-
Dance MJ
Nevím, jestli to znáte, ale je to dobrá hra: http://dance.michaeljackson.com/ -
-
Re: Dance MJ
hahah to super hra *14* -
-
Re: Re: Dance MJ
jj super ale mě už nebaví :D -
-
Re: Re: Re: Dance MJ
*15* *15*
-
-
-
Re: Dance MJ
blbý je ale to, že nestíhám vlastně sledovat, jak krásně tancuje a musím dávat bachc na to abxch měla co nejvíc bodů *15*
-
-
HOJKY
ahoj holčiny konečně jsem se po dlouhý době dostala jsem *15* *15* *15* *15* *15* -
LWMJ take two
nevíte kde bych našla překlad dokumentu Living with Michael Jackson take two? *7* -
-
Re: LWMJ take two
nevím co zrovna myslíš ale já se zrovna dívám na ten celovečerní =)
http://www.stream.cz/video/36 1/322038-dokument-o-michaelu-jackso novi# -
-
Re: Re: LWMJ take two
To je verze Bashira .. Take Two je ta neupravená verze .. -
-
Re: Re: Re: LWMJ take two
já to stejně nechápu tak to máš jedno :D -
-
Re: Re: Re: Re: LWMJ take two
já jsem prostě praštěná *15* *15* *15*
-
-
-
-
Re: LWMJ take two
myslíš ten celovečerní dokumen? Jako to vím kde,aee jestli je 2 tak to...
-
-
Ahojky XD
Ahojky:D Jak je??Víte jak na Silvestra davaji vzdycky takovy ty blbosti jak se tam tancuje,zpiva atd...??Dneska jsem videla ukazky a budou tancovat i na Majkíího *14* Byli i takk obleceni *3*A jinak uz se nemuzu dockat na 7.hod. zitra!!! *14* *4* -
Ahoj
Ahoj,jsem ráda že vam to Zaneska vyřídila,mě včera potom jednom příspěvku nešlo osobnosti:oD A co jinak jak se máte? -
-
Re: Ahoj
ahoj =)
a u mě to ujde ale mohlo by být i lepší =)
-
-
Michael Jackson se naskenoval
Král popu Michael Jackson v roce 1996 vytvořil své robotické dvojče. Jak to udělal? Nechal se 3D naskenovat. Díky tomu ho dnes mohou autoři použít do videoklipů, počtačových her a filmů. Britský bulvární deník Daily Star informoval, že jeden americký byznysman se tyto naskenované snímky údajně pokoušel prodat za milion dolarů. "Snímky byly v našem trezoru od té doby, co si je Michael pořídil, od jeho 37 let - tedy ještě před tím, než se mu zbortil nos a stal se světovou jedničkou pop music," řekl... (eva) co to má bejt?! -
-
Re: Michael Jackson se naskenoval
Tohle jsem ani nevěděla.Ale nos se mu teda rozhodně nezbortil!
-
-
zatím........=)
Já valím na oběd tak pa =) -
-
Re: zatím........=)
tak papa *3* -
-
Re: Re: zatím........=)
už jsem zas tu =)
-
-
-
juuu
mam knihu MJ kral popu 1958 az 2009 a je skvela jsem uz u 6kapitole *14* *14* *14* *4* *3* -
-
Re: juuu
se máš =)
-
-
...
zdravím po hooodně moc dlouhé době... *14* -
-
Re: ...
Ahoooj :))
-
-
????
Která písnička mi ještě může chybět? na MP3 jich mám od Michaela teprve kolem 70 a on jich měl určitě víc =)
nevíte? co mi může chybět? -
-
Re: ????
Fall Again
Dont stop til you get enough
Little Susie
Weve had Enough
Rock with you
D.S. -
-
Re: Re: ????
jj díky za radu =)
všechny znám ale na některý jsem zapoměla tak ro musím hned napravit =) -
Hmmm, to je dost dobrý. *15* Tak jo, to někdy zkusím, až mě někdo vytočí... *15*
-
-
Re: ????
Máš Morphine a Privacy ? *15* -
-
Morphina mám =) je upe super jak je chvili drsná a chvili zas trochu smutná =)a privacy nemám ani neznám(zatím)
Carousel nemám(zatím neznám :D
Someone in dark (zatím nemám)
Scared of the moon Mám =)
IF you don´t love me nevím =)
P.Y.T. mám je super =)
asi se podívám někde na internetu na ty alba atd. =)
Taky bych si ta mohla dát nějaký písničky Jackson 5 =) -
-
Re: Re: Re: ????
Morphine používám, když chcu naštvat sousedy .. když se to dá na plný pecky, tak je to nářez *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ????
Že bych to taky zkusila? Jedni maj kolikrát nahlas puštěný děsný songy, tak bych jim ukázala zač je toho loket a jak je Michael boží. *15* Jenže máme barák, to musím vylízt na zahradu... *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ????
Tak dej repráky na parapet a osol to .. *15* .. sousedi zaručeně zešílí .. *15*
-
-
-
-
Nebo Carousel, Scared of the moon, Someone in the dark, If you don't love me, Todo mi amor eres tu, P.Y.T .. atd :D .. no prostě jich máš málo na to abych ti řekla, který ti chybí :D:D
-
-