-
...
Ahojky je tu někdo?? -
ach jo
ted sem byla na youtube to byste neverili ......... to je strasny co tam davaj o majklovi to je jak zlej sen ....miluju te majki mocc *14* ale to je vrhol tohle uz na mou dusi *9* -
-
Re: ach jo
ach jo tohle už mě taky štveeeee *9* -
-
Re: Re: ach jo
Nevím, co jsi tam viděla, ale na tohle se fakt nekoukám. Nikdo mě nepřinutí podívat se na něco, co by nějak špinilo nebo zesměšňovalo Michaela. To bych musela vraždit...
Michael je king a zvlášť po jeho smrti by ho lidi měli nechat na pokoji a vzpomínat na něj v dobrým.
-
-
-
Ahoj
Zdravím. Právě něco dělám na blogu. A pak to sem vložím. -
pokec
pokeca nekdo o majklovi po icku??? *14* 443507806 miluju majkiiiho moocinky moc *14* *14* -
Ahoj
Ahoj někdo je tu heště? Pokecáme jsem tu dlouho nebila. Co je novýho? -
-
Re: Ahoj
že "nebila" se píše s měkkym i *15* promin, já jsem si to nemohla odpustit, když to tak bije do očí. *15* novýho nic, murray furt ještě nesedí a tak...
-
-
blog
mrkly byste prosim na muj blog? neni o nikom jinym než o našem Majkím a taky tak trochu o jeho dětech *14* www.jacksons-childrens.blog.cz díky moooc -
kabelka
Ahojky na internetu tu kabelku prodávají taky, teda jestli je to ta stejá taky za 350Kč
http://www.m-i-n-a.cz/produ cts/kabelka-michael-jackson1/
*1* *1* *1* *14* -
michAelOwe
*14* *14* -
:)
ahojas..konečně sem se sem dostala... *3* jakpa se máte?...je něco nového s Majkym? *3* -
KABELKA S MAJKÍM
jo a ja jsem nasla na aukru upe super kabelku za 350 a s postovnym to stoji 449 a nemuzu ji dostat beeeee ja budu becet
*9* -
-
Re: KABELKA S MAJKÍM
Ja už jí mám doma dostala jsem ji k ježíškovi. Je skvělá všude se s ní chlubím, určitě si ji kup je fakt praktická a hodně se do ní vejde. *3* -
Re: KABELKA S MAJKÍM
Tu maj i v praze v metropoli *4* já si tam pro ní pojedu *14* -
-
Re: Re: KABELKA S MAJKÍM
tak mi jednu kup jako darek k svatku *14* -
-
Re: Re: Re: KABELKA S MAJKÍM
*15* *15*
-
-
-