -
Ahojky
Ahojky všichni, jak se máte? -
-
Re: Ahojky
Ahoj, mám se supe, ani nevím čím to je, prostě dneska se od rána cítím skvěle *4* Tak čekám nějakou pohromu *15* Pojedeš do Prahy? Já bych jela hned, ale nejsou penízky. *10* Ale určo to bude v Praze bombový *14* Jinak Majka miluju upa nejvíc, na plný koule *15*
-
-
moje home video jak trapnééééééééééééééé ééééééééééééééé
http://fstoklassa.blog.cz/1003/nase -home-video
toto je můj blog a tam je me homevideo kde budutančit jako MJ *3* jo a pls thriller uz umim kdy a kde to pls je *9* *3* -
Thriller Dance
Ahooj holčiny:),tak jak se připravujete na Thriller dance??:D..Já se mooc těším:)..A už pomalu začínám trénovat,přeci jen už se to blížíí:) -
-
Re: Thriller Dance
Já se také připravuju,ae 100% nevím jestli na něj budu moct..kryje se mi to z dovčou -
mno já snad nedospim *3* minulej rok to byla fakt pecka nej *14* ..já už thriller umim *3* dokonce sem si v new yorkeru koupila krásnou uniformu..takovou černou *1* ..hlae myslíte, že se tam potkáme??já bych vás chtěla všechny konečně osobně poznat *3* *4* -
-
Re: Re: Thriller Dance
ja bych was taky rada poznala sice jsem tu uzu dlouho nebola tak prominte
-
-
můžu se tě zeptat jaký Thriller dance? *7* *7* *7*
-
-
Pro zlatou ANGIE::)
Ahoj Angie chci jen říctže máš na 100procent pravdu s tím názorem na Titulek:sasa87 *3* Cítim to stejný jako ty ale take si moc přeju aby to byla je novinářka ´´Kachna´´Ale jinák s tebou Angie souhlasím *3* *14* -
-
Re: Pro zlatou ANGIE::)
Besto ty jsi miláček, viď? Já tu teď nejsem, jen občas nakouknu... Měj príma den ♥
-
-
sasa87
Ahoj lidi čtel někdo dnešní blesk dne 3.3 na zadní straně psaly že Michael Jackson,byla tam fotka jak leží byla mu vidět pouze hlava,zde psaly že tam ležel jeho dvojník.Ted spekulují zda je opravdu mrtví KRÁL POPU.A nebo zda je to podvod.Tak že ani já nevím co je pravda,myslím že by to Michael nám ale hlavně jeho dětem neudělal že by někde žil.Nevím jak by žil bez dětí a bez fanoušků.Protože by určitě bez hudby nevydržel a zpívat nám fanouškům.Nevím jak to vidíte vy ostatní fanouškové.Pokud by opravdu žil tak by se už nemohly nikdy ukázat a myslím že by to nevydržel protože nás miloval fanoušky jak vždy řikal.A taká by nikdy nemohly vidět své děti které taky miloval.Tak že opravdu nevím jak to je.Nikdy se ale nedozvíme co je pravda y a není pravda.Jinak se měj hezky Michael Jackson.Pořád Tě mám ráda už od mých 7let až skoro do mých 23let,byl jsi moje dětství a to s Tebou zemřelo.Nikdy na Tebe nezapomenu.Tvoje písničky jsi pouštím pořád dokola.Zdravím všichny fanoušky Michael Jackson.Jsem zvědavá na Váš názor,co jsi o tom myslíte. *7* *7* -
-
Re: sasa87
Abych pravdu řekla, nevěřím ani jednomu a ani druhýmu tvrzení....a ani tomu pomyslnýmu třetímu.......ale jedno ti povím...stále si přeju, aby na nás Mike někde vybafl a řekl, že to všechno bylo......no prostě že je vše už zase normální....ale vím, že se to nestane.
A k tomu obrázku v márnici....z Blesku....zdá se mi to mocp počítačový a umělý....myslím, že to není pravý... -
-
Re: Re: sasa87
Vy jste koukám nepochopili, že je to rekonstrukce. Že to jsou herci. Jsou i videa. Já sama je mám i na blogu.
Rekonstrukce se dělá ohledně vyšetřování...
Proč pořád řešíte, jestli Michael žije? Jeden blázen vypustí do světa nesmysl a svět se toho chytí?
Kdyby Michael žil, tak už jede šňůru koncertů chápete to? Kolik celebrit zemřelo a nikdo neřešil, že je to lež. Probuďte se už!
Další věc je ta, že mi přijde, že o tom pomalu nic nevíte, něco si přečtete a honem rychle na osobnosti jako se žhavou novinkou.
Já snad to správcovství položím, abych sem nemusela chodit.
Kde jsou ty časy, kdy tu bylo cítit pravé fanouškovství!!! -
-
Re: Re: Re: sasa87
Holky, vždyť je to v BLESKU! Blesk napíše max. tak 3 pravdivý články a obvykle ty, co jsou na zadní straně pravdivý nejsou. Víte, co už dneska umí počítačová grafika věcí?!
-
-
-
Re: sasa87
Chceš názor? Tak tady máš můj!!!
Už mám plný zuby toho, jak se vždycky někdo objeví s tím, že pochybuje?
Jsi fanynka? Jsi? Tak přestaň pochybovat. Nejlepší by ještě bylo přestat číst ten prohnaný a prolhaný bulvár Blesk!!!
Víš proč tam byl vůbec ten dvojník? Protože se točila rekonstrukce toho, jak to bylo. Myslíš, že měl chudinka Michael vstát z mrtvých, odtočit si to a potom se zase vrátit do života po životě?
Jděte už do háje s takovýma úvahama. Fanoušek je ten, kdo tu byl, je a bude. Ten, kdo zapochybuje nemá snad ani právo si tak říkat...
Je mi Michaela tak moc líto i za to, že se vždycky najde nějaký pochybovač. A nepiš mi, že jsi se jen ptala. Zapochybovala si!!!
Michael vždycky říkal "nečtěte to, nesuďte člověka, když ho neznáte, atd."...
Aspoň z toho si něco vezmi!!! -
-
Ahojky, máš pravdu takové noviny jako blesk já nečtu. Jak Michael zpívá se své písni, nečtěte to a nejezte jim to..... fuj bulvár zrušit..... o Michaelovi nikdy nepochybuji.... úžasný, hodný člověk to byl a zůstane... I love you Michael...miss you very much *4* -
Já jsem nikdy nezapochybovala jen jsem chtěla vědět Váš názor,a proto se Vám omlouvám jestli jsem se Vás nějak dotkla.Promontě.Ahoj -
Jo, taky si myslím, ať jde bulvár do háje!!!! Bulvár je na všechny celebrity hnusnej *10* Nechápu lidi, co si to kupujou *7* *13* Těm kecům nevěř, jak řekla Angie, Michael by to bez rodiny a fanoušků nevydržel! *9* Lidi, no tak, to už tady bylo přece nesčetněkrát, Michael je bohužel mrtvý, ale je to tak. *9*
-
-
-
MJ MATE HO RADI??
http://fstoklassa.blog.cz/1003/fotk y-mj
toto je můj blog a pod tema fotkamy je anketa jestli mate radi MJ *3* -
25.6
Já už se docela těším na 25.6, protože to budou rádia plné Michaelových písniček *3* Aspoň nějaké pozitivum *3* -
nevim
No já vůbec nevim co mám říct snad jenom to,že byl hnusnej ale měl nádherný písničky,a za jeho smrt může jeho doktor.byl prostě super ale na to jak byl hezkej dřív tak vůbec nevim proč měl 52 plastyckých operací.ale prostě byl super!škoda že zemřel. *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: nevim
MICHAEL NEBYL HNUSNEJ!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* JE TO TEN NEJKRÁSNĚJŠÍ CHLAP CO ZNÁM A JE SEXY!!! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: nevim
MÁŠ PRAVDU!!! *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: nevim
jj souhlasím...byl náááááádhernýýý...úplně k sežrání, když se dívám na nějaké videa z koncertů, tak těm holkám co s ním tancovali tak strašně závidím, že to až pěkné není *4* *14*
-
-
-
Re: nevim
On neměl 52 plastik!!!!! *16* *16* Měl jen 2!A to nosu...a ten d´olík v bradě *13* *8* ...Ale jinak s tebou souhlasim,teda až na ty operace a že byl hnusnej,nooo to fakt nebyl *15* *15* -
-
Re: Re: nevim
Měl 3! Ten nos byl totiž 2x. Psal ti i ve své knize Moonwalk. -
-
Re: Re: Re: nevim
2 vole!!!!!!!! *16* Já o něm knížku mám,a jestli ses díval/a na Odkaz krále popu,tak tam bylo řečený že měl je 2 plastiky,a to nosu!!!OMG!!!...Jo a ten dˇolík v bradě!!!!! *16* -
-
Re: Re: Re: Re: nevim
Měl 3 VOLE .. nauč se číst a pak až někomu nadávej do volů .. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: nevim
Johóó .. takže to, jak Michaela zbožňuju závisí jenom na tom, že tady budu něco psát ? .. tak tys to rozsekla :D .. až tu bude ta fanouškovská atmosféra, co tu panovala bohužel až po jeho smrti, tak až potom se připojím ..
BTW .. ten ďolík si tam udělal nožem ne ? .. je jasný, že je to plastická operace .. jak jinak by si ho tam proboha udělal ? .. a dýchej si jak chceš, to mě nežere .. a nemusíš mi hned nadávat, nic jsem ti neudělala .. SBOHEM ! -
OMG!!!!!Ty mě nebudeš poučovat,a protože Michaela miluju,tak si zrušuju tenhle profil na osobnosti.cz,protože tady se nic neděje,aspon diskuse u Mika na lide je zajímavá!!!Tak tam budu chodit!!Tam je aspon vidět jak Michaela opravdu miluješ,jenže tady si nemám s kým ani o něm bavit!!!! -
Nooo co asi píšu!!!!!!!!!2 plastiky nosu,pochybuju že ten dˇolík v bradě je plastika !!!!!!!A nech mě laskavě dejchat!!! *10* -
dik Lorry a Zanessceeee! Za to, že jste se mě zastali, co se týče počtu plastik v kniha, která je napsaná jím samotným X dokument!!!!!!! Přečti si to mrs.jackson!!!!! On nelže!!!!!!!
-
-
Re: Re: Re: Re: nevim
Nenadávej hned do volů, ano? Srovnávat dokument Odkaz Krále Popu s knížkou od něho samotného je trochu rozdíl, nemyslíš?
-
-
-
-