Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anet98

Ahojííík

Ahojíík všem po dlouhé době. *15* Tak jak je?Boužel jsem nemocná,ale chvilku bych měla na pokecání o Majklovi. *1*
  • dancitko

Maiky

pojdte hlasovat pro Maika ja na 1 míste ale potrebujeme naskok pac ho Jonas Brothers porad predbiha tak pojdte Honem vysledky vyjdou v pristim BRAVU http://www.bravo.cz/cislo-3/zebrick y NEZAPOMENTE
    • Re: Maiky

Už jsem hlasovala a poslala jsem upozornění i dalším lidičkám.
    • angie72

Re: Maiky

Už hlasujeme, neboj... :-)
      • anet.k

Re: Re: Maiky

jj taky hlasuju :)
        • pajka52

Re: Re: Re: Maiky

i jáá... ;-)
  • angie72

Pozvánka...

Ahojky, já jsem nekoukala, jen na kousky, ale řekla bych, že tenhle dokument vyšel na DVD, že ho mám. Podle toho konce, jak ♥Michael♥ řekl, že tohle byla poslední opona...

Dnes od 19 hod. je u mě na blogu sraz fanynek a fanoušků ♥Michaela♥, tak jestli se chcete přidat, budeme rádi...

Budeme probírat ZÁCHRANU PLANETY, čili odkaz a další téma bude LÁSKA a NEBESKÉ BYTOSTI...

Kdo bude chtít, zodpovím mu otázku přes kyvadlo...

http://healtheworld-m j.blog.cz
    • anet98

Re: Pozvánka...

Já se ráda přidám,pokuď nebude mamka na PC. *4*
    • pajka52

Ahoj Angie, určitě se k vám přidám :-))) Těším se na vás :-)))
      • angie72

Re: Re: Pozvánka...

Budu moc ráda, když se přidáš... Diskutovat budeme pod článkem, který je pozvánkou :-) Pááá
    • anet.k

určitě přijdu :)
      • angie72

Re: Re: Pozvánka...

Moc se těším zlatí... Měj se zatím moc krásně. Pááá
        • anet.k

Re: Re: Re: Pozvánka...

pa pa =)
    • angie72

Pozor, v odkazu je mezera, ale odkaz je i v odkazech tady. Můžete přes odkazy... Pá
  • pajka52

*

tak kdo z vás se koukal na čt2? já jo a musím říct že mě to rozrušilo... zase se mi vracejí všechny ty události z minulýho roku, ta zpráva o jeho smrti, ten pohřeb a vše kolem toho... mě je tak strašně já sem celou dobu bulela,mě je na nic fakt já už nevím co dělat už půl roku to je a já se cítím tak jak toho 25.6 09........ michael jackson - navždy v naších srdcích, vzpomínkách.. já už nemůžu prostě
    • kristyn875

Re: *

jj koukala jsem..a cítim se stejně jako ty...ke konci už sem taky bulela..pořád vidím 25.6. jak jsem šťastná z posledního dne školy..prázdnin vylezla z postele a pak sem si na netu přečetla tu hroznou zprávu..byl to fakt velkej šok *9* ..ještě horší mít na ten smutnej den narozky *9*
      • bajush

Re: Re: *

Koukala jsem se taky a je mi stejně jako vám. Dokument to byl krásný, ale jak tam zas bylo, že THis is it bude jeho poslední koncert, nevydržela jsem to a brečela taky. Je to hrozný, měl si užít svou derniéru svůj zasloužený potlesk a nedočkal se toho. Celý život mu někteří házeli klacky pod nohy a teď měl ukázat, jak je nejlepší a fanoušci ho měli odměnit...
        Když dokument skončil, vzala jsem si k sobě naši kočku a bulela. Je to fakt škoda, že to dopadlo takhle... *9*
  • anet.k

Dívejte se...

Za pár minut začíná na ČT2 odaz krále popu tak já valím si nachystat nahrávání:)
    Doufám že mě to naši nebudu schválně přepínat :D tak pp =)
  • anninka-hsm

♥ M.J

Já miluju Michala Jacksona.. ♥ miluju ho od svych 8. let.. ♥ *4* .. já ho teda miluju .. co vy?.. odpovídejte prosím.. :*
    • Re: ♥ M.J

Miluji ho tak moc,měl hlásek jako konipásek-:)
    • tea301

Re: ♥ M.J

můj bože ty jsi ale praštěná ale souhlasím s tebou taky michaela miluju *14* a když ho máš ráda od osmi proč jsi se až dnes zaregistrovala nebo nejseš fanouškem ani jeden den?
  • tea301

ahoj

ahooj jak pak se máet? dlouho jsem tu nebyla snažim se chdoit co nejčastěji ale někdy mi to prostě nevijde..na michaela myslím pořád a miluju ho čím dál víc *14* někdy si říkám, že to snad už víc nejde a zase se objeví něco čím mě překvapí a láska je zase o něco věčí! *14*
  • baluska1

huj

Ahoj jak se máte?
    • anet.k

Re: huj

ahoj =) já se mám uspokojivě =)
      koupila jsem si this is it =)
      jsem tu po dlouhé době =) protože jsem se věnovala víc svému blogu =) *4*
      • Re: Re: huj

Já jsem také vcelku uspokojená-:),po dlouhé době-:).Jo a to znáte ten film" Vím,že víš,že vím?"
      • baluska1

Re: Re: huj

Já jsem tu také dlouho nebila..vlastě se jen kouknu co je new v Napsali o mě a pak zase jdu..
  • HOME VIDEO V CZ!

http://www.youtube.com/watch?v=Yb7H SrYziNs
  • anketa

PTALI SME SE LIDECH CO SI MYSLI O MJ VSICHNI RIKALI ZE BYL DOBREJ SKODA ZE ZEMREL ALE JEDNA PANI ME NASTVALA A REKLA(ZE ZEACTKU DOBRY ALE PAK S NEHO BYL SASEK) *16* *16* *16*
    • marta3960

Re: anketa

Nic si z toho nedělej,spousta lidí má ve zvyku hodnotit něco i když vůbec neví o čem mluví.Je to hodně o povaze.Kdo MJJ skutečně znal(myslím jeho dílo) ten ví ,že je nepřekonatelný,výjimečný,nejle pší, posel lásky a míru na celém světě.. Je to moc smutné,že ho média tak moc trápili poslední dobu.
      Chybí nám všem,kdo jsme věděli co a o čem MJJ zpívá,tancuje,rozdává štěstí..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit