-
............
Dneska přinesla moje slopusedící ve škole takovej časák kdem bylo něco o Michaelovi Jacksonovi tak jsem jí to vzala a četla ta (ona mi to pak stejně vytrhla tu stránku)
mno a tam bylo napsaný že zemřel v 51
Snad 5O ne?! Jako 51 mu je ale zemřel v 5O!
Ale bylo by to skvělý kdyby ještě aspon ten rok n námi ještě zůstal *4* -
-
Re: ............
to mas recht ale mel nedozitejch 50 *13* *15*
-
-
............
Dneska přinesla moje slopusedící ve škole takovej časák kdem bylo něco o Michaelovi Jacksonovi tak jsem jí to vzala a četla ta (ona mi to pak stejně vytrhla tu stránku)
mno a tam bylo napsaný že zemřel v 51
Snad 5O ne?! Jako 51 mu je ale zemřel v 5O!
Ale bylo by to skvělý kdyby ještě aspon ten rok n námi ještě zůstal *4* -
-
Re: ............
Nevím, ale tuhle chybu jsem už četla mockrát... takže... příště ať si líp přečtou datum narození... *13*
-
-
Pro ty kdo mi nevěří
To bylo od Miry fakt hnusný. Ale nemusím věřit že to tam psal když tam nedala ani odkaz. A taky že to bylo dávno mno. fakt se nechci hádat ale myslím si že si z Michaela bral příklad a je jedno jestli dřív nebo později.
Tohle psal na chatu:
Jolča 18:20
Obdivoval jsi Michaela Jacksona ?
Samozrejme :) je to neskutocny clovek.
odkaz:
http://web.nova.cz/rozhovory/?288085c=~&288085e=299361&299362o=40 -
-
Re: Pro ty kdo mi nevěří
tak když je to otázka "obdivuješ" a ne třeba "co si myslíš" tak je jasný že napíše že to byla hvězda a bla bla bla... kdyby nahlas řek, že ho nemá rád tak by si tim akorát zhoršil reputaci. CO my víme, co si o něm myslí doopravdy....... -
-
Re: Re: Pro ty kdo mi nevěří
Asi tak ... -
Re: Re: Pro ty kdo mi nevěří
pfuuuuuuuu *9*
-
-
-
Pro ty kdo mi nevěří
To bylo od Miry fakt hnusný. Ale nemusím věřit že to tam psal když tam nedala ani odkaz. A taky že to bylo dávno mno. fakt se nechci hádat ale myslím si že si z Michaela bral příklad a je jedno jestli dřív nebo později.
Tohle psal na chatu:
Jolča 18:20
Obdivoval jsi Michaela Jacksona ?
Samozrejme :) je to neskutocny clovek.
odkaz:
http://web.nova.cz/rozhovory/?288085c=~&288085e=299361&299362o=40 -
-
Re: Pro ty kdo mi nevěří
Však já neříkám, že ho neobdivoval aspoň z hudebního hlediska psal to i v tom hnusným komentářu ..
Ale hlavním obsahem jeho komentáře byli bulvární sračky ... Překousnu hodně věcí, ale tohle ne ...
A nedala tam odkaz, protrože si to ten chytráček smazal .. docvaklo mu, že by to mohlo mít dopad na jeho postupy v semifinále ..
-
-
POMOZTE HAITY :-)
Určitě víte o tom zemětřesení a jak na tom ty lidi jsou...
Chcete jim pomoci ale nemáte zrovna peníze na rozhazování?
Je způsob jak jim pomoct a nic nebudete platit *3*
mrknete na můj blog je to tam vysvětlený jak to funguje *3*
http://michaeljackson-nikkyt.blog.cz/1001/pomozte-haity -
-
Re: POMOZTE HAITY :-)
I na FB jsou skupiny, že za každýho člena, kterej se přidá do skupiny pošlou $ na pomoc Haity .. ale moc tomu nevěřím ..
Myslím, že jistější je třeba poslat DMS .. Těch 30 kč není zas tak moc ... -
Re: POMOZTE HAITY :-)
Nenutim vás ale je to pro dobrou věc.Udělejte to pro ty lidi nebo pro Michaela *4*
-
-
Píseň
Holky vymyslela jsem píseň tady je:
Netušila jsem co mám,
Netušila jsem co dělám,
Netušila jsem,že to mám před očima
Byl jsi tam
Byl jsi tam po celý můj život.
Jen ty,jen ty jsi mi dokázal pomoci,
teď tu sedím sama a pláču.
Pláču,protože jsi odešel
Odešel jsi z téhle Země.
Jsi legenda,která nikdy neumře
Jsi ten,který dokázal to co nikdo jiný před tebou!
Dáváš mi naději jít dál ikdyž to hodně bolí.
teď tu sedím a přemýšlím.
Přemýšlím jak to půjde dál,
jsem bez tebe ztracená.
Někdy v noci když nemohu usnout,
dívám se na nebe a říkam:"Tam někde jsi,vím to!"
Přeju si,aby jsi se vrátil mezi nás! PROSÍM!
od bolesti a smutku.
Jen ty mi dokážeš pomoci,
Jen a jen ty jsi pro mě důležitý!
Máš velké místo v mém srdci a navždy tam bude! -
!!!
Michaelův doktor má dostat 2-4 roky vězení, to už víme. Což je úlpně směšné.....
Doktor, který léčil Elvise dostal 30 let vězení zato , že mu podával vysoké dávky léků,atím došlo k předávkování, což je stejné taky u Michaela.
To opravdu nechápu,doktor Michaela to má podplacené.
A mimochodem Elvisův doktor, byl nyní teprve proputěn z vězení. Fanoušci mu před 30 lety hrozili zabitím, tak vězení ho uchránilo před jistou smrtí.... to je ironie osudu *10* -
-
Re: !!!
Já bych ho poslala do vězení, kde jsou jenom vězni, kteří měli a maj MJ rádi .. to by i ty čtyři roky protrpěl víc, než kdyby mu dali doživotí !! -
-
Re: Re: !!!
2-4 roky? Přiznávám, že až teď mi došlo, jak směšný trest to je... Přesto jsem v pohodě. Ne snad že bych to uznala za vhodný trest, ale proto, protože teď mám v hlavě tolik jiných věcí a starostí, takže mi to nedochází...
Ale stejně 2- 4 roky, já to nechápu. Člověk, který si jakýmsi záhadným způsobem říká doktor, který nám odvedl ze světa jednoho z nejlepších a nejhodnějších lidí, dostane tak málo let? Proč? kde je spravedlnost?! Chamurapiho zákoník byl sice tvrdej, ale jeho zásada oko za oko zub za zub by se mi v tomhle případě jevila jako nejlepší... Podívejte, jak kvůli tomu trpíme my, ale co potom jeho děti? Ty jsou chudáci v mnohem horší situaci...
Ovšem, co my s tím asi tak můžem nadělat...?
-
-
Re: !!!
je to hnus že tak málo já bych mu dala doživotí!!! nic jiného si nezasloží!! nesnáším toho doktora....
-
-
michael jackosn
nic moc diztak nekdy jindy hmhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(((((////// /""""""_-____________::::::::::::?? ??????????????,?????????????????? *8* *16* *15* *8* *1* *3* *4* *9* *5* *14* *4* *3* *1* *10* *7* *4* *9* *9* *13* *9* *9* *7* *14* *5* -
Ahoj =)
Ahoj holky =) jak se máte? -
-
Re: Ahoj =)
Ahojík Anetko,ale jo dobře a copa ty jakpa se dneska máš???:)..... -
-
Re: Re: Ahoj =)
upe suprově =)
-
-
-
Ujdeto
Ahojky holky pojdte hlasovat plosím na http://www.ujdeto.cz/qcharts.php?si d=1597&q=7d9107f925e6bcb148131d288d e9dde2
*15* -
-
Re: Ujdeto
fuj! chodůr je první! *9*
(omlouvám se za urážky těm co mu fandili) -
-
Re: Re: Ujdeto
Chodůr je eště v pohodě .. horší by bylo kdyby tam byl Šmajda .. -
-
Re: Re: Re: Ujdeto
máte něco proti šmajdovi? *13* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Ujdeto
Jo *15*
Dost hnusně se na facebooku vyjadřoval o Michaelovi .. *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ujdeto
Hnedka ze začátku .. asi někdy po divadle ...
http://allmichaeljackson.blo g.cz/0912/posilejte-hlasy-smajdovi# komentare
Přečti si komentář č. 45, tam je to napsaný ...
Nejdřív na něj nadával a pak bulel po This Is It ... blb .. -
Re: Re: Re: Re: Re: Ujdeto
mno tak o tom já nevím. a kdy?
Já jsem se ho na chatu ptala jaký má názor na Michaela Jacksona ale on to napsal asi taky někdo jiný a odpověděl mu a říkal že ho moc obdivujde že je milý a talentovaný člověk a mě se na něm líbí že dokáže Michaela někdy napodobit (= můj názor)
-
-
-
-
Re: Re: Ujdeto
a ještě k tomu je tam tepráve 4. den
a Michael je tam 198 *8*
-
-
Re: Ujdeto
Tak už hlasuju ,hlasuju *14* *14*
-