Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lendik.4

Kde jste lidi

Kde jste fanoušci Mikeho?Mike se dostal na 4.místo a to byl na 1.místě.Ted na .místě je Lady Gaga a to je co říct (nic proti ní) *4* ale stejně,myslím si,že Mike si 4.místo nezaslouží.... *9* určitě je spoustu fanoušků,někde... *3*
  • anet98

Ahooj

Ahoj všichni jak se máte?(Jestli tu vůbec někdo je.)Co se stalo?Jak to že už jsem skoro nikdo nechodí.Já vím je toho teď moc,ale přece jen se najde malá chvilinka sem napsat.Já tu teď taky často nebývám,ale vždycky se sem aspoň kouknu.Mooc mě to mrzí že už jsem skoro nikdo nepíše. *9* *9*
  • duita

on si to nezaslouzil

Mike odesel a vetsina fanousku ho kvuli tomu opustila. *8*
    to si rikate fanousci,kdyz se Mike dostal na 4.misto?! *10*
    • polinka

Re: on si to nezaslouzil

jojo souhlasím... radči choďte na můj blog my-angel-michael.blog.cz *15* (taková menší reklama no... *15* ) ale víte co? proč vlastně tahle diskuzetak opadla? Proč už sem nechodí ta parta co předtím?
      • zanesskaaaa

Re: Re: on si to nezaslouzil

Proč ? .. Protože to tu je o ničem .. za 1. po prázdninách se všichni rozutekli do školy, do práce a mají strašně povinností .. za 2. se tu vůbec o Michaelovi nepsalo .. nanejvýš, když ho někdo přišel urážet .. to bylo jediný téma, který nás dalo dohromady .. jinak nic .. za 3. je to možná i tím, že už se smrt Michaela přestala řešit .. ne že uplně upadla, ale už se o něm nepíše, protože je skoro vše prostě vřešený ..

A ještě .. to že SEM nikdo nepíše, neznamená, že se o něj už nikdo nezajímá, nebo ho opouští .. někdo se sem podívá, ale prostě nepíše, protože blbosti, co se sem píšou nemá cenu ani komentovat .. někdo sem třeba ž nehodí, ale třeba proto, že už to tu fakt nemá cenu .. a někdo sem nechodí proto že mená čas .. jo vždycky se najde něco málo času, ale ne vždycky sem má cenu psát .. :)) ..

Taky mě mrzí, že už to není jako dřív, kde jsem na hodinu odešla a zaplnilo se 14 nových stránek příspěvkama .. ale bohužel je to tak .. a můžem třeba věřit, že velké prázdniny (výročí a narozeniny) nás zase svedou dohromady :))
        • pajka52

Re: Re: Re: on si to nezaslouzil

Souhlasím se zaneskou... máš pravdu.Není to tu jako dřív..
          Tak snad o těch prázdninách se to na chvílu změní ale pak to tu bude jako ted'. Snad mi rozumíte jak to myslím..

R.I.P Michael ♥♥♥♥
        • polinka

Re: Re: Re: on si to nezaslouzil

no tak už aby tady byli ty prázdniny *15*
    • thesimsa

To, že sem chodí málo lidí není kvůli tomu, že by Michaela někdo opustil, ale kvůli tomu, že tahle duskuse je totálně na ...
      • thesimsa

Re: Re: on si to nezaslouzil

diskuse*
    • anet.k

čemu říkáš že jsme ho opustili? *7* Spíš svou smrtí si přitáhl k sobě mnohem víc fanoušků než předtím. A že sem chodí málo lidí, a že je MJ na 4. místě neunamená, že jsme ho opustili *13*
  • love.kate.love

mtv

jestli mate někdo mtv romania tak se dívejte každy den tam davaji od 9-10:45 ale někdy od 10:00.a potom od 20-21.00. davaji tam klipy od mike. dívejte se jestli to máte. *15* *14*
  • nikkyt

ggg

na Vh1 dávaj Thriller *1*
    • polinka

Re: ggg

jo jsem taky viděla *15*
    • nikkyt

Re: ggg

hm..tak už to skončilo.. =/
  • terullka00

4.místo :-(

pardon omylem sem to odeslala - pokračuju : je Majki až na 4.místě?!?!?!? *7* *9* *7* *9* *9* *9* blbej Justin..
    • mischicka

Re: 4.místo :-(

jn sem na to tky čuměla *9* *9* *16* *9* *8* fuj Bieber *8* *10* *15*
  • terullka00

4.místo :-(

Čau rodinko.. xD sem hrozně smutná,protože sem právě zjistila že v TOP OSOBNOLSTECH
  • love.kate.love

mike

no myslela sem jako že si to sám udělal jako že si to vybral že to chtěl.... *15*
    • thesimsa

Re: mike

Jo aha .. tak to jo .. *15*
  • love.kate.love

mike

asi nevite jak to bylo s těma plastikama,že?dal si dvakrát předělat nos a ten doliček na bradě to si udělal sám bo chtěl a taky řekl že je to normalni že všichni ostatní si taky nechali trochu upravit nos,no a taky ty nehody..to psal ve svojí vlastní knížce.... *4* a že není pravda že si předělaval licni kost a oči,zužit rty a sloupat kůži.řikal že jak byl maly tak byl trochu baculaty ale pak byl vegetarian a hodně zhubl tak se změnil cely....co řekl:a dost. kašlu na to co se říka,je to můj obličej a já to musím vědět!ale nikdy sem si to nemyslela že byl cely z plastiky....jen velky kec bulvaru!!!!!!!!a je to jen jeho věc.
    • thesimsa

Re: mike

Ďolíček si udělal sám ? *15* děláš si srandu ? :D to jako vzal nůž a rozřízl si bradu ? :D no to by dopadlo .. :D I ten ďolíček je plastika .. *15*
      • anet.k

Re: Re: mike

asi tam zapomněla dopsat že si NECHAL udělat dolíček v bradě *15*
        • eve-lyn

Re: Re: Re: mike

..Jé,já bych ani dolíček v bradě mít nemusela..vůbec bych ho nepostrádala.. ,ale když se to Majkímu líbilo..proč ne.. *3*
      • mike.jacksonova

Re: Re: mike

jak by si PROBOHA SVATÝHO mohl udělat SÁM
        důlek v bradě????? *8* *8* *8* *7*
  • besta

dodatek k operacím

Chci se vás všech zeptat..´´jak se MJ udělal na bělocha??´´když ne p.operacím?
    • thesimsa

Re: dodatek k operacím

http://www.youtube.com/watch?v=G9GR HPPRsgQ

http://cs.wikipedia.org/ wiki/Vitiligo
    • angie72

Re: dodatek k operacím

No teda besto?!?!?! Jak se ty můžeš takhle ptát???

Michael pouze dvě plastické operace. Nos a dolíček...
      Prvně ošklivě upadl při zkouškách na pódiu a po druhé, když pyrotechnika zradila, tak si nechal upravit nos při pobytu v nemocnici. Protože se mu špatně dýchalo a zpívalo. Prvně plastiku dobře neudělali. A druhá část byl ten dolíček.

Barva pleti. Besto dám ti na zadek, ale... Víš, že byl Michael nemocný. Vitiligo je nemoc pigmentace. Nenechal se vybělit... Škoda, že chodíš ke mě na blog a já to tam vše mám...

A jdu spát. Dobrou noc...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit