Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • majka096

ahoj

Ahoj holky *4* Dlouho jsem tu nebyla jak pak se máte? *15*
    • mischicka

Re: ahoj

já dobře a ty??
      • anet.k

Re: Re: ahoj

U mě super=) Zítra se uliju ze školy :D z toho plyne že taky aj z fyziky :D
        • mischicka

Re: Re: Re: ahoj

jéé já cu taky *15* *15* my máme na fyziku takovýho fuj fuj učitele *15* *15*
  • pajka52

Ach nee

lidi Michael ♥♥♥ už je na 4.místě *8*
    • anet.k

Re: Ach nee

to je blbý :( Ani jsem si toho nevšimla :(
  • baluska1

?

Dneska ráno na jedničce..tam byla ta písnička We are the world pro haity..koukali jste
    • Re: ?

ahoj ta písniučka je strašně pěkná a jak k ní je ten videoklip a jak se de na refrén jak je tam zpívá Michael ten refrén co to bylo za ženskou vedle něho byla mu dost podobná
      • thesimsa

Re: Re: ?

Jeho sestra Janet Jackson ..
    • anet.k

Re: ?

vážně? škoda že jsem to neviděla. No hlavně že už jsem to viděla na videu :)
  • zuzanka666

MJ

Dívala jsem se na Fresh Princ a tam Will řekl že by takhle klidně políbil i Michaela a ta jeho holka řekla že je v tom případě klidná.Jejich sluha na to potom řekl že to bylo v době kdy byl MJ považován za ženu.No trochu trapný *13*
  • tea301

ahojky

ahojky momentálně sedim ve škole takže nudááá zdravíím vás tu všechny *14*
  • angie72

Diskuze...

Ahojky, u mě na blogu je další diskuze. Je tam pohodička. Jestli se chcete přidat, ještě tam jsme...

http://healtheworld-mj.b log.cz
  • :(

to snad není možný...už zase kvůli michaleovi brečím.. :´( dneska už potřetí..kvůli tomuhle http://michaeljackson-nikkyt.blog.c z/1003/foceni-michaela-pri-kauze-ch andler
    četli jste to? to je hnus..chudák Mike
    • mischicka

Re: :(

už sem to četla....je to hnus...taky mě to rozbrečelo. A proč mu to vlastně udělali??
  • dancitko

Bravco

Prosím Was bezte hlasowat na bravo Michael je 3 ale ma hrozne malo bodu takhle to wazne nemuzem nechat prosim http://www.bravo.cz/cislo-5/zebrick y
    • zanesskaaaa

Re: Bravco

Jasný budu .. a tebe chci taky o něco poprosit, jestli nechceš být všem pro smích tak piš normálně s "v" a ne s "w" ju ? .. je to pro tvoje dobro :) .. a myslím to v dobrém :)
      • polinka

Re: Re: Bravco

ty ráda poučuješ, co? *15*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Bravco

Nééé :D .. takhle jsem to vůbec nemyslela, jenom všude vidím, že když to takhle někdo napíše, tak se do něj hned vichni navíží víš co :) .. tak jsem jakože chtěla pomoct :D
    • Re: Bravco

jj už jsem hlasovala a všem ostatním jsem dala mínus :D
  • duita

michael

héj ,lidi co je?
    hlasuj te pro MICHAELA,už ho dohaní Justin Bieber. *9* MICHAEL si zaslouží víc. *14*
  • polinka

spešl pro Thesimsu a Zanesku (pokud sem vůbec ještě chodí)

super nadpis co? *15* no nic k věci *15* tohle si určitě přečtěte. http://my-angel-michael.blog.cz/1003/slash-o-black-or-white doted jsem ho měla docela ráda, ale ted mě hošánek naštval! *15*
    • zanesskaaaa

Re: spešl pro Thesimsu a Zanesku (pokud sem vůbec ještě chodí)

Jéééééžiš vy s tím naděláte :D .. Chpete, že Slash hrál s hardrockovou kapelou GNR a taky Velvet revolver, nebo Slash's snakepit .. on to nemyslel tu písničku celkově, ale ty kytarové tóny jsou PRO NĚJ moc "teploušský" (<- upozorňuju, že je to v uzovkách, to znamená že to není teploušský jako teploušský :D) .. prostě Slash je zvyklej na tvrdý tóny a popravdě ty v Black or White nejsou .. jako jsou ale ne tak jako u GNR a tak :D .. a navíc jestli jste viděli .. což jste viděli :D .. 30th Anniversity jak tam Slash hrál tak ty tóny byly uplně jiný .. prostě byly tvrdý .. tohle je jeho styl .. takže on to nemyslel vůbec nějak špatně .. Prostě je jenom miláček vybíravej nooo :D
    • thesimsa

Re: spešl pro Thesimsu a Zanesku (pokud sem vůbec ještě chodí)

Cožéé ? :D Prej teploušský :D Tsss :D nic teploušskýho v tom teda neslyším *15* Asi má nějáký slyšiny‼
      *15*
      To chlapeček podělal ... Dneska nedostane večeři *15*
      • polinka

Re: Re: spešl pro Thesimsu a Zanesku (pokud sem vůbec ještě chodí)

ajajaj, bez večeře, to si teda chudák hoooooooooodně zavařil *15*
        • thesimsa

Re: Re: Re: spešl pro Thesimsu a Zanesku (pokud sem vůbec ještě chodí)

To teda jo *15*
        • Re: Re: Re: spešl pro Thesimsu a Zanesku (pokud sem vůbec ještě chodí)

Vy sem ještě chodíte ? *15* Frajerky no *15*
          • thesimsa

Re: Re: Re: Re: spešl pro Thesimsu a Zanesku (pokud sem vůbec ještě chodí)

Však ty tady taky seš *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit