Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nina-20

dobrý den fanoušci:)

tak sem tu taky jsem si koupila this is it a dívala jsem se na to 10 po sobě!ách jé to ták krásné....Jak tam Michael kope nohama do vzduchu...nojo je to přerostlé dítě.. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* I LOVE YOU MICHAELI *14*
    • zuzanka666

Re: dobrý den fanoušci:)

To máš pravdu přerostli dítě ale byl kouzelnej.Já jsem to ještě cely neskoukla není čas *8* *8* Ale aspon to mám shlídli z kina.Pro mě je nej jak má ty vlasy ani ne kudrnaty ani rovny takovej mix *14* *14* *15* *15*
      • nina-20

Re: Re: dobrý den fanoušci:)

jo joooooooooooo jojojo míkííííííííííí je naše slunce co nikdy nazapadne *4*
  • zuzanka666

MJ

Michael si přál
    Mír pro všechny rasy a národy
    Zdraví ten nejcenější dar
    Michael si přál aby
    Měl jeden druhého rád
    Michael si přál aby
    Na naší krásné planetě
    Nemusela nikdy ani jedna maminka
    kvůli chudobě a nemoci pro svoje
    dětátko plakat
    Michael si přál aby
    Každé dětátko,které se narodí
    bylo vždy syté a všemi milováno
    Michael si přál aby
    Nebylo nikdy opuštěné
    a bezcitnými nebylo týráno a zneužíváno
    Michael si přál aby
    se mohlo rozvíjet jak líbezný květ
    a poznávalo jen krásný a laskavý svět
    Michael si přál aby
    V tom světě pro všchny živé
    Panovaly pouze soucit a nezištná láska
    Bože!je toho příliš snad co si přál?
    • anet.k

Re: MJ

moc pěkný =)
      • skih

Re: Re: MJ

beautiful *14*
    • polinka

Re: MJ

krásný *14*
  • zuzanka666

This is it

Včera jsem si koupila this is it tu dvoudiskovou speciální edici.Fakt super *14* Miluju Maikiho a ty harémovy kalhoty mu fakt moc sluší *14*
    • Re: This is it

jaky haremovy kalhoty ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ?????????????????????????????????
      • zuzanka666

Re: Re: This is it

Takovy ty zlaty.Vypadá v nich fakt luxusně *14*
        • Re: Re: Re: This is it

Tak se tomu říká??? *1* *7* *15* *15*
          • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: This is it

No já jsem to četla v časopisu tak asi jo.Ale neni duležity jak se tomu říká ale to že mu to slušelo *15* a nevypadal tak vyhuble
            • Re: Re: Re: Re: Re: This is it

Prááávda...Slušijou mu!!! *15* *14* *14*
  • Knihy

Ahojte, chcu se zeptat jaké všechny knihy byly dosud o Michaelovi napsány. Prosím, napište mi je. Nejraději bych životopisy nebo něco podobného ale mohou být i ostatní. Moc děkuju.
    • jackson1

Re: Knihy

Knihy:
      Moonwalk
      Tajemství ztraceného ráje
      Tanec jako sen
      Michael Jackson Král popu 1958-2009
      - jsou i další knihy, ale teď si nevzpomenu, v cizině jich vyšlo, ale v angličtině *1*
  • jackson1

dobrou noc

dobrou noc, krásné sny, tobě taky Michaele *14* *14* *14* *14* *14*
  • bajush

Já vám nevím...

Holky, mám dilema. *15* Chtěla bych si objednat tu ponožku na mobil s Michaelem. Jenže! Řekla jsem to ségře, která ho má sice taky ráda, ovšem ne tak fanaticky jako já, a ona na to, jestli prej nejsem prdlá, jestli to nepřeháním.. No nevím, jak moc ujetý na MJ jste vy, ale já mám jen tričko King of pop, chci si nechat udělat ještě jedno a to je vše. Co je proti tomu fuska s Michaelem?! *3* Když k tomu přidám, že mobil se trochu rozpadá, tak bude aspoň chráněnej a já nebudu sbírat simku a baterku po celý třídě... *15* *15* Nu, tak se ptám, co všechno jste schopni udělat a kde je vůbec ta hranice normálu?
    • jackson1

Re: Já vám nevím...

Myslím, že je to úplně normální... *15* doma pochopili, že mám ráda Michaela, a na věci kolem něj sem ujetá, cd mám, mám objednaný kufřík s dvd z USA a to je prozatím vše *14* *14* , bohužel tričko ještě nenám, prozatím *15* *15* *14* *14* *14*, klidně si to kup když tě to potěší *1* *1* *1*
      • jackson1

Re: Re: Já vám nevím...

jo a zapoměla jsem knížky, plakáty a kalendář mám taky *1* *1* *15* *15* *15*
  • ....

Ahůůůůůj jakpak de život a co škola???u mě hrozný!!...Dneska sem se pořádně namíchla na kluky,my máme na stěně plakáty a oni přimalovali Enriqueovi(bo jak se to píše) *15* *15* *15* vousy!!!SMRADI!!!..A tedkom se bojim aby nám něco neudělali s Michaelem
  • jackson1

balush

To je dobrý s tím Ježíškem. *15* *15* , vidíš to mě nenapadlo *15* *3* *14* *14* *15*
    • bajush

Re: balush

*15* na něco jsem to uhrát musela, kupodivu mi to prošlo *4* *15*
  • jackson1

video

Ahoj, podívejte se na toto video

http://www.youtube.com/wat ch?v=-7-y2nvxSbI
    *14* *14*
    • skih

Re: video

*4* *3* *1*
    • angie72

Re: video

Dala jsem ho sem, je pod tebou v komentu :-)
  • angie72

Video...

Už jsem viděla po smrti Michaela video z vězení, ale tohle je taky nádhera...

Dovedete si představit, že by se Murray dostal třeba právě mezi takové vězně? Nedopadl by dobře...

http://www.youtube.com /watch?v=mKtdTJP_GUI&feature=player _embedded#
    • iviska-20

Re: Video...

to tototo toooooooootooo to nemá slov prostě nádherááááááááá ůžááásnéééééééééé ooooooooooooooooo-oooooooooooooo nádhernééééééé
    • dionigi

nefunguje ten odkaz
      • jackson1

Re: Re: Video...

funguje, musíš umazat mezery *15* *15* *14*
    • luida

Maj to úžasný, hlavně They don´t care about us, jak tam jsou všichni tak za sebou.
      A máš pravdu, Murray by zmasakrovali, nic by z něho nezbylo, a když říkám nic, tak nic. Není nějaká petice, kam poslat Murray do věznice? Nvrhla bych tuto *15* *15*
    • jackson1

zrvna jsem tam dala odkaz na to stejné video *15* *15* *15* , taky ho sleduji *14* *14* *15*
      • angie72

Re: Re: Video...

*15* *15* *15* To máš jedno. Pořád lepší víc, jak nic *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit