-
Prosím...
Všechny vás moc prosím... Dnes končí soutěž. Můžete mi dát hlas, pokud jste mi ho ještě nedali? A můžete požádat své známé?
http://michaelisking.bl og.cz/0912/sonf-4-kolo A můj nick je Angie... Vrátím vám to, až budete potřebovat. Děkuji předem... -
3
Nechápu co se to děje!Michael je na třetim místě *9* Jako chápu že k citrusce chodí děti a u roberta se můžou všichni po... protože hraje ve v twilight ale na Michaela nemá nikdo!! *14* *14* *3* -
-
Re: 3
Zlatíčka, nezáleží na jakém místě Michael je, ale jak Michaela ve svém srdci máme my. Tohle bylo, je a bude pro Michaela tím důležitým, ne na jaké příčce je, tak se netrapte a nenechejte se odradit někým, kdo tady píše bludy. Sami víte, že to jsou vždycky jen ti, kteří neví o životě naprosto nic, nebo se potřebují někde zviditelnit... -
Re: 3
Jestli to nebude tím,že už lidi začínají z bláznovství kolem Majkla odpadávat...však zachvilku už nebude ani v top 10. -
-
Re: Re: 3
no a? pravý fans nikdy to bláznovství nepřejde :) -
Re: Re: 3
Nebuď pesimista...
A i kdyby Michael nebyl ani v top 10, čemu to vadí? Přestaneš ho mít ráda? Já rozhodně ne, i kdyby byl poslední. On má výjimečný kouzlo, díky kterýmu ho prostě nejde nemilovat.
A kdyby mě přece jen omrzel, DVD This is it přijde v lednu, takže si ho můžu vždycky oživit. *15*
A počkej až tomu bude rok, co tu s námi není. To se zas bude kolem něj mluvit... I když by bylo lepší, kdyby tu byl. *14* *9* -
-
Re: Re: Re: 3
Mě vubec nejde o to,v jaké bude příčce...to je mi úplně jedno..jen,že slečna psala,že už není na prvním místě.Samozdřejmě,že ho pravý fans budou poslouchat i PO tomhle šílenství.. -
Re: Re: Re: 3
Ale jasně že ho nepřestanu mít ráda!Jen se prostě bojim že na něj lidi časem zapomenou, to je vše. -
-
Re: Re: Re: Re: 3
to je blbost, Majkl vždycky měl a vždycky mít bude miliony fanoušků, který ho budou milovat -
Re: Re: Re: Re: 3
Na Michaela a zapomenout???!!! Blááázníš?!
Toho se neboj!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: 3
No jo máš pravdu!Co mě to napadlo?? *7* *7*
-
-
-
-
-
-
xP
Hejj______Michael je tráááápnééééj.....sou mnohem lepší hvězdy než je on !! x) -
-
Re: xP
pozri nie kadždy pozera na vzhlad ale na skutky a činy ktoré dokázal za svojho života.
odpočivaj v pokoji Michael *4* -
ty si trapnej sám, podle tvého názoru mozek o velikosti mouchy tak nech si ty pindyna koledu *16* *5* *10* -
Joooo??A který??? *7* *7* *7* Jmenuj mi aspon jednu! -
A kdo třeba?
a jestli máš potřebu někoho urážet, zajdi si pročistit hlavu do přírody, ju? -
Jmenuj jednu .. ha ? -
Například ?
-
-
pro polinku
ahoj poli jsem ti napsala vzkaz *1* odepis diiik -
3.
hey no tak co se děje? Michael je na 3. místě! *16* ále co, stejně je furt nej nej nej *14* *14* *14* *14* *14* *15* -
-
Re: 3.
No přesně!Nechápu jak můžou být vyhledávanější než on takoví debilové *10* *10* Ale stejně je neeeej *14* *14* *14* *14* -
Divíš se ? vždyť už sem skoro nikdo nechodí .. -
Páč se za 1. tady baví o blbostech a na Michaela se tu zapomíná .. asi si to tu někdo plete s chatem .. pak za 2. na Miley chodí děti, kteří nemaj co dělat .. a za 3. vyšel film Nový měsíc, tak se do Roba zas všichni zbláznili :D .. -
-
Re: Re: 3.
asi tak .. :D
-
-
Jak mohli Michaela předběhnout taký debilové? *16* *8* *10* Citrus a Patinson *16* Fůůj *16* -
Ja mohli Michaela předběhnout tkaý debilové? *16* *8* *10* Citrus a Patinson *16* Fůůj *16*
-
-
pa
dobrou noc =( -
ahoj =)
Tak já zas přicházím =)
Kdo to ještě neví tak vypadla Satrá =(
Ta se se Šmajdem upe Objímala *14* *14* -
Oficialni FC v CR je na svete
Ahoj, Jsem STASTNA, ze Stacik, Kubik a Evik jsou OFICIALNI FAN CLUB MICHAELA JACKSONA v CR a jako jedini !!! Tak se stalo 7.12.2009 :-) my existujeeeem :-) Seznamte se - THE OFFICIAL MICHAEL JACKSON CZECH REPUBLIC FAN CLUB, O.S. *3* *4* -
dobrou s koboru
Tak ppaappaa ja uz take jdu *15* -
-
Re: dobrou s koboru
papaaaacek
-
-
pa
pomalu půjdu tak pa =) -
-
Re: pa
papaaaaa