Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • majka096

...

Ahojky je tu někdo??
  • pavlys

ach jo

ted sem byla na youtube to byste neverili ......... to je strasny co tam davaj o majklovi to je jak zlej sen ....miluju te majki mocc *14* ale to je vrhol tohle uz na mou dusi *9*
    • mrs_jackson

Re: ach jo

ach jo tohle už mě taky štveeeee *9*
      • bajush

Re: Re: ach jo

Nevím, co jsi tam viděla, ale na tohle se fakt nekoukám. Nikdo mě nepřinutí podívat se na něco, co by nějak špinilo nebo zesměšňovalo Michaela. To bych musela vraždit...
        Michael je king a zvlášť po jeho smrti by ho lidi měli nechat na pokoji a vzpomínat na něj v dobrým.
  • baluska1

Ahoj

Zdravím. Právě něco dělám na blogu. A pak to sem vložím.
  • pavlys

pokec

pokeca nekdo o majklovi po icku??? *14* 443507806 miluju majkiiiho moocinky moc *14* *14*
  • baluska1

Ahoj

Ahoj někdo je tu heště? Pokecáme jsem tu dlouho nebila. Co je novýho?
    • polinka

Re: Ahoj

že "nebila" se píše s měkkym i *15* promin, já jsem si to nemohla odpustit, když to tak bije do očí. *15* novýho nic, murray furt ještě nesedí a tak...
  • mrs_jackson

blog

mrkly byste prosim na muj blog? neni o nikom jinym než o našem Majkím a taky tak trochu o jeho dětech *14* www.jacksons-childrens.blog.cz díky moooc
  • jackson1

kabelka

Ahojky na internetu tu kabelku prodávají taky, teda jestli je to ta stejá taky za 350Kč
    http://www.m-i-n-a.cz/produ cts/kabelka-michael-jackson1/
    *1* *1* *1* *14*
  • michAelOwe

*14* *14*
  • kristyn875

:)

ahojas..konečně sem se sem dostala... *3* jakpa se máte?...je něco nového s Majkym? *3*
  • jirineczka

KABELKA S MAJKÍM

jo a ja jsem nasla na aukru upe super kabelku za 350 a s postovnym to stoji 449 a nemuzu ji dostat beeeee ja budu becet
    *9*
    • Re: KABELKA S MAJKÍM

Ja už jí mám doma dostala jsem ji k ježíškovi. Je skvělá všude se s ní chlubím, určitě si ji kup je fakt praktická a hodně se do ní vejde. *3*
    • mrs_jackson

Re: KABELKA S MAJKÍM

Tu maj i v praze v metropoli *4* já si tam pro ní pojedu *14*
      • jirineczka

Re: Re: KABELKA S MAJKÍM

tak mi jednu kup jako darek k svatku *14*
        • mrs_jackson

Re: Re: Re: KABELKA S MAJKÍM

*15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit