-
BLANKET!!
NLANKET MÁ PRÝ DNES NAROZKY *14* *14* *14* -
-
Re: BLANKET!!
Ahojky to jsem nevěděla, že malý Blanket má dnes narozeniny, budu si to pamatovat, protože já mám dnes svatek, je to moc pěkny jak to vyšlo *15* *15* *1* *3*
Přeji ti krásné narozeninky, hodně lásky, zdraví a štěstíčka, které moc potřebuješ, tvé rodině samozřejmě taky *14* *14* -
Re: BLANKET!!
JJ, já mu už přála :-) -
-
Re: Re: BLANKET!!
JA TAKY NA BLOGU OD ANET.K -
-
Re: Re: Re: BLANKET!!
Já tady, na osobnostech :-) -
-
Re: Re: Re: Re: BLANKET!!
ANGIE TAKY BUDU KONČIT NA OSOBNOSTECH A DO VSKAZU SEM TI NAPSAL SVÉ ICQ::)
-
-
-
-
-
lidi bacha!!
xxx se může podepisovat pod jiným jménem tak musíme dávat bacha jo a pro xxx jseš nafoukanej zmr....co michaelovi závidi že je KING OF POP a ty jen nějakej šašek *3* *3* -
-
Re: lidi bacha!!
Ahojky Besto, díky za zprávu z blogu... -
-
Re: Re: lidi bacha!!
jééé angie ahoj::)nemáš zač vážně dobrej blog *3* jo a vážně ses setkala s majkím,,,????? *14* *14* *7* a angie moc tě tady potřebujem abys mazala vskazy nicka xxx furt tu majkího jen pomlouva *16* *16* -
-
Re: Re: Re: lidi bacha!!
To jsou povídky Besto, to co píšu jsou povídky. Ostatní setkání jsou jinak myšleny... Jednou vysvětlím...
Já bych ho mazala, ale když na to reagujete, tak to potom nemůžu mazat. Byly by tu jen vaše komentáře a vypadalo by to trochu divně.
Ignorujte ho, jen to pomůže a já ho potom může mazat... -
-
Re: Re: Re: Re: lidi bacha!!
ok slyšeli jste angie?!!!!ignorujte ho
!!děkuju ti předem::) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: lidi bacha!!
DOCELA MI CHYBĚLO SI S TEBOU POPOVÍDAT *1* *1* *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: lidi bacha!!
Nemáš vůbec za co!!!
Však víš, že pro ♥Michaela♥ udělám maximum, vše, co je v mých silách...
-
-
-
-
-
-
píseň
Ahojky všici, našla jsem jednu úžasnou písničku na počest Majkla, možná jí znáte, ale pokud ne, stojí za to - jen toho klučinu vůbec nikdo nezná :-(
http://www.youtube.com/watch ?v=G9DtXXDdNuo
kdyby někdo znal, dejte info, brala bych i mp3 :-) -
-
Re: píseň
Ten klučina se jmenuje Maxso Title.. -
Ahojky, teď jsem si tu píseň pouštěla, je moooc krásná, dojemná a v komentu na youtube je napsáno, že ten klučina co to zpívá se jmenuje Kali Reome a je mu 13 let.
Moc ti děkuji za krásný odkaz
Má pravdu Yes We miss you Michael,so much *14* *14* *14* -
-
Re: Re: píseň
to já právě nevěděla, jestli je to o tom klukovi co zpívá v tý diskuzi tam nebo jestli to je nějaký jiný fanoušek, který tam mluví o sobě, protože ten co zpívá mi přijde mladši :-) zas tak dobře anglicky neumím bohužel :-(
-
-
Je to krásně zazpívané a ta pasáž, jak tam mluví reportéři "... Michael Jackson has die..." Tedy, víš, neměla jsem v plánu rozbrečet se hned po ránu ale i tak díky. Zkusím se ti zeptat dál, jestli někdo neví o mp3 *5* -
-
Re: Re: píseň
Díky... je fajn, že je vidět jak zaujal i takhle mladší generaci jako je třebas tento klučina a věřím, že třeba i ti, kteří se teprve narodí, v něm najdou zalíbení a inspiraci, i když ho nezažijou *9* Byl prostě nejlepší! jo a nikdo na tom nic nezmění, ani blbýma řečma proti němu, jen to dokazuje to, že byl Majkl pan někdo,... kdyby byl špatný, kdo by se obtěžoval o něm něco psát, no nemám pravdu? *3*
-
-
-
ahoooooooooooojik
ahojte všichni jak se vede já sem se normálně zamilovala do this is it já si ho pouštím každý den!Mamka je už na mně naštvana .... *15* Když přijde do mého pokojje tak tam nehraje nic jiného...No když to je ta krásnýýýý film *15* *14* -
-
Re: ahoooooooooooojik
Ahojky, to nic já ten film taky mooooooc miluji......... to je normální *15* *15* *14* *14* *14* no když je ten film užasný, tak proč si ho nepouštět každý den, ne?
jinak se mám celkem fain, ale Majký mi moc chybí *9* *4* *4* *4* -
-
Re: Re: ahoooooooooooojik
komu by nechiběl............. *9*
-
-
Re: ahoooooooooooojik
Hrozně...několik dní práce je v p... *8* *16* *9* *9* *10*
Dělala sem v movie makeru video o Majkím a ted se mi tam napsala neimplementováno a celý video smazaný... *9* *9* *9*
nevíte někdo co s tim? sem už zoufalá........ -
-
Re: Re: ahoooooooooooojik
taky semi stalo kdyz sem delal video s majkím ale mela bys to tam mit ulozeni!!:: *8* *7* *9* -
-
Re: Re: Re: ahoooooooooooojik
No to video sem dělala už asi před 1-2 tejdnama normál jako vždycky sem si to uložila s tim že druhej den budu pokračovat.Když sem pak zapla pc napsalo se mi to tam...a nic s tim nešlo dělat-hledala sem o tom i na intáku ale nikdo neví co s tim *9* no tak sem se s tim smířila a v neděli sem to začala dělat znova a aby se mi to nestalo tak sem si to video pro jistotu uložila něklikrát..a neska sem to otevřela a zase neimplementováno...vůbec to nejde *16* sakra-sem na tom dělala každej den takovou dobu *16* já se asi *8*
-
-
-
-
odkazy
http://www.plasticsurgeryhumour.com /michael-jackson-surgery/
http:/ /danalive.files.wordpress.com/2008/ 06/surgery2.jpg
http://zena-in.c z/clanek/zombie-michael-jackson/kat egorie/krasa -
-
Re: odkazy
nechutný... ten, který to dělal má asi potěšení, když ví, že to člověku ublíží... -
-
Re: Re: odkazy
Od nicka "xxx" si nic neotevírej ani nečti, akorát se naštveš a jemu pak uděláš radost, že se mu povedlo někoho vytočit.
-
-
-
hoj
pomuzerte mi pls? *9* hledam fotku neb wideo kde ma majkí šalu::) -
-
Re: hoj
Nejsem si jistá jestli je to šála,ale jednu takovou tapetu mám.Jestli chceš pošlu ti ji na mail? *4* *3* -
-
Re: Re: hoj
ano ano sto krát ano!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! *3* *3* *3* děkuju::) -
-
Re: Re: Re: hoj
Tak jsem ti to poslala,ale fakt si nejsem jistá jestli je to šála.A nemáš zač. *3* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: hoj
ano je to šála dekuju ;;) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hoj
Není zač. *3*
-
-
-
-
-
-
čauky
ahojky...tak tu sem zas po dlouhý době *15* *3* *3* *3* co je novýho???... je fakt pravda že Lisa Marie Presley se s Majklem usmířila?? tyjo kdybych ní byla tak se potentuju strachy *15* *15* *15* jako mluvit s duchem *4* *14* -
-
Re: čauky
no jestli je to fakt pravda tak to musel bejt nářez *15* já bych teda spíš skákala radostí že mluvim s mikem *15*
Jasně trochu strachu by tam bylo-ale proč se bát když mluvíš s Michaelem *15* navíc když je duch hodnej tak se neni čeho bát...no horší je když si člověk splete hodnýho ducha se zlym nebo s démonerm to by blo asi špatný no... *15* -
-
Re: Re: čauky
to já bych taky skákala ale jako bych se bála kybych si uvědomila že sem mluvila s duchem...prostě chápeš *3* *14*
-
-
Re: čauky
Ahoj, prý se usmířili a Lisa chodila navštěvovat i MJ děti. Myslíš, že kdyby opravdu byla na seanci, že by o tom řekla novinářům???? To mi moc nesedí ale možné je všechno. -
-
Re: Re: čauky
no třeba to řekla ta druhá co tam byla sní...
-
-
-
¨chjo
tak majki je tu dalsi den a ja te miluji cim dal tim vic... *4* *14* to co ti delaj je hnusny .. *9* miluji te -
-
Re: ¨chjo
Je to hnus,ale jinak můžu si tě přidat do přátel??
-
-
Je to někto?
Ahojte, já jsem ze Slovenska- ako mi jde Čeština? *1* Ale radšej budem hovoriť po slovensky, nie že by som by som po česky nevela ale... -
někdo v tůhle dobu?:D
halo je tu někdo v téhle době *7* *7* *7* *15*