-
Ahojky
Ahojky všem po dlouhý době.Jak pak se máte a co je novýho o Majklovi? *4* *3* -
cawes
cauky promn majki ze tady ted nejsem ale mam toho hodne samo.. ses na prvnim miste... miluju te mocinky mocv *14* *14* mejjte se tobajece mizim ale urco zase nekdy pridu dyztak mi pisnete na icko a pokecame o majkim ok. 443507806 *4* cawiky -
Zdravím ze školy =)
sice se to nesmí, ale musím vás pozdravit. a doufám že se na mě za ten včerejšek nezlobíte hlavně Thesimsa. Tohle není diskuze o Šmajdovi nebo o Chodurovi a jiných kokotech. Ono je jedno..........mno už to radši nebudu rozebírat :D -
-
Re: Zdravím ze školy =)
Pohodá *15*
... sorry .. prostě šmajdu nemám ráda ... *15* -
-
Re: Re: Zdravím ze školy =)
jj chápu.
Teď už ho nežeru ale to CDbych někdy brala =)
doprkna!! Já jsem si včera zapoměla koupit Invicible *8* cokdyž už tam není? *9* -
-
Re: Re: Re: Zdravím ze školy =)
*15* Neboj určitě tam eště je ... *15* ... a když ne, tak to obědnaj .. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Zdravím ze školy =)
mno to nevím =) pak zase bude stát tři stovky ne *15*
-
-
-
-
Re: Zdravím ze školy =)
pšššššššššt tady se sprostě nemluví *13* *15* jo jinak jak jste tady řešili VH1 tak toho 23. to prostě musí jet! *15* akorát nevíte v kolik hodin by to mělo bejt? *7* -
-
Re: Re: Zdravím ze školy =)
I´m sorry -
-
Re: Re: Re: Zdravím ze školy =)
Super mi nemáme VH1 *8* ale na to DVD se hrozně těšim This Is It je úplně nejlepší *14* *14* Už i moje kámoška počítá dny *14* Protože jsem jí slíbila že jí TII půjčím...na den *15* *15* Dýl bez něho nevydržím *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Zdravím ze školy =)
mno to já bych ani do ruky mý kámošky nedala *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím ze školy =)
mno když je to Michaelovo CD tak to já taky =)
ale jinak je mi obal jedno =) -
Asi tak .. *15*
Nervačím aji, když mám škrábanec na obalu CD ... *15* -
mno právě *3* stačí jeden škorábanec a kupuje nový *15* *15* *15* -
Taky bych to nikomu nepůjčila .. *15* ... eště by to poškrábali .. to bych zešílela .. *15* -
nechci bejt sobec ale takovou drahou věc bych si raději opatrovala *3*
-
-
-
-
-
-
twe to neee
ono to nejde..to si dělaj prdel..proč to teda píšou na webu *9* ..asi dojde na basebolovku *8* *16* -
-
Re: twe to neee
*15* *15* klídek *15* za tejden to vychází .. *15*
-
-
Konečně
Konečně ten náš rozhovor zajel *15* *15* -
důležitéé:)
ahojík..víte, že dneska od desíti de na VH1 Majky *15* *15*
http://www.vh1.com/
*1* *14* -
-
Re: důležitéé:)
Cože ? :D
To je to This is it ?
To budou asi záběry, který mají být jako bonusy na DVD, že ? *15* -
-
Re: Re: důležitéé:)
jj přesně tak *15* a pak v sobotu 23. má něco být..nějakej 30ti minutovej pořad *15* ..super *1* -
-
Re: Re: Re: důležitéé:)
Tak na to se asi dívat nebudu .. *15*
Počkám si až na DVD .. :D -
-
Re: Re: Re: Re: důležitéé:)
mno to sem si řikala taky..ale tohle je silnější než já *15* ..ikdybych to vypla tak to budu muset hned pustit *1* bych to nevydržela *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: důležitéé:)
mno já být tebou tak se juknu *1* *3* *5* ..třeba jenom jednim očkem *1* *1* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: důležitéé:)
Mám silnou vůli, takže to vydržím .. no možná se podívám na kousek .. *15*
Naštvalo by mě, kdyby to byl eště jinej bonus, kterej třeba ani na tom DVD nebude .. *15* což je celkem možný, vzhledem k tomu, že TII se eště ani nezačalo prodávat .. *15*
-
-
-
-
-
-
Michael
Krásne video pre dámy. *14*
http://www.youtube.com/watch?v=btajM3FLZW4#movie_player -
-
Re: Michael
Úžasné Video *14* -
WoOw! Ten začátek byl nejlepší *14* -
Kto by chcel byť v tesnej blízkosti Michaela a pritisnúť sa na jeho sexy krásne telo a hruď a pobozkať ho?
Nehláste sa všetky.
*1* *14* -
-
Re: Re: Michael
mno neříkej že ty ne *15* -
-
Re: Re: Re: Michael
To by asi chcela každá žena a vydať sa za neho. *1*
Asi okrem Diane Sawyer.
Robila s Lisou rozhovor a pýtala sa, že prečo Michael Jackson a či je pre ňu atraktívny.
http://www.youtube.co m/watch?v=pEMugpCecd0 -
-
Re: Re: Re: Re: Michael
jj=) -
Re: Re: Re: Re: Michael
Sice nerozumím, co říkaj, ale tu ženskou od času 1:17 bych nejradši nakopala do zadnice ... Ten její tón, jak se ptá "Why Michael Jackson ?" *10* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Michael
jj doví co z ní tahá *15*
-
-
-
-
-
-
pomooooc
holky potřebuju pomoct prosím prosím tady hlasujte pro Polu, náká selena gomez už dohání Michaela!!!!!!! *16* děkuju! *4* jo jinak už máme 38 000 příspěvků!!! *5* -
-
Re: pomooooc
jiank to je docela dost 38000 =)
ale některý bohužel nemají souvislost s Michaelem *15* -
Re: pomooooc
já už ti pomoct nemůžu *1* mno jetšě se podívám =) -
-
Re: Re: pomooooc
tak ti ho můžu dát =)
jestli chceš =) ale potajmu *15* *15* *15* ne kecám :D ale když se o něj ta druhá nehlásí tak ho dostaneš ty :D -
-
Re: Re: Re: pomooooc
jééé děkuju *4* -
-
Re: Re: Re: Re: pomooooc
máš ho =)
-
-
-
-
-
o co vlastně go?
Já stejně nevím o co jde když superstar už dávno skončila. Fandila jsem Benovi ale když vypadl tak jsem se mu přestala věnovat a fandila jsem Mirovi a posílala hlasy..rači nebudu říkat kolik *1* mno a o tomhle jsem bohužel nevěděla.
mno a co mám dělat teď? mám ho nenávidět nebo co? -
o co vlastně go?
Já stejně nevím o co jde když superstar už dávno skončila. Fandila jsem Benovi ale když vypadl tak jsem se mu přestala věnovat a fandila jsem Mirovi a posílala hlasy..rači nebudu říkat kolik *1* mno a o tomhle jsem bohužel nevěděla.
mno a co mám dělat teď? mám ho nenávidět nebo co? -
-
Re: o co vlastně go?
Hlasy bych neposlala nikomu ... :D .. nejde o to, kdo tu Superstar vyhraje .. to už je na nich, jak si zařídí kariéru ..
Nebylo by lepší poslat třeba DMS na haity, než do Superstar pro Šmajdu ?
Nikdo neřekl aby si ho nenáviděla ... -
-
Re: Re: o co vlastně go?
a myslíš že jsem neposlala? -
-
Re: Re: Re: o co vlastně go?
Neříkám, že jsi neposlala .. ale kdyby jsi neposílala do Superstar, tak si mohla víc poslat na Haity, kde ty peníze potřebují rozhodně víc, než Nova ... -
-
Re: Re: Re: Re: o co vlastně go?
dík za poučení ale nejsem jasnovidec že bude zemětřesení *1* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: o co vlastně go?
Miroslav Šmajda AHOOJ VSETCI ! :) ... DAKUJEM Vam krasne za podporu, kazdu sms, drzanie palecov, usmev, slzu si velmi velmi vazim! Za svojou vcerajsou show si stojim, som rockovy spevak a konecne som vo vcerajsom kole mohol ukazat to,co mam v sebe, co milujem a robim zo srdca - spev a show. To, ze to niekto nepochopil, ma mrzi,no ja o...stanem taky aky som ! :) s pozdravom Mirko Smajda !... vsetkym prajem uspesny a krasny tyzden !!! :)
Zobrazit více
9. listopad 2009 v 2:29 -
tak každej nemusí být podle tvých představ. Prostě každý něco v sobě má a taky na facebooku o tom něco psal ale už nevím co. Jdu hledat -
Jo Michael ječel , ale Šmajda ječel, jak postřelená ženská .. Michael aspoň ječí, jak chlap ...
A jako Michael se rozhodně nechoval .. Michael si sice roztrhával trička, ale to co předváděl Šmajda bylo vyloženě trapný ... -
třeba mě se to líbilo *15* Michael taky ječel ne? dokonce mě to všichni doma říkali že se chová stejně jak michael *15* -
Billie Jean se mně taky nelíbilo, jak to zazpíval ... Ale ječící Miro taky nebyl zrovna okouzlující .. *15* -
protože je pi*us *15* jako nechci ho urážet ale od začátku mu nefandím. *10* hlavně když zpíval Bilie Jean zesměšnil Michaela Víc než Miro. A zpíval to upe divně. JAk kdyby neuměl anglicky *15* -
Proč je Chodůr Pič*s ? *15* -
mno tak já jsem posílala jenom když bylo to finále. Na Mirovi mi ani tak nezáleželo (jenom trochu) spíš mi záleželo na tom aby to ten p....chodur nevyhrál. Mno to mi bohužel nevyšlo *10* sakra! -
Neposílala hlasy *15* -
jak kašlala? nesívala nebo neposlala hlasy nebo fakt kašlala? *15* *15* -
Taky nejsu jasnovidka a na Superstar sem kašlala .. *15*
-
-
-
-
-