-
dobrý den fanoušci:)
tak sem tu taky jsem si koupila this is it a dívala jsem se na to 10 po sobě!ách jé to ták krásné....Jak tam Michael kope nohama do vzduchu...nojo je to přerostlé dítě.. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* I LOVE YOU MICHAELI *14* -
-
Re: dobrý den fanoušci:)
To máš pravdu přerostli dítě ale byl kouzelnej.Já jsem to ještě cely neskoukla není čas *8* *8* Ale aspon to mám shlídli z kina.Pro mě je nej jak má ty vlasy ani ne kudrnaty ani rovny takovej mix *14* *14* *15* *15* -
-
Re: Re: dobrý den fanoušci:)
jo joooooooooooo jojojo míkííííííííííí je naše slunce co nikdy nazapadne *4*
-
-
-
MJ
Michael si přál
Mír pro všechny rasy a národy
Zdraví ten nejcenější dar
Michael si přál aby
Měl jeden druhého rád
Michael si přál aby
Na naší krásné planetě
Nemusela nikdy ani jedna maminka
kvůli chudobě a nemoci pro svoje
dětátko plakat
Michael si přál aby
Každé dětátko,které se narodí
bylo vždy syté a všemi milováno
Michael si přál aby
Nebylo nikdy opuštěné
a bezcitnými nebylo týráno a zneužíváno
Michael si přál aby
se mohlo rozvíjet jak líbezný květ
a poznávalo jen krásný a laskavý svět
Michael si přál aby
V tom světě pro všchny živé
Panovaly pouze soucit a nezištná láska
Bože!je toho příliš snad co si přál? -
-
Re: MJ
moc pěkný =) -
-
Re: Re: MJ
beautiful *14*
-
-
Re: MJ
krásný *14*
-
-
This is it
Včera jsem si koupila this is it tu dvoudiskovou speciální edici.Fakt super *14* Miluju Maikiho a ty harémovy kalhoty mu fakt moc sluší *14* -
-
Re: This is it
jaky haremovy kalhoty ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ????????????????????????????????? -
-
Re: Re: This is it
Takovy ty zlaty.Vypadá v nich fakt luxusně *14* -
-
Re: Re: Re: This is it
Tak se tomu říká??? *1* *7* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: This is it
No já jsem to četla v časopisu tak asi jo.Ale neni duležity jak se tomu říká ale to že mu to slušelo *15* a nevypadal tak vyhuble -
-
Re: Re: Re: Re: Re: This is it
Prááávda...Slušijou mu!!! *15* *14* *14*
-
-
-
-
-
-
Knihy
Ahojte, chcu se zeptat jaké všechny knihy byly dosud o Michaelovi napsány. Prosím, napište mi je. Nejraději bych životopisy nebo něco podobného ale mohou být i ostatní. Moc děkuju. -
-
Re: Knihy
Knihy:
Moonwalk
Tajemství ztraceného ráje
Tanec jako sen
Michael Jackson Král popu 1958-2009
- jsou i další knihy, ale teď si nevzpomenu, v cizině jich vyšlo, ale v angličtině *1*
-
-
dobrou noc
dobrou noc, krásné sny, tobě taky Michaele *14* *14* *14* *14* *14* -
Já vám nevím...
Holky, mám dilema. *15* Chtěla bych si objednat tu ponožku na mobil s Michaelem. Jenže! Řekla jsem to ségře, která ho má sice taky ráda, ovšem ne tak fanaticky jako já, a ona na to, jestli prej nejsem prdlá, jestli to nepřeháním.. No nevím, jak moc ujetý na MJ jste vy, ale já mám jen tričko King of pop, chci si nechat udělat ještě jedno a to je vše. Co je proti tomu fuska s Michaelem?! *3* Když k tomu přidám, že mobil se trochu rozpadá, tak bude aspoň chráněnej a já nebudu sbírat simku a baterku po celý třídě... *15* *15* Nu, tak se ptám, co všechno jste schopni udělat a kde je vůbec ta hranice normálu? -
-
Re: Já vám nevím...
Myslím, že je to úplně normální... *15* doma pochopili, že mám ráda Michaela, a na věci kolem něj sem ujetá, cd mám, mám objednaný kufřík s dvd z USA a to je prozatím vše *14* *14* , bohužel tričko ještě nenám, prozatím *15* *15* *14* *14* *14*, klidně si to kup když tě to potěší *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Já vám nevím...
jo a zapoměla jsem knížky, plakáty a kalendář mám taky *1* *1* *15* *15* *15*
-
-
-
....
Ahůůůůůj jakpak de život a co škola???u mě hrozný!!...Dneska sem se pořádně namíchla na kluky,my máme na stěně plakáty a oni přimalovali Enriqueovi(bo jak se to píše) *15* *15* *15* vousy!!!SMRADI!!!..A tedkom se bojim aby nám něco neudělali s Michaelem -
balush
To je dobrý s tím Ježíškem. *15* *15* , vidíš to mě nenapadlo *15* *3* *14* *14* *15* -
-
Re: balush
*15* na něco jsem to uhrát musela, kupodivu mi to prošlo *4* *15*
-
-
video
Ahoj, podívejte se na toto video
http://www.youtube.com/wat ch?v=-7-y2nvxSbI
*14* *14* -
-
Re: video
*4* *3* *1* -
Re: video
Dala jsem ho sem, je pod tebou v komentu :-)
-
-
Video...
Už jsem viděla po smrti Michaela video z vězení, ale tohle je taky nádhera...
Dovedete si představit, že by se Murray dostal třeba právě mezi takové vězně? Nedopadl by dobře...
http://www.youtube.com /watch?v=mKtdTJP_GUI&feature=player _embedded# -
-
Re: Video...
to tototo toooooooootooo to nemá slov prostě nádherááááááááá ůžááásnéééééééééé ooooooooooooooooo-oooooooooooooo nádhernééééééé -
nefunguje ten odkaz -
-
Re: Re: Video...
funguje, musíš umazat mezery *15* *15* *14*
-
-
Maj to úžasný, hlavně They don´t care about us, jak tam jsou všichni tak za sebou.
A máš pravdu, Murray by zmasakrovali, nic by z něho nezbylo, a když říkám nic, tak nic. Není nějaká petice, kam poslat Murray do věznice? Nvrhla bych tuto *15* *15* -
zrvna jsem tam dala odkaz na to stejné video *15* *15* *15* , taky ho sleduji *14* *14* *15* -
-
Re: Re: Video...
*15* *15* *15* To máš jedno. Pořád lepší víc, jak nic *15* *15* *15*
-
-