Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Plakát....

Dneska mě totálně kluci z naší třídy nas*ali!!!!!Na plakátě přimalovali Majkímu fousy a Enriqueovi počmárali celej obličej!!..Až zjistím kdo to byl tak mu pořádně NAKOUPU TU JEHO POS*RANOU PR*EL!!!!!!!!!!! *10* *10* *16* *15*
    • kristyn875

Re: Plakát....

to si dělaj prdel ne!!!KRETÉNI PODĚLANÝ...nejenže ničí Majkyho, ale i u Enrího mi to vadí...srači...kopla bych je s rozeběhem..takovýhle plakáty sou vzácnost..ty nejsou v každym časáku *8* *10*
    • majka096

Re: Plakát....

Rovnou jim rozbij držku!!!!!Na našeho Majkího nikdo čmárat nebude!!!! *10* *16* *8*
      • Re: Re: Plakát....

No už jsem zjistila kdo to udělal,takovej ČURIN jeden podělanej takže zítra se na něho vrhnu a rozbiju mu prdel i tu klapačku a taky sem jim řekla at si koupí novýho a stejně krásnýho!! *14* *16* *16* *16*
  • majka111

čt2

ahojík,budete se v pátek dívat na čt2 na ten odkaz Michaela Jacksona??já teda jo a už se móc těším *14*
  • tea301

ahojda

ahojky lidičky no chvíli jsem tyu něbyla tak doufám, že se máte dobře..já se mám snad nejlíp jak to jde..Michaela miluju čím dál víc a někdy si říkám, jestli to vůbec jde zbláznit se do něj víc? *14* *15*
  • polinka

Murray byl obviněn!!!!!!!!!!!!!!!!

Update: Súd rozhodol o odobratí lekárskej licencie Conrada Murraya a zakázal mu predpisovať a vlastniť akékolvek anestetiká. Kaucia bola stanovená na 75 tis. dolárov (bežná kaucia pri podobnom obvinení je 25 tis.) a bol mu odobratý pas. Obžaloba žiadala stanovenie kaucie vo výške 300 tis. dolárov, keďže Murray má rodinné kontakty v zahraničí. Pojednávanie sa skončilo a rodina Jacksonovcov už opustila budovu súdu. Murray sa má dostaviť k súdu 5. apríla 2010.

Dr. Conrad Murray byl oficiálně obviněn z neúmyslného zabití Michaela Jacksona a očekává se, že se do hodiny vzdá policii. Před policejní stanicí se shromažďují fanoušci a na místo se dostavila i rodina Michaela, a to matka Katherine, otec Joseph, LaToya, Randy, Jermaine a další. Jermaine jediný komentoval situaci při příchodu na stanici a sdělil CNN, že není spokojený s vývojem událostí, protože je to "příliš málo". Myslel tím to, že byl Murray obviněn ze zabití, ale neúmyslného. Mezitím byla zveřejněna kompletní pitva, ze které je jasné, že Michael zemřel na předávkování lékem propofol, který mu byl podán cizí osobou. Předpokládá se, že Murray bude propuštěn na kauci 25000 dolarů.

Conrad Murray u soudu řel, že se cítí nevinen a byl propuštěn na kauci 75000 dolarů, což je 3x vyšší částka než je obvyklá u případů neúmyslného zabití. Propuštění na kauci soudce podmínil tím, že Murray nesmí podávat ve své praxi anestetika. Byl mu také zabaven pas.
    • jackson1

Re: Murray byl obviněn!!!!!!!!!!!!!!!!

Byla to vražda, žádné neúmyslné zabití !!!!!§*10* *16* *16* *16*
      Měl by sedět v base na doživotí *16* *16* *5* *10*
      • zanesskaaaa

Re: Re: Murray byl obviněn!!!!!!!!!!!!!!!!

O tom, že to úmyslný nebo neúmyslný zabití, rozhoduje někdo jinej .. né my .. my v tom úmyslnou vraždu vidíme .. ale třeba je Murray opravdu tak neschopnej doktor, že ani nevěděl, co to s Michaelem udělá .. do toho nikdo nevidí ..
        • luida

Re: Re: Re: Murray byl obviněn!!!!!!!!!!!!!!!!

To je sice pravda, ale zabití jako zabití. Neúmyslný či úmyslný. Prostě je mrtvý a on za to může!!!!!!! Dala bych mu křeslo, par.chantovi!!!!! Nejlepší by ale bylo, kdyby se dávali tresty stejné jako způsob jak toho člověka zabili!! Ať si to vychutnaj, hajzlové!!!!!! Třeba ten heparinovej vrah, tomu bych dala maxi dávku heparinu, ať si to zkusí, co to je!!!! A Murrayovi ať taky stříknou vyšší dávku, jen tak omylem!!!!
  • mike.jacksonova

miluju tě michaeli

*14* *14* *14* strašně mooocinky miluju Michaela Jacksona *14* a je mi po něm hodně smutno *9* *9* chtěla bych se seznámit s některým s jeho velkých fanoušků *3* *4* *15* *8*
    odpovězte prosím na můj vzkaz *3*
  • jackson1

video

Ahojky, podívejte se na toto video.
    Michael trénuje svůj krásný hlásek
    *14* *14* *14* *14* *15*

http://www.youtube.com/watch?v=BAYBtgcdLdY&NR=1
  • pavlys

styska se mi

majki moc se mi po tobe styska a nejsem jedina .... *9* miluju te moc mocinky
  • zuzanka666

Give to me

Právě poslouchám bezve song vždycky když to slyším běhá mi mráz po zádech protože tu písen má spojeny s něčím z minulosti ale už nevím s čím *9* Moje srdcovka *14* *14* *14* *14* *14*
    • jackson1

Re: Give to me

Ahojky, tato písnička je úžasná, perfektní, taky mi běhá mráz po zádech když ji poslouchám *15* *14* *14* *14* *14*
    • zuzanka666

Re: Give to me

ten jeho hlas super.J love MJ forever *14* *14*
  • majka096

HELP!

Potřebovala bych pomoct nevíte někdo co je to za písničku jak hraje v tomhle videu?? http://www.youtube.com/watch?v=lcJp rDeyLRE
    • luuuca

Re: HELP!

you are my life *4*
      • majka096

Re: Re: HELP!

děkuju *4*
        • luuuca

Re: Re: Re: HELP!

*14* neni zac *3* *3* *1*
  • zuzanka666

MTV

Jsem se dívala na MTV a tam dávali krátkej pořad o novinkách ve světě celebrit.Jak je znělka tak tam běhají animované celebrity a je tam aji MJ s rouškou ale udělali mu tam divny vlasy *13* taky nějaky zplihly

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit