-
Michael a Lady GaGA
tak to je úplně skvělej mashup http://www.youtube.com/watch?v=O0MP VZo2kdY&feature=related
*14* předtím než Maiki odešel tak jsem si říkala že konec klipu Lovegame je spojením Lady GaGa Maiki a Marilyn Manson *14* *15* -
huhu
v tom novém we are the world se všichni jenom snaží kopírovat ty opravdové hvězdy co to nazpívali v 80.letech a je to úplně trapné...protože to zpívali s tím jak se předvedou a jako že budou vypadat stejně dobře jako ti co to točili v 80.letech..bohužel úplně zapoměli na to proč ten klip vlastně dělali že je to pro ty děti a mysleli na sebe jak jsou dokonalí úžasní atd.
a proto to je trapné...trapná laciná kopie...
ale ne všichni tam byly takoví dementi třeba Quincy Jones byl dobrý...ale strašně mi vadila Celine dion...miley cyrus...justin bieber...prostě trapas. -
-
Re: huhu
souhlasim s tebou !!! -
-
Re: Re: huhu
No je pravda miley citrusová by tam být namusela a ni tan justin a kanal west.Podle mě by to měli zpívat opravdovy uznávany hvězdy a né jen hvězdičky které miluje každej druhej teenager...
-
-
-
Childhood
Už jsou to dva roky co mě Maiki touhle písní a klipem rozplakal *9* *9* Od té doby byl můj sen obejmout ho a říct jak moc ho miluji a že ho ochráním před celým světem...Ted se té písni snažím vyhybat *9* -
-
Re: Childhood
je to úpně nádherná písnička i ten klip k ní je pěkněj *14* *9* -
-
Re: Re: Childhood
Jo Maiki je tam úplně rozkošnej a nevinnej *14*
-
-
jé to je moc krásná písnička, taky ju miluji, je v ní plno emocí a citů, prostě krása ♥♥ -
-
Re: Re: Childhood
Je to krásná písen ale strašně smutná třeba když zpívá
No one understands me
nebo
People say I'm not OK
To je deprimující radši už na to nebudu myslet a pustím si něco veselejšího
-
-
Je to krásná písnička..
-
-
Beat it
teď koukám na olympiádu- skoky na lyžích. a než vyhlásili, jaký má ten skokan umístění, tak hráli Beat it. *15* -
-
Re: Beat it
Juuu, tak to je fajn.. :))) -
Re: Beat it
To je dobře *15* *15* já se vůbec na olimpiádu nedívám ale můj tata ji sleduje až do noci *15*
-
-
Give In To me
Zase poslouchám *3* Ta písen je prostě moje srdcovka *3* *14* *14* Husina po zádech mi běhá *14* Moje závislost -
We are the world 25
Tak musím říct, že tohle je teda pecka... jasně originál je originál, ale tohle se taky povedlo... a myslím, že nejvíc to tam z nich rozsekl (kromě Michaela, ten je jasnej) wyclef jean - ten to tam teda zaválel... a ten rapovej kousek na závěr... no nemám slov... -
-
Re: We are the world 25
Terísku, ahoooj, zlato moje... Je to krásný, moc krásný, jsem bulela jak želva. No jak jinak, že? :-)
-
-
..
Vím, že to sem VŮBEC, ale VŮBEC nepatří .. beztak to sem napíšu :D ..
Máme ZLATOO, je to tááám :D .. máme hoo :D .. jupíí-jáá-jéééj :D .. radujte se vlastenci :D -
-
Re: ..
Paráda!!! *4* -
Re: ..
Bezváááááá..a co..sice to sem nepatří..ae prostě to lidi musí vědět že sme borcíííííí..Miluju ČR..ae jsem ráda za to že jsem čech..i když bych občas byla ráda američan..ae sem na svou vlast hrdá.. -
-
Re: Re: ..
Je to úžasny že máme zlato jen tak dál *15*
-
-
-
We are the world for haiti
Píseň We are the world for haiti je pro mě propadák. Nejen ,že to půlka neumí zazpívat a zbytek už vůbec tak tu píseň totálně znemožňují. Na mě to působí ,že když to zpívali tak je to ani nebavilo spíš jen aby se ukázali na veřejnosti. A jak ke konci tam kousek repují tak to je ještě větší propadák. Skrátka originál je prostě originál a nějaká kopie nic nenahradí. Sice milí ,že tam dali kousek jak zpívá Michael Jackson ,ale tím nic neskryjí. Možná jsem moc krytická,ale je to prostě můj názor.
A krásnýho Valentýna !!! Mike !!! ILOVEYOU *14* *14* *14* -
-
Re: We are the world for haiti
Propadák? Blázníš??? A že to některý nebavilo? Vždyť v tom je tolik emocí a nádhery!!! -
Jseš HODNĚ kritická .. propadák to vůbec není .. myslím, že se to Quincimu a Lionelovi dost povedlo .. jak už psala Thesimsa, tak hudba se za 25 let změnila .. a to moc .. joo jasný originál je lepší o tom není pochyb, ale rozhodně to není PROPADÁK .. a navíc, tohle je pro HAITI ne pro AFRIKU .. přece to nemůže být stejný jak pro Haiti, tak pro Africu .. a ať už se ti to zdá kdejak strašný, tak je to hrozně hezký, že si vzpoměli na Michaela a myslím, že kdyby žil, tak by udělal to samý .. a to už by potom propadák nebyl co .. je mi to jasný, jenom proto, že to neudělal Michael, tak je to hrozný .. -
-
Re: Re: We are the world for haiti
to neni vubec pravda jako mysli si co chces ale pro me je to hruza !!! -
jako samozdrejme ze se styl hudby uz posunul ale proste do teto pisnicky se to vubec nehodi a jako je to proste muj nazor tak sorry jestli jsem se nekoho dotkla ale me se to proste nelibi a pro ty co se to vazne dotklo tak na pisen je uplne ,,dobra" PS: už jste spokojeni ? -
-
Re: Re: Re: We are the world for haiti
Víte co něco vám řeknu to co temu chybí je to že na to nedohlížel Maikův perfekcionalismus jako v originále proto se to spoustě lidí nemusí líbit a každý má právo na svůj názor.Osobně si ale myslím že to mohlo dopadnout hůř *15*
-
-
Náhodou je to pěkný. Tvůj názor ti nevyvracím, ale jak už holky psaly, pokrok jde dopředu a nějaká změna tomu neuškodí. Hele, koukej na to pozitivně. Kolik slavnejch lidí se dokázalo spojit pro dobrou věc. Třeba v tom každý účinkoval z jinýho důvodu, ale ve výsledku vystupují jednotně a jasně- pomoc proHaity.
Z toho má určitě Michael radost. -
-
Re: Re: Re: We are the world for haiti
Já jsem to sice ještě neslyšela ale nemyslím si že by to bylo tak hrozny.Je pěkny že to nazpívali znovu sice u toho nemohl být Maiki *9* ale i tak ta písen pomáhá těm kteří to potřebují a sem si jistá že Maiki jí ted v nebi poslouchá a zpívá si jí *9* -
-
Re: Re: Re: Re: We are the world for haiti
Ahoj Lidi je pravda že originál zůstane originálem, to že píseň We are the world for Haiti ,není propadák ale je opravdu škoda že se té nahrávky nedožil Michael Jackson ,asi ji zpívá v nebi.Jsem ráda že MJ nikdo nezapoměl a to že daly prostor MJ a jejo sestře Janet.Bude snad dobře pokud píseň We are the world for Haiti pomůže dětem to by si snad nejvíc přal sám Michael Jackson.Stýská se mi po Tobě.Miluji Tě. *14* *3* -
Re: Re: Re: Re: We are the world for haiti
Tak jsem si to ted poslechla a nezdá se mi to zas tak špalny *3* Akorát se mi nelíbí ta část s Kaneyem(kanálem)Westem že ho do toho vůbec brali *10* když tak urazil MJe.A rozbrečelo mě to jak tam byla Janet s Maikim *9* Nová verze zní dost moderně a já mám radši písně z osmdesátých a devadesátých let
-
-
-
-
Propadák ? Trochu silný slovo ne ?
Originál to sice není, ale to se dalo čekat .. Hudba se za těch 25 let trochu posunula ... nemůže to být stejný jako tenkrát ..
-
-
Valentýn
Přeju vám všem krásnýho valentýna a Tobě Majký taky, vzpomínám na Tebe. *14* -
Jackson
Jackson byl nejošklivější opice pod sluncem. -
-
Re: Jackson
Tak to teda nevím jak pak vypadaš ty osobně,nechápu že lidé mohou takhle Michael Jackson pomlouvat.Byl super chlap,tak jsem nechod pokud ho neposloucháš.Je pravda co jsem spousta fanoušků píše takový ignoranti jako jsi ty nemá ceno cě no řikat jaký opravdu byl.Ale OPICE rozhodně není.To jsi teda zapamatuj. *13* *13* -
To jenom v tom případě že by vypadal jako ty *1* *3* *5* -
-
Re: Re: Jackson
Maiki byl jeden z nejkrásnějších lidí na tomto světě byl až moc sexy *14* Ale to ignorant jako ty nepochopí
-
-
k tomu no comment, raději se nebudu vyjadřovat bo tohle je do nebe volající *8* -
no jasně, ale až po tobě.......
-