Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jackson1

koncert live

nebo tady je ten koncert v trochu lepší kvalitě
    http://www.youtube.com/watch?v=O_6cHVOmfEQ
    *1*
  • jackson1

koncert live

Je to oslava jeho 30 leté kariéry, taky se připojuji a přeji krásný nový rok, hodně lásky a trochu toho štěstíčka, osvěm taky přeji Michaelovi,ať si to tam nahoře užije a už se netrápí,a že mu všichni posíláme *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* moooooooooc love *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1*
  • jackson1

koncert live

viděla jsem ho na youtube Michael Jackson 30th Anniversary Concert [1/19]tak to je ten koncert
    http://www.youtube.com/watch?v=CB Rz2lzL_sc&feature=related
    bude ti to nabízet další části, tak potom na něj klikni *14* *14* *14* *1* *1*
  • nikcajacksonka

štastný nový rok 2010!!

Ahojky...Tak vam vsem preju stastny,novy rok plny lasky a zdravi a doufejme ze od nas neodejdou dalsi skvele hvezdy jako byl Majkíí!!MoOc se mi po nem styska!A zadna hvezda i kydz je velka nikdy nevyroste do takove vysky jako byl Majkíí!! *14*
  • mischicka

2010

Ahojky, přeju všem šťastný nový rok plný radostí a lásky a ať se vám daří, a hlavně ať v roce 2010 neumírají tak dobré hvězdy jako Michael *3*

HAPPY NEW YEAR 2010
  • polinka

DVD

nevíte jestli existuje DVD koncert v Madison Square Garden? *7*
    • nikcajacksonka

Re: DVD

to asi ne newim,ale muzes si ho stahnou z netu na DVD!! *4*
  • pajka52

*

Předposlední den v roce 2009, který byl pro mnohé šťastným, pro mnohé méně a pro někoho smutným, Vám ze srdce přeji, aby rok 2010 přinesl Vám i Vaší rodině jen samé štěstí, lásku a zdraví. Bez zdraví je život hodně těžký a od zdraví se vše odvíjí, štěstí - to potřebuje v životě každý z nás, někdo více, jiný méně, ale potřebujeme, aby štěstí při nás stálo. Láska - žít bez lásky se nedá, nebo dá, ale život bez lásky nestojí za nic.
    Ať máte zdravíčka, štěstíčka, lásky v novém roce 2010 vrchovatě, sluníčko v duši a úsměv ať Vás provází a nálada Vám neschází.

Happy New Year! *14*
  • luuuca

=)

krásný nový rok všem!! a užijte si dnešní večer u telky *1*
  • jacksonova1

novy rok

HOlKY,preji vam stastny novy rok 2010,hodne stesti,zdravi,lasky a penez.A tobe majki taky preji to sami.Zanedlouho se tam uvidime spolu,neboj.(nahore,v nebi),ja uz musim jit tak zatim papapa *4* *4* *4* *4* *4* *4* holciny
  • zanesskaaaa

..

Lidi .. víte, že dneska budou dva koncerty Michaela ? :O .. asi jo co :D .. to jsem se asi trapně podívala po roce do programu :D .. no nic ..
    Tak si to hezky užijte a koukejte i za mě :D .. já si to kdyžtak potom stáhnu :D ..
    Tak .. ŠŤASTNEJ NOVEJ ROK !! :) ♥
    • kristyn875

Re: ..

ne ne...to bude první od sedmi...a pak to budou opakovat v 0:03...to předtim řikala ta moderátorka Barrandova, když šel MJ special...ale fakt už se těšim...ju taky přeju klášnej Novej rok. *1* *15*
      • polinka

Re: Re: ..

ahá jo super díky *4* tak to už mě snad rodiče nechaj dívat......
    • polinka

co?! kdy kde jak proč?! *15* první je ten na barrandově v 19.00 a ten druhej? *7* jo Tobě taky štastnej novej rok! *3*
    • thesimsa

Joo a zapoměla jsem *15*
      Tobě taky Šťastnej Novej Rok *4*
    • thesimsa

Jakože ten koncert bude dvakrát nebo budou dva různý koncerty ? :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit