Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anet.k

Ahoj :)

Ahoj holky. Blíží se 25. Náš nejsmutnější den v měsíci *9* Jinak jak se máte? *4*
    • zuzanka666

Re: Ahoj :)

Ahojky.25.nenavidím vždycky zapálím svíčku a vzpomínám na to když tu byl Maiki s námi. *9* Jinak se mám docela Bed protože nám naše učitelka dneska řekla že na konci roku půjdeme se podívat na pitvu.Opravdickou!To není jen pitvání žab nebo žížal ale člověka tak jako pitvaly Maikiho *9* *9* *9*
      • anet.k

Re: Re: Ahoj :)

Taky určitě zapálím svíčku. Mám takovou velkou svíčku, kterou zapaluju, když zrovna myslím na Michaela, nebo když mu chci něco říct. mám takovou červenou svíčku. :)
      • polinka

na pitvu?! Je ta učitelka normální?! V tomhle věku byste pitvu fakt vidět neměli. Mě to stačilo na videu a to jsem se na to ani nekoukala. Stačilo mi jenom ten první řez a... to byla živá bytost a když s ní potom takhle zacházej, fakt je to jako...
        • zuzanka666

Re: Re: Re: Ahoj :)

Nemocnice návštěvy pitvy zrušila ale prý je zase povolila.Já tam stejnak nepujdu takže v poho ale pro nás jako budoucí zdravotnické asistenty je i tohle součást vzdělání i když je pravde že bychom tam na konci prvního ročníku jít namusely *9*
          • polinka

Re: Re: Re: Re: Ahoj :)

aha, to jsem nevěděla, že studuješ zdravotnickou školu... ale stejně... myslím, že je to i proti soukromí toho člověka...
            • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj :)

Já si ale myslím že když tam půjdeme tak nepůjdeme přímo na pitvu ale jen na pitevnu,i když tam asi tělo bude.Ale už se o tom nechci bavit *9* .Každej říká jak je zdravka děžká a mě to příjde strašně jednoduchy asi tak jako pro Maikiho tancování *15*
      • bajush

Ahojky. No, pitvu člověka ti vůbec nezávidím.. To bych se radši hodila marod. Ale teď se mi zalíbila fakt moc We are the world 25. Sámo, že ji mám i v mobilu a včera jsem ji v autobuse poslouchala. Když přišel refrén a začal zpívat Michael, měla jsem takový divný pocit. Nevím proč, písnička je to hezká, ale kdyby tam Michael zpíval s nima živě, bylo by to lepší...
        Jinak k 25. Hmm, to budu vzpomínat, jak před 8 měsíci nám MJ odešel.. Ale co teprv budete dělat, až to bude rok od jeho úmrtí?
        • zuzanka666

Re: Re: Re: Ahoj :)

Asi se hodím marod. *9* We are the world 25 je fakt krásny,i když už u něj nemohl Maiki být fyzicky.Akorát by tam nemusel rapovat kanal West po tom co řekl o Michaelovi.A vyte že až to bude rok tak v ten den se bude rozdávat asi vysvědčení *7*
  • sasa87

sasa87

Ahoj lidi nechápu jak ten chlápek může takhle MJ zneuctin nám fanouškům.Moc mi tady chybíš.Kdybych s taky mohly být dala bych za to vše co mám jen abys tu byl s námi.Snad se máš v nebe líp než tady.Ale že na písně a hudbu dělalí parodie je teda pěkně husné. *14* *14* *14*
    • anet.k

Re: sasa87

Parodie to sice je ale Michael to bral jako srandu a ne jako urážku. můžeš být v lklidu :)
  • love.kate.love

bad

http://www.youtube.com/watch?v=fqz1 ojIQTBk
    bad-fat.... *9* *13*
  • love.kate.love

dalši...

anebo dalši děs,to de poznat jak michaela nema rad nebo proti němu něco ma jak ho tak napodobuje ....no v dněšni době?....newim newim.....v 20 stoleti jak mu šla kariera hodně vysoko tak by si tohle asi nikdo nedovolil,jen jak je ted mrtvy tak at si na něm všeci uživaji!jak by bylo vam kdyby vam to dělali?! *8* *13* *9*
  • love.kate.love

trapas

jej koukněte se na tohle to je ta pisnička eat it stejna jako beat it ale od nějakeho magora,chudak michael ,jak ho tam ten chlap zneuctil......děla machry a hajzl ma na chodbě ani to neumi tak naco si tam hraje?! *13* *8* n *9* http://www.youtube.com/watch?v=HyfcOriVKBM
  • zzj

Maiki

Maiki mi strasne chybi cim dal vic bez neho je zivot zbytecny on ho dokázal oživit a ted ..... miluji ho ....... a jeste kdyz ho vsichni kolem urazi a ponizuji .... asi si neuvedomuji jak to boli ....me to napriklad boli hodne... doma ty zvasty posloucham kazdy den ... chce se mi brecet ale nejde to ... nejradsi bych chtela byt u MJ v nebicku :-* strasne mi chybi asi i vam co? nesmime ho opustit to by jsme mu nemohli udelat pac ho milujem jako on nas !!!! PS: VRAT SE PROSIM PROSIM CHYBIS NAM!!! :-( *9* *9*
    • jackson1

Re: Maiki

Máš pravdu, strašně mu teď ubližují........ Michael mi strašně moc chybí, ale čas neumím vrátit.....
      kdybych měla zlatou rybku, která by mi splnila jedno přání....... bylo by to, aby se Michael vrátil.....jak to bylo v moonwalku I wish you comeback, hvězda vyletěla vzhůru a Michael byl zpátky........posílám ti do nebe Andělíčky *4* *4* *4* nikdy nezapomeneme *14* *14*
  • anet.k

Ahoj ...:)

Ahoj holky :)
    Dnes ráno jsem si zapla rádio na mobilu a projížděla si stanice, abych se dozvěděla, jaky bude počasí protože máme televizku rozbitou *15* *15* A narazila jsem na nějakou německou nebo co a tam hráli Eat it od Weird Al Yankovic :D Tak jsem se celou dobu řechtala až jsem vzbudila i segru :) *15*
    Kdo neví, tak Eat it je písnička, která má úplně stejnou melodii jako Beat it akorát tam trochu jiný slova. *15*
    • polinka

Re: Ahoj ...:)

jáááj v rádiích se hraje i tohle jo? tak to už musí bejt hodně zoufalý rádio. *15* jinak tady si ji můžete poslechnout http://my-angel-michael.blog.cz/100 1/parodie-na-beat-it (no jo taková menší reklama *15* ) a tady http://my-angel-michael.blog.cz/091 2/parodie-na-bad je parodie na Bad od toho samýho chlápka *15*
      • anet.k

Re: Re: Ahoj ...:)

To asi fakt je zoufalý :D ten klip to je fakt parodie *15* četla jsem v ty knižce, že Michael to taky viděl a smál se tomu. nebral to jako urážku ale jako vtip. Michael měl dobrý smysl pro humor :) *1*
  • nina-20

nesnáším vařenííí!!!!!!!!!!!

JAk já nesnáším vaření!!!!!!!!!!!Proč místo toho nedají hodinu o Michaelovi?To by se mi učo líp.... *15*
    • polinka

Re: nesnáším vařenííí!!!!!!!!!!!

vy ve škole vaříte?! O ještě že chodim na gympl, tak se podobný blbosti nedělaj. *15*
      • anet.k

Re: Re: nesnáším vařenííí!!!!!!!!!!!

Když jsem byla na 1. stupni tak jsme taky vařili *15* *15*
  • jackson1

fotky

Mooooc děkuji všem, který sem do fotogalerie dali tak krásný nový fotečky.....díky *14* *14* *14* *14*
  • anet.k

Ahoj :)

Ahoj všici :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit