Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • skih

zdravíčko

AHOJ,HOLKY...
    DLOUHO JSEM TU NEBYLA,
    BYLA JSEM TAK RŮZNĚ PRYČ A TAK..
    TEDˇTU ALE ZAS BUDU
    ZEJTRA,ČAU *4* *1*
  • tea301

ooo

tohoto kluka všichni znáte ale nemůžu si pomoct! vždy když začne zpívat prohání mě husina! Michael to zpívá líp ale teda před tímhle klobouk dolů!
    http://www.youtube.com/watc h?v=kTXwX0ZGGKk
    • jackson1

Re: ooo

Ahojky, fakticky pěkný, ale chybí mi tam Michaelův šmrnc *14* *14* *15*
  • tea301

klikárna

všichni tady jistě víte co je klikárna už z dřívějška..tak jestli máte chvilku klikejte!:D MJ je druhej ale měl by být první
    http://www.ujdeto.cz/qchart s.php?sid=1597&q=2b717ef069ab726f57 1ae54e1b5c8b23
    • tea301

Re: klikárna

první je martin chodúr s paparazzi!! no nevim mno
      • jackson1

Re: Re: klikárna

klikám pro Michaela *14* *14* *14*
  • pajusska007

Majkí

ahojky holky *4* *4* jak pak se všichni máte něco nového? *14* *14* *14* jo na music boxu dávaj skoro pořád majkího a na čt2 bude z 30. na 1.unora ve dvě ráno předávání cen grammy a prej tam bude nějaké jeho video, které natočil pro fanoušky a budou se tam zpívat jeho písničky *14* *14* *14* *14* takze nezapomentě se koukat *14* *14* *14* *14* Milunkám vás *14* *14*
  • pavlys

Michael

ja taky tomu nemuzu uveit ... taky si kladu otazku proc...samozrejme bych to nikomu neprala ale jemu uz vubec .. to je za vsechnu tu jeho dobrotu???? *9* 7 mesicu to je dlouha doba bez nej ani nechci pripominat az to bude rok! *9* *9* moc te miluju majki nikdy na tebe nezapomeneme mame te ve svych srdcich... navzdy!!!!! *14*
    • tea301

Re: Michael

rok..to je jen krátká doba z toho co máme před sebou..tolik let bez něj a čekat tak dlouho než se sním opět setkáme! nevím jak ostatní..nebo čemu věří co je po smrti! Já VĚŘÍM tomu, že se sním po smrti setká..možná jesm naivní ale věřím tomu a nikdy se toho nevzdám! *4* *14* *9*
    • majka096

Re: Michael

Ani já tomu nemůžu uvěřit! Takovej úžasnej člověk jako Michael si to nezasloužil! *9* Ale v mim srdci bude taky navždy! *14*
      • jackson1

Re: Re: Michael

Holky,taky se připojuji, nikdy na tebe Michaele nezapomeneme, moooooc tě miluji, a zítra budu moc vzpomínat *3* ,chtěla bych vrátit čas o 7 měsíců *9* , ale zázraky neumím má lásko *14* *14* *14* děkuji ti zcelého srdce, že jsi žil
        FOREVER IN MY HEART *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4*
        GOD BLESS YOU
  • tea301

Michael

ahoj Michale! nemůžu a nechce se mi uvěřit, že zítra to je přesně 7 měsíců od dne kdy jsi odešel! Moc nám tu chybíš! Pořád si kladu jednu prostou otázku..,,PROČ?"..Proč zrovna ty? Dokázal jsi pomáhat dětem a lidem po celém světě a miloval jsi je při tom! Jsi pryč ale zanechal jsi nám tu své písně, které milujeme. Rádio nám nedokáže nahradit tvůj hlas..vidět tě zase na podiu v plné kráse..na místo něžné a obětavého přijde opět ten známí Michael, který to roztočí, bude si trhat tik a fanynky budou omdlévat! Já tyhle časy nezažila a mrzí mě to. doufám, že se někdy setkáme..I love you forever! *14*
  • terunkaaa

This is it

Ahojík....Já už This is it mám:D..přepálený z netu,ale ještě chci originálku:) *14*
  • zanesskaaaa

MTV

Na MTV dávají pořad HOPE FOR HAITI NOW .. zpívají se tam písničky od různých interpretů .. a jsem si jistá, že kdyby Michael žil, tak tam zpívá taky a určitě by přispěl penězi .. uplně všechny peníze z tohoto pořadu jsou na pomoc Haiti .. nevim, jestli to nějak pomůže, ale alespoň si to zapněte .. za sledovanost jsou taky peníze .. myslím :D .. ale je to opravdu smutný .. je mi těch lidé strašně líto .. doufám, že alespoň teď uznáte, že být čechem má alepoň nějakou výhodu ..
    • polinka

Re: MTV

to je opakování, dávali to i dneska odpoledne na čt 24. Taky si řikám jaký štěstí jsem vlastně měla, že jsem se narodila tady a ne jako třeba dítě v africe. ted o tom zase na čt 24 dávaj reportáž. na novinkách.cz jsem četla nějakej článek a u toho byla fotka nějaké ženy jak leží na lehátku a titulek u toho něco jako: Tato žena právě trpí velkými bolestmi. A já jsem si řikala úplně ježiši kriste, to je hrozný, prostě mě to úplně nutí poslat tu DMS... myslim si, že kdyby každej člověk z celýho, kterej má těch 30 kč by poslal aspon jednu DMS, že by to bylo o hodně lepší. Ted zase ukazovali ty záběry těch křičících a plačících lidí, je to fakt hrozný...
  • polinka

...

heeeeeeeey dyt to nejede!!! *16* je tam náký saturday night fever! vždycky je že někde v tv bude Michael a pak tam neni!
    • kristyn875

Re: ...

mno přesně.. *16* *16* parchanti prolhaný..de tam pěkný kulovíí!!! *8* ...
  • janikoz

Haity

Ahoj holčiny, poslali jste na Haity dmsku? Jeslti ne, tak to napravte, protože i Michael by si to tak určitě přál *3* a kdyby tady byl, tak by dneska zpíval na charitativním koncertu společně s Madonnou a dalšími. *14* Jinak jsou tady zase další nádherný tapety a už se taky nemůžu dočkat This is it na DVDčku *1* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit