Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zzj

MJ

MJ miloval smích,nesnášel pláč tak proč pořád brečím kvůli němu ? :-* ILY:-* *9*
    • jackson1

Re: MJ

Ahoj, je to jednoduchá odpověď, protože nám moc chybí....., je mi líto, že sem píše tak málo lidí *9*
      • baluska1

Re: Re: MJ

Píše sem čim dál ti míň lidí.
        • zuzanka666

Re: Re: Re: MJ

Hude tu ječtě mín lidí ale zase to budou ti opravdovy.Jinak k tomu pláči to prostě nejde přestat *9* *9* Ja pláču před plakátama Michaela a říkám si neplač podívej vidí tě a nejde to zastavit.Tak moc mi chybí *9* *9*
          • thesimsa

Re: Re: Re: Re: MJ

"bude tu ječtě mín lidí ale zase to budou ti opravdovy"
            To jako, že ti, co sem nechodí nejsou opravdový fanoušci ? Hmmm zajímavý ...
  • terunkaaa

:-*

Ahoj holky,tak jak se máte??..Nějaký novinky o Michaelovi??:):-*..Strašně se mi po něm stýská:((.. *14*
  • zzj

Lyžák

Tento týden jsem byla na lyžáku. Byl tam kuchar Marian,ktery umi napodobyt MJ tancem proste uzasne !!!! :-* a kdyz zatancil tak jsem zacala brecet a on si se mnou zatancil na pisen Will you be there !!! Skoda ze uz jsem doma a nn s Marianem !!
  • anet98

Čusík

Ahoj všem po dlouhé době. *15* *4* Jak pak se máte?A co je za novinky o Majklovi? *7* *4* *3*
  • polinka

comeback

ted jsem viděla ukázky na comeback a tomáš tam měl na sobě tuhle uniformu jako Michael. *15* http://www.michaeljacksoncelebrityclothing.com/MJ-Pics/MJ%20Teaser%20Jacket/MJ-teaser-video.jpg
    • anet98

Re: comeback

Jooo. *15* *15*
  • nikcajacksonka

chjooo

Ahojky lidi...uz jsem tu nebyla si dva mesice...to vi te skola.. a navic jsme byli na lyzaku xD Co je tu noveho?Jinak Majkího stale miluju..! A uvedomuju si ze uz to bude devet mesicu co tu Majkí neni.. *9*
  • sasa87

sasa87

Ahojky já pořád dokola poslouchám písničky Michael Jackson alidé okolo mě říkají že jsem už otravná ale já ho pořád musím poslouchat.Když slyším jeho písně tak začnu plakat,anebo kdyý slyším jen melodii v televizy tak jsi na Michael hned vzpomenu.Ahoj všichyn příznivci Krále popu. *14* *14* *14* *14* *14*
  • tea301

ccccc

hej tak to je zrada...mám 15 lidí online a semka nikdo nedá ani řádek jako *8* *16*
    • polinka

Re: ccccc

no to si zvykej. už sem píše čím dál mín a mín lidí...
  • tea301

We are the world

dneska mě přepadla We are the worldka *15* pořád mi to hraje dokola na max *15* stará i nová verze prostě ta písnička je dokonalá *14* *14* bulim jako želva a nemužu se té písničky nabažit *9* *14*
  • Michael Jackson

http://www.youtube.com/watch?v=9cyQ ZbQpDrEfeature=player_embedded

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit