-
MJ
MJ miloval smích,nesnášel pláč tak proč pořád brečím kvůli němu ? :-* ILY:-* *9* -
-
Re: MJ
Ahoj, je to jednoduchá odpověď, protože nám moc chybí....., je mi líto, že sem píše tak málo lidí *9* -
-
Re: Re: MJ
Píše sem čim dál ti míň lidí. -
-
Re: Re: Re: MJ
Hude tu ječtě mín lidí ale zase to budou ti opravdovy.Jinak k tomu pláči to prostě nejde přestat *9* *9* Ja pláču před plakátama Michaela a říkám si neplač podívej vidí tě a nejde to zastavit.Tak moc mi chybí *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: MJ
"bude tu ječtě mín lidí ale zase to budou ti opravdovy"
To jako, že ti, co sem nechodí nejsou opravdový fanoušci ? Hmmm zajímavý ...
-
-
-
-
-
:-*
Ahoj holky,tak jak se máte??..Nějaký novinky o Michaelovi??:):-*..Strašně se mi po něm stýská:((.. *14* -
Lyžák
Tento týden jsem byla na lyžáku. Byl tam kuchar Marian,ktery umi napodobyt MJ tancem proste uzasne !!!! :-* a kdyz zatancil tak jsem zacala brecet a on si se mnou zatancil na pisen Will you be there !!! Skoda ze uz jsem doma a nn s Marianem !! -
Čusík
Ahoj všem po dlouhé době. *15* *4* Jak pak se máte?A co je za novinky o Majklovi? *7* *4* *3* -
comeback
ted jsem viděla ukázky na comeback a tomáš tam měl na sobě tuhle uniformu jako Michael. *15* http://www.michaeljacksoncelebrityclothing.com/MJ-Pics/MJ%20Teaser%20Jacket/MJ-teaser-video.jpg -
-
Re: comeback
Jooo. *15* *15*
-
-
chjooo
Ahojky lidi...uz jsem tu nebyla si dva mesice...to vi te skola.. a navic jsme byli na lyzaku xD Co je tu noveho?Jinak Majkího stale miluju..! A uvedomuju si ze uz to bude devet mesicu co tu Majkí neni.. *9* -
sasa87
Ahojky já pořád dokola poslouchám písničky Michael Jackson alidé okolo mě říkají že jsem už otravná ale já ho pořád musím poslouchat.Když slyším jeho písně tak začnu plakat,anebo kdyý slyším jen melodii v televizy tak jsi na Michael hned vzpomenu.Ahoj všichyn příznivci Krále popu. *14* *14* *14* *14* *14* -
ccccc
hej tak to je zrada...mám 15 lidí online a semka nikdo nedá ani řádek jako *8* *16* -
-
Re: ccccc
no to si zvykej. už sem píše čím dál mín a mín lidí...
-
-
We are the world
dneska mě přepadla We are the worldka *15* pořád mi to hraje dokola na max *15* stará i nová verze prostě ta písnička je dokonalá *14* *14* bulim jako želva a nemužu se té písničky nabažit *9* *14* -
Michael Jackson
http://www.youtube.com/watch?v=9cyQ ZbQpDrEfeature=player_embedded