-
ahoj
ahojky já už mám objednaný this is it *15* *15* už se těšim aš vyjde a a až mi dojde *14* *14* *15* Tyjo... já na to budu čumět pořád *15* *15* -
vzrusujici
ze jo to je super tak vzrusijici za tri dny vyjde Ths Is It ,,,,, super ... miluju te majkii móv mocinky moc nikdy na tebe nezapomenu.. NIKDY .... I love you forever *14* *14* -
Ahojky
Ahojky, ještě 3 dny a THIS IS IT bude v prodeji, už se moooooooc těším *14* *14* *14* , jak se jinak máte? *3* -
ahoj holky
V programu Blesk je soutež o fim This is it.Otázka kolikakrát byl Majkí ženatý.
a.Jednou
b.dvakrát
c.třikrát -
-
Re: ahoj holky
No dvakrát ne ?? první s lisou marií a podruhý s debie
-
-
očko
Čau lidi teď dávaj na očku black or white kdo chce ať zapne *1* -
this is it na vh1
Tak na VH1 bude to This Is It asi od 22.hod., ale nevim to jistě. Já to mám radči zaplý furt *15* -
-
Re: this is it na vh1
jj má to být dneska od desíti večer a pak by to měli ještě zítra opakovat v 12:30 a 13:30 *1* *3*
-
-
ahojky
Cuus holky *15* Nevite nekdo jak se stahuji videa z youtobe.cz na mp4?? -
-
Re: ahojky
musíš si stáhnout program na stahování videí z youtube, pak si video normál stáhneš a dáš do mp4 *3* -
-
Re: Re: ahojky
jj kuju a jak se stahuje ten program? *15* *1* -
-
Re: Re: Re: ahojky
třeba tady http://www.slunecnice.cz/sw/youtube -downloader/ ale těch možností je víc, stačilo si do google zadat program na stahování z youtube... -
-
Re: Re: Re: Re: ahojky
kuju moct *15*
-
-
-
-
-
Majkí:))
Jéé,čauky holky:) sem tu nová a taky miluju Michaela uplně mrtě *14* Jak se máte? *7* -
Bravo
ahojky ..jakpak se máte? *3* *1* ..v Bravíčku je Majký *15* *3* -
-
Re: Bravo
a co tam o něm je? plakát, nebo článek nebo co? *7*
-
-
........
Ahoj koukám že tu už dost dluho nikdo nebyl! *9* kde všichni vězíte??? -
-
Re: ........
no já tady jsem furt a furt čekám až mi někdo odpoví na to kdy bude to This Is It už kua v tv!!! *15*
-