-
HEAL THE WORLD
Už i my máme šanci pompct planetě stejně jako majkí,sice ne moc ale lepší než nic *9* *9* *9* www.rezekvitek.cz tady tahla společnost byla u nas a vše nám říkala jak to je s vodou vzduchem stromama.....pls koukněte se na tu net stránku moc vám děkuju *3* -
-
Re: HEAL THE WORLD
jo a tím u nás myslím ve třídě *15* *15* *15* *15*
-
-
Ahojííík
Ahoooj jak se máte? *4* *3* -
MJ forever!
Ahoj lidi, jak se tu všichni máte? Já se mám super, mám Michaela ráda čím dál víc *14* Jenže, nevím proč, ale i když na kecy lidí nedám, tak se někdy zamyslím nad tím, že opravdu mám ráda člověka, který už je po smrti. Ano,beru to tak jako že jsem ho poznala z jiný stránky a aspoň teď jsem pochopila jaký opravdu byl-dofám *15* ale fakt je, že MJ už nebude mít ani jeden koncert, nikdy nesloží žádný song, nikdy nic nezazpívá....prostě už nikdy nic nebude... *9* Tak jsem se chtěla zeptat, jeslti vás taky někdy takový myšlenky napadnou...a co s tím děláte. Jinak, Majký *14* Jsi moje NUMBER ONCE *3* -
-
Re: MJ forever!
jako ja treba nedelam nic jelikoz kdyz jsem v parci tak i tam harjou Majkého takze porad na nej myslim a taky si rikamze je skoda ze uz nebude mit zadnej koncert taky ho miluju a strašně mocinky moc -
-
Re: Re: MJ forever!
rodiče *5* mi furt vyčítaj že miluju mrtvýho člověka ale co je jim do teho *10* že jsem Majkího začala opravdu milovat *14* *14* 2 měsíce před leho tragickou smrtí *9* *9* *9* *9*
oni mi nebudou určovat *10* koho mám milovat a koho ne *10*
NA JEJICH PITOMÝ KIDY NEDÁM (NIKDY!), DÁL BUDU MILOVAT MAJKÍHO A ZŮSTANU V NAŠEM KOLEKTIVU FANDŮ MJ *14* *14* *5* *3* *15* *4* *3* *1* -
Re: Re: MJ forever!
Michaelův koncert už vidět nebudeme, ale můžem si o něm nechat jen zdát :) Jenomže problám je v tom že semi o Michaelovi nezdálo pomalu 5 měsíců *9*
-
-
-
Ahojky...
Jak tu mike.jacksonova píše o té nevěře, tak tomu nevěřím. Je to zase další blábol. Že je něco v knížce ještě neznamená, že to je pravda. Mám všechny knížky i co napsal Michael. Těm věřím, ale kdybych měla věřit tomu, co se v jaké knize píše od ostatních spisovatelů, tak bych měla v hlavě totální guláš...
Důvod je úplně jiný... Ale rozepisovat se o tom nebudu. Myslím si, že to už každý ví, pokud je fanda a zajímá se o Michaela... -
-
Re: Ahojky...
Teď to po sobě čtu a koukám, že to vyznělo dost rázně, ale to nemělo. Jen jsem byla líná se rozepisovat... -
-
Re: Re: Ahojky...
já mám ráda úplně všechny fandy Majkího *14* takže i tebe a nevadí mi to,
ale přesvěčilas-mě *5* jestli tu knížku nepsal Majkí nemusí to být zrovna pravda *7* *7* *4* -
-
Re: Re: Re: Ahojky...
Tak broučku ona je to asi pravda. Kamarádka má nějakou knížku přímo v angličtině a píše se to tam. Ne, že Lisa zahla, ale že jela s manželem bývalým a dětmi na dovolenou...
Tak se omlouvám... -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojky...
No jooo, ale stejně tomu nevěřím, protože je jedno, jestli ta kniha je z USA, nebo z Čech, všude to můžou být bláboly.
Kamarádka mi psala, že ta kniha byla vydána ještě za Michaelova života, že by se třeba soudil, kdyby tam nebyla pravda, ale mě teď došlo, že by asi těžko Michael po večerech seděl a četl knihy o sobě!!!
Mějte pěkný den...
-
-
-
-
-
Hlasování...
Ahojky lidičky, mohla bych poprosit o laskavost?
Soutěžím na blog.cz se svým návrhem trička a potřebovala bych hlasy. Hlasuje se tak, že se musíte přihlásit do správy/administrace svého blogu a na stránce Nový článek vlevo dole je modrý banner tricka.blog.cz, na ten kliknete a dostanete se na stránku kde je bílá lišta a tam kliknete na Soutěž a jste v hlasovací místnosti. Moje tričko je hned na první stránce – samozřejmě s Majklem, autor: anetry.
Děkuji vám moc za hlasy! -
-
Re: Hlasování...
už ho tam máš :) -
-
Re: Re: Hlasování...
děkujii :)
-
-
-
?
Kdy mělo být Michaelovo turné This is it? -
-
Re: ?
a končit mělo v březnu... -
.... a asi až do března 2010... -
Mělo začít v Červenci a pokračovat eště v roce 2010, ale přesný data nevím .. *15* -
-
Re: Re: ?
jj už to vím :) 13. července :) aspoň myslím :) jinak díky :)
-
-
-
vzkazy
kdyžtak vzkazy dík *3* -
rozvod??
ahojik nevíte někdo jakej je důvod rozvodu MJ a Lisy Marie Presley ??? *9* -
-
Re: rozvod??
když Lisa potkala Michaela, tak se do sebe prostě zamilovali. Jak sama Lisa řekla, Michael už byl v té době "sebedestruktivní" a ona ho chtěla "zachránit" před sebou samým, ale protože ji to moc vyčerpávalo, potřebovala vychovávat svoje vlastní děti, které měla z předchozího manželství, tak aby se i ona nezatratila, tak se raději rozvedla........ myslím, že nějak tak to bylo. A o tom, že byla na dovolené se svým ex, o tom Michael věděl a schválil jí to, byli přátelé... -
důvodem je nevěra *5*-lisa marie byla na dovolené se svým bývalým a Michael na
to přišel *9* *9* *9* proto se rozvedli *4* *4* *4* -
-
Re: Re: rozvod??
Ale i tak jim to spolu slušelo.
Debbie zase porodila Michaelovi děti, jenom pro to že je chtěl. -
Re: Re: rozvod??
Cože ? kdes to vzala ? -
-
Re: Re: Re: rozvod??
mno právěže mě by to taky zajímalo. nic jsem o tom neslyšela -
-
Re: Re: Re: Re: rozvod??
já mám knížku Michael Jackson král popu 1958-2009 je dobrá a je to tam psané *3* *3* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: rozvod??
dostala jsem ji loni na narozky *1* *15* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: rozvod??
aha *15* tak tu knížku nemám *15*
-
-
-
-
-
důvodů na to bylo hodně. zkus se nad tím trochu zamyslet. Nikdo to asi neví přesně, ale každý si něco o tom myslí.
-
-
miki
ahoj lidi jak se máte ja se mám fajn až na to že mně ted mámá vihidila this is it já jsem na ni tak naštvaná *16* no.......aspon že mám kopii *15* no jo ale já si stejně koupím novej! -
-
Re: miki
.. proč ti ho vyhodila?? -
-
Re: Re: miki
protože je b l b á já nevím ¨proč ale ona ho nesnáší nechápu proč vždit ja hezkééééééééééééééé -
-
Re: Re: Re: miki
mno mě by taky mamka nejradši vyhodila všechny věci na kterých je MJ (knížku, This is it, plakáty, CD, mp3 atd...) Zatím to neudělala ale nejradši by to udělala *15* já bych Michaela nikam nedala :)
už i spolužák si chtěl ode mě půjčit This is it. Ale nehodlám mu to půjčit -
-
Re: Re: Re: Re: miki
no tak plakaty mi vyhodila už 2... *16*
-
-
Re: Re: Re: miki
OMG ... Blbá seš ty, když takhle mluvíš o své mamce ... -
-
Re: Re: Re: Re: miki
no jo ale výš co to je vyhodit mi this is it! *9*
-
-
-
-
-
HLASUJTE!!
Holky hlasujte!! -> http://www.bravo.cz/cislo-1/zebrick y PROSííííím:)....DĚKUJU *14*