-
operace
kolik měl plastickych operaci ? *9* *8* *9* *9* -
-
Re: operace
já si myslím, že měl 2x nos, jednou ďolík v bradě a 1 rty...když se pořádně podíváte, tak zjistíte, že Michaelův horní ret byl trochu jiný...ale to je asi tak všechno, ostatním operacím nevěřím *13* -
-
Re: Re: operace
V tom retu se mýlíš. Michael by přece nelhal. *13* -
-
Re: Re: Re: operace
tak jak se mu teda změnil? podle mě tam jedna plastika byla, jinou odpověď neznám... -
Re: Re: Re: operace
Taky si myslím, že měl i rty .. Když porovnáš fotky někdy z doby Thrilleru a z posledních let, tak má fakt jiný rty .. -
-
Re: Re: Re: Re: operace
Podle mého je fakt, že se mu rty měnily, ale tak převe by MJ nelhal? No já nevím. -
Re: Re: Re: Re: operace
je to divné...bez plastiky by se mu asi takhle nezměnil, že? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: operace
to asi ano...když člověk hubne, tak pochybuju, že by se mu takhle změnily rty... *7* -
Re: Re: Re: Re: Re: operace
Mě napadlo, že třeba, jak zhubnul, tak že se mu i ty rty nějak změnili .. ale to je asi blbost ..
-
-
-
-
-
Re: operace
Mike mel pouze 3 plasticke operace.
1 kvuli tomu hnusnemu urazu pri konzerte s pepsi,jak mu zacli horet ty vlasy,2.mel zlomenej nos a 3.nechal si udelat dulek.Vic jich nemel.Sice rekl,ze se mu pastika libi,ale vic jich nechtel.Vetsina lidi si mysli a i rika,ze mel strasne moc plastik,ale nemel.Bilej byl kvuli sve nemoci vitiligo.ON za nic nemuze,zavsechno muze bulvar a Mikeho doktor *9*
-
-
ahoj
ahoj tak jak je dneska??? já neska byla skoro zkoušená z fyziky *15* *15* a dneska v konverzaci z ájiny tam kluci zas měli připomínky na Mika...my se teď učíme o popisu osoby a potom nějak přešli na téma černoch bo co já vim a onmi říkali: "Jackson, ten byl nejčernější" a potom se strašně začali tlemit. Já rači jako dělala že je neslyšim *9* *9* *16* *8* *5* -
novy album
V listopadu vyjde novy album *3* -
-
Re: novy album
jaký album???????????? *8*
-
-
kkkk
http://www.bontonland.cz/search.php ?retezec=michael+jackson&kategorie% 5Bfilm%5D=1&kategorie%5Bhudba%5D=1& kategorie%5Bhry%5D=1&kategorie%5Bha rdware%5D=1&atribut%5Bnazev%5D=1 -
Kitzidka385
ahojky co já vim tak žádná knížka zatím nevišla ale nedávno vyšlo dvd this is it. to je super. A neví náhodou někdo jestli mu ještě něco vyjde?? -
-
Re: Kitzidka385
Příští měsíc na festivalu v Cannes pustí film "Gone Too Soon". Dlouhý má být 88 minut a potom ho prý budou promítat v Kanadě a ve Francii.
http://www.contactmusic.c om/news.nsf/story/michael-jackson-t he-documentary_1135965
A v listopadu SONY vydá první z plánovaných alb s novým materiálem, který má k dispozici. -
Re: Kitzidka385
jo ma vyjet jeste 10 albumu a ted v listopadu bude novej album s novymi pisnickami
-
-
Ahoj
Ahoj holčiny, je něco novýho okolo Majka? Třeba nějaká knížka nebo tak? Dlouho jsem tu nebyla -
sasa87
Ahoj Lidičky,já budu dělat do školy život Krále popu,potřebují trochu pomoc víte někdo něco zajímavého o Michael než dosud se napsalo.Ráda bych to udělala skvěle.Jinak tento týden jsme se ve škole byvily jak se starat o lidi kteří umírají a potom i o mrtvé tělo jak vypada.V hodině mi nebylo moc pěkně protože jsem si vybavila jak tělo Michael Jackson.A celý den jsem byla moc smutná a chtělo se mi s toho brečet.Nejraději bych s hodiny odešla a neslyšela bych to co nám říkala učitelka. *3* *3* *3* -
...
http://www.youtube.com/watch?v=EWez o5mxwu0
Husinááá :D ♥ .. jinak mnou přidané video, tak se prosím podívejte .. je to úžasný .. :) -
-
Re: ...
Když běží s těma vojákama, tak je tak áááá *15* -
-
Re: Re: ...
on je ááááááá úplně všude *15* a to doslova *15*
-
-
-
?!
Justin Bieber vystrnadil Michaela?!
Co je to zač? Toho ani neznam ... -
-
Re: ?!
To je tamkový ptnáctiletý dítě, který zpívá jako holka a jenom proto, že ho objevil Usher, tak je zámej a každá druhá holka věku 8-14(15) je do něj udělaná, protože má bej roztomilej nebo co :D -
-
Re: Re: ?!
Aha, takže další pako :D nic novýho pod sluncem -
Ani ne proto, že ho objevil Usher, ale protože je tak "sladkej" :D
U nás ho žerou všechny nucený spolužačky ... hrůza *15* -
Ale nic proti těm, kteří ho milujou :D -
-
Re: Re: Re: ?!
xD *15*
-
-
-
Re: ?!
to? to je takový idiot *9* Stejně všichni, co jsou ted před MJ na něho nemají ani zdaleka. Michael Jackson byla je a bude jednička!!!! *14*
-
-
ahoj
ahoj... Není čas tu trochu rozjet konverzaci??? Mika už předběhl i Justin Bieber tak aspoń toho by sme mohly dát zas dolů ne??? Já si myslím že jooo... -
-
Re: ahoj
No to by bylo super kdyby nás sem začalo chodit víc, ale myslím, že bychom se měly smířit s tím, že Michael bude v žebříčku postupně klesat dolů a maximálně stoupne, až bude zas nějaká akce (Thriller dance 2010) Ale V našem srdci Michael nikdy neklesne -
-
Re: Re: ahoj
mno pokud jde o akcičky..tak tedkon začátkem května by se měla jedna konat:) *1* -
-
Re: Re: Re: ahoj
To nevím o tom. Ale něco jsem slyšela. Co to je za akci?
-
-
-