-
genialní odchod a obchod!
já jsem bouchala šámpáno!Odešla totiž nejhorší učitka na škole a k tomu jsem našla ve městě dost dobrej obcho s michael prostě skvělej den... *15* *4* *14* *1* *3* -
-
Re: genialní odchod a obchod!
skvělej obchod? kde? *15* -
-
Re: Re: genialní odchod a obchod!
v jeseníku! *15* -
-
Re: Re: Re: genialní odchod a obchod!
no tak to je mi prd platné *15* *15*
-
-
-
-
Ahoj...
Ahoj =) jaky je vyzo? Já 2 Dvojky *1* -
-
Re: Ahoj...
já mám 1.dvojku... všichni máme fajn vízo, gratulace *3* *15* -
-
Re: Re: Ahoj...
mluvte za sebe já mám 7 dvojek *15* -
-
Re: Re: Re: Ahoj...
to je taky finening *5* *1*
-
-
-
-
test o mj
skusil jsem si ho a měl jsem jednu chybu *9* to je hodne!!!! *16* nevedel jsem kdy mel mj svuj koncert v praze ale jinak jsem na vse odpovedel dobre..::) -
...
ahojky doufám že se máte tak skvěle jako já..Poslala jsem dnes sms na haiti a mám úplně dobrý pocit..možná jsem někomu alespon malilinkato pomohla..Myslím, že Michael by už dávno poslal miliony..jsem z toho úplně nadšená! *15* -
-
Re: ...
No tak skvěle se nemám pač zejtra je vysvědčenía mě vychází asi 8 dvojek *15* *16* mě doma zabijou *8*
Jinak tu DMS sem taky poslal je to fakt dobrej pocit představa že díky tobě tam někdo dostal třeba nějkaý jídlo nebo třeba lékařskou pomoc *4* -
-
Re: Re: ...
8 dvojek?! Tý brďo, co bych za to dala. *15* místo těch mých trojek... *1* *1* Ale jinak je od vás pěkný, že jste poslali DMS, zrovna dnes jsem slyšela, že Praha tam pošle několik milionů a dokonce charitativní organizace po celý ČR vybrali od lidí 60 milionů -
8 dvojek?! Tý brďo, co bych za to dala. *15* místo těch mých trojek... *1* *1* Ale jinak je od vás pěkný, že jste poslali DMS, zrovna dnes jsem slyšela, že Praha tam pošle několik milionů a dokonce charitativní organizace po celý ČR
-
-
-
test...MJ
Zkuste si test O MIchaelovi... http://hudba-a-zpevaci.tvujtest.cz/ zpevaci/co-vis-o-michaelu-jacksonov i *8* -
.....
čáu,je tu někdo? *15* -
-
Re: .....
Ahojky, já sem tady *1* *14*
-
-
...
http://www.whopopular.com/Michael-J ackson
Hlasujtee !! .. pro Michaela :) .i popřípadě i pro jinou celebritu .. třeba por Tupaca, Elvise, nebo 50 centa (pro něj hlavně, PROSÍÍÍM, alespoň na 21. místo :D) .. děkuji :) -
-
Re: ...
nééé 50 centa né *15* *15* *15* to radči Gerarda Waye *14* *15* -
-
A on je na 13. místě .. tak to pro mě uděleeej prosím .. může taky předběhnout Eminema :D
-
-
-
ČR
http://tweeter.faxo.com/Top_Michael _Jackson_Nation hlasujte pro ČR!!! Už nás předběhlo i Rumunsko!!! Aspon na tom 4. místo se musíme dostat!!! -
-
Re: ČR
Ahojky, hlasuji pořád pokud jsem na netu, ale Rumunsko nedoženeme!! *9* -
Ahojky, hlasuji pořád pokud jsem na netu, ale Rumunsko nedoženeme!! *9* -
Jaksi mě to nejde :( -
-
Re: Re: ČR
musíš kliknout kousek nad tim na to I am human a potom opsat ten kod... *3* -
-
Re: Re: Re: ČR
Jakej kod? a kam? *7*
-
-
-
-
Ahoj =)
Ahoj :) ....vypadá to, že už jsem zdravá =) ale do školy jsem ještě nešla. Stejně:
1) by mi ujel autobus
2) aspoň jsem se ulila z -fyziky *15* -
-
Re: Ahoj =)
*1* *1* *1* -
Re: Ahoj =)
jo jo taky nemám ráda fyziku blééé to já se vždicky v hodině dívám na mikiho fotky *15*
-
-
michael jackson
mjmjmjmjmjmjmjjmmjjmjjjm sakra už ani mezery nedávám.... *15*