-
..............................
ááá bože, holky, Michaele pomoct!!!! *15* Dneska mám vystoupení, tak jsem děsně nervní. *15* *9* budete mi prosím od 16 h. do 17 h. držet palce? Budu to potřebovat. *15* Díky. *4* Jo jinak kdo ještě tady http://my-angel-michael.blog.cz/1001/nove-klipy-z-this-is-tt-blu-ray-dvd nehlasovat, nohli byste prosím hlásnout pro Polu? Díky moc. *14* *4* *15* -
bez chyby
taky bez chyby .... to je super test ... moooc chvalim *4* -
wou
pokeca nekdo o makim po icku????443507806???? moc ho miluju hledamstale nowe kamarady abysmeo nem *14* mohli kecat *4* -
to je husty
jo ja myslim ze drzej hubu na pohru jak se snim loucili tak je videt jak se pak usmivaji.kdyz se obimaji,zrovna dnes sem na to koukal na you tube.a urcite to maji dobre premyslene,a taji to. mozna jednou se pravda ukaze.taky ho mam rad uz od mala a neverim moc tomu *4* -
-
Re: to je husty
A myslíš, že by malej Blanket, kterýmu je kolik? .. 7 ? .. že by to dokázal zahrát .. vždyť chudinka ani nechápe, co je to smrt .. natož, aby předstíral smutek .. a myslíš, že Michael je takový zrádce, lhář a podvodník, aby tohle žádal po svých dětech ? aby zradil vechny svoje milovaný fanoušky jenom, aby si vydělal prachy ? .. sakryš přemýšlejte, než začnete vytvářet tyhle kecy .. -
-
Re: Re: to je husty
taky sem na to myslel,a nemyslim si ze michael by byl zradce to urcite ne,mozna mel ktomu sve duvody proc to tak udelal nenapadlo te to?a myslim si ze spis si vydelavaji prachy na nem.Asi ho uz neuvidime ale porad zustane snama:)at uz je to pravda nebo ne.
-
-
Re: to je husty
nikdo z nás tomu nemůže uvěřit ale bohužel je to pravda... *9* Michael by tohle své rodině neudělal!
-
-
to je husty
to je fakt husty alespon neaka nadeje kez by zil muzem doufat ze snad ano!!!! miluju ho moooc *14* pokeca nekdo po icku o tom ?? 443507806 *3* -
A CO KDYZ.........
AHOJTE LIDI A CO KDYZ MICHAEL ZIJE! NEMYSLITE?SPIS KAZDY UVERI ZE JE MRTVI,PROTOZE JE TO JEDNODUSI PRO VSECHNY.POTOM VSEM PO TYCH NAVSTEVACH PO DOKTORECH NEMOCI PLASTIK ATD...........BLA BLA BLA.ANI JEDNA FOTKA ANEBO VIDEO ANI HROBKA NIC NEBYLO ZVEREJNENO JESTE I FOTKA NA TITULNEJ STRANKE JAK BYLO RECENO ZE JE MRTEV TAK I TA FOTKA JE STARA POCHAZI Z DOBY KDYZ CHYSTAL TURNE DANGEROUS,VTEDY SKOLABOVAL PRI NACVICOVANI, A PRIJELA PO NEJ ZACHRANKA !!!TA FOTKA NENI AKTUALNI!! PROSTE PODLE ME MICHAEL JE ZIVY. -
-
Re: A CO KDYZ.........
Tady se někdo zbláznil...Jo, bylo by to fajn...Ale... -
fajn, nemyslim si to co ty, ale ta fotka se mi taky zdála starší.... -
-
Re: Re: A CO KDYZ.........
Mysli si co chceš, ale mě nepřijde, že by tohle Michael udělal. Podívej, když umřel Elvis, do dneška jsou zvěsti o tom že žije. Je to mediální tah, zvlášť, pokud jde o takovouhle hvězdu. -
-
Re: Re: Re: A CO KDYZ.........
Hmmmmm já jen řikám co si myslim a navíc sem to nezačala psát já ale ten Dionigi! -
-
Re: Re: Re: Re: A CO KDYZ.........
Však já reaguju na toho Dionigi. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: A CO KDYZ.........
Aha tak sorry *15* já jen že ta tvoje odpověd byla u mýho komentu *15*
-
-
-
-
-
Kdybys měla pravdu..........ale zase nejsou žádný novinky o tom že žije.A jeho rodina by lhát nemohla -
Tak tohle už tu bylo nesčetněkrát,já si nemyslim to co ty ale ani ti neberu tvůj názor a naděje.
-
-
Ahoj =)
Ahoj :) -
pozdrav
Hoj všem?Jak se tu máte?...mluvila sem s "Jacksonova1" a chtěla abych vás tu pozdravovala:)
A jinak,kašlete na ty řeči kolem co se o Michaelovy napíšou,za ty nervy to nestojí ne. -
Ahooooooj
Jak je šecííí???A co??Něco new o Majkim??? -
Jééj
tak jsem holky dala vše na blog. Texty od jeho solové kariéry krom Off the Wall a ještě za dob Jaskson a The Jackson 5....A mám tam i album Thriller,Farewell My Summer Love,Bad,dangerous..z těch tam mám videa a this is it písničku a pak zprávu o jeho smrti..tohle jsem dneska celý den dělala: http://michaeljacksonkop1.blog.cz/