Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • polinka

. .

Jo jsem si tak ted vzpomněla... Jednou dávali na očku In The Closet a já samozřejmě přilepená na obrazovce a brácha takový: "Co se ti na něm líbí?" A já: "To bys nepochopil protože seš kluk. A máma se začala tak strašně smát *15* A já prej co je a začala jsem se smát taky *15* a brácha jenom kroutil hlavou *15*
    • Re: . .

NEPOCHOPIS PROTOZE JSI KLUK??JA SEM KLUK A MOC DOBRE TO POCHOPIM
    • jacksonova1

Re: . .

*15* *15* *15* *15* *15* *1*
    • anet.k

:D *15* to oni fakt nechápuo =) jiank na diplom za tu soutěž budeš chtít Michaela že jo =)
      • polinka

Re: Re: . .

co je to za stupidní otázku?! *15* né dobrý v poho, samo že Michaela *15* *14*
        • anet.k

Re: Re: Re: . .

mno jestli jsi ta náhodou nechtěla janet nebo já nevím koho.......=)
    • zuzanka666

*15* *15* *15* *15*
  • zuzanka666

MJ

http://mjjgallery.free.fr/2009/appe arances/o2press/257.jpg

Super fotka *3*
    • anet.k

Re: MJ

jé=)
      • zuzanka666

Re: Re: MJ

A jde vám to otevřít?????,To je totiž moje noční můra že to nikdo neotevře...
        • anet.k

Re: Re: Re: MJ

jj mě to šlo otevřít=)
          • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: MJ

Tak to je dobře *15*
            • anet.k

Re: Re: Re: Re: Re: MJ

jj *15*
  • zuzanka666

MJ

jsem sledovala Kiss parádu a MJ je první a ten moderátor říkal že tohohle kocourka *15* ani namusí představovat *15* A taky pořád říká Máááááááááájkl *15*
    • anet.k

máááááájkl *15*
    • jacksonova1

trak to je superrrrrr *15* *15* *15*
  • zuzanka666

Sníh

Včera jsem šla večer městem a sněžilo.Začala jsem myslet na Maikiho a představovat si že každá vločka je kousek Michaela.A najednou se úplně strašně rozsněžilo málem nebylo vidět na nebe.Bylo to nádherny *3* A pak jsem na Maikiho přestala myslet a přestalo sněžit .A když jsem začala mít v hlavě they dont care about us tak se zase rozsněžilo *15* Asi to nemá s MJem nic společnýho ale bylo to strašně krásny *14* *14*
    • anet.k

Re: Sníh

ty máš teda zajímavý představy =) ale možná že to něco společnýho s Michaelem má =)
      • zuzanka666

Re: Re: Sníh

Já mám uplně ujety představy *15*
        • anet.k

Re: Re: Re: Sníh

však nejsi sama :)
          • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: Sníh

To je dobře ale i představy mají svoje hranice
            • anet.k

Re: Re: Re: Re: Re: Sníh

jj =)
  • skih

---

holky,je tu ted´ právě někdo??
    • anet.k

Re: ---

mno někdo určitě jo =) ale můžem rozebrat nějaký téma když tu jsme a ne jen tak koukat do monitoru *1* *3*
    • zuzanka666

Re: ---

je *15*
  • anet.k

Ahoj holky =)

Ahoj =) mám novinku moje 3letá segra už umí zazpívat ,,Gonna make that Change" to je kousek z Man in The mirror *15*
    • polinka

Re: Ahoj holky =)

myslim, že z ní roste fanoušek MJ *15*
      • skih

Re: Re: Ahoj holky =)

to téda jo *15*
        • zuzanka666

Re: Re: Re: Ahoj holky =)

A tak to má být *15*
          • anet.k

Re: Re: Re: Re: Ahoj holky =)

*15* *15* ha ha tak to teda nevím. ale je to možný. *3*
  • mrs_jackson

ahuuj

Ahuuj holčiny *4* Po dlouhý době jsem tady. Jakpak se máte?
  • polinka

this is it

woooow, to 2DVD This is it je fakt bomba! Když jsem se na to znova podívala, i na ty bonusy jsem si znovu uvědomila... To by byla show jakou svět prostě nikdy nezažil... A bohužel ani nezažije. Nemyslim si, že někdo udělá něco, co by se This Is It vyrovnalo. Ty všechny efekty, ty kostýmy, pyrotechnika, osvětlení, prostě všechno... Ta show by byla větší než všechny ostatní koncerty Michaela dohromady... Já bych si tak strašně přála, aby stihl aspon ten první koncert. Abysme viděli to, na čem Michael tak tvrdě pracovat, co byla jeho vize. Jeho návrat na podia. This Is It bylo Michael a Michael byl This Is It. A jak tam o něm všichni mluvili s takovou úctou. Tak tam byly záběry z 24. června, tak to na mě bylo moc...
    • anet.k

Re: this is it

jj škoda že k tomu vystoupení nedošlo :( jinak jen chci upozornit že soutěž končí 1.2 ale asi to možná ukončím 2.2. ale myslím že to máš v kapse =)
      • polinka

Re: Re: this is it

jj dík za upozornění, já si to taky myslim, ale nechci to zakřiknout *3* *15*
        • zuzanka666

Re: Re: Re: this is it

This is it by byla opravdu pecka.Všech pochybovačům by sklaplo...Nejlepší je když dozpívá they dont care about us a usměje se.Je to takovej ten úsměv podívejt pořád mi to skvěle tančí. *14* Vešlo by to do historie *14*
  • Ahuj

WoW! tohle je pecka...http://www.youtube.com/watc h?v=6aNP5GdAZEA&feature=related
    Mo žná se vám to nebude líbit ae mě se to líbí...možná ten začátek se vám bude zdát srandovní ae pusťte si to až do konce je to BEST
  • anet98

Ahoj

Ahoj všichni.Teď tady skoro vůbec nebývám,protože je toho ve škole moc.Jsou nějaké novinky o Michaelovi? *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit