Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoooooooooooj

Šicííí jakpak je?? A co Majkííí???Něco new?? *15* *15* U mě doma furt při starým akorát sem si vylepila další plakáty Majkího a tata mi od jeho kámoše půjčil kazetu Dangerous.. *15* *15* *14*
  • nikcajacksonka

...--

Ahojky...KOnecne jsem tu asi po 2 mesicich *15* Nemnela jsem cas se sem vuubec dostat!! *9* Ale to je jedno..Co je noveho??Neco noveho o Majkíím *15* *14*
  • dokument o míšovi

čau hledam na netu stránku kde bych si mohla stáhnout dokument o michaelu jacksonavi s nazvem living with michael jackson celou verzi prosím moc bych byla rada kdyby mi nekdo poradil kde to mam stahnout předně děkuji za jakoukoliv pomoc *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • mischicka

this is it

ahojky sem tu jen na skok nevite kde by mamka mohla 26. ledna sehnat this is it?? já mám totiž 27. ledna narozky...myslíte že by to bylo v jihlavě v Citi parku??
    • Re: this is it

ahoj já mám narozky 24.ůnora a dostanu knížko Život jako tanec.Michael Jackson.
    • anet.k

Re: this is it

jj vím =) tu stránku ti najdu =) vím že to stojí 399,- =)
      • anet.k

Re: Re: this is it

http://www.bontonland.cz/film/hudeb nivideo/Michael-Jacksons-This-Is-It -2DVD-696204.html
        to je ono =) *15*
        This is it=)

te%d jsem si na něco vzpoměla *15* učitelka vešla do třídy a řekla ,,To je ono" ani nevím proč to říkala *15* a já jsem zas řekla This is it :D děcka to slyšeli ale učitelka asi ne *15*
  • Hrajte o This Is It

Na webu www.divka.cz hrajeme od dneška o 3xDVD a 3x Soundtrack k This Is It!
  • anet.k

Tak dobrou

pa =) sladké sny =)
  • anet.k

Policejní auto

Tak holky tady je můj výtvor, co jsem do teď dělala. =) více:

http://x-cape-michaeljack son.blog.cz/1001/anet-k

Hlavně si nemyslete, že si hraju s autíčkama nabo něco takovýho *15* *15* *15*
  • daduska

Bravo

ahojky holciny pojdte prosum hlasovat na http://www.bravo.cz/cislo-2/zebrick y moc prosim Maika ohodnotte plus a ostatni minus
    • anet.k

Re: Bravo

oki =) ale není už pozdě? když bravo vychází v pátek a to už beztak mají napsaný, ale můžem samozřejmě na příště =)
  • bajush

SOS

Vím, že už se to tu rozebíralo, ale opakování je matkou modrosti, zvlášť v tomhle případě. Pomáhejte i nadále Haiti. Stačí poslat smsku ve tvaru DMS SOS HAITI na číslo 87777. Ta chvilka vás nezabije a těch 30kč půjde na dobrou věc. Oni přišli o všechno, takže každá pomoc dobrá. Michael by určitě taky pomohl...
    Já jsem poslala zatím 2, ale jen co budu mít kredit pošlu další. Řeknu to i rodině, ať pomůžou, vy můžete udělat to samý. *4*
    Haiti pak může říct: I love you, I love you more, I love you most. *3*
    • thesimsa

Re: SOS

Nebo "DMS ADRA" na číslo 87777 ...
      • anet.k

Re: Re: SOS

způsobů je mnoho ale mě by zajímalo co vám potom přijde za SMS zpátky
        Jestli vám napíšou děkujeme nebo
        Odečteno 30.0 kč nebo
        Odečteno 0.00Kč

Já teda nwm. Mě napíšou že mám odečteno 0 korun. Je to asi tím, že jsem v mínusu a nemají z čeho brat nebo já nwm *15* musím si to dobít =)
        • thesimsa

Re: Re: Re: SOS

Z té nadace napíšou, že příspěvek pro nadaci byl přijat a že děkují
          A pak další sms, od operátora, že bylo odečteno 30 kč ... :D

Mně to odečítaj aji když su v mínusu .. pak to seberou z dalšího nabití .. :D
          • anet.k

Re: Re: Re: Re: SOS

Já vím ale psala jsem i včera a přišlo mi jenom: za 1 O2 SMS 19.1. odečteno 0Kč. a segra říká že to mi ještě přijde jedna.
            Ale kdy jako? za týden nebo co?
            • anet.k

Re: Re: Re: Re: Re: SOS

mno nevím že bych měla smsky zdarma :D ještě pořád mi nepřišlo, že mi něco odečítají za 15min min od SMSky mi přijde odečteno 0Kč tak nevím:D kdybych si nabila kredt, takmi to možná odečtou :D
            • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Re: SOS

Tak to nevim .. *15* .. eště se mi nestalo, že by odečetli 0 kč
              *15*
  • jackson1

Ahojky

Ahojky, podívejte se na toto video, úplně mně to dojalo až k slzám, velmi emotivní

*4* *3*

http://www.youtube.com/watch?v=C9cBM3TDw1I&feature=related

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit